Kupio s51 i s obzirom da sam totalan,ali baš apsolutno totalno full arty noobb,nije ništa ni loše sa tom artiljerijom.trenutno mi je sve osim radija stock.
Imate kakav savjet?
Kupio s51 i s obzirom da sam totalan,ali baš apsolutno totalno full arty noobb,nije ništa ni loše sa tom artiljerijom.trenutno mi je sve osim radija stock.
Imate kakav savjet?
i btw., ovaj ELC je fantastična mala mašina
to što može imati 2 playstylea, td i scout mi savršeno odgovara, i ovaj zadnji top je fora
tek sad ga istražio kad sam skupio free xp za preskočit amx 40 - kad bi morao birati između brijanja jaja tomahawkom i grindanja amx 40, birao bi tomahawk svaki put
ja nisam imao tomahawk pri ruci :(
trebalo bi obrisati to smeće iz igre imo
neopisiva agonija...m3 lee je pjesma naspram ovog
nijedan mi se toliko ne gadi, trebalo mi 2mj da nagrindam dalje. je8o ga ja
Lol,meni on i b1 su jedni od dražih tier 4 tenkova.
Ja sam ga igrao na bratovom acc-u kad me zamolio da mu grindam,kao i amx 40...s amx-om sam odigrao bitku,s B1 čak dvije i odhebo...neš ti živciranja s tim čudima tehnologije
jel mi se isplati počet igrat kineze?trenutno sam na VAE typ B...
kako ne kužim ta pitanja.. jel ti se isplati.. pa nisu to dionice i nezz kakve investicije..
igraš za svoju volju i zabavu.. ako ti se da i ako imaš želju igraj, ili nemoj.. neće počet umirati drveće jer ti igraš kineze
kako ti može neko reć jel će se tebi dat to igrati ili ne.. eventualno probaš na test serveru sta god hoces i onda to igras
Iskustva sa Super heavy spall linerom ? Jel pomaze , i negdje sam vidio da ce i posada dobit +50% zastite !
Iskustva sa Super heavy spall linerom ? Jel pomaze , i negdje sam vidio da ce i posada dobit +50% zastite !
pa ja sam to stavio na kv-4 jer on ima preko 100 tona cini mi se...
mislim da mi se igra sa tim tenkom duplo popravila otkako imam to..
jer jako si spor i arty te prilicno cesto zakaci.. a ima i smijesnih partija.. ko jucer lik sa E-75 ispucao u mene, odbio mi oko 400 i onda se kao zaletio da me rama tj da me zgura s mosta...
i ja krenem prema njemu i direktni sudar... ne da me nije ni pomjerio nego se unistio udarom u mene.. i dobio sam kamikaze medalju jer je on viseg tiera :)
Imate kakav savjet?
cim istrazis ovjes, stavi ramer i gun drive
zavisi kakvu posadu imas,ak kreces sa 75% bice ti agonija,ja sam svoju prebacil sa su-8 i jos stoje na 90% jer sam odigro mozda 1-2 partije,a i top je skocio sa 35k mislim na 64k expa a free expe nedam
nisam partiju odigro od arty patcha, mislim da i prije toga sam ostavio top da trune,sad je u podrumu garaze
prije je bio bog i batina u odnosu na su-14, neznam kakav je sad
stavi si i speed governor, dobro dodje malo vise konja kad se trebas brzo premjestit
a kak to da nemas i motor-sad vivim da ima iste ko i mt-25, dakle grajndaj i njega, motori puno znace da nisi spor ko puz
i btw., ovaj ELC je fantastična mala mašina
to što može imati 2 playstylea, td i scout mi savršeno odgovara, i ovaj zadnji top je fora
tek sad ga istražio kad sam skupio free xp za preskočit amx 40 - kad bi morao birati između brijanja jaja tomahawkom i grindanja amx 40, birao bi tomahawk svaki put
al patkica barem moze nekog ubit, za razliku od sau 40, koji mi je apsolutno najgori tir 4 grind bio
a m3 lee sam dao 9-ogodisnjem klincu da mi grajnda dok ja radim, jer sam ga bio navuko na igru, a samo to je smio igrat tak da se nesjecam bas m3 lija
da da igro sam platun sa 2 tipa kaj imaju prek 2k borbi u bolidima i mogu rec da oce roach cuda napravit (roach je zohar, tazilonovo sluzbeno nesluzbeno ime za njega)
obavezno vent, gun drive i binocs, snapshot i smooth ride hlapcima iz saint tropeza
jel mi se isplati počet igrat kineze?trenutno sam na VAE typ B...
e pa imas na forumu nadugacko i nasiroko temu upravo o tom tenku
nemam link sad, nadji si sam
tier 3 je chi-ha, obavezno istrazi sve radije na njemu, jer kad dodju artiji i td-i sigurno ce neki imat te radije
zaheb je da svaki tenk je krizanac nekoliko nacija i svaki tir istrazuj sve posebno-motore, radije....
tir 4 je m5a1, po meni najbolji tir 4 light sa super topom koji busi i kv-a, i koji mi je osto u dragom sjecanju kao jedan od nadrazih kineza (sad imam wz131, t-34-2, is-2 i type59)
na tir 5 je klasicni t-34 made in poeple's republic, treba se malo vise potrudit i otvorit i 59-16 i type58
inace sam 59-16 igral sa stock topom koji ima najveci pen, jer ovaj 76 je beskoristan sa 75mm pen, ima sa gold granatama pen ko i 57mm sa AP
na type 58 sam stavio vec posadu sa type 59, tak da je tenk bio ok,klasicni t-34-85
inace prebacuj posadu, vuci ju do m5a1, pa ju stavi u baracs posle za 59-16
tir 7 t-34-1 je isto ok,nije bajan al nije ni sranje, s tim da imas 100mm top kao nekad t-43 dok ga nisu "balansirali", jedan od jacih tenkova u tiru, sa dingy kupolom
is-2 je isti ko is, dobis mlade dok ne otkljucas sve, posle mi je bil ok, posebno je vazan zadnji motor koji ide na vise tirove mediuma i lightova, vent, optics, gun drive-klasika,inace je tenk razmjerno brz u odnosu na ostale hevije tir 7
ALI top oce svasta dingat ak pucas prije nego skroz nanisani
t-34-2 je meni najdrazi tir 8 med, i najbolji, imam ih trenutno sve osim t69 i mogu rec da je 34-2 bolji i od typea, puno je agilniji, brze okrece kupolu, sve je gladje, i onaj zadnji motor sa is-2 cini razliku
vent, optics i vertikal su moj izbor
wz-131 sam tek pocel igrat, al kad stavim zadnji top 100mm bice isti ko type 59 al sa papir oklopom, no brzi, daleko brzi
doduse meni je bilo sve lakse jer sam i za heavy i za drugu med posadu imal tajpa da ih napumpam
ak imas golda, posada je tir 7-10 ista na svim tenkovima, tak da ih mozes uzet sa 100%, to puno znaci
edo out
ISPLATI SE KUPIT RISE COOKER
Achtung.
Na putu do 15 pobjeda i 250 k srebra za skupiti onih usputnih 70 k srebra treba 7 killova + 7 preživjelih bitaka + 10 pobjeda.
Kolega DamageHigh je krivo jučer rekao da uz 7 killova i 7 preživljavanja treba još 7 pobjeda. Ja prebrojao... i zapisujem na papir.
Jedino ako je broj pobjeda za 70 k srebra uvjetovan redoslijedom postignutih killova-preživljavanja...
Živjeli.
Da, puno bolji, ali ako nisi top tier obavezno moras pucati premium ammo, e onda je cist ok.
Achtung.
Na putu do 15 pobjeda i 250 k srebra za skupiti onih usputnih 70 k srebra treba 7 killova + 7 preživjelih bitaka + 10 pobjeda.
Kolega DamageHigh je krivo jučer rekao da uz 7 killova i 7 preživljavanja treba još 7 pobjeda. Ja prebrojao... i zapisujem na papir.
Jedino ako je broj pobjeda za 70 k srebra uvjetovan redoslijedom postignutih killova-preživljavanja...
Živjeli.
Ja sam prenio kako piše na webu...
kako ne kužim ta pitanja.. jel ti se isplati.. pa nisu to dionice i nezz kakve investicije..
igraš za svoju volju i zabavu.. ako ti se da i ako imaš želju igraj, ili nemoj.. neće počet umirati drveće jer ti igraš kineze
kako ti može neko reć jel će se tebi dat to igrati ili ne.. eventualno probaš na test serveru sta god hoces i onda to igras
nije stvar toga,nego ne bih htio gubit vrijeme na nčemu što možda ne valja,nego prelaziti dalje ono što sad trenutno prelazim....
jagdpziv - ja nisam jedan gold ispalio pa nije tolika banana tenk koliko ljudi kukaju
snajpftw
nije stvar toga,nego ne bih htio gubit vrijeme na nčemu što možda ne valja,nego prelaziti dalje ono što sad trenutno prelazim....
A ja mislim da se svaku desetku isplati imat jer je svaka posebna i dobra na svoj način.. Ove sve niže tirove se istrpi nekako kakve god tenkovi bili u toj grani..
Uostalom kak sam reko, zato postoji i test server da si odabereš koje desetke hoces prvo..
jedno glupo pitanje:di mogu nać taj test server?već sam jednom tražio i nisam našao...
pa ja sam to stavio na kv-4 jer on ima preko 100 tona cini mi se...
i ja krenem prema njemu i direktni sudar... ne da me nije ni pomjerio nego se unistio udarom u mene.. i dobio sam kamikaze medalju jer je on viseg tiera :)
One does not simply ram the KV-4 ;)