Dobar game i onda zajeb na kraju... nema isprike, bili ste trojica na jednog, trebali ste ga sredit, a pogotovo ti. Trebao si mu pucat u stranicu turreta ili od iza, a ne ga glupo pokušavat trackat jer si gađao HEAT u spaced armor i sjebo sam sebe... jbg, inače dobar game...
Ma cak sam se ja mozda za.ebao odmah kada sam otisao na prot i na loweta,trebao sam odmah na stotku i nju rijesit a ovu dvojicu bi onda moja dvojica iz tima valjda rijesili...Jednu onu sam od nervoze puknuo neznam ni ja gdje pa je ta granata bila beskorisna a ove jos 2 sto su mi ostale sam probio,a sa HE sam za.ebao jer nisam trebao uopce u njega gadat ali tako i tako ga nebi ubio pa mi je bilo svejedno,a najvise mi je bilo krivo kada sam vidio da je na 20% hpa i da ga necu moci ubiti do kraja...A pobijedili bi sigurno da stotka nije oneshootala isu-a i jos da je taj isu znao odigrat kako spada...Inace eto za neki gold za ono natjecanje nista...

...odma na početku idiot sa helicatom ne mrda obilazim ga sto godina i onda me blokira, ja na drugu stranu i on isto i onda čak opali na mene.....nabacim koju u chat i parkiram pored kamena i kažem za mene partija gotova, odgledam kraj i ugasim sve dok sam se smirio...

. Nema bolje igre, nitko mi ne može dići tlak....