World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.642.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: World of Tanks
Tomo53nja kaže...

Sto reci koju posluku porati??? {#} Replay ce vam reci sve...{#} I da,krivo sam napisao,8 k dmg tocnije...{#}

http://wotreplays.com/site/374308#team

Dobar game i onda zajeb na kraju... nema isprike, bili ste trojica na jednog, trebali ste ga sredit, a pogotovo ti. Trebao si mu pucat u stranicu turreta ili od iza, a ne ga glupo pokušavat trackat jer si gađao HEAT u spaced armor i sjebo sam sebe... jbg, inače dobar game...

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

8.9 test ce bit dostupan 10.10.2013 ( četvrtak )

hoce li konacno bit druga linija njemackih td ?

play2much
18 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

Prvi put cu skinit test server smo radi novih td.  Cuvam 150k free exp samo za njih ako budu valjali.

Vulgar Display Of Power
15 godina
World of Tanks

Sinoć 12 partija (onako prije beauty sleep-a)...11 prosuto .

Ne znam jel je gore gubit konstantno u komadu ili isprekidano..(5 poduvaš jednu dobiš pa ispočetka...)

Bože, oslobodi me Poljske,...migrene i loših tripova. Koliko god se čovjek trudio... (đabe)...danas skupljam volju za nastavak.

Čito sam da je ovo klinika teških duševno-onostranih boli...

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...

1 0 hvala 1
15 godina
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

Da, bit ce {#}

1969 Dodge Charger R/T
12 godina
neaktivan
paleopajdash kaže...

Sinoć 12 partija (onako prije beauty sleep-a)...11 prosuto .

.....................................

Čito sam da je ovo klinika teških duševno-onostranih boli...

čuj, ima nas svakakvih a najviše različitih {#}

ja sam relativno novi i već u početku, kad startamo, se može vidjet tko ima ideju i na koga možeš računt, pogodio sam u ~80% situacija

npr, na mjestima di se odvija pravi "dog fight" (karelija, prijevoj..) su i pozicije di najmanje jedan treba pazit leđa jer postoje obilazni putevi i kad zamoliš tipa da to čini on pristane ali se poslije uključi u borbu i što se dešava? osim što je prevelika količina vozila nemožeš manevrirat, pomijerat se, i bivamo uništeni bez potrebe a u isto vrijeme se jedan "izviđač" prišulja s leđa i ionako načeti bivamo lake mete..

to mi je glavni nedostatak (team work) u kojem nemože funkcionirati taktika a ujedno me ljuti i to što imaš dosta kampera tzv. "sniper elite" koji pojma nemaju o mogućnostima (svojih vozila) i učinkovitosti u borbi, pola bitke traže metu i onda kad vide da voda odnese ulijeću u žrvanj već razigrane ekipe..

jedna od najdražih mapa mi je biserna rijeka, tamo možeš primjenjivati nekoliko taktikâ, i kad su dobri igrače uživam u igri, iako je to u veoma malo situacija jer "biseri" izlijeću dovršit neprijatelja (valjda zbog statistike) ne gledajući tko je vanka i normalno da ako je jak topček u pitanju bivaju otpuvani. nedavno sam bio okružen (u KV-1S) trojicom i kako je završilo? narafski u moju korist, osim što (nepoznajući o kojem vozilu se radi) su išli jedan po jedan još su čekali i moj reload {#} a što sam iskoristio...

opet imam pitanje {#}

kad je tenk elitni, i, uključeno je ubrzana obuka u korist XP, koliko to stvarno ubrzava? nije mi bitan XP jer je sve otkriveno ali čisto onako ako je netko primijetio razliku te što najbolje doprinosi obuci (hit ratio, damage, wins...)?

fala na čitanju BIA {#}

16 godina
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I jel ima tko kakvu ideju zašto se frendu ne može patchirati igra? 
Skine se sve, instalira, ali jednostavno ne skida patch i ne prihvaća ga. I ne može igrati.

Je li možda mora nešto podešavati?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Najbolje da skine frišku instalaciju i instalira ispočetka
16 godina
neaktivan
Rađeno, više puta.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon deinstalacije pobrisati ostatke s npr. ccleaner pa onda čista instalacija

ostane smeća u registry bazi i u dokumentima pa to brka igru a pitanje je utiču li (stari) modovi na novu instalaciju..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Misliš da zbog toga ne dopušta ažuriranje? Virusa nema. A ne znam baš jel sve bio čistio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

opcija koja je ostala, uglavnom sam tako rješavo probleme sa problematičnim instalacijama

program je free i lako ga je maknut poslije, a time će izgubit malo vremena i ako uspije uštedit živaca..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Evo trailer o 8.9 update-u. Lik kaze da ce Waffentrageri imat veilku penetraciju, tako da najvjerojatnije WT E-100 nece imat E-100 15cm gun.

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ovaj zadnji njemački TD Waffenträger E-100 još jedan u nizu izmišljenih tenkova?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma znam da je program free, i dobar je, koristim ga, a valjda će i njemu pomoći. Hvala.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Razumijem kada stave tenkove koji su imali barem jedan ili više prototipa proizvedenih ali tenkove koji su postojali samo na papiru ubacivati u igru je bezveze, jer cijelo vrijeme iz WG nam trube kako neke stvari uvode da bi mogli kreirati istorijski tacne tenkove a kod ovih slucajeva papirnatih tenkova em sto nisu postojali em sto im oni odredjuju "statistike"...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
krayz1e kaže...

Jel ovaj zadnji njemački TD Waffenträger E-100 još jedan u nizu izmišljenih tenkova?

Postojao je samo u blueprintevima, nikad nije napravljen...

1969 Dodge Charger R/T
18 godina

i meni se pocelo ovo pojavljivati:

Warning.

Failed to connect to update service.

For details, see log file

doduse mogu uc u igru bez problema.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
krayz1e kaže...

Postojao je samo u blueprintevima, nikad nije napravljen...

Da, to sam si i mislio.

16 godina
ovaj at-2 je prezabavan ak uletiš u čisti tier 5 fight...

75% borbi se zaletim (da, zaletim, sa svojih izvanrednih 15kmh) po sredini mape, spotam sve živo, a ovi ddilberi ne znaju gdje me gađat i onda pola chata viče haker :D
16 godina
neaktivan
A što piše u log filu?
Pojma nemam, dao sam mu ccleaner pa neka se pozabavi, budemo vidjeli, ima vremena.
16 godina
Obi Wan kaže...

bog te maza nemos dobit mastery na ovom t69 da si isus...

1374 xp, sa premiumom 2061, 6 killova, top gun medalja,  5556k stete i nije mastery. pa sta triba napravit sa ovim tenkom da se mastery dobije?

Znam kako ti je...ali i ne kužim ljude...pa boli me briga je li imam na nekom tenku masrety ili ne....igram pa ako se dogodi:)

Frka85
18 godina
stručnjak kaže...
Obi Wan kaže...

bog te maza nemos dobit mastery na ovom t69 da si isus...

1374 xp, sa premiumom 2061, 6 killova, top gun medalja,  5556k stete i nije mastery. pa sta triba napravit sa ovim tenkom da se mastery dobije?

Znam kako ti je...ali i ne kužim ljude...pa boli me briga je li imam na nekom tenku masrety ili ne....igram pa ako se dogodi:)

ma nije prioritet al kad vidis koliko napravis stete, xp dobijes i svega malo ti digne tlak :D

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

i meni se pocelo ovo pojavljivati:

Warning.

Failed to connect to update service.

For details, see log file

doduse mogu uc u igru bez problema.

uninstall sam igru i sad ponovno install i nemogu updateati, isti problem...

EDIT: evo sad hoce odjednom, nakon sto sam deset puta pokusavao, lol

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:50 (Intel&ATI).
17 godina
bivsi branitelj kaže...

nakon deinstalacije pobrisati ostatke s npr. ccleaner pa onda čista instalacija

ostane smeća u registry bazi i u dokumentima pa to brka igru a pitanje je utiču li (stari) modovi na novu instalaciju..

bivsi branitelj kaže...

opcija koja je ostala, uglavnom sam tako rješavo probleme sa problematičnim instalacijama

program je free i lako ga je maknut poslije, a time će izgubit malo vremena i ako uspije uštedit živaca..{#}

Slično razmišljamo{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Previse ce svabe sad imat td na tier8: ferdi, jagd2, jagdtiger8.8 i sad ovaj novi rheimetall-borsing waffentrager.. 

Kako bi se jeftino izvukli vozaci jagda2 da je on na mjestu tog t8 (neda mi se pisat ime koliko je koplicirano{#}), ovako ce stat samo sa strane i kupit prasinu. Ako ce netko na jagdtigera ic ce preko ferdija

zbog 6 clanova posade tako da ga nitko nece farmat..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Previse ce svabe sad imat td na tier8: ferdi, jagd2, jagdtiger8.8 i sad ovaj novi rheimetall-borsing waffentrager..

Kako bi se jeftino izvukli vozaci jagda2 da je on na mjestu tog t8 (neda mi se pisat ime koliko je koplicirano{#}), ovako ce stat samo sa strane i kupit prasinu. Ako ce netko na jagdtigera ic ce preko ferdija

zbog 6 clanova posade tako da ga nitko nece farmat..

Rekli su da bi jagdpanther trebao biti između te dvije grane za one koji žele promijenit granu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina

Nakon 10 mjeseci igranja (ne redovitog) moj prvi t10 tenk: FV4202 {#} 

post nema poantu, samo sam se htio pohvaliti  {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 16:54 (quickr).
15 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

opet imam pitanje {#}

kad je tenk elitni, i, uključeno je ubrzana obuka u korist XP, koliko to stvarno ubrzava? nije mi bitan XP jer je sve otkriveno ali čisto onako ako je netko primijetio razliku te što najbolje doprinosi obuci (hit ratio, damage, wins...)?

vidim da ti nitko nije odgovorio, pa eto ja ću {#} u glavnom kada ti je accelerated crew training upaljen, crew member sa trenutno najmanje xp-a ti je blago narančasto označen, i to znači da će on od iduće borbe ubrati xp 2 puta.

ako imaš jednog crew membera koji ima osjetno manje xp-a, npr. ako ti je nedostajao jedan loader, pa si stavio novoga, on će dobijati xp 2 puta, dok god se ne izjednači sa ostalima.

znači acc training djeluje bolje, što manje crew membera imaš u tenku jer će ekipa češće dobijati dupli xp {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice