World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.610.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nis onda kupujem t21 na prvom popustu :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobar je bio današnji tc {#}...iako smo imali 2 stranca i ne baš neki setup bilo je zabavno {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

DrNasty i ja (Steel500) smo se sukobili i završilo je 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) za DrNasty-ja. Prve 2 partije su bile malo dosadne, ali zato je zadnja bila napetija. Čestitam mu!

Ako netko hoće vidjeti bitke neka kaže, pa ću uploadati snimke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 1:14 (Izzy).
Moj PC  
3 0 hvala 1
18 godina
World of Tanks

Mislim da mi je ovo jedna od najbolje odigranih partija ikada. Tek sam na kraju skužio koliko sam ustvari nosio tim i na kraju donio pobjedu.

T71 {#}

Replay:

http://wotreplays.com/site/362285#komarin-vampir_kifla-t71

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 1:34 (crystal6).
Moj PC  
9 0 hvala 0
18 godina
Re: World of Tanks

t71 je odlican tenk, jedino mi je islo na zivce to sto je scout. tako da sam ga se jedva ceka rijesit

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
World of Tanks

As tenkista sa M2 Medium-om. I odlična zarada, ugodno sam se iznenadio. {#}{#}{#}

EDIT: Zaboravih da mi zaradu pomnože s 1,8... Odatle toliko silvera. No, zato sam i kupio ovaj tenk.

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 1:26 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Obi Wan kaže...

t71 je odlican tenk, jedino mi je islo na zivce to sto je scout. tako da sam ga se jedva ceka rijesit

Inače ne igram scoute, ali ovaj mi definitivno leži. Možeš scoutati, no možeš itekako štete nanijeti. Definitivno ga zadržavam! {#}

18 godina
crystal6 kaže...

Mislim da mi je ovo jedna od najbolje odigranih partija ikada. Tek sam na kraju skužio koliko sam ustvari nosio tim i na kraju donio pobjedu.

T71 {#}

Čestitam, dobar game, nabaci replay! {#}

18 godina
World of Tanks

Napokon me ponovno zarazio WoT nakon gotovo godinu dana ne igranja, tj. bilo je par pokušaja ponovnog igranja no brzo sam odustao.

E-75 dobra partija, dan prije isto sam 6 soma damage-a poklonio neprijateljima

4. slika, jedna partija danas gdje smo ja (t28 prototype) i ferdi na kraju sa artijem ostali sami i tamo kod šume smo porokali smo 4-5 tenkova (bili su u velikoj prednosti) da bi na kraju ostala samo naša i njihova artiljerija. Nažalost naš arty je uništen jer je budala stala ispred neprijateljskog arty-a i počela se okretat na mjestu -.-

arty vs arty arty vs arty
Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 5:33 (Hyperion).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bas sad gledam statse od nekih sto imaju preko 30k bitki, kad mi zape za oko ovaj neki eviljoe sa skoro 100k bitki. neznam jeli to bot ili sta vec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cavalorn kaže...

bas sad gledam statse od nekih sto imaju preko 30k bitki, kad mi zape za oko ovaj neki eviljoe sa skoro 100k bitki. neznam jeli to bot ili sta vec.

lol nije bot. taj zivi tenkove.

Vulgar Display Of Power
16 godina
World of Tanks

želi neko replay ove veličanstvene borbe? {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

dan poceo odlicno...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
The Unforgiven kaže...

želi neko replay ove veličanstvene borbe? {#}

Furaš tu francusku kornjaču... Treba dosta pucati po toj kanti da ju se uništi... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
World of Tanks

Hoćemo li i večeras igrati TC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Hoćemo li i večeras igrati TC?

Da, ako pustiš starijeg brata da igra {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
17 godina

He, he, nemam starijeg brata.{#} Samo mlađeg kojem dajem da odigra koju partiju s vama na TC. Baš je i danas izrazio želju da igra s vama, pa ćemo se on i ja izmjenjivati.

17 godina
neaktivan
Bado kaže...

Može mala pomoc? Imam vk4502a i to mi je ono kao glavni grind, tj. cilj mi je maus. E sad, takoder imam researchanog t21(grindo s m7). M7 mi je ono kao moneymaker, al sad se pitam cisto iz znatizelje dal se isplati kupovat t21? Cito sam da je tenk dosta los, a 900k mi nije bas malo. Zanima me ako netko ima iskustva sa ostatkom linije (t71 i dalje) dal se isplati ic na to jer nemam bas nekakvog iskustva kao scout a i to mi nije bas stil igre i dal je t57 heavy isplativ. Također imam istrazen vk3601h al to me ne zanima za buy jer mi se neda na jos jedan njemacki tree. Hvala svima.

Evo da ti kažem...t71 mi nije legao, ne volim light tenkove, t69 isto tako, t54e1 tako tako...ali T57 heavy uzeo u subotu, tenk je majka, treba malo privikavati se jer nije flanker kao t54e1 i igrati iz druge linije jer mu je okop slab al tenk je jednostavno odlican...znaci vrijedi grinda.

18 godina
neaktivan
Izzy kaže...

He, he, nemam starijeg brata.{#} Samo mlađeg kojem dajem da odigra koju partiju s vama na TC. Baš je i danas izrazio želju da igra s vama, pa ćemo se on i ja izmjenjivati.

Ako nije nauci ga kako se psuje siemkama mater i dalja rodbina. Prvi uvjet igranja tenkova.

Vulgar Display Of Power
14 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Znam, nego kažem za slučaj da je on to napisao, a ne ti {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
17 godina

On ne zna šifru od ovog mog profila ovdje na forumu, a i ne zanima ga.

EDIT: Evo kod mene je nevrijeme, sijeva i grmi, pa ne znam hoću li igrati TC jer ne želim paliti računalo sada. Jedino ako se kasnije smiri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 21:01 (Izzy).
18 godina

odlucio bih se za grind medium tanka, ali da vise naginje na snipera, pa buduci da ima iskusnijih igraca ako mogu sta savjetovati bio bih zahvalan

13 godina

Njemci e50m, leo linija ili britanci. Dal volis mobilnost,armor... odluci i igraj tu liniju ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 23:23 (someguy).
18 godina
World of Tanks

Njemci imaju onaj famozni ramming speed! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Znači ništa od TC-a za večeras? A dobro onda. Valjda ćemo se uspjeti dogovoriti za neki drugi dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...

odlucio bih se za grind medium tanka, ali da vise naginje na snipera, pa buduci da ima iskusnijih igraca ako mogu sta savjetovati bio bih zahvalan

topla preporuka na englesku medium liniju...

18 godina
someguy kaže...

Njemci e50m, leo linija ili britanci. Dal volis mobilnost,armor... odluci i igraj tu liniju ;)

preferiram vise mobilnost od armora, s tim da tenk ima pristojne camo values

17 godina
Izgrindaj si bat chat, jednostavno je prezabavan. Ima ludu mobilnost, imas clip od 5 shellova. Na pocetku partije mozes prvi doci na najbolji spot za udijelit 5 packi tenkovima koji tek krecu iz baze. Povuces se, malo snajpas, pa dok se prorijedi ekipa si gazda - bilo koji tenk koji je odsječen ili oštećen pregaziš sa svoji 5 shellova.

Plus, batova nikad dosta u tier X kompanijama i CW-ovima.

Britanci su ok, sve do 10-ke koja je zesce smece u odnosu na batchat ili t62a. Pitanje je sto ti zelis na kraju, da li ides do 10-ke ili ne.
18 godina
Obi Wan kaže...
someguy kaže...

Za tebe su onda taman T-62A ili Object 140 jer su mobilni i imaju dobre camo vrijednosti (ruski i kineski mediumi imaju bonus na camo naspram ostalih mediuma). Također imaju velik ROF na kakav si naviknut sa Hellcatom i T49 tako da mislim da će ti bit taman.

P.S. Object 140 ima bolju depresiju topa tako da po meni ima prednost.

Edit: eto, naletio maloprije na neku stranicu koju još nisam vidio, a čini se zanimljiva iako je još work in progress

http://www.wotinfo.net/en 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 5:18 (Unimatrix 007).
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Obi Wan kaže...
someguy kaže...

Za tebe su onda taman T-62A ili Object 140 jer su mobilni i imaju dobre camo vrijednosti (ruski i kineski mediumi imaju bonus na camo naspram ostalih mediuma). Također imaju velik ROF na kakav si naviknut sa Hellcatom i T49 tako da mislim da će ti bit taman. 

mislim da i kinez 121 ima dobar camo.

meni je t62a trenutno najdraži tenk, grindam prema 140ki isto. top je savršenstvo {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice