World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.645.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Hyperion kaže...
nine kaže...
Hyperion kaže...

Ako stave taj top, nitko neće htjet ni igrat s tim TD-om.

zakaj ne, pa i e100 se dosta igra. nafilaš samo gold i peri-deri {#}

jbš to, s tim si stalno u minusu

Čak i nisi, ako ga pametno koristiš i ako dobiješ partiju...u porazu, svakako..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Ovo veceras kao da su svi brain dead poljaci se zakacili na server...
18 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

instaliro xvm, fala, sad me zanima do kad ću bit crven :) ?

Radi dmg,killove,decap,cap,misli glavom i platun cine cuda.Koristi prednosti tenka i idi na mjesta predvidena za odredene tenkove.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
nine kaže...
Hyperion kaže...

Ako stave taj top, nitko neće htjet ni igrat s tim TD-om.

zakaj ne, pa i e100 se dosta igra. nafilaš samo gold i peri-deri  {#}

jbš to, s tim si stalno u minusu

Na tieru 10 si ionako stalno u minusu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
18 godina

ne bi smio bit u minusu sa bilo kojim tierom ako ne koristis gold i ako prezivis dovoljno dugo.

moj t69 kad koristim normalnu municiju, napravim 3k dmg i prezivim dovoljno dugo inkas 20k

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

ne bi smio bit u minusu sa bilo kojim tierom ako ne koristis gold i ako prezivis dovoljno dugo.

moj t69 kad koristim normalnu municiju, napravim 3k dmg i prezivim dovoljno dugo inkas 20k

Samo sanjaj.

14 godina
World of Tanks

Dobro jutro teškaši...

Evo malo za kolegu ED63: LTP inkasirao 12 milja bruto, 11 milja neto kad gulikože naplatiše popravak i šačicu granata. {#}

Ali prije ovoga sam ispalio na živce s novokupljenim T-46. Od 11-12 bitaka samo 2 pobjede (doduše posada je na 50% a na LTP-u 100% + 73% vještine).

I kako da ja dojezdim do opjevanog T-34 kad mu "pradjed" zabušava... Ajme. {#}

EDIT: Svi koji krećete u kupovinu T-46 ne slušajte savjet iz "wiki.worldoftanks.eu" da prvo stavite ZIS top 37 mm sa T-26. Bolji je stock top od 45 mm. Nanosi više štete, probojnost je slična a preciznost vas ne treba puno zamarati. Sretno (i vama i meni). {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 8:29 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Na tieru 10 si ionako stalno u minusu.

Ja sam sa jagzom 100 uvjek bio u plusu, cak sam ga koristio kao moneymakera (niasm ima t8 premium).. 

play2much
16 godina
Obi Wan kaže...

Od predzadnjeg patcha tenkovi lvl 8 skoro svaku partiju upadaju u bitke s tenkovima lvl 10 i to ne protiv jednog nego protiv 6-7 (bar meni) i sada mi reci kako ti napraviš 3k dmg u toj partiji....možeš misliti čak i s goldom nema šanse...možda uspiješ 1-2 partije ali u 3-oj izgubiš sve zarađeno u prethodne 2. Upadnem ja sa 110-om među 6-7 tenkova lvl 10 i kontam snipe pa što bude i držim se po strani.....kada ono booom td FV me uništi iz prve tako sada kada ga vidim na svojoj strani ....mijenjam stranu:) ...lol...anyway WG retard nobs

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 9:16 (stručnjak).
18 godina
World of Tanks

Lol, tier 8 tenk u tier 10 borbi nije ništa čudno i svašta se može napraviti. Samo treba nekako dogurati do najboljeg topa i onda sve ide :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.twitch.tv/roterballon

Ekipa iz klana upravo igraju

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
mystik kaže...
Obi Wan kaže...

Samo sanjaj.

stručnjak kaže...

Od predzadnjeg patcha tenkovi lvl 8 skoro svaku partiju upadaju u bitke s tenkovima lvl 10 i to ne protiv jednog nego protiv 6-7 (bar meni) i sada mi reci kako ti napraviš 3k dmg u toj partiji....možeš misliti čak i s goldom nema šanse...možda uspiješ 1-2 partije ali u 3-oj izgubiš sve zarađeno u prethodne 2. Upadnem ja sa 110-om među 6-7 tenkova lvl 10 i kontam snipe pa što bude i držim se po strani.....kada ono booom td FV me uništi iz prve tako sada kada ga vidim na svojoj strani ....mijenjam stranu:) ...lol...anyway WG retard nobs

Vido kaže...

Lol, tier 8 tenk u tier 10 borbi nije ništa čudno i svašta se može napraviti. Samo treba nekako dogurati do najboljeg topa i onda sve ide :)

nisam mozda bio dovoljno jasan, ali evo pojasnit cu malo bolje. mislio sam na tvoj trenutni tier u kojem se nalazis. kolega je gore rekao da gubis lovu u t10, isao sam za tim da igra t10 pa gubi lovu. a sto se tice autoloadera, i nije bas istina da stalno upadas u t10. tu i tamo da, ali da upadas svako malo ne bih se bas slozio. sto se tice dmg-a pa nije problem sa goldom naravno, napravit 3k dmg u t10. dode njemacki t10 tank destroyer (jagdpz e-100) opalis u lower glacis i zapalis ga, eto ti odma 1k dmg. tako da nije nemoguce. naravno da nemos ic head-on, jer si bottom of the food chain, zato koristis partizanske trikove; suljanje, pucanje u rear i side i to je to.

sto se tice zarade, ovaj 250k mission puno pomaze i zbog njega sam koliko-toliko u plusu. t8 borbe, pa i neke t9, mozes solidno odradit.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam kako "uzet" fotku nakon igre pa ću napisat.. {#}

KV-1S

money: 92689

xp: 1315

uništio 5 (VK36 01H, AT8, churchill I, M7, STUG III)...

oštetio 6..

za vas sitno ali meni znači{#}

moj prvi pravi rezultat..{#}

dobrim dijelom zahvaljujući jednom igraču s kojim sam od početka surađivo i odradili smo par škakljivih situacija k'o da ratujemo već dugo zajedno..{#}

još kad posada proradi punim kapacitetom..

je li level 6 kraj zabave (zbog približavanja ekipi koja koristi zlatno streljivo) ili se može i sa npr. IS zabavljat k'o sa ovom kornjačom?{#}

fala na čitanju{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
bivsi branitelj kaže...

KV-1S

oštetio 6..

dobrim dijelom zahvaljujući jednom igraču s kojim sam od početka surađivo i odradili smo par škakljivih situacija k'o da ratujemo već dugo zajedno..{#}

je li level 6 kraj zabave (zbog približavanja ekipi koja koristi zlatno streljivo) ili se može i sa npr. IS zabavljat k'o sa ovom kornjačom?{#}

fala na čitanju{#}

Za screenshot koristiš tipku PrintScreen. Slika ti bude sjevana u folderu Screenshots u mapi gdje ti je igra instalirana.

Zabava ti ide skroz do negdje tiera 8. Dotle se još može odigrat normalna partija. Kasnije postaje skupo održavat tenkove, a tome samo pridonosi i to što tier 9 i 10 tenkove imaju svakakvi igrači. Nema mi goreg kad vidim debila u E100 kad kampira u bazi i boji se ogrebat svoj tenkić.

12 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

Evo sad ću da ti kažem kakav je IS. U početku, patnja. Stock gun je užasan, a ne možeš na njega ni da staviš taj zadnji top sa KV-1S jer moraš prvo kupolu da istražiš. A i kada je istražiš, opet ne možeš zbog težine nego moraš da gusjenice promjeniš. Dosta ćeš se namučiti dok dođeš do tog topa sa KV-1S i dosta sam puta počeo bitku sa željom samo sa željom da nekog probijem.

Nakon toga, kada staviš onaj top od KV-1S, e tada zabava počinje. Dakle praviš isti DMG ko i sa KV-1S, a imaš jači armor. Tada već možeš nekoga da ubiješ bez obzira protiv koga igraš. Nakon što i taj top zamijeniš, bićeš jedan od najjačih tenkova čak i kada igraš protiv osmih nivoa. Meni je još zabavniji tenk od KV-1S. Rijetko kad završiš sa 9kama i 10kama (mislim da sam jednom ili dva puta igrao protiv desetki), a jači je i od dosta osmica ako dobro odigraš ili ako oni glupo odigraju. Kada igraš protiv jačih obično te stavi sa 3-5 devetki, nekoliko osmica i nekoliko sedmica. Izbjegavaš tih par devetki i nemaš problema. Preko 100 tenkova od 8. do 10. nivoa sam ubio sa njim. Naravno, stalno gađao weak spot. Od tih 100, jedno 30 je sigurno bilo devetki, a sjećam se da sam ubio i jednu desetku, ne sjećam se koju. Prišao joj s leđa naravno a ona imala jako malo healtha, ali opet sam bio presrećan.

Što se tiče KV-1S-a, znam da sam uvijek psovao sve što mi je palo na pamet kada sam igrao sa njim i naletim na protivnički IS-3 na mapi {#}

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
18 godina
St0ka kaže...

Za screenshot koristiš tipku PrintScreen. Slika ti bude sjevana u folderu Screenshots u mapi gdje ti je igra instalirana.

Zabava ti ide skroz do negdje tiera 8. Dotle se još može odigrat normalna partija. Kasnije postaje skupo održavat tenkove, a tome samo pridonosi i to što tier 9 i 10 tenkove imaju svakakvi igrači. Nema mi goreg kad vidim debila u E100 kad kampira u bazi i boji se ogrebat svoj tenkić.

Hahaha jučer baš jedan e-100 do kraja partije ostao campat u bazi i kaže mi da sam noob jer sam išao u napad s ostalima i jer su mi uništili tenk XD

Na ovim slikama možete vidjet VK 4502 ausf. B vs. IS-3 i samo njih dvoje je ostalo u igri. IS-3 je imao 305 hp-a pri početku njihovog duela, a VK je imao oko 1200hp-a. I šta se desilo? IS-3 ga 2 prokleta puta pogodi i oba puta mu skine po 400 hp-a da bi došao na istu razinu HP-a kao i on sam tj. one shot one kill, ja i ostali koji smo gledali njihovo natezanje smo poludili. Na kraju je završilo draw-om.

Fortune favours the brave
13 godina
World of Tanks

Trebam savjet stručnjaka :) imam Churchill 1 i sa njim nemogu uništit niti jedan tenk. Sad na njemu imam top koji dođe s njim zanima me koji da stavim jer ih ima puno za istražit i hoću li onda moć oštetit drugi teški tenk ili ne.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

nisam mozda bio dovoljno jasan, ali evo pojasnit cu malo bolje. mislio sam na tvoj trenutni tier u kojem se nalazis. kolega je gore rekao da gubis lovu u t10, isao sam za tim da igra t10 pa gubi lovu. a sto se tice autoloadera, i nije bas istina da stalno upadas u t10. tu i tamo da, ali da upadas svako malo ne bih se bas slozio. sto se tice dmg-a pa nije problem sa goldom naravno, napravit 3k dmg u t10. dode njemacki t10 tank destroyer (jagdpz e-100) opalis u lower glacis i zapalis ga, eto ti odma 1k dmg. tako da nije nemoguce. naravno da nemos ic head-on, jer si bottom of the food chain, zato koristis partizanske trikove; suljanje, pucanje u rear i side i to je to.

sto se tice zarade, ovaj 250k mission puno pomaze i zbog njega sam koliko-toliko u plusu. t8 borbe, pa i neke t9, mozes solidno odradit.

Puno teorije, ziher, svaki put kad opališ na E100 ćeš ga zapaliti. 

I da, rekao si da bi sa bilo kojim tierom trebao bit u plusu. Ne znam jel mi se dobro čini, al ti nemaš ni desetku još? Bez premiuma u nekoj normalnoj partiji u kojoj ćeš poginuti jedva ćeš s premiumom vuć +.

13 godina
World of Tanks

Jel KV-1 bolji od Churchill-a I?

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
macgyver 53 kaže...

Jel KV-1 bolji od Churchill-a I?

da

18 godina
mystik kaže...

nema tu teorije... ja iman 4 komada u magazinu i sprasim sva 4 u lower glacis. ako ga ne zapalim 2 puta zapalim ga barem jednom i to sta ih zapalim jednom u 90% slucajeva nemaju fire extinguisher. i ne razumin cemu tolika opsjednutost sa t10. po svemu sudeci ne bude li mi se svidao taj tier necu ga ni igrat jer nisam nimalo impresioniram t10 igracima koje sam susreo. ili je samo stvar bila sta su u mom timu sve bile budale. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ima neka čar u tome kad si uvijek top tier {#} ja recimo uopće ne igram svoje heavyje, ali igram t62 i object 268.. malo bacim i sa 263, i jako rijetko sa bat-chatom.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

KV-1S

oštetio 6..

fala na čitanju{#}

Osobno meni je tier 7 najzabavniji tier za igrati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
neaktivan
World of Tanks

večeras još veća "razvaljotka"

uglavnom sam išo sâm jer kamperi uredno čekaju spotanu metu i uspio preživit s načinjenom štetom 2579 i hit ratio 9/10

(ja one fotke nem'rem pronać da ga he...)

tier VI, V, i sitno IV

cijeli weekend ću presjedit za kompom.. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
bivsi branitelj kaže...

uglavnom sam išo sâm jer kamperi uredno čekaju spotanu metu i uspio preživit s načinjenom štetom 2579 i hit ratio 9/10

tier VI, V, i sitno IV

Odmah desno od tipke "F12" imaš tipku na kojoj piše "Print Sc i SysRq". Kad nju stisneš spremi ti sliku sa ekrana u "Screenshot" u folderu gdje ti je "World of Tanks".

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 20:59 (Spiridon).
18 godina
bivsi branitelj kaže...

tier VI, V, i sitno IV

world of tanks-screenshots

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ponovno igram wot , i zanima me ako ima novosti oko free golda ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni je danas došla poruka da je prošlo 30 dana od zadnjeg promjena pasworda,pa sam otišao promijeniti i dobio 300 goldi + dodao sam mobitel za zaštitu i dobio 100 goldi :) + kupio 3 dana premiuma za 250 goldi pošto imam 4 dana odmora zbog praznika :)

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

moze pomoc u vezi iskustva? igrajuci kroz igru sa elitnim tenkovima skupio sam 36.000 iskustva... imam obicni standardni racun pa me zanima mogu li to igdje pretvoriti ili nesto napraviti korisno, pošto se ja baš ne snalazim u tome :/ 

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 1:28 (game789).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice