World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.645.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: World of Tanks
malina22 kaže...
Obi Wan kaže...

najveca zamjerka ovoj bestiji t69 je lova... nemos zaradit da si gospa, cim se pojavi neka t9 mrcina koju je tesko probit naprid moras koristit gold. sve to stoji da ti njih gadas u bok ili iza, ali vecinom su okrenuti prema tebi prednjom stranom. sva sreca da se moze zaradit ovih 250k svaki dan jel inace bi bio u debelom minusu...

t69 i t54e1 flankeri koji nemaju brzinu da flankaju...zato ih igraš da stanes iza coska cekas da se razvije partija pa onda izviris ispraznis klip i bjez na reload.

ne nuzno... ja igram 2nd row snipera sa njim i rasturam. crew ima camo tako da i to pomaze

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

najveca zamjerka ovoj bestiji t69 je lova... nemos zaradit da si gospa, cim se pojavi neka t9 mrcina koju je tesko probit naprid moras koristit gold. sve to stoji da ti njih gadas u bok ili iza, ali vecinom su okrenuti prema tebi prednjom stranom. sva sreca da se moze zaradit ovih 250k svaki dan jel inace bi bio u debelom minusu...

ne znam za druge,ali ja sam rijetko kad bil u minusu sa tim tenkom kod pobjede sa premium računom,gold ne koristim,jedino za cw.meni je bil odličan

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:20 (jura).
18 godina
jura kaže...
Obi Wan kaže...

ne znam za druge,ali ja sam rijetko kad bil u minusu sa tim tenkom kod pobjede sa premium računom,gold ne koristim,jedino za cw.meni je bil odličan

pa ja kad vidim t10 odma load gold... e sad sta ja znam kako ce se bitka odvit, tj sta ce meni doc u susret...

18 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa ja kad vidim t10 odma load gold... e sad sta ja znam kako ce se bitka odvit, tj sta ce meni doc u susret...

dobro ja sam ga imal prije pa me nije baš češto stavljal u tier X,ako se dobro sjećam,a sa ovim novim patchom je opet MM zmrdan.

teško je probiti desetku odnaprijed još ako je daleko od tebe onda je to nemoguća misija,tak da vidim da puno igrača koristi gold.

najbolje je flenkati ove grdosije,nije nekaj posebno brz,ali opet si brži nego kaj neke desetke okreću turet,naravno ako ti dopušta situacija u kojoj se nalaziš

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:31 (jura).
18 godina

da, kad vidis mausa... to se samo tjesi. ali t9 i mozes probit naprid, najvise lower glacis.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sreo sam stari account od damgehigh-a i napravio mu killcap.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

http://ftr.wot-news.com/2013/10/03/8-9-info-from-asapktts/#more-3730

nova verzija je blizu :) uzasno se veselim novoj njemackoj td liniji, pogotovo ovoj mrcini od waffelfraggera s izborom od 150mm (4 shella) ili 128mm (6 shellova) topa. sad, kolko se vidi po videu ovo je vjerojatno 128mm top i ima super vrijeme izmedu 2 suta (oko 3 sec ako sam dobro brojal), 150ka bude valjda imala ko foch (samo se nadam ipak malo vecem ap penu nego na e100). nekak sam se nadal da se bude moglo skociti s postojece linije na jedan dio ove nove, ali po videu ta mogucnost ne postoji (mozda ipak u testu stave). isto po videu izgleda da desetka ima cisto pristojnu brzinu, lik veli da oklopa nema (no shit, sherlock, open top je), ali top... mmm... dat gun :D

zanimljivo bude prilagoditi se na kompletno novi playstyle u odnosu na krmacu koja ima bolestan troll armor (rekord mi je 20.000 potencijalne stete i prezivil sam bitku xD)

edit: ameri opet imaju veci popust na 122-44 nego mi... -.-'

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 11:29 (rogi1).

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
rogi1 kaže...

Koja ce bit cijena?

EDIT; molim konkretan odgovor jer znam da ce bit 30%

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 12:10 (Bugzapper).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kod nas 30% niza, kod amera 50% za su-122-44 i su-100y

edit:

o boze, upali calc i racunaj{#}

4725 za 122-44 i 2275 za 100y

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 12:17 (rogi1).

1 0 hvala 0
18 godina
World of Tanks

Dakle ovaj TD, nešto predobro! Iznimno zabavan! {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

instaliro xvm, fala, sad me zanima do kad ću bit crven :) ?

na KV-1S sam za obuku zapovjedniku stavio šesto čulo a posadi braća po oružju (valjda) i zanima me što je pametno dalje kad (ako) ovo dođe na 100%

fala na čitanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bivsi branitelj kaže...

na KV-1S sam za obuku zapovjedniku stavio šesto čulo a posadi braća po oružju (valjda) i zanima me što je pametno dalje kad (ako) ovo dođe na 100%

fala na čitanju

zajebo si, brothers in arms treba biti na svim clanovima ukljucujuci i commandera i treba biti na 100% da funkcionira

a crven ces biti tak dugo dok neces bolje igrati

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
18 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

fala na čitanju

ovo je prvi skill posadi?

svima repair za početak, tek kasnije reskillaš na nešto drugo

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jegiba, sad ovo pobrisat?

tako je kad radiš u neznanju...vidio sam da je lijepo kad se upali "sijalica" pa sam mislio da će radit ali...

svaki početak je težak ali valjda će bit bolje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

jegiba, sad ovo pobrisat?

tako je kad radiš u neznanju...vidio sam da je lijepo kad se upali "sijalica" pa sam mislio da će radit ali...

svaki početak je težak ali valjda će bit bolje..

Načekaćeš se da ti skillovi dođu do 100%, da te upozorim. Ja imam posebnu posadu na KV-1S koju čuvam za klanske borbe, a na IS sam prebacio posadu sa KV-1. Dok su bili na KV-1 izabrao sam skillove i imao na nekih 9% otprilike. Prebacio sam ih sve fino na IS, upgrade-ovao IS, otključao IS-3 a još uvijek mi nisu ti prvi skillovi došli do 100%, negdje na 90 i nešto su.

Poenta: stvarno dugo traje to istraživanje. Za par dana ih prenosim na IS-3 pa će tamo da nastave da razvijaju što trebaju.

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U ponedjeljak 07.10. u 21:00h (večer prije blagdana) održava se Hrvatski ESL 1na1 Heavy Tanks kup.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do većeg broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Objava: www.esl.eu/hr/wot/news/230143/
Prijava: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup11/signup/
Pravila: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup11/leagueinfo/

3 0 hvala 1
16 godina
rogi1 kaže...

kod nas 30% niza, kod amera 50% za su-122-44 i su-100y

edit:

o boze, upali calc i racunaj{#}

4725 za 122-44 i 2275 za 100y

Updatali su,ipak će bit 50% off

\m/ \m/
17 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam kolko ste zagrizeni fanboy-evi ovdje, al slobodno ovo pogledate... prvi javni video iz alphe, do 12. mjeseca bi ovo trebalo biti live...

nema health barova, nema gold ammo...

2 1 hvala 1
15 godina
Skibac kaže...

neznam kolko ste zagrizeni fanboy-evi ovdje, al slobodno ovo pogledate... prvi javni video iz alphe, do 12. mjeseca bi ovo trebalo biti live...

nema health barova, nema gold ammo...

Can't wait.....bye bye wot

1969 Dodge Charger R/T
18 godina
rogi1 kaže...

nova verzija je blizu :) uzasno se veselim novoj njemackoj td liniji, pogotovo ovoj mrcini od waffelfraggera s izborom od 150mm (4 shella) ili 128mm (6 shellova) topa. sad, kolko se vidi po videu ovo je vjerojatno 128mm top i ima super vrijeme izmedu 2 suta (oko 3 sec ako sam dobro brojal), 150ka bude valjda imala ko foch (samo se nadam ipak malo vecem ap penu nego na e100). nekak sam se nadal da se bude moglo skociti s postojece linije na jedan dio ove nove, ali po videu ta mogucnost ne postoji (mozda ipak u testu stave). isto po videu izgleda da desetka ima cisto pristojnu brzinu, lik veli da oklopa nema (no shit, sherlock, open top je), ali top... mmm... dat gun :D

zanimljivo bude prilagoditi se na kompletno novi playstyle u odnosu na krmacu koja ima bolestan troll armor (rekord mi je 20.000 potencijalne stete i prezivil sam bitku xD)

15cm L/38, to je onaj isti top kao i na E-100, pa to čudo ima samo 235mm penetracije. Znači samo sa gold ammo će se moći probijat tier X tenkove ili spammat HE pffff

Fortune favours the brave
15 godina
Hyperion kaže...
rogi1 kaže...

15cm L/38, to je onaj isti top kao i na E-100, pa to čudo ima samo 235mm penetracije. Znači samo sa gold ammo će se moći probijat tier X tenkove ili spammat HE pffff

Koliko ja znam jos se ne znam dal ce bit totalno isti top ko i na E-100...

1969 Dodge Charger R/T
18 godina
Stolnik kaže...

Koliko ja znam jos se ne znam dal ce bit totalno isti top ko i na E-100...

Ako stave taj top, nitko neće htjet ni igrat s tim TD-om.

16 godina
World of Tanks

Ruska preciznost...

Moj PC  
11 1 hvala 0
18 godina

jedno pitanje u vezi xp-a

sad cu otkljucat t54e1, americki t9 autoloader. sad me interesira da li xp koji ja zaradim na t69 mogu koristit za otkljucavanje modula na t9 tenku?

16 godina
Obi Wan kaže...

sad cu otkljucat t54e1, americki t9 autoloader. sad me interesira da li xp koji ja zaradim na t69 mogu koristit za otkljucavanje modula na t9 tenku?

Možeš ako konvertiraš pomoću golda u free experience...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
18 godina
Obi Wan kaže...

Samo free XP možeš koristit za otključavanje na drugim tenkovima. Njega dobiješ u svakoj partiji i on ti je 5% od exp-a te partije.

Ako tenk elite-aš, onda možeš njegov normalni xp pretvorit u free experience sa goldom.

To inače koristim ako gubim živce kod grindanja najboljeg topa za neki tenk tipa ferdi -> 128, t30 -> 155 AT ili preskočiš prvih 4-5 tiera sa free exp-om.

13 godina
Obi Wan kaže...

Pa kako to vec do sad nisi skuzio da nemoze, pa imas t9 jbt... malo cudno 

18 godina
someguy kaže...
Obi Wan kaže...

Pa kako to vec do sad nisi skuzio da nemoze, pa imas t9 jbt... malo cudno 

pitam jer mi je prijatelj reka da je prije bilo moguce pa mi je bilo malo cudno

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

zakaj ne, pa i e100 se dosta igra. nafilaš samo gold i peri-deri {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
18 godina
nine kaže...
Hyperion kaže...

zakaj ne, pa i e100 se dosta igra. nafilaš samo gold i peri-deri {#}

jbš to, s tim si stalno u minusu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice