World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
fanaticni gejmer kaže...

Degustira sam tigera2 na test serveru i mogu rec da se gubitak zadnjeg motora i ne osjeti, nemam ga u garazi ali igra sam ga davno sa jos starim profilom pa mogu vidit razlike..

Sto se tice donje ploce, nakosio sam je i bouncalo je lijepo amx 50 100, cak 3 shoota, cetvrti je prosa ali dobro je i ovo. Takodje ne osjeti se ni ovaj nerf, jos ga trebam probat protiv nizih terova, sa manjom penetracijom (scoute), no tesko posto su u t8 bitkama ovde na testu sve tier8 tenkovi, a i puca se gold..

Sad nisam siguran da li su makli machine gun weak spot jer kako sam vidio tu sliku, tu nema strojnice, a u igri je jos na njemu.. 

Jos danas imamo misije,300k golda i 1 dan premiuma, pa kad i to osvojim, uzet cu malo odmora od igre. Ovih dana zbog misija sam imao "presing", jer jednostavno treba  pobrat te bonuse, pa bi i po cile dane igra.. {#}

U igri ima strojnicu, al armor na strojnici je povecan na 150mm ( tako da je povecanjem armora izgubljen weak spot ) doslovno maknut strojnicu nikad nece, jer je King Tiger u real life imao tu strojnicu, tako da nema smisla da ju maknu kuzis?

Btw da slazem se, gubitak motora se ni ne primjeti ( vozim puno King Tiger-a u 8.7 i kad sam ga probao u 8.8 nema bas razlike {#} )

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
World of Tanks
BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Nakon 4 poraza za redom napokon jedna dobra partija. Doduše prve 2 su završile pobjedom, ali onda 4 sljedeće porazi i to kakvi. Ljudi su baš bili smotani, ali dobro na to smo već navikli...

A kako je krenula i ova pomislio sam da će završiti isto jer nam se G.W. Panther utopio, ali nedugo nakon toga se utopio i neprijateljski IS.

Bitka (tko hoće neka pogleda)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

Ok special za završit ovaj mjesec.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
World of Tanks

danas smo kolega i ja sami igrali protiv ekipe 

zanimljiv game,mislim da nam je prvi crucial contribution jos od vrijeme matilde =)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Wasteful kaže...

U subotu, 31.08. u 15:00h održava se 10. Hrvatski 1na1 Heavy Tanks kup.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Objava: www.esl.eu/hr/wot/news/227859/
Prijava: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup10/signup/
Pravila: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup10/leagueinfo/

Danas sam se prijavio. Ali neću ja igrati, nego dati ću mlađem bratu, pa neka on igra. Znači premium streljivo je dozvoljeno kao i druge premium stvari?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako da moj IS postane Elite tenk?

Vidio sam to kod nekih ljudi sto prodaju account ima onaj znak pored nekog IS 3 i jos nekih..

Posto na IS-u imam oko 76000 exp-a a full je istrazen,pa bi taj exp pretvorio u free exp za ovaj IS3 da ga nadogradim i jos neke tenkove.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 1 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

Kako da moj IS postane Elite tenk?

Vidio sam to kod nekih ljudi sto prodaju account ima onaj znak pored nekog IS 3 i jos nekih..

Posto na IS-u imam oko 76000 exp-a a full je istrazen,pa bi taj exp pretvorio u free exp za ovaj IS3 da ga nadogradim i jos neke tenkove.

Elite status se dobiva kada sve istražiš. Ali baš sve, ne samo module nego i tenkove. Tako da moraš istražiti i IS3 da bi IS postao elita.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 22:17 (St0ka).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ovaj moj IS nije elite samo zato sto mu nije istrazen ovaj 100mm gun?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...

Jel ovaj moj IS nije elite samo zato sto mu nije istrazen ovaj 100mm gun?

Tako je.

Moraš SVE istražiti kaj se ima za istražit.

16 godina

Da.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

Da.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
World of Tanks

Ne. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 1 hvala 0
15 godina
nismo sigurni, pitaj dedu
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
moderator
World of Tanks

Ne gnjavite dedu nebitnim pitanjima.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko se često događa ovaj rezultat? Meni se prvi put dogodilo, ali imam samo 1500 borbi pa nisam siguran.

15:0 15:0

1 0 hvala 0
15 godina
dosta rijetko, ali 15- 1, 15- 2, 15- 3 partije nisu tako jako rijetke, pogotovo za vikend kad se svi specijalci skupe

da ne govorimo o biserima poput 14- -1 ili 13- -2

što je rijetko, je da budeš na onoj strani koja je pobijedila 15- 0
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

PXA - to ti je moj klan {#} Klan je super, ekipa takoder {#}

Znam, vidia sam to prije kad si stavlja screenshots, inace super ste i cesce naletim na nekog od vas {#}

A sad da pitam nesto: naI8 imam istrazen i montiran zadnji top uz pomoc torsion bars-a (kupio na snizenju nedavno par komada, dobro dodje) i sad me zanima da li istrazim na njemu sve, znaci ostalo je ovjes, motor i kupola ili da sacuvam tih 60k exp za IS7 ? Isplatu li se ove nadogradnje ?

5 De, istrazit sve
12 Ne, nabavi is7 sto prije
play2much
15 godina
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

PXA - to ti je moj klan {#} Klan je super, ekipa takoder {#}

Znam, vidia sam to prije kad si stavlja screenshots, inace super ste i cesce naletim na nekog od vas {#}

A sad da pitam nesto: naI8 imam istrazen i montiran zadnji top uz pomoc torsion bars-a (kupio na snizenju nedavno par komada, dobro dodje) i sad me zanima da li istrazim na njemu sve, znaci ostalo je ovjes, motor i kupola ili da sacuvam tih 60k exp za IS7 ? Isplatu li se ove nadogradnje ?

IS 8 je odličan za igrati pogotovo kad imaš sve na njemu.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo su nam promjenili misije al bitno da su premium dani tu xD

September Missions

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
6 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

volja naroda je da sta prije kupim IS7 {#}

evo jedan smijesan video, sory ak je bio 

muzika na kraju je najjaca{#}

play2much
17 godina

nabavio sam T21, T6 americki scout

sad me interesira sta bi stavija na njega:

6 Coated Optics
6 Binocular Telescope
It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
anarky1988 kaže...

volja naroda je da sta prije kupim IS7 {#}

evo jedan smijesan video, sory ak je bio 

muzika na kraju je najjaca{#}

Koja glupost, ja sa sa T40 ubio T34, skino sam mu oko 400 helta na ne 25 kao ovaj na videu

Sa wespeo sam bio ubio IS7 ili 8, nesječam se više.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

http://ftr.wot-news.com/2013/08/30/evilly-on-e-50e-75-engines/

-svi koji imaju istrazen zadnji motor na e50 i e75 ce dobit 25k free exp., a ocemo li mi koji imamo istrazen zadnji motor na jagdtigeru (tiger2, panther2, jagdtpanther2) ista dobit, jer gubimo takodje zadnji motor ?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Danas mi je mlađi brat igrao 1 na 1 lvl.8 (teški tenkovi) kup, ali izgubio je odmah 1. bitku.

Igrao je sa IS-om 3, a protivnik isto i moj brat ga je imao u šaci jer je prvi opalio i oštetio ga, ali kasnije se ispetljao, tj. odugovlačio sa hitcem i ovaj ga je uništio. 

Obojica su bila samo pogodak od uništenja no, mislim da mi je bratov tenk imao nešto više HP-a, ali protivnik je bio brži. Iako ne krivim svog brata toliko jer je igra bila trzava (kao i uvijek), pa je i zbog toga čekao da ga dobro nanišani i opali.

Igrali su na mapi "Siegfried line", a protivnik mu je bio markoni09 iz klana TESLA. I sam je bio rekao kasnije da ga je imao u šaci moj brat. Vrlo dobar igrač po onome što sam vidio (statistika).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Danas mi je mlađi brat igrao 1 na 1 lvl.8 (teški tenkovi) kup, ali izgubio je odmah 1. bitku.

Igrao je sa IS-om 3, a protivnik isto i moj brat ga je imao u šaci jer je prvi opalio i oštetio ga, ali kasnije se ispetljao, tj. odugovlačio sa hitcem i ovaj ga je uništio. 

Obojica su bila samo pogodak od uništenja no, mislim da mi je bratov tenk imao nešto više HP-a, ali protivnik je bio brži. Iako ne krivim svog brata toliko jer je igra bila trzava (kao i uvijek), pa je i zbog toga čekao da ga dobro nanišani i opali.

Igrali su na mapi "Siegfried line", a protivnik mu je bio markoni09 iz klana TESLA. I sam je bio rekao kasnije da ga je imao u šaci moj brat. Vrlo dobar igrač po onome što sam vidio (statistika).

Ja sam zavrsio 6. i dobio 500 golda, da me RNG nije shebao bilo bi to i bolje, zadnji winning shot sam dingal t32 u hull....

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
moderator
World of Tanks

Upravo odigrao 5 partija sa Leopardom 1 na drugom testu. Dobio svih 5, baš mi je odličan.

S druge strane, Leo PT mi je krenuo jako loše:

Ali lagano popravljam statse, samo da ga upgrejdam, sad sam mekan, spor i slab, fali mi depresija Indiena.

Nadam se da će biti kad mu nabacim motor, top i ovjes.

0 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Ja sam zavrsio 6. i dobio 500 golda, da me RNG nije shebao bilo bi to i bolje, zadnji winning shot sam dingal t32 u hull....

Sljedeći put ću ja igrati. Normalno, to ne mora značiti da će biti bolje, možda napravim nekakav gadan "kiks", pa bude još gore ("sramotno"), ali baš imam želju nakon što sam vidio kako to izgleda.

13 godina
World of Tanks

Bonuscode sa Type-59 prodan za 530€!

Strašno koliko su ljudi spremni izdvojiti da bi se domogli virtualne stvari...

**moje isprike za prijašnji navod "account"

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 21:35 (subi91).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
to je kod a ne accaunt, ili?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice