Degustira sam tigera2 na test serveru i mogu rec da se gubitak zadnjeg motora i ne osjeti, nemam ga u garazi ali igra sam ga davno sa jos starim profilom pa mogu vidit razlike..
Sto se tice donje ploce, nakosio sam je i bouncalo je lijepo amx 50 100, cak 3 shoota, cetvrti je prosa ali dobro je i ovo. Takodje ne osjeti se ni ovaj nerf, jos ga trebam probat protiv nizih terova, sa manjom penetracijom (scoute), no tesko posto su u t8 bitkama ovde na testu sve tier8 tenkovi, a i puca se gold..
Sad nisam siguran da li su makli machine gun weak spot jer kako sam vidio tu sliku, tu nema strojnice, a u igri je jos na njemu..
Jos danas imamo misije,300k golda i 1 dan premiuma, pa kad i to osvojim, uzet cu malo odmora od igre. Ovih dana zbog misija sam imao "presing", jer jednostavno treba pobrat te bonuse, pa bi i po cile dane igra..
U igri ima strojnicu, al armor na strojnici je povecan na 150mm ( tako da je povecanjem armora izgubljen weak spot ) doslovno maknut strojnicu nikad nece, jer je King Tiger u real life imao tu strojnicu, tako da nema smisla da ju maknu kuzis?
Btw da slazem se, gubitak motora se ni ne primjeti ( vozim puno King Tiger-a u 8.7 i kad sam ga probao u 8.8 nema bas razlike )