ono na ss-u je bio game sa su100y...na is6 sam dobio pola love za poraz...50k i 25k za event
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo za IS :/
pa kad te nitko nije pogodio pa nisi morao popravljati a shells si mozda imao viska u garazi pa nije trebalo kupovat
http://worldoftanks.eu/en/news/44/wargaming-15-anniversary-special/
čitaj malo bolje.. pri dnu stranice
Mission #1: Losing is the Only Way
Restrictions
Random battles only
Conditions
Be on the losing team and earn the most base experience (bonuses from Premium Account do not count)
The earned experience must be higher than the following values:
For Tiers I – III: 170 exp
For Tiers IV – VI: 350 exp
For Tiers VII – VIII: 460 exp
For Tiers IX – X: 500 exp
Reward
50% more experience and credits!
Ljudi ako ne čitate WoT stranicu jer vas očito ne zanima, onda vas ne mora nit zanimati zašto je to tako u igri, nego samo igrajte... spamate glupostima tu na forumu umjesto da se pročita na WoT stranici jer je sve tamo
http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-missions/
http://worldoftanks.eu/en/news/44/wargaming-15-anniversary-special/
http://worldoftanks.eu/en/news/46/interactive-special-offer-begins-6/
kaj ste se raskokodakali odmah,čitam wot stranice,ali mi je to promaklo,big deal...
kaj ste se raskokodakali odmah,čitam wot stranice,ali mi je to promaklo,big deal...
Očito je big deal jer se spama o tome već na drugoj stranici jer je problem pogledati....
Očito je big deal jer se spama o tome već na drugoj stranici jer je problem pogledati....
kakav je to spam ako se radi o wot-u,pa daj nemoj seruckati više i prestani se pametan raditi i prestani spamati jer to je spam,kaj hočeš biti svakom loncu poklopac
EOD
kakav je to spam ako se radi o wot-u,pa daj nemoj seruckati više i prestani se pametan raditi i prestani spamati jer to je spam,kaj hočeš biti svakom loncu poklopac
EOD
Spam je ako se stalno pita o istim stvarima, tako da ti ne seri i ne pravi se pametan, šta se uopće javljaš, ti moraš svima objaviti da baš TI nisi pročitao to na WoT stranici iako je više ljudi pitalo, ako se osjećaš poseban i butthurt onda šuti i ti me ne poznaš pa nemaš šta zaključivati da sam ja svakom loncu poklopac
EOD
Spam je ako se stalno pita o istim stvarima, tako da ti ne seri i ne pravi se pametan, šta se uopće javljaš, ti moraš svima objaviti da baš TI nisi pročitao to na WoT stranici iako je više ljudi pitalo, ako se osjećaš poseban i butthurt onda šuti i ti me ne poznaš pa nemaš šta zaključivati da sam ja svakom loncu poklopac
E alo mir ljudi...jura ti si pitao,oni su ti odgovorili i kraj priče..ne moraš sad dramiti.
neznam kolko ko ima godina al unimatriks daj malo pripazi na izraze, sjeti se da je stolnik dobio zabranu zbog neprimjerenih izraza
i kolko me sjecanje sluzi jura tj macola ipak ima malo duzi staz tu na forumu pa i ingame, aj nemoj spustat na tu razinu
osim toga zvucis ko dedaa
tank of the month: is-2
kaj reci
otkad sam ga kupil i poceo grajndat stavio sam vent, optiku i gun drive i sad vidim da to isto preporucuje i all mighty wg da se stavi na njega
i jos kazu ramer-pa cemu pobogu, ko je igro kv-1sport zna da je isto jel ti top puni 20 ili 22 minute
cemu onda ramer kad vent poboljsava kompletne performanse a optika je stvarno neophodna, steta kaj nejde i vertikal
inace mi je isti seting na svim keeperima-m4, 3001h, kv sport, elc, cromwell, i t-25 i t71: vent, optics i gun drive
strasno kolko to poboljsava performanse tenka tak da se lako dobije patrol duty, mozes bit vrlo koristan timu, a i grajnd je uveliko olaksan,posebno za corave tenkove sa sporociljajucim topovima i brze tenkove s kojima se puca iz pokreta
p.s. nadam se da ce bogovi pinga i vragovi laga mi biti naklonjeni da bar betmena istrazim posto nisam ni is-7 ni t110
Ajde nubeki prestanite lajat
Sad sam na KV 13 i istrazio sam i IS i T 43 ali imam para samo za jednog.
Koji tenk da uzmem prvi?
3 | T 43 |
---|---|
17 | IS |
Onaj koji ti se prvi igra...
Rađe IS jer u sljedećem patchu dolaze novi ruski mediumi pa ces mozda rađe igrat tu granu nego ovu s t-43
Rađe IS jer u sljedećem patchu dolaze novi ruski mediumi pa ces mozda rađe igrat tu granu nego ovu s t-43
Jeli se zna šta dolazi u 8.8?
Evo prva sa IS i sa novom posadom (nisam imao para da prebacim posadu) al bice valjda :D
Ovog naseg sam morao jednom puknuti,krenuli mi i lik samo puce u moj motor i spusti me na 8 km/h.Htio sam ga totalno unistiti :D
imam dosta losa iskustva sa is-om ponajprije zbog topa... 120 pen, 160 dmg, prakticki kad sam ispred heavy tank, bilo da gadam weak spot ili ne ne mogu ga nikako probit. 20k xp dok kupis suspension i novi turret i tek onda pocinje show... jos da ne govorim da uvik upadnem u neki seljavi tim...
nabavija novi top... a sto reci... koljem sve zivo. bar sad mogu nesto napravit
Gdje mogu vidjeti koliko sam kilova imao danas?
U WoT Statistics možeš vidjeti odabran broj zadnjih bitki(killova,cap i def pointsa,dmg,eff..)
danas je mm poludio ali misssion accomplished......
jeste da mi je trebalo cijeli dan al eto i uz onih 30killova imao sam ukupno 78 -.-
a za dodatnih 5k xpa kupujem IS-3 tier VIII
danas je mm poludio ali misssion accomplished......
jeste da mi je trebalo cijeli dan al eto i uz onih 30killova imao sam ukupno 78 -.-
a za 5k xpa IS-3
Pa 1 dan premiuma dobiješ za napravljenih 50k xp-a,a za 30 killova dobiješ 300k kredita.
Meni je što se kilova tiće ovo bio najgori dan, igrao sam oko 4-5 sati (oko 50 meceva) i napravio sam 18 killova (oko 21000 exp)