World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.372.508
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Patton i najveći view range

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
malina22 kaže...
Mislio sam da sam vidio sve idiote u wotu ali svaki dan se iznova iznenadim...tacno cu prestati igrati vikednom jer vikend i specijali su izgleda magnet za siemka morone...

Tacno se zapitam kako neki kad ih vidim kako igraju doguraju do t9 ili t10...mislim da bi wg trebao uveati test inteligencije prilikom kupovine golda jer su neki toliko glupi da ne zasluzuju da im se dozvoli igra a kamoli kupovina.

Kad smo vec kod t10 pogledajete ovo lik ima 4600 borbi i 5 t10 tenkova sad vi meni objasnite kako je mogao to da naparvi,mora da ima nekog u wg-u ko mu prebacuje free xp.

13 godina
neaktivan
began kaže...
malina22 kaže...
Mislio sam da sam vidio sve idiote u wotu ali svaki dan se iznova iznenadim...tacno cu prestati igrati vikednom jer vikend i specijali su izgleda magnet za siemka morone...

Tacno se zapitam kako neki kad ih vidim kako igraju doguraju do t9 ili t10...mislim da bi wg trebao uveati test inteligencije prilikom kupovine golda jer su neki toliko glupi da ne zasluzuju da im se dozvoli igra a kamoli kupovina.

Kad smo vec kod t10 pogledajete ovo lik ima 4600 borbi i 5 t10 tenkova sad vi meni objasnite kako je mogao to da naparvi,mora da ima nekog u wg-u ko mu prebacuje free xp.

a vidi mu scora,4600 na 9600 kill-ova,mora da je neki pro:D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta je tu cudno? 

napravio je novi acc, uzo prem i igro samo jednu granu i tako 5 puta do sada

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sto ste se svi uskokodakali, covjek ima 30k partija a zapeo je na 52% winrate, odmah u startu ti mora biti sumnjivo. I bez brige, velika vecina mojih partija je solo, imam 3 frenda s kojima ponekad igram, 1 je prestao, drugi je teski prosjek, jedino treci je solidan. 55% win sam imao prije nego kaj sam zakoracio u tisucitu partiju, oni koji uvijek krive tim kad popljugaju se moraju malo zapitati, jer ako si ti dobar onda nadoknadujes to kaj je tim los, i imas vise sansi za pobjedu.

Uglavnom, taj account ce kupiti neko dijete koje se nemoze probiti do tier 5, kad kupi sjedit ce u grmlju 15 min sa E100.

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
odjavljen
began kaže...
malina22 kaže...

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
16 godina
World of Tanks

Deedaaaa ova je bila za tebe {#}

Pobjeda!
Bitka: Lakeville 28. travnja 2013. 22:30:04
Vozilo: VK 28.01
Dobijeno iskustva: 2.106
Dobijeno kredita: 52.417
Dostignuća u borbi: Radley-Waltersova medalja, Najbolji tenkista, Topnik Prve Klase, Spartanac, Kosac, Značka vještine: As tenkist

Frka85
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

Sto ste se svi uskokodakali, covjek ima 30k partija a zapeo je na 52% winrate, odmah u startu ti mora biti sumnjivo. I bez brige, velika vecina mojih partija je solo, imam 3 frenda s kojima ponekad igram, 1 je prestao, drugi je teski prosjek, jedino treci je solidan. 55% win sam imao prije nego kaj sam zakoracio u tisucitu partiju, oni koji uvijek krive tim kad popljugaju se moraju malo zapitati, jer ako si ti dobar onda nadoknadujes to kaj je tim los, i imas vise sansi za pobjedu.

Uglavnom, taj account ce kupiti neko dijete koje se nemoze probiti do tier 5, kad kupi sjedit ce u grmlju 15 min sa E100.

Koji ti je nick u WOT-u?

Frka85
16 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Pobjeda!
Dostignuća u borbi: Radley-Waltersova medalja, Najbolji tenkista, Topnik Prve Klase, Spartanac, Kosac, Značka vještine: As tenkist

Nista posebno partija, po tvojoj sreci se vidi da ti se dogada jednom mjesecno, ak i tolko.

15 godina

Nista posebno partija, po tvojoj sreci se vidi da ti se dogada jednom mjesecno, ak i tolko.

A po tvom ponasanju da si umisljeni frajer{#}

Di2 & EPS FTW!
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

{#}

@stručnjak

Ako te zanima nick potrazi ga u arhivi, dosadilo mi vise pisat ga, nisi prvi koji ga trazi.

16 godina
dedaa kaže...
stručnjak kaže...

Pobjeda!

Dedaa koji ti je nick u WOT-u? Ne budi pi.... nego reci.

Frka85
16 godina
dedaa kaže...
ivanoile kaže...

{#}

@stručnjak

Ako te zanima nick potrazi ga u arhivi, dosadilo mi vise pisat ga, nisi prvi koji ga trazi.

Što bih ja sada trebao tražiti jer je tebi teško napisati svoj nick od par slova, a nije ti teško pisati gluposti po forumu. Napiši nick ili mi pošalji u pm.

Frka85
14 godina
World of Tanks

Koja banana... Mene, tier 1 stave sa tierom 2. Jedinog od nas 30... I na kraju nas trojica protiv zadnjeg njihovog ali lik ima 7 uništenih kanti. I krelci krenu na njega (na Malinovki) i naravno, zbomba njih i dođe po mene valjda za desert... Uspijem ga pogodit i spustit na 6% ali je lisac valjda odigrao milijun partija i ošo ja u vječna lovišta... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

Pa neka ga kupi. Koga briga.

Nego, tim je itekako bitan - pa ovo je timska igra i možeš ti biti vrhunski igrač, ali ako tim zakaže tj. u 3 minute nestane pola tima, a protivnici budu kompletni, pa nema šanse da ćeš dobiti tu partiju. I u zadnje vrijeme sam primjetio upravo to da partije često završavaju sa prevelikom razlikom. Ono, tvoj tim bude u potpunosti uništen, a njima možda 5 tenkova. I recimo jučer u tri partije po jedan "bot". U 2 su bili u pitanju Type 59 tenkovi, a u 1 ne znam (ne sjećam se) koji je bio tenk. Stvarno iritantno.

Evo recimo ova partija. Normalno svi na jednu stranu. Evo recimo ova partija. Normalno svi na jednu stranu.
Nitko se ne vraća, ali da su barem onda pritisnuli na toj strani, ali ne! Nitko se ne vraća, ali da su barem onda pritisnuli na toj strani, ali ne!
Evo ovaj smotani Type... Evo ovaj smotani Type...
Evo ga ovdje. Baš krasan igrač. Evo ga ovdje. Baš krasan igrač.
Evo i ovdje jedan u partiji koju mi je odigrao brat. I to neki lik iz Hrvatske. Evo i ovdje jedan u partiji koju mi je odigrao brat. I to neki lik iz Hrvatske.
Ali vidi se da je dobar igrač, pa hajde... Možda nije mogao igrati taj tren. Tko zna... Ali vidi se da je dobar igrač, pa hajde... Možda nije mogao igrati taj tren. Tko zna...
13 godina
neaktivan
World of Tanks

eh my bat ;) 

Anthony
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nemam onaj score na vrhu, samo je odjednom nestao..kako to vratiti?

0 0 hvala 0
16 godina
Spiridon kaže...

Koja banana... Mene, tier 1 stave sa tierom 2. Jedinog od nas 30... I na kraju nas trojica protiv zadnjeg njihovog ali lik ima 7 uništenih kanti. I krelci krenu na njega (na Malinovki) i naravno, zbomba njih i dođe po mene valjda za desert... Uspijem ga pogodit i spustit na 6% ali je lisac valjda odigrao milijun partija i ošo ja u vječna lovišta... {#}

Događa se da naletiš na likove koji igraju lvl 1-2 samo da skupljaju killove. Ja sam maloprije ubio 8 komada{#}.

Frka85
14 godina
stručnjak kaže...
Spiridon kaže...

Događa se da naletiš na likove koji igraju lvl 1-2 samo da skupljaju killove. Ja sam maloprije ubio 8 komada{#}.

Ovaj nas je 10 skenjao... Naću ja njega... hahahaha

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
moderator
World of Tanks

BL-10 je strašan, a još zvuk sa onim realnim modom, milina.

Btw, instalirao sam onaj KISS mod, kako na 19'' monitoru izgleda nenametljivo i čisto, zar ne? :D

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

koje vjestine da stavim posadi na hellcatu i kojim redoslijedom, upravo su mi dosli na 100%

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rosimic90 kaže...

koje vjestine da stavim posadi na hellcatu i kojim redoslijedom, upravo su mi dosli na 100%

Pa ovisi dal ćeš zadržat Hellcata i tu posadu u njemu ili ćeš ih prebacivat dalje, npr meni je ostao Hellcat i stavio sam mu Sixth sense na commandera i sve ostalo na Camo jer je jako stealthy onda, a i malen je. No u slučaju da ta posada ide dalje, tenkovi idu sve veći i camo im malo znači dok je recimo korisnije imat sve na repair onda, al definitivno ide Sixth sense na commandera. To je samo moje mišljenje, ne znači da je najbolja opcija, pa je možda najpametnije pričekati da se ostatak ekipe ovdje izjasni. {#}

12 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
rosimic90 kaže...

Pa ovisi dal ćeš zadržat Hellcata i tu posadu u njemu ili ćeš ih prebacivat dalje, npr meni je ostao Hellcat i stavio sam mu Sixth sense na commandera i sve ostalo na Camo jer je jako stealthy onda, a i malen je. No u slučaju da ta posada ide dalje, tenkovi idu sve veći i camo im malo znači dok je recimo korisnije imat sve na repair onda, al definitivno ide Sixth sense na commandera. To je samo moje mišljenje, ne znači da je najbolja opcija, pa je možda najpametnije pričekati da se ostatak ekipe ovdje izjasni. {#}

ne planiram ga zadrzavat, jos malo pa cu imat t25/2 (3k xp), a posada ide dalje 

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

ako ti je tim loš ne pomogne ti ni chuck norris,jer kad igraš sa idiotima onda se moreš hebat

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 2:45 (jura).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo da i ja ubacim neki komentar...imam sedmicu britanca,Black Princ-a i iskreno razočarana sam,ali pre pre spor, slaba najjaca cijev, ma ubiti nis mi nevalja osim armor,neznam po cemu je taj tenk kao tak poseban da ga dizu u nebesa... jedva sam cekala  da dodjem do blacky-a =P ali bezveze, falli mi jos nes malo iskustva i za zadnju cijev,ali isto nis posebno :)  

ali po meni Hellcat najjaci tenk, em je lovac,najbrzi, kupola mu se okrece i zadnja cijev pre mocna,probijam osimice gotovo iz prve,cak sam i devetku ubila (normlano bila je ostecena,al nema veze broji se i to {#}),posada normalno na 100%, vjestine na nekih 50 tek ....jos mi fali nes malo iskustva za sedmicu,ali mislim da ga necu nikad prodat,daje dobre pare i iskustva, i uzitak je igrati s tim tenkom, stavila sam si kamuflažice,i dvije hrvatske zastave... tenk je stvarno zmaj

rosimic90 kazem ti sutra koje sam si ja vjestine stavila,neznam napamet... ali gledala sam da mi odgovaraju za dalje, a opet da ak se i zadrzim na hellcatu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Dedaa Dedaa baš si krme...

Ovo je jedan od najvećih bisera na ovom podforumu...Bila bi to istina da su timovi sastavljeni od dva igrača, ali ajde ti meni objasni kako jedan može nadoknaditi glupost pet ili šest idiota? U wotu to jednostavno nije istina...i ako se desi to te onda usere jedna od 1000 partija da okrenes u svoju korist...

13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Radije ih pitaj koliko je ojrica kostao acc

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
World of Tanks

Ovo još nisam vidio. Naš jedini preostali pobijedio njih 9, zauzeo im bazu! {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spiridon kaže...

Ovo još nisam vidio. Naš jedini preostali pobijedio njih 9, zauzeo im bazu! {#}

Pic it or didn't happen

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 9:23 (Ziga).
17 godina
malina22 kaže...

ali ajde ti meni objasni kako jedan može nadoknaditi glupost pet ili šest idiota? U wotu to jednostavno nije istina...i ako se desi to te onda usere jedna od 1000 partija da okrenes u svoju korist...

Moguće je, ja sam s Jagdtigerom skinuo zadnju osmoricu a gubili smo 7 : 12

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice