World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.490
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Lukanator22 kaže...
g12356 kaže...
Lukanator22 kaže...

Ljudi mene zanima, sad sam krenuo igrati, i zanima me, koji tenk da unapredjujem najvise, i da uzimam nove od te verzije tenka. Zelim onako da nije pre spor, i da ima precizan shot. Eto Hvala !

Za to bi ti možda bila najbolje njemačke medium linije...obadvije su podjednake tako da...

da al kako da dodjem do njih ??? znam da mogu ono researchat tamo od tier 1 tankova koje imam.. al nemam nigjde medium

Toplo bih preporučio da ideš preko Panzera II jer na drugoj strani moraš preći preko Pz 38 Na koji je blago rečeno smeće. Tenk je klasificiran kao scout, mada je spor za scouta. A budući da si nov igrač, ne bih preporučio da igraš scoute jer su teški za igrati.

Što se tiče tenkova, njemački mediumi su brzi i precizni. Britanci su također jako precizni od tiera 8. Rusi imaju brze heavy tenkove, IS linija. Dobar oklop, brzina, neprecizan top, ali jako udara. Njemci opet imaju jako dobre tank destroyere, francuzi brze i precizne, a ameri imaju granu TD-ova s kupolama. Ima mnogo izbora...

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Lukanator22 kaže...
g12356 kaže...
Lukanator22 kaže...

Ljudi mene zanima, sad sam krenuo igrati, i zanima me, koji tenk da unapredjujem najvise, i da uzimam nove od te verzije tenka. Zelim onako da nije pre spor, i da ima precizan shot. Eto Hvala !

Za to bi ti možda bila najbolje njemačke medium linije...obadvije su podjednake tako da...

da al kako da dodjem do njih ??? znam da mogu ono researchat tamo od tier 1 tankova koje imam.. al nemam nigjde medium

Toplo bih preporučio da ideš preko Panzera II jer na drugoj strani moraš preći preko Pz 38 Na koji je blago rečeno smeće. Tenk je klasificiran kao scout, mada je spor za scouta. A budući da si nov igrač, ne bih preporučio da igraš scoute jer su teški za igrati.

Što se tiče tenkova, njemački mediumi su brzi i precizni. Britanci su također jako precizni od tiera 8. Rusi imaju brze heavy tenkove, IS linija. Dobar oklop, brzina, neprecizan top, ali jako udara. Njemci opet imaju jako dobre tank destroyere, francuzi brze i precizne, a ameri imaju granu TD-ova s kupolama. Ima mnogo izbora...

Ja kupio onaj americki jaki TD. Svidja mi se jako samo sto mi se nesvidja to sta nema onaj rotirajuci turret.. Al rate fire je izvrstan a dmg da i ne govorim za svoj tier :) 

14 godina
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Za Nastya

Evo popust od 30% na IS-7

http://worldoftanks.eu/news/7108-special-big-and-heavy/

Jel ovo prvi put da je tier X na popustu? To je onda 4.270.000 kredita, nije loše.

Odlično, taman kad ja skupljam za njega :D

WordPress ❤
15 godina
World of Tanks

Nije da smo očekivali popust na išta drugo nego ruse. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Slažem se, bezveze ponuda, trebali su ponuditi sve nacije na tom Big&Heavy specialu, ovako je favoriziranje rusa.

Ali ovo može značiti početak tier X popusta, što dosad nije bilo (možda taman na vrijeme kad budem otključao E5 :D)

------

Savjet od arty igrača, šta mislite da li bi GwTiger stock sa 75% posadom bio robija za igranje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 20:30 (DrNasty).

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Naravno.

Većina ga ne voli ni full upgradeanog i sa posadom sa 2-3 skilla.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
DrNasty kaže...

Slažem se, bezveze ponuda, trebali su ponuditi sve nacije na tom Big&Heavy specialu, ovako je favoriziranje rusa.

Ali ovo može značiti početak tier X popusta, što dosad nije bilo (možda taman na vrijeme kad budem otključao E5 :D)

------

Savjet od arty igrača, šta mislite da li bi GwTiger stock sa 75% posadom bio robija za igranje?

NIje toliki bed kao kod tenkova ali nemoj razbiti miš kada promaši.{#}

Frka85
17 godina
crystal6 kaže...
Lukanator22 kaže...
g12356 kaže...
Lukanator22 kaže...

lako se slažem sa ovime, s njim sam mrzio grindat, ipak imam 1770 eff s njim... znači nije da se ne može dobro odigrat i scoutat nešto. {#} 

17 godina
moderator
stručnjak kaže...

A splash? Znam kad mene promaši, opet može dobro oštetiti.

14 godina
DrNasty kaže...
stručnjak kaže...

Ja sam ga izgrindao i brutalna mi je arty, imam Gw Typ E, ali Gw Tiger mi je jedna od boljih, makar i 212 je odlicna arty...

EDIT: prvi top je sredna zalost xD al zadnji je brutala...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 21:09 (Stolnik).
16 godina
DrNasty kaže...
stručnjak kaže...

Ja sa splashom znam napraviti 500 do 700 damagea. Oneshotao svašta s time, ali tek sa drugim 21 cm topom, prvi 17 cm je ono prosjek. Problem kod tog artya je što je spor, glomazan i ako ti dođe scout i ako nema nitko tko će ga ubit ta partija je za tebe gotova. Osim ako ga vidiš da dolazi pa se pripremiš. Meni je trenutni reload na 21cm topu 33 sec. Imam i BiA na 100% na svim članovima posade.

16 godina
neaktivan
Ja od ovog peca zadnjeg ne mogu sastaviti tri partije kako treba...Danas se jedva rijesih one stock kupole na t32...vece gofno ne vidjoh l traktor me busio kroz mantlet...
13 godina
neaktivan
World of Tanks
zanima me jel mogu igrat tenkove na ovom laptopu : Lenovo Thinkpad L430 (CPU: i5 2520M 2,5Ghz,RAM: 4gb, HDD: 320gb 14" 1366x 768 )
ii koliko zlata kosta mjesec dana premium-a? =)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
crna.pantera0406 kaže...
zanima me jel mogu igrat tenkove na ovom laptopu : Lenovo Thinkpad L430 (CPU: i5 2520M 2,5Ghz,RAM: 4gb, HDD: 320gb 14" 1366x 768 )

Možeš igrat bez problema, a mjesec dana je 2500 golda, 10 €

13 godina
neaktivan
World of Tanks

A gdje ce te vi za 1.maj

edit:ovaj post je bio namjenjen temi"Smjesne slike"{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 22:19 (began).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Svidja mi se jako ovaj BT-2, al nevrijedi mi ga puno igrat jer tier 3 od njega je BT-7 koji i nije tako dobar. Jel mi mozete rec neki dobar tenk a da ima dobrog nasljednika (kuzite o cemu govorin) ?? Samo nemoje unistavace tenkova jer mi ono rotiranje ide na kur**

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lukanator22 kaže...

Svidja mi se jako ovaj BT-2, al nevrijedi mi ga puno igrat jer tier 3 od njega je BT-7 koji i nije tako dobar. Jel mi mozete rec neki dobar tenk a da ima dobrog nasljednika (kuzite o cemu govorin) ?? Samo nemoje unistavace tenkova jer mi ono rotiranje ide na kur**

BT-7 je zakon, najviše sam partija odigrao s njim jer je jako zabavan za igru.

Moj prijedlog ti je da kreneš sa T-26 prema IS-7, zankon linija sa super tenkovima.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:00 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Lukanator22 kaže...

Moj prijedlog ti je da kreneš sa T-26 prema IS-7, zankon linija sa supe tenkovima.

koji je tier 1 od tog tenka? Tako da ga mogu nac xD.. sorry noob san

edit: nasao sam ok je sad :P hvala na savjetu

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 22:35 (Lukanator22).
13 godina
World of Tanks

Pitanje, imam 6 tenkica, udjem sa jednim i poginem. Ako izadjem i izaberem drugog tanka i battle radim, dal dobijam kredite i XP od prvog fajta ( ovaj gdje sam poginuo i izasao prije kraja)?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Pitanje, imam 6 tenkica, udjem sa jednim i poginem. Ako izadjem i izaberem drugog tanka i battle radim, dal dobijam kredite i XP od prvog fajta ( ovaj gdje sam poginuo i izasao prije kraja)?

da

14 godina
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Za Nastya

Evo popust od 30% na IS-7

http://worldoftanks.eu/news/7108-special-big-and-heavy/

Jel ovo prvi put da je tier X na popustu? To je onda 4.270.000 kredita, nije loše.

a u pm, ja danas uzeo IS-8, a sutra popust 30%{#}

jbg kad ne pratim te vijesti, ode milijun kredita uzalud :D

14 godina

Ljudi možete mi pomoć. Kidam si živce i ljut sam od ove igrice a da ju nisam ni odigrao. Znaći skinem ja lijepo 4.4 GB igrice, registrirao se ja i instalirao ju, upalim napravi update i stisnem play, krene intro, i sad ja trebam ulogirat se no kliknem ja mišom da počnem pisat a kad mi igrica se zatilta i počne mi se dole baru (Windows 7 Bar gdje su vam Mozilla, explorer i bla,bla...) palit i gasit igrica. Gore na prozoru piše Ne reagira, drugim riječima skače igrica a ja nemogu mrdnut sa njom. I dok se ne smiri pa onda ponovo kliknem ja mišem da upišem lozinku ali moš ga slikat al ponovo on se stilta. Već sam ju palio jedno 10 puta nekad se stilta na samom intro a jedno 2 puta mi se desilo da tek kad sam zašao u meni gdje biram tenk i druge prčkarije onda sve je ok dok nisam išao kliknut kreni u borbu. Pa opet blokira se.

Ugasio sam AVG antivirus ali i dalje radi. Instalirao sam nove drivere AMD ATi 3000 driveri Beta od 29.4.2013. ali i dalje on blokira i više neznam šta da napravim. Jel imao ko takve probleme i kako da riješim problem?

15 godina
crna.pantera0406 kaže...

a koja je graficka? sumnjam da ces sa integriranom na procesoru moc pokrenut wot

@ tonic

koje komponente imas? da nije grafa usko grlo ili nedostatak ram-a?

i jel ti je uac ukljucen na max?

daj nabaci neki SS da znamo malo vise...

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 0:44 (ED63).
15 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...
g12356 kaže...
Lukanator22 kaže...

pa pogledaj tech tree i odi tom linijom...prvi medium će ti biti na tieru 4,a do toga bi se trebao malo strpit i sa light tenkovima.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...
OriginalEXE kaže...
Lukanator22 kaže...

Moj prijedlog ti je da kreneš sa T-26 prema IS-7, zankon linija sa supe tenkovima.

koji je tier 1 od tog tenka? Tako da ga mogu nac xD.. sorry noob san

edit: nasao sam ok je sad :P hvala na savjetu

Savjetujem ti kreni na američke heavyje...one koji imaju t-29 i t-32 u svojoj liniji.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
crna.pantera0406 kaže...

a koja je graficka? sumnjam da ces sa integriranom na procesoru moc pokrenut wot

ehh zato i pitam nema graficke,ima tu integriranu hd 3000, mislim imam ja i komp,al cisto me zanimalo kad odem na more il negdje na duze vrijeme da nemoram komp nosit xD 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 1:57 (crna.pantera0406).
14 godina

Meni je radilo na low sa istom grafickom a slabijim procesorom i manje RAM-a, tako da bi i tebi trebalo raditi.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 2:24 (OriginalEXE).
14 godina
ED63 kaže...
crna.pantera0406 kaže...

@ tonic

koje komponente imas? da nije grafa usko grlo ili nedostatak ram-a?

i jel ti je uac ukljucen na max?

daj nabaci neki SS da znamo malo vise...

Imam Procesor Athlon II X2 255 3.1ghz

4 GB memorije  s tim da mi piše da je 2,75 iskoristivo u info sustavu

i Grafička je intregrirana AMD ATI HD 3000

Stvar je u tome što on sve prikazuj bez da miš sporo ide po ekranu ili da se mući nešto, ali obavezno ili u intro ako ga ubrzam da maknem ga sa esc, ili ako dođem do login-a i samo da kliknem mišom on je gotov, uspjeh je ako dođem do glavnog meni-a prije borbi i tamo nema šance da dalje ide ćim kliknem mišem on zablokira. Po tastaturi kad lupam slova onda sve radi, tj. ne dolazi do štucanja.

16 godina
odjavljen
World of Tanks

@ tonik

Grafička je intregrirana AMD ATI HD 3000  - ja mislim da je ovo tvoj problem

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Stolnik kaže...
DrNasty kaže...
stručnjak kaže...

Ja sam ga izgrindao i brutalna mi je arty, imam Gw Typ E, ali Gw Tiger mi je jedna od boljih, makar i 212 je odlicna arty...

EDIT: prvi top je sredna zalost xD al zadnji je brutala...

Imam sve arty, Majbolji mi je bio M40/43 zatim 212 pa GW pa lorr 51. Svaki od ovih arty ima prednosti i mane....da se razumijemo SVE arty su dosta sj.... od kada sam ih ja izgrindao. Recimo lor 51 ima strašan rld (mislim da je oko 20 s) i zna potegnuti a zna odnijeti 7 hp-a. Puno puta mi se dogodilo da je tenk na 150 hp-a i ne uništi ga direkt pogodak. Dakle ovisi što hoćeš... ali kada s t 92 splash odnese 1200 hp ovaj ti j...sve živo i mrtvo. {#}

Frka85
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice