World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.379.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio s51 i s obzirom da sam totalan,ali baš apsolutno totalno full arty noobb,nije ništa ni loše sa tom artiljerijom.trenutno mi je sve osim radija stock.

Imate kakav savjet?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
premještaj se nakon svakog ispaljenog shella (po trecerima te mogu sredit vrlo rano - dosta arty igrača prati trecere na poznatim arty lokacijama), prati situaciju na mapi da se znaš povući na mjesto gdje još ima negog da te štiti...

i čekaj da istražiš top i preporodiš se
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina

i btw., ovaj ELC je fantastična mala mašina

to što može imati 2 playstylea, td i scout mi savršeno odgovara, i ovaj zadnji top je fora

tek sad ga istražio kad sam skupio free xp za preskočit amx 40 - kad bi morao birati između brijanja jaja tomahawkom i grindanja amx 40, birao bi tomahawk svaki put

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 19:15 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja nisam imao tomahawk pri ruci :(

trebalo bi obrisati to smeće iz igre imo

0 0 hvala 0
15 godina
m3 lee je čudo za to govno
15 godina
neaktivan
World of Tanks

neopisiva agonija...m3 lee je pjesma naspram ovog

nijedan mi se toliko ne gadi, trebalo mi 2mj da nagrindam dalje. je8o ga ja {#}

3 0 hvala 0
15 godina
vidio sam negdje replay u kojem su zadnji tenkovi u oba tima ostali po 1 amx 40..

ne znam dal+ nisu znali za tumor weakspot il šta, al uglavnom replay se sastojao od 2 minute 'ding' zvukova prouzročenih time što su se ova 2 retarda gađala na 150 metara i mislila da se mogu oštetit...

kad im je ponestalo shellova su se počeli rammat, a svi znamo koji ramming damage može prouzročiti tenk koji ide 15kmh
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Lol,meni on i b1 su jedni od dražih tier 4 tenkova.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
b1 nisam igrao falabogu, al sam viđao u igri, majkomila koje govno
14 godina
The Unforgiven kaže...
b1 nisam igrao falabogu, al sam viđao u igri, majkomila koje govno

Ja sam ga igrao na bratovom acc-u kad me zamolio da mu grindam,kao i amx 40...s amx-om sam odigrao bitku,s B1 čak dvije i odhebo...neš ti živciranja s tim čudima tehnologije

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel mi se isplati počet igrat kineze?trenutno sam na VAE typ B...

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

kako ne kužim ta pitanja.. jel ti se isplati.. pa nisu to dionice i nezz kakve investicije..

igraš za svoju volju i zabavu.. ako ti se da i ako imaš želju igraj, ili nemoj.. neće počet umirati drveće jer ti igraš kineze

kako ti može neko reć jel će se tebi dat to igrati ili ne.. eventualno probaš na test serveru sta god hoces i onda to igras

★★★★★☆
15 godina
World of Tanks

Well, da je bilo vise vremena bio bi i win

Replay

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ace s ISU-152 {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

;)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Iskustva sa Super heavy spall linerom ? Jel pomaze , i negdje sam vidio da ce i posada dobit +50%  zastite !

0 0 hvala 0
15 godina
+50% samo za superheavye

spall liner now reduces the chance of crewmen getting killed: light by 20 percent, medium by 25 percent, heavy by 30 percent, superheavy by 50 percent

jedna od glavnih stvari u 8.8 mi je da ćemo, ako izgubiš partiju al dobiš neku od battle hero medalja ipak dobiti +50% na creditse i xp (kao da si pobjedio)
17 godina
someguy kaže...

Iskustva sa Super heavy spall linerom ? Jel pomaze , i negdje sam vidio da ce i posada dobit +50%  zastite !

pa ja sam to stavio na kv-4 jer on ima preko 100 tona cini mi se...

mislim da mi se igra sa tim tenkom duplo popravila otkako imam to..

jer jako si spor i arty te prilicno cesto zakaci.. a ima i smijesnih partija.. ko jucer lik sa E-75 ispucao u mene, odbio mi oko 400  i onda se kao zaletio da me rama tj da me zgura s mosta...

i ja krenem prema njemu i direktni sudar... ne da me nije ni pomjerio nego se unistio udarom u mene.. i dobio sam kamikaze medalju jer je on viseg tiera :)

-BiH-slackspace
15 godina
g12356 kaže...

Kupio s51 i s obzirom da sam totalan,ali baš apsolutno totalno full arty noobb,nije ništa ni loše sa tom artiljerijom.trenutno mi je sve osim radija stock.

Imate kakav savjet?

cim istrazis ovjes, stavi ramer i gun drive

zavisi kakvu posadu imas,ak kreces sa 75% bice ti agonija,ja sam svoju prebacil sa su-8 i jos stoje na 90% jer sam odigro mozda 1-2 partije,a i top je skocio sa 35k mislim na 64k expa {#} a free expe nedam{#} nisam partiju odigro od arty patcha, mislim da i prije toga sam ostavio top da trune,sad je u podrumu garaze

prije je bio bog i batina u odnosu na su-14, neznam kakav je sad

stavi si i speed governor, dobro dodje malo vise konja kad se trebas brzo premjestit

a kak to da nemas i motor-sad vivim da ima iste ko i mt-25, dakle grajndaj i njega, motori puno znace da nisi spor ko puz

The Unforgiven kaže...

i btw., ovaj ELC je fantastična mala mašina

to što može imati 2 playstylea, td i scout mi savršeno odgovara, i ovaj zadnji top je fora

tek sad ga istražio kad sam skupio free xp za preskočit amx 40 - kad bi morao birati između brijanja jaja tomahawkom i grindanja amx 40, birao bi tomahawk svaki put

al patkica barem moze nekog ubit, za razliku od sau 40, koji mi je apsolutno najgori tir 4 grind bio

a m3 lee sam dao 9-ogodisnjem klincu da mi grajnda dok ja radim, jer sam ga bio navuko na igru, a samo to je smio igrat {#} tak da se nesjecam bas m3 lija{#}

da da igro sam platun sa 2 tipa kaj imaju prek 2k borbi u bolidima i mogu rec da oce roach cuda napravit (roach je zohar, tazilonovo sluzbeno nesluzbeno ime za njega)

obavezno vent, gun drive i binocs, snapshot i smooth ride hlapcima iz saint tropeza

kivic15 kaže...

jel mi se isplati počet igrat kineze?trenutno sam na VAE typ B...

e pa imas na forumu nadugacko i nasiroko temu upravo o tom tenku

nemam link sad, nadji si sam

tier 3 je chi-ha, obavezno istrazi sve radije na njemu, jer kad dodju artiji i td-i sigurno ce neki imat te radije

zaheb je da svaki tenk je krizanac nekoliko nacija i svaki tir istrazuj sve posebno-motore, radije....

tir 4 je m5a1, po meni najbolji tir 4 light sa super topom koji busi i kv-a, i koji mi je osto u dragom sjecanju kao jedan od nadrazih kineza (sad imam wz131, t-34-2, is-2 i type59)

na tir 5 je klasicni t-34 made in poeple's republic, treba se malo vise potrudit i otvorit i 59-16 i type58

inace sam 59-16 igral sa stock topom koji ima najveci pen, jer ovaj 76 je beskoristan sa 75mm pen, ima sa gold granatama pen ko i 57mm sa AP

na type 58 sam stavio vec posadu sa type 59, tak da je tenk bio ok,klasicni t-34-85

inace prebacuj posadu, vuci ju do m5a1, pa ju stavi u baracs posle za 59-16

tir 7 t-34-1 je isto ok,nije bajan al nije ni sranje, s tim da imas 100mm top kao nekad t-43 dok ga nisu "balansirali", jedan od jacih tenkova u tiru, sa dingy kupolom

is-2 je isti ko is, dobis mlade dok ne otkljucas sve, posle mi je bil ok, posebno je vazan zadnji motor koji ide na vise tirove mediuma i lightova, vent, optics, gun drive-klasika,inace je tenk razmjerno brz u odnosu na ostale hevije tir 7

ALI top oce svasta dingat ak pucas prije nego skroz nanisani

t-34-2 je meni najdrazi tir 8 med, i najbolji, imam ih trenutno sve osim t69 i mogu rec da je 34-2 bolji i od typea, puno je agilniji, brze okrece kupolu, sve je gladje, i onaj zadnji motor sa is-2 cini razliku

vent, optics i vertikal su moj izbor

wz-131 sam tek pocel igrat, al kad stavim zadnji top 100mm bice isti ko type 59 al sa papir oklopom, no brzi, daleko brzi

doduse meni je bilo sve lakse jer sam i za heavy i za drugu med posadu imal tajpa da ih napumpam

ak imas golda, posada je tir 7-10 ista na svim tenkovima, tak da ih mozes uzet sa 100%, to puno znaci

edo out{#}

ISPLATI SE KUPIT RISE COOKER

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
14 godina
World of Tanks

Achtung.

Na putu do 15 pobjeda i 250 k srebra za skupiti onih usputnih 70 k srebra treba 7 killova + 7 preživjelih bitaka + 10 pobjeda.

Kolega DamageHigh je krivo jučer rekao da uz 7 killova i 7 preživljavanja treba još 7 pobjeda. Ja prebrojao... i zapisujem na papir.

Jedino ako je broj pobjeda za 70 k srebra uvjetovan redoslijedom postignutih killova-preživljavanja...

Živjeli. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks
JagdpzIV ? kakav je sa zadnjim topom koji kosta 9000? da li je sto bolji?

0 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...
JagdpzIV ? kakav je sa zadnjim topom koji kosta 9000? da li je sto bolji?

Da, puno bolji, ali ako nisi top tier obavezno moras pucati premium ammo, e onda je cist ok.

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
Spiridon kaže...

Achtung.

Na putu do 15 pobjeda i 250 k srebra za skupiti onih usputnih 70 k srebra treba 7 killova + 7 preživjelih bitaka + 10 pobjeda.

Kolega DamageHigh je krivo jučer rekao da uz 7 killova i 7 preživljavanja treba još 7 pobjeda. Ja prebrojao... i zapisujem na papir.

Jedino ako je broj pobjeda za 70 k srebra uvjetovan redoslijedom postignutih killova-preživljavanja...

Živjeli. {#}

Ja sam prenio kako piše na webu...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

kako ne kužim ta pitanja.. jel ti se isplati.. pa nisu to dionice i nezz kakve investicije..

igraš za svoju volju i zabavu.. ako ti se da i ako imaš želju igraj, ili nemoj.. neće počet umirati drveće jer ti igraš kineze

kako ti može neko reć jel će se tebi dat to igrati ili ne.. eventualno probaš na test serveru sta god hoces i onda to igras

nije stvar toga,nego ne bih htio gubit vrijeme na nčemu što možda ne valja,nego prelaziti dalje ono što sad trenutno prelazim....

15 godina
neaktivan

jagdpziv - ja nisam jedan gold ispalio pa nije tolika banana tenk koliko ljudi kukaju

snajpftw

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 19:11 (gazz).
15 godina
kivic15 kaže...
nani_cropes kaže...

nije stvar toga,nego ne bih htio gubit vrijeme na nčemu što možda ne valja,nego prelaziti dalje ono što sad trenutno prelazim....

A ja mislim da se svaku desetku isplati imat jer je svaka posebna i dobra na svoj način.. Ove sve niže tirove se istrpi nekako kakve god tenkovi bili u toj grani..

Uostalom kak sam reko, zato postoji i test server da si odabereš koje desetke hoces prvo..

★★★★★☆
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jedno glupo pitanje:di mogu nać taj test server?već sam jednom tražio i nisam našao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pa moraš skiniti test verziju klijenta
Odavdje:http://worldoftanks.eu/en/news/46/public-test-version-8-8/
robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

pa ja sam to stavio na kv-4 jer on ima preko 100 tona cini mi se...

i ja krenem prema njemu i direktni sudar... ne da me nije ni pomjerio nego se unistio udarom u mene.. i dobio sam kamikaze medalju jer je on viseg tiera :)

One does not simply ram the KV-4 ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice