Nis onda kupujem t21 na prvom popustu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da mi je ovo jedna od najbolje odigranih partija ikada. Tek sam na kraju skužio koliko sam ustvari nosio tim i na kraju donio pobjedu.
T71 
Replay:
http://wotreplays.com/site/362285#komarin-vampir_kifla-t71
t71 je odlican tenk, jedino mi je islo na zivce to sto je scout. tako da sam ga se jedva ceka rijesit
t71 je odlican tenk, jedino mi je islo na zivce to sto je scout. tako da sam ga se jedva ceka rijesit
Inače ne igram scoute, ali ovaj mi definitivno leži. Možeš scoutati, no možeš itekako štete nanijeti. Definitivno ga zadržavam! 
Mislim da mi je ovo jedna od najbolje odigranih partija ikada. Tek sam na kraju skužio koliko sam ustvari nosio tim i na kraju donio pobjedu.
T71 
Čestitam, dobar game, nabaci replay! 
Napokon me ponovno zarazio WoT nakon gotovo godinu dana ne igranja, tj. bilo je par pokušaja ponovnog igranja no brzo sam odustao.
E-75 dobra partija, dan prije isto sam 6 soma damage-a poklonio neprijateljima
4. slika, jedna partija danas gdje smo ja (t28 prototype) i ferdi na kraju sa artijem ostali sami i tamo kod šume smo porokali smo 4-5 tenkova (bili su u velikoj prednosti) da bi na kraju ostala samo naša i njihova artiljerija. Nažalost naš arty je uništen jer je budala stala ispred neprijateljskog arty-a i počela se okretat na mjestu -.-
bas sad gledam statse od nekih sto imaju preko 30k bitki, kad mi zape za oko ovaj neki eviljoe sa skoro 100k bitki. neznam jeli to bot ili sta vec.
bas sad gledam statse od nekih sto imaju preko 30k bitki, kad mi zape za oko ovaj neki eviljoe sa skoro 100k bitki. neznam jeli to bot ili sta vec.
lol nije bot. taj zivi tenkove.
želi neko replay ove veličanstvene borbe? 
Furaš tu francusku kornjaču... Treba dosta pucati po toj kanti da ju se uništi... 
Hoćemo li i večeras igrati TC?
Hoćemo li i večeras igrati TC?
Da, ako pustiš starijeg brata da igra 
He, he, nemam starijeg brata.
Samo mlađeg kojem dajem da odigra koju partiju s vama na TC. Baš je i danas izrazio želju da igra s vama, pa ćemo se on i ja izmjenjivati.
Može mala pomoc? Imam vk4502a i to mi je ono kao glavni grind, tj. cilj mi je maus. E sad, takoder imam researchanog t21(grindo s m7). M7 mi je ono kao moneymaker, al sad se pitam cisto iz znatizelje dal se isplati kupovat t21? Cito sam da je tenk dosta los, a 900k mi nije bas malo. Zanima me ako netko ima iskustva sa ostatkom linije (t71 i dalje) dal se isplati ic na to jer nemam bas nekakvog iskustva kao scout a i to mi nije bas stil igre i dal je t57 heavy isplativ. Također imam istrazen vk3601h al to me ne zanima za buy jer mi se neda na jos jedan njemacki tree. Hvala svima.
Evo da ti kažem...t71 mi nije legao, ne volim light tenkove, t69 isto tako, t54e1 tako tako...ali T57 heavy uzeo u subotu, tenk je majka, treba malo privikavati se jer nije flanker kao t54e1 i igrati iz druge linije jer mu je okop slab al tenk je jednostavno odlican...znaci vrijedi grinda.
Samo mlađeg kojem dajem da odigra koju partiju s vama na TC. Baš je i danas izrazio želju da igra s vama, pa ćemo se on i ja izmjenjivati.
Ako nije nauci ga kako se psuje siemkama mater i dalja rodbina. Prvi uvjet igranja tenkova.
Znam, nego kažem za slučaj da je on to napisao, a ne ti 
On ne zna šifru od ovog mog profila ovdje na forumu, a i ne zanima ga.
EDIT: Evo kod mene je nevrijeme, sijeva i grmi, pa ne znam hoću li igrati TC jer ne želim paliti računalo sada. Jedino ako se kasnije smiri.
odlucio bih se za grind medium tanka, ali da vise naginje na snipera, pa buduci da ima iskusnijih igraca ako mogu sta savjetovati bio bih zahvalan
Njemci e50m, leo linija ili britanci. Dal volis mobilnost,armor... odluci i igraj tu liniju ;)
Njemci imaju onaj famozni ramming speed! 
Znači ništa od TC-a za večeras? A dobro onda. Valjda ćemo se uspjeti dogovoriti za neki drugi dan.
odlucio bih se za grind medium tanka, ali da vise naginje na snipera, pa buduci da ima iskusnijih igraca ako mogu sta savjetovati bio bih zahvalan
topla preporuka na englesku medium liniju...
Njemci e50m, leo linija ili britanci. Dal volis mobilnost,armor... odluci i igraj tu liniju ;)
preferiram vise mobilnost od armora, s tim da tenk ima pristojne camo values
Plus, batova nikad dosta u tier X kompanijama i CW-ovima.
Britanci su ok, sve do 10-ke koja je zesce smece u odnosu na batchat ili t62a. Pitanje je sto ti zelis na kraju, da li ides do 10-ke ili ne.
Za tebe su onda taman T-62A ili Object 140 jer su mobilni i imaju dobre camo vrijednosti (ruski i kineski mediumi imaju bonus na camo naspram ostalih mediuma). Također imaju velik ROF na kakav si naviknut sa Hellcatom i T49 tako da mislim da će ti bit taman.
P.S. Object 140 ima bolju depresiju topa tako da po meni ima prednost.
Edit: eto, naletio maloprije na neku stranicu koju još nisam vidio, a čini se zanimljiva iako je još work in progress
http://www.wotinfo.net/en
Za tebe su onda taman T-62A ili Object 140 jer su mobilni i imaju dobre camo vrijednosti (ruski i kineski mediumi imaju bonus na camo naspram ostalih mediuma). Također imaju velik ROF na kakav si naviknut sa Hellcatom i T49 tako da mislim da će ti bit taman.
mislim da i kinez 121 ima dobar camo.
meni je t62a trenutno najdraži tenk, grindam prema 140ki isto. top je savršenstvo 

...iako smo imali 2 stranca i ne baš neki setup bilo je zabavno