World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.373.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

ono na ss-u je bio game sa su100y...na is6 sam dobio pola love za poraz...50k i 25k za event

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Samo za IS :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

pa kad te nitko nije pogodio pa nisi morao popravljati a shells si mozda imao viska u garazi pa nije trebalo kupovat

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo nova desetka u garaži {#}{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

sad sam i ja za izgubljenu dobil nekakvih 10k za event sa kv-1s,zna netko o čemu se radi?ništ ne piše na worldoftanks,a čini se da samo ruski tenkovi to dobivaju.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 15:25 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/en/news/44/wargaming-15-anniversary-special/

čitaj malo bolje.. pri dnu stranice

Mission #1: Losing is the Only Way
 Restrictions    

Random battles only
 Conditions    

Be on the losing team and earn the most base experience (bonuses from Premium Account do not count)
    The earned experience must be higher than the following values:
        For Tiers I – III: 170 exp
        For Tiers IV – VI: 350 exp
        For Tiers VII – VIII: 460 exp
        For Tiers IX – X: 500 exp

Reward    

50% more experience and credits!

I like trains
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
World of Tanks

Ljudi ako ne čitate WoT stranicu jer vas očito ne zanima, onda vas ne mora nit zanimati zašto je to tako u igri, nego samo igrajte... spamate glupostima tu na forumu umjesto da se pročita na WoT stranici jer je sve tamo

http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-missions/

http://worldoftanks.eu/en/news/44/wargaming-15-anniversary-special/

http://worldoftanks.eu/en/news/46/interactive-special-offer-begins-6/

Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

kaj ste se raskokodakali odmah,čitam wot stranice,ali mi je to promaklo,big deal...

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
jura kaže...

kaj ste se raskokodakali odmah,čitam wot stranice,ali mi je to promaklo,big deal...

Očito je big deal jer se spama o tome već na drugoj stranici jer je problem pogledati....

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
jura kaže...

Očito je big deal jer se spama o tome već na drugoj stranici jer je problem pogledati....

kakav je to spam ako se radi o wot-u,pa daj nemoj seruckati više i prestani se pametan raditi i prestani spamati jer to je spam,kaj hočeš biti svakom loncu poklopac

EOD

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 16:36 (jura).
17 godina
jura kaže...
Unimatrix 007 kaže...
jura kaže...

kakav je to spam ako se radi o wot-u,pa daj nemoj seruckati više i prestani se pametan raditi i prestani spamati jer to je spam,kaj hočeš biti svakom loncu poklopac

EOD

Spam je ako se stalno pita o istim stvarima, tako da ti ne seri i ne pravi se pametan, šta se uopće javljaš, ti moraš svima objaviti da baš TI nisi pročitao to na WoT stranici iako je više ljudi pitalo, ako se osjećaš poseban i butthurt onda šuti i ti me ne poznaš pa nemaš šta zaključivati da sam ja svakom loncu poklopac

15 godina
300k creditsa smo pobrali, s XP-om sam tek na 18k, tako da mislim da od toga ništa
I like trains
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
jura kaže...
Unimatrix 007 kaže...
jura kaže...

EOD

Spam je ako se stalno pita o istim stvarima, tako da ti ne seri i ne pravi se pametan, šta se uopće javljaš, ti moraš svima objaviti da baš TI nisi pročitao to na WoT stranici iako je više ljudi pitalo, ako se osjećaš poseban i butthurt onda šuti i ti me ne poznaš pa nemaš šta zaključivati da sam ja svakom loncu poklopac

E alo mir ljudi...jura ti si pitao,oni su ti odgovorili i kraj priče..ne moraš sad dramiti.

15 godina
World of Tanks

neznam kolko ko ima godina al unimatriks daj malo pripazi na izraze, sjeti se da je stolnik dobio zabranu zbog neprimjerenih izraza

i kolko me sjecanje sluzi jura tj macola ipak ima malo duzi staz tu na forumu pa i ingame, aj nemoj spustat na tu razinu

osim toga zvucis ko dedaa

tank of the month: is-2

kaj reci

otkad sam ga kupil i poceo grajndat stavio sam vent, optiku i gun drive i sad vidim da to isto preporucuje i all mighty wg da se stavi na njega{#}

i jos kazu ramer-pa cemu pobogu, ko je igro kv-1sport zna da je isto jel ti top puni 20 ili 22 minute {#}

cemu onda ramer kad vent poboljsava kompletne performanse a optika je stvarno neophodna, steta kaj nejde i vertikal

inace mi je isti seting na svim keeperima-m4, 3001h, kv sport, elc, cromwell, i t-25 i t71: vent, optics i gun drive

strasno kolko to poboljsava performanse tenka tak da se lako dobije patrol duty, mozes bit vrlo koristan timu, a i grajnd je uveliko olaksan,posebno za corave tenkove sa sporociljajucim topovima i brze tenkove s kojima se puca iz pokreta

p.s. nadam se da ce bogovi pinga i vragovi laga mi biti naklonjeni da bar betmena istrazim posto nisam ni is-7 ni t110 {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde nubeki prestanite lajat {#}

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Prva bitka s LPT i "Ace tanker"  {#}

LPT prva bitka LPT prva bitka
  Ipak mi tank nije nešto posebno.   Ostaće dok mi ne zatreba mjesta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja ga prodao čim sam pokupio bonus
I like trains
17 godina
neaktivan
World of Tanks

eto još jedan ace tanker i odmah pokupil 300k,makar sa artiljerijom više nemam volje niti x2 uzeti od kad su ju nerfali,ali eto skupljam za premium

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam na KV 13  i istrazio sam i IS i T 43 ali imam para samo za jednog.

Koji tenk da uzmem prvi?

3 T 43
17 IS
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina

Onaj koji ti se prvi igra...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Rađe IS jer u sljedećem patchu dolaze novi ruski mediumi pa ces mozda rađe igrat tu granu nego ovu s t-43

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Rađe IS jer u sljedećem patchu dolaze novi ruski mediumi pa ces mozda rađe igrat tu granu nego ovu s t-43

Jeli se zna šta dolazi u 8.8?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo prva sa IS i sa novom posadom (nisam imao para da prebacim posadu) al bice valjda :D

Ovog naseg sam morao jednom puknuti,krenuli mi i lik samo puce u moj motor i spusti me na 8 km/h.Htio sam ga totalno unistiti :D

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina

imam dosta losa iskustva sa is-om ponajprije zbog topa... 120 pen, 160 dmg, prakticki kad sam ispred heavy tank, bilo da gadam weak spot ili ne ne mogu ga nikako probit. 20k xp dok kupis suspension i novi turret i tek onda pocinje show... jos da ne govorim da uvik upadnem u neki seljavi tim...

nabavija novi top... a sto reci... koljem sve zivo. bar sad mogu nesto napravit

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 22:47 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Youtube majka

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje mogu vidjeti koliko sam kilova imao danas?

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

U WoT Statistics možeš vidjeti odabran broj zadnjih bitki(killova,cap i def pointsa,dmg,eff..)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

danas je mm poludio ali misssion accomplished......

jeste da mi je trebalo cijeli dan al eto i uz onih 30killova imao sam ukupno 78 -.-

a za dodatnih 5k xpa kupujem IS-3 tier VIII {#}

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 23:04 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

danas je mm poludio ali misssion accomplished......

jeste da mi je trebalo cijeli dan al eto i uz onih 30killova imao sam ukupno 78 -.-

a za 5k xpa IS-3 {#}

Pa 1 dan premiuma dobiješ za napravljenih 50k xp-a,a za 30 killova dobiješ 300k kredita.

13 godina
protjeran
World of Tanks

Meni je što se kilova tiće ovo bio najgori dan, igrao sam oko 4-5 sati (oko 50 meceva) i napravio sam 18 killova (oko 21000 exp)

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice