dzaba ti da si rambo u wot, da vozis tri IS tanka odjednom ako imas idiote pored sebe koji ginu k'o prasici pred 1. maj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta znači neki lik tj. član mojeg tima ima svijetlo plavom bojom napisano ime i obajanu oznaku ??
Šta znači neki lik tj. član mojeg tima ima svijetlo plavom bojom napisano ime i obajanu oznaku ??
ako sam dobro skuzio to znaci da je namjerno ostetio/ubio saveznika te ga tvoj tim moze ubiti bez da mu plati popravak tenka
aha . znači trebam tu stoku klat :) Uvijek po 1 bude :(
Moguće je, ja sam s Jagdtigerom skinuo zadnju osmoricu a gubili smo 7 : 12
Moguće je, ali jako rijetko. Da je češće, svi bi se kitili Kolobanov medaljama. Ja, eto, kao loš igrač po forumskim standardima, imam samo jednu. :P
Ovi bolji mora da su okićeni ko Tito :P
Iplati li se zapocinjati francusku tesku liniju gledam ovaj D2 BDR i ARL 44 su jaki ali neznam dalje...
ali ajde ti meni objasni kako jedan može nadoknaditi glupost pet ili šest idiota? U wotu to jednostavno nije istina...i ako se desi to te onda usere jedna od 1000 partija da okrenes u svoju korist...
Moguće je, ja sam s Jagdtigerom skinuo zadnju osmoricu a gubili smo 7 : 12
Koliko je bilo takvih partija?? To je ono sto kazem jedna u 1000 partija...nazalost prosjecan IQ igrača na wotu ne dozvoljava više...
Juče na malinovci, assault mode mi branimo brdo...a naši m103, is-8, e-75 i st-1 se zalete sa brda u sumu sa strane gdje ono odvojeno jezerce i utepaju ih za dve minute i sta reci koju posluku porati...
Iplati li se zapocinjati francusku tesku liniju gledam ovaj D2 BDR i ARL 44 su jaki ali neznam dalje...
Isplativost je širok pojam jer ovisi o tvom vremenu, živcima i trudu...
E kad bi ja znao napraviti screen shoot... I to još staviti na forum. Ako mi netko može reći kako da to piknem, lijepo molim... :)
Isplativost je širok pojam jer ovisi o tvom vremenu, živcima i trudu...
Krenuo sam pa sta bude..
E kad bi ja znao napraviti screen shoot... I to još staviti na forum. Ako mi netko može reći kako da to piknem, lijepo molim... :)
stisnes tipku print screen i on ti smjesti screenshot u folder World_of_Tanks/screenshots
NIje losa linija, meni jedino nije sjeo AMX M4 45, ARL 44 mi je bio odlican ali sa 105mm topom, a trenutno sam na AMX 50 100 i def najzabavniji tenkic kojeg imam
Evo pobjeda jednog protiv 9.
Zauzeo im bazu.
ja očekivao Tier 9, 10 partiju.... kad ono
A sa 260 bitaka na 5-6 vozila neću valjda biti gospodar svemira.
Pa tko bi to napravio na tier 9-10???
Nista posebno partija, po tvojoj sreci se vidi da ti se dogada jednom mjesecno, ak i tolko.
A po tvom ponasanju da si umisljeni frajer
@stručnjak
Ako te zanima nick potrazi ga u arhivi, dosadilo mi vise pisat ga, nisi prvi koji ga trazi.
Što bih ja sada trebao tražiti jer je tebi teško napisati svoj nick od par slova, a nije ti teško pisati gluposti po forumu. Napiši nick ili mi pošalji u pm.
Ma nemoj se trudit uopce ga trazit nick, vec je bilo rasprave sa njim na tu temu.
Ima 1600+ eff i nema ni jedan T10 tenk, a 15%+ partija sa Lowe. Znaci da trosi ogromne pare na igranje T8 tenkovima, ocito mu je sve puno opreme, ne grinda nove grane i ne puca nista osim zlata,a sve da bi zadrzao svoj eff za koji misli da je sve u igri. Meni je to ok, svatko igra na svoj nacin, ali nije pljuvanje po drugima ko da si popio svu pamet svijeta, a ocito nisi jer znamo otkud ti takav eff.
Ma nemoj se trudit uopce ga trazit nick, vec je bilo rasprave sa njim na tu temu.
Ima 1600+ eff i nema ni jedan T10 tenk, a 15%+ partija sa Lowe. Znaci da trosi ogromne pare na igranje T8 tenkovima, ocito mu je sve puno opreme, ne grinda nove grane i ne puca nista osim zlata,a sve da bi zadrzao svoj eff za koji misli da je sve u igri. Meni je to ok, svatko igra na svoj nacin, ali nije pljuvanje po drugima ko da si popio svu pamet svijeta, a ocito nisi jer znamo otkud ti takav eff.
Tier 8 uopce ne igram, dapace imam samo jednog u garazi i to Lowea. Puno opreme mi je sve, na grofu (vk4502p) je posada sa 4 skilla, na ostalima sa 2-3, garaza je takoder puna (32 mjesta) sa posadom na 100%. Nove grane ne grindam, poceo sam britansku tesku i dosao do princa ali dosadni su pa sam stao, ostale me ne zanimaju tipa kineski tenkovi, poserem se po njima. Zlato ne pucam uopce, nemam niti jednu granatu u garazi, jesam nesto sitno na derpovima tek toliko da vidim na sto lici. Efficencyem se uopce ne zamaram, rokam sad sa panzerom 1 c i vidi vraga, i dalje mi raste.
Sto se tice tier 10 tenkova, imam istrazene e100, is4, e50m, 268, te ono sranje td e100. Zasada imam samo td-a sto sam pozalio, nema se love za kupnju svih tiera 10, ne igram sa premium accountom ko vecina vas njubeka ovdje.
Također ne serem protiv siemki, afka, botova, i sličnih stvari jer nema potrebe, mislim da se covjek navikne na to nakon par tisuca partija ali vidim da vi ocito niste, al glavno da vi serete i u isto vrijeme kupujete premium tenkove i accounte, licemjerje na mjestu. Sve sto je receno strucnjaku je istina, vi ionako ste svi tu u nekom prosjecnom rangu pa razumijem sto je i to vas dirnulo.
Ajgor ne vidim sto si ti zapeo za grindanje grana, imam cijelo njemacko stablo osim artya i ovih novih mediuma, rusko osim artya i mediuma, americko do t20 i britance do caernavarona. Covjek se jednostavno umori od grindanja i losih igraca, ako te zanima pogledaj mi statistike od britanske grane do sada, cisto solidno bez ispaljene jedne zlatne granate. I dalje se ti vodis onom da eff pada ako krenes grindat nove grane, nema ti tu bas logike neke.
Iz tvojih postova je očito da svašta tebi raste kada iznosiš svoje rastuće činjenice i statse iz wota. So hardcore
Rambo, pusti eff, daj nam listu medalja, kad si tako spretan i neovisan o timu, očekujem bar 10 Kolobanova. Na 10k partija to je samo 0,1%, znači jako rijetko. Zadovoljavaš li taj kriterij? :P
Ti si ko oni na bf-u, samo rokaju sa M-16 + GL na Metro mapi pa kažu pogledaj mi DPM, tipični booster, a ustvari teški prosjek.
Rambo, pusti eff, daj nam listu medalja, kad si tako spretan i neovisan o timu, očekujem bar 10 Kolobanova. Na 10k partija to je samo 0,1%, znači jako rijetko. Zadovoljavaš li taj kriterij? :P
Ti si ko oni na bf-u, samo rokaju sa M-16 + GL na Metro mapi pa kažu pogledaj mi DPM, tipični booster, a ustvari teški prosjek.
Kolobanov nista ne pokazuje, kao uostalom niti druge medalje. Jedan frend je dobio kolobanova sa t50-2 bjezajuci po mapi dok je bio defender a pametni neprijatelji nisu isli na cap, drugi je dobio kolobanova skrivajuci se sa jagdtigerom na kareliji kao defender dok opet pametni neprijatelji nisu capali. 2 kolobanova kaj ja imam sam barem dobio unistivsi tenkove a ne skrivajuci se.
Samo 2? (a još ih možeš dobiti ne samo uništavajući tenkove već i cap-om).
Ni eff ti ništa ne pokazuje ako znaš kako formula radi i ideš na to da boostaš.
Govoriš o njubarama sa prem. tenkovima dok imaš jedan od najskupljih? Nazivaš druge licemjerima? Jesi ga kupio ono kad su se dijelili kodovi sa zlatom?
Da nema drugih koji ulože pare da se zabave (budući da nemaju prednost na mapi), ne bi ni ti mogao boostati statse.
Znaš li koliko ti tvoj KV-čić diže eff? Zahvali njemu za bar 200.
Ostali su dobili srecom a samo on znanjem...ahahah...
Samo 2? (a još ih možeš dobiti ne samo uništavajući tenkove već i cap-om).
Ni eff ti ništa ne pokazuje ako znaš kako formula radi i ideš na to da boostaš.
Govoriš o njubarama sa prem. tenkovima dok imaš jedan od najskupljih? Nazivaš druge licemjerima? Jesi ga kupio ono kad su se dijelili kodovi sa zlatom?
Da nema drugih koji ulože pare da se zabave (budući da nemaju prednost na mapi), ne bi ni ti mogao boostati statse.
Znaš li koliko ti tvoj KV-čić diže eff? Zahvali njemu za bar 200.
DrNasty smiri malo ljubomoru, sve sto sam ja rekao je na mjestu, nemoj me tjerat da ti opet idem odgovarat na svaku stavku.
Za tvoju informaciju Lowea sam kupio za svoju placu, kodovima nebi skupio 14500 goldova nikad, i sam to znas. Također vidi se po statsima kolika zvjerka moze biti, a ne vi koji kupite premiuma i onda se borite za 50% win s njim i tu kukate i placete (da mislim na tebe i na super pershinga).
Ove partije sa KVom su cak iz 2011 dok sam jos ucio igrat i dok je tenk ima 152 i 107 mm, on mi je bio glavni moneymaker do Lowea, ak imas kaj protiv toga super. KV ti nije easy mod, kao uostalom nije niti jedan tenk ako covjek nezna igrat.
Tier 8 uopce ne igram, dapace imam samo jednog u garazi i to Lowea. Puno opreme mi je sve, na grofu (vk4502p) je posada sa 4 skilla, na ostalima sa 2-3, garaza je takoder puna (32 mjesta) sa posadom na 100%. Nove grane ne grindam, poceo sam britansku tesku i dosao do princa ali dosadni su pa sam stao, ostale me ne zanimaju tipa kineski tenkovi, poserem se po njima. Zlato ne pucam uopce, nemam niti jednu granatu u garazi, jesam nesto sitno na derpovima tek toliko da vidim na sto lici. Efficencyem se uopce ne zamaram, rokam sad sa panzerom 1 c i vidi vraga, i dalje mi raste.
Sto se tice tier 10 tenkova, imam istrazene e100, is4, e50m, 268, te ono sranje td e100. Zasada imam samo td-a sto sam pozalio, nema se love za kupnju svih tiera 10, ne igram sa premium accountom ko vecina vas njubeka ovdje.
Također ne serem protiv siemki, afka, botova, i sličnih stvari jer nema potrebe, mislim da se covjek navikne na to nakon par tisuca partija ali vidim da vi ocito niste, al glavno da vi serete i u isto vrijeme kupujete premium tenkove i accounte, licemjerje na mjestu. Sve sto je receno strucnjaku je istina, vi ionako ste svi tu u nekom prosjecnom rangu pa razumijem sto je i to vas dirnulo.
Ajgor ne vidim sto si ti zapeo za grindanje grana, imam cijelo njemacko stablo osim artya i ovih novih mediuma, rusko osim artya i mediuma, americko do t20 i britance do caernavarona. Covjek se jednostavno umori od grindanja i losih igraca, ako te zanima pogledaj mi statistike od britanske grane do sada, cisto solidno bez ispaljene jedne zlatne granate. I dalje se ti vodis onom da eff pada ako krenes grindat nove grane, nema ti tu bas logike neke.
Pa ti si žešća njubara nego sam mislio. Koji si na serveru? Lako je imati eff kada igraš s jačim tenkovima i ne grindaš tenkove koji ti se ne sviđaju, jer i ptica na grani zna da su loši. Meni je gušt istražiti cijelo stablo bilo koje države i ne bojim se igrati s "lošim tenkom". Imam tenkove o kojima ti možeš samo sanjati. Nisam niti ja igrao s premiumom 10k partija...sada igram pa što. I eto tko pametuje....lik koji kupi pola grane pravim novcem jer se boji igrati s tenkovima lvl 1-5 da mu nebi eff pao. Ja i ti 1vs1 na 400m i uzmi tenk po izboru...i još ću ti dat da pucaš zlatne granate. Dok se to ne usudiš STFU.
daj strucnjak iz koje si ti noulajferske rupe ispuzao, mogu zakljuciti da si sa preko 30ak tisuca partija tezi ovisnik, jos bi nesto i rekao da znas igrat s toliko potrosenih sati, ali ne, uklapas se u teski prosjek europskog servera.đ
tuzno i zalosno
edit: strucnjace, nebih se cudio da si kupio taj account, ruknuo 2.5k golda za rename, te sad dosao u temu prosipat "znanje", lol.
DrNasty smiri malo ljubomoru, sve sto sam ja rekao je na mjestu, nemoj me tjerat da ti opet idem odgovarat na svaku stavku.
Za tvoju informaciju Lowea sam kupio za svoju placu, kodovima nebi skupio 14500 goldova nikad, i sam to znas. Također vidi se po statsima kolika zvjerka moze biti, a ne vi koji kupite premiuma i onda se borite za 50% win s njim i tu kukate i placete (da mislim na tebe i na super pershinga).
Nisam ja ljubomoran, već ne volim da druge nazivaš lošima a ti si prosjek, što ti se vidi po statistici.
Da, kupio sam SP-a, jako zabavan tenk. Imam 54% s njim, eff 1400 i k/d preko 1 (gold koristim samo protiv devetki). Neloše za shit-tenk (super shit, kako ga ti nazivaš). Nije damage dealer kakve ti voliš pa tebi odmah ne valja.
Ne lupaj o kukanju i plakanju, ja hvalim tenk od samog početka, ne žalim ni eura.
Slobodno odgovori na svaku stavku, pokaži i dokaze, ja svoje tvrdnje mogu potkrijepiti dokazima, za razliku od tebe.
ne naravno da nisam najbolji, ima pet put boljih, ali nazalost nitko u ovoj temi nije bolji, i to je ono sto pokusavam reci cijeli vrijeme.
ne naravno da nisam najbolji, ima pet put boljih, ali nazalost nitko u ovoj temi nije bolji, i to je ono sto pokusavam reci cijeli vrijeme.
Kao i u svemu drugom, ni tu nisi u pravu.
Ziga pardon, Zaja (josip666) je bolji od tebe po statistici, čak puno bolji, budući da igra sa svakakvim tenkovima dok ti pažljivo biraš tenkove ko nevina cura momke.
No ja ne vidim njega da ide uokolo soliti pamet ljudima. Čak sam igrao protiv njega, bila je zayebancija u chatu.
Tu smo negdje, efficency nam je podjednak, iako on ima 14k partija vise te mu je prosjecan tier 7.5 dok je meni 7, znaci vise high tier tenkova od mene, vise partija, vise dmga.