World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.617.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Jel zna iko neki dobar mod za crew voices,da pricaju na svojem jeziku ja sam nesto nasao al za starije verzije.Pa ako neko zna slobodno neka preporuči.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Doca15 kaže...

Jel zna iko neki dobar mod za crew voices,da pricaju na svojem jeziku ja sam nesto nasao al za starije verzije.Pa ako neko zna slobodno neka preporuči.{#}

pa imas od ove verzije da pricaju na svom jeziku, pod opcijama je ... ne znam napamet gdje tocno al ima, ukljuceno mi je

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 9:50 (anarky1988).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da se opcija zove nekako "voiceover"

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Pa sa zadnjim patchem su uveli da si mozes podesit za svaku naciju da govori na svom jeziku,meni ne pase jer je voice ocajan kao da iz neke cijevi pricaju..bez veze..

14 godina
World of Tanks

znam,pa zato sam pitao da li ima neki bolji mod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
World of Tanks

Covjek ne dodje na forum 3 dana i oni odmmah festu naprave {#}

Je lli ima neki pass za onaj kanal i kada pretezno budu okupljanja ???

Vidim Nasty je prekrsio Hipokratovu zakletvu i odlucio se za dvoboj i unistavanje {#}

Ubio se grindajuci prema Mausu ali ipak se nije stiglo mada nije ni daleko jos kojih 90k xp-a {#}

Raduje me ovaj mastery na VKB, inace brutalan tenk, imam osjecaj da je cak tvrdji od E75 tj. nekako sa njim kupim vise potencijalne stete...

Ne znam zasto ali juce sam one misije preletio sa Shermanom i T49 (usput nije normalan tenkic, u 5 partija sam nabacio 20 kilova) ali sa gigabajtom sam se posteno namucio mada mi je to jedna od drazih petica {#}

I na kraju demonstracija sta jedan E100 moze napraviti kada se pare od MMF-a umjesto na daljnji razvoj trose na zlato {#}

http://wotreplays.com/site/364581#report

4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

bravo ekipa, za vikend sam bio na zenskama al danas sam slobodam pa mogu ganjat misije

drago mi je vidjet neku inicijativu i zahebanciju umjesto prepucavanja

al nije niko dorastao dedii od nas tu{#}

i zato:

SLAVKEC,  JAAAAVI SEEEEE, IMAS DVOOOBOOOJ!{#}

P.S. dedaa ak oces mjenjat ime prije nego slavkec dodje, sad je vrijeme

on ce te ...... ufotošopirat {#}{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 15:37 (ED63).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ed, kad vec guras slavkeca, mozes ti prije, za zagrijavanje {#}

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Što mi je dobra ova misija "Max power"! A i partija je bila zanimljiva. I sve ispucane granate su pogodile cilj i napravile štetu!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moram priznati da me gun traverse na S 35C nakon što sam stavio zadnji top veoma ugodno iznenadio {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
13 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
WiCkED kaže...

Britanci su ok, sve do 10-ke koja je zesce smece u odnosu na batchat ili t62a. Pitanje je sto ti zelis na kraju, da li ides do 10-ke ili ne.

Od ta 3 tenka, najbolja statistika mi je na britancu {#}. Igra se puno sporije nego ova dvojica, dosta koristim neravnine terena, odličan precizan top, odlična depresija....Tenk je spor, ali ima dobro ubrzanje i odnos težina/snaga (uzbrdo sam znao biti brži od t54*). Top sporije puni od t62a i "gold" municija je neupotrebljiva u višim tierima. Oklop malo toga odbija, čak i kupola koja "po papirima" ima dobar oklop.

16 godina
World of Tanks

Evo najdraže bitke sa t95 do sada,odma u startu ravno uz rub poljane,počistio base campere i ravno u cap,te zamolio team da mi puste cap što su učinili,nakon što su resetali,opet sam lijepo zamolio da ostave njihovog zadnjeg da stignem uzet cap.  {#}

Ovo ja zovem team.

\m/ \m/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

- it’s possible that the E-50 will move to tier 10 and will be replaced by a “Turbopanther” with two optional hulls (SS: a GT101 gas turbine Panther probably)

FTR

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
ovaj bdr je najfrustrirajući tenk koji sam vozio do sad (ne računajuć ove low tier smećare)

doduše još nije full upgradean, i forcam se da obavim tih 20 killova čim prije, al' svejedno.. prvi put u životu da se ozbiljno nerviram zbog nekog tenka.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
18 godina
neaktivan
World of Tanks

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FXU8hpNOtlc#t=87

Najljepsi trailer dosad od wg,bar meni. Napokon top of the tree tenk kojeg igram. Ide izuvanje iz cipela{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Tko je ovdje Sandman u WoT-u? Brat mi je izrazio želju igrati protiv njega. A ja izazivam Dedu! Detalje ćemo lako kasnije dogovoriti. Tako da znate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Tko je ovdje Sandman u WoT-u? Brat mi je izrazio želju igrati protiv njega. A ja izazivam Dedu! Detalje ćemo lako kasnije dogovoriti. Tako da znate.

Ja sam taj.

18 godina

buduci da sam ja prvi krenuo sa tim izazovima molim lijepo 100 golda svaki od vas na moj racun, trademark ftw {#}

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 21:33 (Obi Wan).
17 godina
Y2K2 kaže...
Izzy kaže...

Ja sam taj.

Onda, jesi li za?

16 godina
neaktivan

Jesam, samo kad??

EDIT/  Moze sutra?? posto veceras imam nest sam klanom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 22:09 (Y2K2).
17 godina

Može, ali ne previše kasno jer mi je bratu škola ujutro. Možda je najbolje tokom dana.

16 godina
Stolnik kaže...

- it’s possible that the E-50 will move to tier 10 and will be replaced by a “Turbopanther” with two optional hulls (SS: a GT101 gas turbine Panther probably)

FTR

Ako ubace turbophantera,to će se zapalit čim te spotaju...

\m/ \m/
18 godina
World of Tanks

Eto napokon Ace tanker i sa ovim čudom... tko bi rekao... al je cijela večer bila dobra, lagano pokupljenih 15 winova i 50k xp-a... eto barem je zadnji dan bilo lako naspram dosta živciranja par dana prije...

BTW ako nekog interesira ovaj mod za statistike, evo link. Također ima gumb za resetiranje, a uključuje se postavljanjem ovih linija koda na navedene vrijednosti u SessionStatConfigu unutar res mods > 0.8.8 > scripts > client > mods

"saveStats": true,

"resetDayStats": false,

"forcedReset": false,

"showResetButton": true

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-color-messages-and-session-stats-088/ 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 2:55 (Unimatrix 007).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo sad sam dobio 7 dana premiuma i milju srebra itd,jao koja je patnja taj bdr {#}, jer sam tek veceras otkljucao zadnji top i cim sam ga stavio 4 killa tek kad sve imas super je, inace ubi Boze, radje bi da moram u 24 sata sa m4 ubiti 100 tenkica nego sa bdr-om 10

18 godina
World of Tanks

Čim su siemke počele pozdravljati u chatu već vidim kakvo će ovo bit jutro... sam držim jednu stranu i opet mojih 14 nije dosta da počisti njih 10-11... 

Good morniiiiing WoooTnaaam! 

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

U igrici na misijama pise 50 000 XP a na sajtu pise 50 000 dmg-a za 250 000 coinsa??

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Intelovac123 kaže...

U igrici na misijama pise 50 000 XP a na sajtu pise 50 000 dmg-a za 250 000 coinsa??

Za svakih 5000 dmg dobiješ 25.000 kredita, imaš viška nule.

Za 50.000xp-a dobiješ dan premiuma (ako je to još aktivno, ne pratim).

17 godina
neaktivan
World of Tanks

U 10. mjesecu je 50k dmg i 250k credita...a koliko sam uspio upratiti ukinuli su sedmicne misije...

@Unimatrix...to je kao neki dan ja sa t57 heavy napravio 6k štete i jedan kil a lik kraj mene sa jagdPz E100 uradi 1300 a napravi 6 kilova...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 8:48 (malina22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Intelovac123 kaže...

Za svakih 5000 dmg dobiješ 25.000 kredita, imaš viška nule.

Za 50.000xp-a dobiješ dan premiuma (ako je to još aktivno, ne pratim).

http://worldoftanks.eu/en/news/44/october-missions/

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
neaktivan
World of Tanks

dakle trilema :D

ostajem na ruskoj teškoj liniji ali malo doživljaja iz prakse ne škodi..

do kojeg tiera je izvodiva igra bez premium računa?

fala

18 KV-1S
0 KV-2
0 T-150
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice