World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.642.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Unimatrix 007 kaže...

Dobar game i onda zajeb na kraju... nema isprike, bili ste trojica na jednog, trebali ste ga sredit, a pogotovo ti. Trebao si mu pucat u stranicu turreta ili od iza, a ne ga glupo pokušavat trackat jer si gađao HEAT u spaced armor i sjebo sam sebe... jbg, inače dobar game...

Ma cak sam se ja mozda za.ebao odmah kada sam otisao na prot i na loweta,trebao sam odmah na stotku i nju rijesit a ovu dvojicu bi onda moja dvojica iz tima valjda rijesili...Jednu onu sam od nervoze puknuo neznam ni ja gdje pa je ta granata bila beskorisna a ove jos 2 sto su mi ostale sam probio,a sa HE sam za.ebao  jer nisam trebao uopce u njega gadat ali tako i tako ga nebi ubio  pa mi je bilo svejedno,a najvise mi je bilo krivo kada sam vidio da je na 20% hpa i da ga necu moci ubiti do kraja...A pobijedili bi sigurno da stotka nije oneshootala isu-a i jos da je taj isu znao odigrat kako spada...Inace eto za neki gold za ono natjecanje nista...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
12 godina
neaktivan
World of Tanks

danas sam bio na rubu da promijenim tastaturu {#}...odma na početku idiot sa helicatom ne mrda obilazim ga sto godina i onda me blokira, ja na drugu stranu i on isto i onda čak opali na mene.....nabacim koju u chat i parkiram pored kamena i kažem za mene partija gotova, odgledam kraj i ugasim sve dok sam se smirio...{#}

nemožeš vjerovat di ljudi liječe komplekse i uništavaju i ono malo igre što se može izvuć

moram nekako doć u veći tier da me uzme neki klan jer ove slučajne bitke nemaju smisla, nisam tankih živaca ali dopisivanje i postupci su me danas baš izludili..nakon dugo potrage sam se našo u ovoj igri a polako mi počinje ići na živce što je suprotno od učinka koji treba ostaviti na mene

neznam postoji li ali upitat ću svejedno; u životu imamo bon ton, na internetu netiquette...ima li neko pravilo tko i kojim redoslijedom napušta bazu na početku igre?

možda je smiješno pitanje ali, nebi li se trebali micati teškašima s puta zbog manevarskih sposbnosti i sl?

fala na čitanju, moro sam se ispuvat negdi..{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
sad idem igrat pod utjecajem 6 piva, vidjet ćemo kaj bu bilo
One ring to bring them all and in the darkness bind them
18 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ovaj at-2 je prezabavan ak uletiš u čisti tier 5 fight...

75% borbi se zaletim (da, zaletim, sa svojih izvanrednih 15kmh) po sredini mape, spotam sve živo, a ovi ddilberi ne znaju gdje me gađat i onda pola chata viče haker :D

{#}

Vulgar Display Of Power
14 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

ja na drugu stranu i on isto i onda čak opali na mene.....

neznam postoji li ali upitat ću svejedno; u životu imamo bon ton, na internetu netiquette...ima li neko pravilo tko i kojim redoslijedom napušta bazu na početku igre?

možda je smiješno pitanje ali, nebi li se trebali micati teškašima s puta zbog manevarskih sposbnosti i sl?

Ako netko opali na mene i ne veli "sorry", okrečem kupolu i riješavam to do kraja....ili on ili ja.

Što se tiče izlaska iz baze, nisam siguran, ali mislim da je pisalo po forumima da bi prvo trebali laki i srednji izaći, da mogu odjuriti na pozicije i da im teškaši ne smetaju

The Unforgiven kaže...
sad idem igrat pod utjecajem 6 piva, vidjet ćemo kaj bu bilo

aawwwww {#}. Nema bolje igre, nitko mi ne može dići tlak....{#}

I na kraju novi rekord 8347dmg{#}

16 godina
bivsi branitelj kaže...

danas sam bio na rubu da promijenim tastaturu {#}...odma na početku idiot sa helicatom ne mrda obilazim ga sto godina i onda me blokira, ja na drugu stranu i on isto i onda čak opali na mene.....nabacim koju u chat i parkiram pored kamena i kažem za mene partija gotova, odgledam kraj i ugasim sve dok sam se smirio...{#}

nemožeš vjerovat di ljudi liječe komplekse i uništavaju i ono malo igre što se može izvuć

moram nekako doć u veći tier da me uzme neki klan jer ove slučajne bitke nemaju smisla, nisam tankih živaca ali dopisivanje i postupci su me danas baš izludili..nakon dugo potrage sam se našo u ovoj igri a polako mi počinje ići na živce što je suprotno od učinka koji treba ostaviti na mene

Debila ima kolko hočeš u WoTu. Bolje da se sada navikneš na njih, na višim tierovima nije ništa bolje. Moj princip je uvijek vrati istom mjerom. Već sam nekoliko puta odrađivao 24h ban ili 7 dana chat bana zbog tog što sam vraćao istom mjerom kako se prema meni ponašaju, ali sam vratio, i neće idući put pokušati isto.

Što se tiče izlaska iz baze, i da ima neki redosljed, mislim da nisam vidio ni jednom da ga neko slijedi, svako ide na svoju stranu gdje hoće i to je to.

18 godina
hoss kaže...

Ako netko opali na mene i ne veli "sorry", okrečem kupolu i riješavam to do kraja....ili on ili ja.

Što se tiče izlaska iz baze, nisam siguran, ali mislim da je pisalo po forumima da bi prvo trebali laki i srednji izaći, da mogu odjuriti na pozicije i da im teškaši ne smetaju

takoder. nema milosti.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Obi Wan kaže...
hoss kaže...

takoder. nema milosti.

Ja to ne radim ni u ludilu. Možda je lik htio čuti pucanj iz novog topa a ti mu naletio (ne opravdava ga ali...). Svaki igrač mi je potreban u ekipi makar bio i njubara/krele. Ipak kad protivnici bace pogled na brojevno stanje i raspored na minimapi moraju u najmanju ruku doći i do tog klipana da ga urokaju što može dati vremena nekom od naših da učini nešto korisno. Kak se veli: kakav je da je - naš je.

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
The Unforgiven kaže...

A šta vezist ima puno znati za vještinu? Ako npr. kaže da je KV1 na B6 svi njegovi koji su mu u radio dometu to čuju i kažu svojoj posadi. I obratno. Pa jel mu treba 500 bitaka da bi to znao točno reći? Tj. da bude na 100% obučenosti...

Nisam ja ništa prčk'o.
16 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
The Unforgiven kaže...

A šta vezist ima puno znati za vještinu? Ako npr. kaže da je KV1 na B6 svi njegovi koji su mu u radio dometu to čuju i kažu svojoj posadi. I obratno. Pa jel mu treba 500 bitaka da bi to znao točno reći? Tj. da bude na 100% obučenosti...

Jedno je dobar vezist,a drugo je "velemajstor,veteran" vezist.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
18 godina

interesira me dal moze t54e1 nositi top gun bez top tracks?

16 godina
Obi Wan kaže...

Može ali samo top,netane ni vertical ni ništa,ja imam montiran top ali imam one poboljšane trakove(kao opremu)da mogu stavit vertical i vent.

\m/ \m/
18 godina
Anti-fa kaže...
Obi Wan kaže...

Može ali samo top,netane ni vertical ni ništa,ja imam montiran top ali imam one poboljšane trakove(kao opremu)da mogu stavit vertical i vent.

e bojim se onda da cu propisat krv dok sakupim na njemu 60k xp...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Bitka sa E100 bez ispucanog golda {#} i onda mi kaže neka budala da sam failao {#}

https://www.dropbox.com/s/cofi1drg0lz55jn/20131008_0153_germany-E-100_11_murovanka.wotreplay

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Obi Wan kaže...

e bojim se onda da cu propisat krv dok sakupim na njemu 60k xp...

Uvijek postoji free exp, to i je najgore na tier IX researchat zadnji top -> 64k exp-a.

Već sam ovladao sa T30 i naučio da netrčim pred rudo s njim iako se to još uvijek događa. Najbolje se držat iza drugih, za snajapanje je očajno loš iako ima kao 0,38 preciznost puca jako čudno shellovi nikad nepadnu u sredinu već idu random van kruga i to me nevjerovatno živcira.

Em nema armora, em je spor i sporo se okreće čak i sa turret + gusjenice, em mu je loš camo, em ima lošu preciznost i ogroman reload time, jedina njegova prednost je gun mantlet i alpha damage koji sa sobom nosi veliku penetraciju.

Svi spominju turret bounca, ja kažem kifla, bokove pokraj gun mantleta uredno probiju kao i vrh turreta pogotovo ako je neprijatelj na višijem terenu, a hatch kao da ima nevjerovatnu magnetsku silu koja privlači shellove, tako da kad izvirim, a ispred mene je više tenkova nemam ni vremena za ciljanje moram odmah pucat i tako se često odbije shell ili promašim.

Još moram spomenut da ni milimetar trupa ne smijete pokazat jer ako to pogode to je instant penetracija iako je kut od 0%.

Koliko sam puta bouncao u 230 bitaka (56,09% winrate) mogu nabrojat na prste jedne ruke lošije iskustvo nego s tigerom. Da li sam spomenuo da me arty voli gađat, zanemari čak i amx-eve i tigere pokraj mene, a dobro znate kakve su oni poslastice za artiljeriju.

Znači i uza sve to je iz patcha u patch bio nerfan i svejedno može napravit dar mar u igri ako se dobro igra s njim.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 2:57 (Hyperion).
16 godina

Ujedno (usudio bih se reći) moja najbolja bitka, ili barem u top3 najboljih, barem onog što se sjećam.

Imao sam sreće što su na kraju malo kad sam ostao 3vs1.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/44274893/20131008_0153_usa-T110_11_murovanka.wotreplay

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Isto i ja kazem za T57 Heavy, svi pričaju OP tenk, ima super reload time, dmg bla bla...Ali niko ne spominje da je tenk ogroman, da ima ćunu armora, da ga buši svako živ, istina zna bouncati ali to su rijetke situacije, nista vise nego drugi tenkovi slicnog armora, niko ne spominje da je spor da poludis, da mu je rikverc brzina maltene nula, da nema sanse da se kad ispraznis klip u rikverc izvuces iz situacije, da mu hull traverse nije sjajan, pa dok se okrenes vec te zbriju za pola HP, da svaki pogodak u trup osteti ammorack i da čak i osmice nekad me oneshotaju tako, i na kraju sto svi toliko spominju OP top nikad ne napravi dmg koji bi trebao 1600+ vec je to uvijek ispod prosjeka 1400-1500 po klipu, da taj awesome top na daljinu rasipa ko lud i dinga sve zivo...Top je dobar za borbu iz blizine ali tu prednost gubi nedostatkom oklopa, brzine...

Moj PC  
4 0 hvala 1
18 godina
malina22 kaže...

Isto i ja kazem za T57 Heavy, svi pričaju OP tenk, ima super reload time, dmg bla bla...Ali niko ne spominje da je tenk ogroman, da ima ćunu armora, da ga buši svako živ, istina zna bouncati ali to su rijetke situacije, nista vise nego drugi tenkovi slicnog armora, niko ne spominje da je spor da poludis, da mu je rikverc brzina maltene nula, da nema sanse da se kad ispraznis klip u rikverc izvuces iz situacije, da mu hull traverse nije sjajan, pa dok se okrenes vec te zbriju za pola HP, da svaki pogodak u trup osteti ammorack i da čak i osmice nekad me oneshotaju tako, i na kraju sto svi toliko spominju OP top nikad ne napravi dmg koji bi trebao 1600+ vec je to uvijek ispod prosjeka 1400-1500 po klipu, da taj awesome top na daljinu rasipa ko lud i dinga sve zivo...Top je dobar za borbu iz blizine ali tu prednost gubi nedostatkom oklopa, brzine...

Evo što iznadprosječan igrač može u njegovom prethodniku koji je navodno lošiji od T69 i T57... a također nema armor bla bla bla, glavno da ima autoloader, brzo puni i još brže prazni nego francuzi... {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

T54e1 uopšte nije lošiji od t69 niti od T57, niti sam ja htio reći da je t57 sranje od tenka, tenk je odličan, meni najdraži, nego mi ide na živce non stop cviljenje kako je tenk OP, kao i svaki ima svoje dobre, u ovom slucaju dobru stranu ali i loše strane...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
malina22 kaže...

Tenk ogroman - ti mora da se šališ

Nema armora - armor sličan T110E5, koji ima jako dobar armor

Spor - jedan od bržih i okretnijih heavyja u igri

Damage - da, katastrofa, samo 1500 DMG u 4-5 sekundi {#}  (inače nijedan tenk ne radi damage sa svojom nominalnom vrijednosti, to si mogao do sada skužiti, tako da to nemožeš staviti pod nedostatak)

Pričaš gluposti, ne znači ako je OP tenk da apsolutno nema nedostataka, to samo znači da ih ima manje od drugih tenkova. Ja se ne žalim niti na Focha 155 niti na T57 Heavy, kad ih sretnem u igri, prilagodim se situaciji, ali volim nazivati stvari pravim imenom. Moj T110E5 je zvijer od tenka, kad bi mu stavio autoloader bio bi još 20% bolji, a ako ćemo realno T57Heavy je T110E5 sa autoloaderom.

Btw. naravno da i sa OP tenkom možeš imati lošijih partija (kad ti svatko oštećuje moduje/crew, kad nemožeš pogoditi ništa, kad imaš loš tim, kad ti loše igraš), ali to i dalje ne znači da tenk nije OP. Win Ratio na tom tenku je očito veći nego na drugima kad ga developeri žele malo nerfati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 8:29 (Volos).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako da prebacim sa zvucnika na slusalice zvuk?
Mic radi ali slusalice ne rade nego pusta zvuk na zvucnicima..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Jednostavno skopcaj kako treba Zelena za zvuk narandjasta mic.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz ajde ako neko zna di se može skinuti mod za statistike igrača one postotke ja se ebem več par dana i nikako da to supijem staviti hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Skini ovo, pokreni i nadji folder gdje ti je wot smjesten i pritisni install/update i sacekaj da ti se odradi i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
began kaže...
Intelovac123 kaže...

Jednostavno skopcaj kako treba Zelena za zvuk narandjasta mic.

Skopcao sam kako treba..nije u tome problem.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan

da stavim kvačicu na šanse za pobjedu ili samo ostavim onako

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Po želji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

htio bi početi igrati sa arty, pa me zanima čija je općenito bolja:

12 njemačka
6 ruska
1 engleska
0 francuska
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 11:23 (game789).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
game789 kaže...

htio bi početi igrati sa arty, pa me zanima čija je općenito bolja:

Američka?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
World of Tanks

{#}

Purchased:
'Object 140' sucessfully purchased. Spent credits:  6.100.000.

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice