World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.376.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Katastrofalno lose za igraca s toliko partija, također se vidi da ti je bitnija kvantiteta od kvalitete, hrpa tenkova s kojima imas stotinjak partija i to je to.

Lose.

Sad ga ipak pretjerujes...

Tako lose nije, makar imao 30k partija, solidna statistika

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 18:45 (Intel&ATI).
16 godina
dedaa kaže...

Katastrofalno lose za igraca s toliko partija, također se vidi da ti je bitnija kvantiteta od kvalitete, hrpa tenkova s kojima imas stotinjak partija i to je to.

Lose.

Hhahahahahahah....koji lik.....hahhah pa što bih trebao, uzeti i IS-4 ili neki dr tenk pa  nabijati s njim dmg i statistiku...lol

Ja igram da istražim tenk, da ga imam u garaži pa igram CW ili baciti koju partiju radi gušta. Igraš li WOT? Ako jesi koji ti je nick?

I nije hrpa tenkova nego sve top tenkovi, statistika nema veze kada prodaješ jer će taj igrati tenkom po svom guštu..tj goe ili bolje i nisam pitao kakva mi je statistika nego koliko vrijedi account....i za tvoju informaciju bio sam 600 na serveru{#}.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 19:02 (stručnjak).
12 godina
protjeran
never kaže...
Jarvan kaže...

Koliko bi se moglo dobit za ovakav account?

Od Tier IX otključan ST-1, a Tier VIII ima dosta otključanih, račun dosta dobro stoji (mislim da je Win% 51% trenutno, a 17% je preživljeno bitaka), igrano bez premiuma dosad. Oko 6200 bitaka odigrano.

21 garažno mjesto dostupno, 8 zauzetih. Tenkovi koje posjedujem vide se iz screenova.

(Sam ne pilite "nemaš 100 premium tenkova, pa bi trebao platiti da ti netko uzme acc" i te fore s jakuševca).

nemoj se ljutit al bez prem i tier10 tenkova acc ne vrijedi ništa

Ma sve 5, praktički sve dogurano to T VIII, pa ak se nekom da zajebavat nebi čak možda ni prodao, možda mjenjao za ME3 key ili nekaj tak, pa čak i poklonio ak mi dodija.

A ovom ispod...aj nam daj SS svoje statistike profiću, kladim se da si najveća faca WoT-a na ovom forumu s svojih 13 godina.

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Lose.

Deda ko Deda uvjek pametuje,a sto se tice statistike sve preko 50% win ratea je ok,samo da nije crveni{#}

13 godina
dedaa kaže...

Lose.

Deda sto si cangrizav opet :) Covjek mozda uziva u igri, nije on kriv sto u 50% partija bar meni licno u Tier 4 timovima, uvijek se nadje 4-5 debila koji rushaju na otvoreno i poginu i kako ces ti dobiti tu partiju, nikako.

Covjek uziva u igri to je najvaznije, ne budi mrgud.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
protjeran

Zvjezdice po jos novijem dolaze u 7 sati ujutro pa eto imajte to na umu, ali se nezna do kad ce i to trajat,mozda 2 dana mozda zauvijek...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Lose.

Daj ne zaj.ebavaj, lik ima vrlo dobru statistiku. S obzirom kakvim vozilima ti igraš, tvoja uopće nije nešto. Sve heavy tenkovi i tank destroyeri - damage dealeri, pa nije ni čudo da na formuli koja to nagrađuje imaš visoke ocjene.

15 godina
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Lose.

Daj ne zaj.ebavaj, lik ima vrlo dobru statistiku. S obzirom kakvim vozilima ti igraš, tvoja uopće nije nešto. Sve heavy tenkovi i tank destroyeri - damage dealeri, pa nije ni čudo da na formuli koja to nagrađuje imaš visoke ocjene.

Da s light tankovima ima tocno pa manje od 100 borbi

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Dr. Vicko kaže...

Jeste li vi primjetili otkako je izasao 8.5 da MM bolje slaze timove??
Vecinu bitaka xvm pokazuje oko 50% win chance eventualno bude do 54% ili 47% i stvarno zanimljivije su mada i dalje bude svega i svacega ali barem slabije ima onih pobijeda/poraza 15:1 i itd...

Kad smo kod prodaje acc posto slabije igram u zadnje vrijeme (stiglo ljeto {#}) koliko bi vrijedio (otprilike) acc sa:

X (E100 i IS7)

IX (E75, IS8),

VIII (IS3, Tiger2, AMX 50 100, Panther2, FCM 50t, LOWE, JAGDTIGER 8.8, SUPERPERSHING, T34, IS6, KV5)

VII (TYPE 62, Tiger P, Tiger, VK 3002D, Panther, KV3, IS, SU 122-44, KV 13, t43)

VI (Amx 12t, ARL 44, VK 3601H, JagdPz IV, AT8, KV 1S, SU - 100Y, T150)

V (type t34, ELC amx, Hummel, Pz III/IV, Panzer IV, T25, Stug III, AT2)

Imaju jos par manih tirova Leopard (scout tier IV), neki ruski premium tier 3, americki onaj za novu godinu poklon, mislim jos 9 slobodnih mjesta u garazi. 
Barake imaju 48 kreveta, ternutno ima 4000 golda, skoro 2 miliona kredita, vecina tenkova ima opremu i dobre posade.
Statistika nije nesh, prosjecan sam igrac... 

Preko 200 Eura možeš dobiti za to bez pardona.

ako to vrijedi 200 eura onda moj jebote nije ispod 2.000,00 eura

15 godina
Jarvan kaže...

Koliko bi se moglo dobit za ovakav account?

(Sam ne pilite "nemaš 100 premium tenkova, pa bi trebao platiti da ti netko uzme acc" i te fore s jakuševca).

malo, jako malo

trebo bi bacit piljevinu na pod garaze, ljepo ju ofarbat u bijelo bar iznutra,...

i pod hitno nac iz kojeg tenka curi ulje jer ti to drasticno spusta vrijednost

Dr. Vicko kaže...

Jeste li vi primjetili otkako je izasao 8.5 da MM bolje slaze timove??
Vecinu bitaka xvm pokazuje oko 50% win chance eventualno bude do 54% ili 47% i stvarno zanimljivije su mada i dalje bude svega i svacega ali barem slabije ima onih pobijeda/poraza 15:1 i itd...

Kad smo kod prodaje acc posto slabije igram u zadnje vrijeme (stiglo ljeto {#}) koliko bi vrijedio (otprilike) acc sa:

Barake imaju 48 kreveta, ternutno ima 4000 golda, skoro 2 miliona kredita, vecina tenkova ima opremu i dobre posade.
Statistika nije nesh, prosjecan sam igrac... 

racuna se to ovak:

1)kad se rasprodaju svi tenkovi kolko je to parkirnih mjesta i koja zona

2)kolko je to apartmana i to kolikokrevetnih kad se te barake prezidaju?

ljeto se blizi moglo bi vrijedit jako jaaaako puno{#}

g12356 kaže...
Jarvan kaže...

Budi sretan ako dobiš par stotina kuna.

{#}

DrNasty kaže...

U garaži imam svašta. Ne prodajem account, samo se hvalim :P

i doktorsku diplomu na zidu.

uokvirenu.

neprocjenjivo.

najbolji doktor medju tenkistima (uz dr. vicka-da ne dobim T Down), najbolji tenkista medju doktorima{#}{#}{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
dedaa kaže...
stručnjak kaže...

U garaži imam: E 100, Maus, JagdPz e100, GW Typ E, Vk 2801, T110E5, M48A1 Patton, M24 Chaffee, T92, IS-4, IS-7, T62A, Object 268, Object 261, T-50-2, AMX 50B, Bat Chatillon 25t,
AMX-50 Foch (155), Bat Chatillon 155, Centurion 7/1, Conqueror,
 T69, T34. Još imam istražene a potrebno je kupiti: E-50M, T95, SU-122-54, T110E4...posade su u vojarni. Svi tenkovi imaju opremu. Koliko vrijedi ovaj account?

Daj nam statistike pa cemo ti reci koliko vrijedi.

Evo...

Evo ti stranica a kojoj ekipa prodaje svoje acc-e. Tvoj acc je odličan i mislim da možeš dobit najmanje 1500 kuna na toj stranici.

Statsi su ti također odlični pogotovo ako većinu igraš solo u random igrama. Ne obaziri se na... koji igraju isključivo platoon sa ekipom koji znaju igrat pa im se krpaju za win i još pune gold municiju pa se sad našli pamet prosipat.

http://www.playerauctions.com/wot-account/?serverid=4102

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 20:31 (DrNasty).
16 godina
krayz1e kaže...
stručnjak kaže...
dedaa kaže...
stručnjak kaže...

U garaži imam: E 100, Maus, JagdPz e100, GW Typ E, Vk 2801, T110E5, M48A1 Patton, M24 Chaffee, T92, IS-4, IS-7, T62A, Object 268, Object 261, T-50-2, AMX 50B, Bat Chatillon 25t,
AMX-50 Foch (155), Bat Chatillon 155, Centurion 7/1, Conqueror,
 T69, T34. Još imam istražene a potrebno je kupiti: E-50M, T95, SU-122-54, T110E4...posade su u vojarni. Svi tenkovi imaju opremu. Koliko vrijedi ovaj account?

Daj nam statistike pa cemo ti reci koliko vrijedi.

Evo...

Evo ti stranica a kojoj ekipa prodaje svoje acc-e. Tvoj acc je odličan i mislim da možeš dobit najmanje 1500 kuna na toj stranici.

Statsi su ti također odlični pogotovo ako većinu igraš solo u random igrama. Ne obaziri se na... koji igraju isključivo platoon sa ekipom koji znaju igrat pa im se krpaju za win i još pune gold municiju pa se sad našli pamet prosipat.

http://www.playerauctions.com/wot-account/?serverid=4102

95% bitki je sam u randomu:)

Frka85
17 godina
sword kaže...

ako to vrijedi 200 eura onda moj jebote nije ispod 2.000,00 eura

Koliko mu vrijede u Eurima samo premium tenkovi? Uzmi kalkulator pa izračunaj

15 godina
World of Tanks

Pozdrav ekipa =) evo i ja poceo igrati ovu prekrasnu igru.Isprva mi se nije svidjela,no kako sam sada vec stigao do level 4 tiera u par dana ocito je da se ne mogu skinuti...

pa imam jedno jednostavno pitanje,pogledao sam razne filmice na youtubeu o mehanici igre pa sam to donekle pohvatao ali me zanima koje je vase misljenje o najboljim lv4 tenku i na koji leve5 tier tenk se isplati ici...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

Pozdrav ekipa =) evo i ja poceo igrati ovu prekrasnu igru.Isprva mi se nije svidjela,no kako sam sada vec stigao do level 4 tiera u par dana ocito je da se ne mogu skinuti...

pa imam jedno jednostavno pitanje,pogledao sam razne filmice na youtubeu o mehanici igre pa sam to donekle pohvatao ali me zanima koje je vase misljenje o najboljim lv4 tenku i na koji leve5 tier tenk se isplati ici...

s kojom nacijom/zemljom igras?

15 godina
World of Tanks

trenutno posjedujem matildu,cini mi se simpa zbog armora =) ali htio bih nesto uz nju od rusa/svaba/amera,kineze i žabare nisam dosada isprobao

isplati li se vise ici na kv1 ili churchilla?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

trenutno posjedujem matildu,cini mi se simpa zbog armora =) ali htio bih nesto uz nju od rusa/svaba/amera,kineze i žabare nisam dosada isprobao

daa,kv-1 ti definitivno najbolji tier 5 tenk,a tenkovi iza njega su isto odlicni,sto se tice churchilla on ti ima olican armor i gun,ali ti je spor i lako ga arty rijesava,bilo bi ti dobro ic jos na neki medium tank

15 godina
World of Tanks

aha dakle odlicno vec sam na dobrom putu,matilda i t46 posjedujem trenutno i pz 38 t a...

preporuka za medium tenk? t50?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

Kv1 ti je najbolji tier 5 tenk ubjedljivo i odlican je moneymaker,ja znam po partiji bez premiuma zaradit i do 25k,ameri m4 sherman je sa derpom isto zakon tenk,a njemci ko njemci nemam ti sta pricat.

edit:rapotor me preteko u kucanju {#}t50 je zabavan i nije medium nego light tenk za zezanje i scoutanje je odlican,ima brzinu ali ne i armor.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 21:29 (began).
13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

S KV-1 ne možeš pogriješiti, definitivno ga izgrindaj. Ruska light linija T-50, T-50-2 je veoma zabavna, osobno mi je gušt igrati s T-50. Američki teškaši su odlični. Probaj igrati sa TD-ovima i artijem pa vidi da li ti leže. Nacije i grane se poprilično razlikuju pa ćeš trebati prvo otkriti što ti paše, a što ne. Good luck {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

aha dakle odlicno vec sam na dobrom putu,matilda i t46 posjedujem trenutno i pz 38 t a...

preporuka za medium tenk? t50?

ne,t50 ti je laki tenk,mozes ici na njemacke ili ruske,po meni su oni najbolji

13 godina
World of Tanks

Uzmi KV-1 ! Ja igram s njim već mjesec dana i oduševio me je . Buši Churchilla sa 120 mm ko od šale ,dosta je tvrd tako da mu ovi tier 3 i 4 skoro pa ništa ne mogu (osim Hetzera i još nekih ) .

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da naparvim glasanje dva t10 autoloader tenka prefinjeni AMX50B i njegov oponent T57 Heavy,po vama koj je bolji.Osobno amx50b je meni bolji probao sam na testu oba i nekak je amx presudio,nekako je agilniji i brzi.

8 AMX50B
6 T57 Heavy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
began kaže...

Evo da naparvim glasanje dva t10 autoloader tenka prefinjeni AMX50B i njegov oponent T57 Heavy,po vama koj je bolji.Osobno amx50b je meni bolji probao sam na testu oba i nekak je amx presudio,nekako je agilniji i brzi.

meni je također bolji amx50b,malo sam gleda po wot wiki,cini mi se da amx ima vise predbosti,osim sta t57ht ima malo bolji armor i malo vise hp-a

13 godina
World of Tanks

Jesu ovo dobre statistike za početnika koji igra mjesec i pol dana ? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 21:38 (Rucipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Jesu ovo dobre statistike za početnika koji igra mjesec i pol dana ? 

Kad budu iznad 50% dobre su,nebih da te opustim u pocetku{#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Počeo sam opet malo igrati i nekako mi najviše paše ostati malo u pozadini i gađati iz distance. Pa može možda preporuka nacije i vrste tenkova koji bi bili dobri za taj način igre.

Vidim po netu da uglavnom preporučaju njemačke medium tenkove i određene britance za "snajpanje". Istina?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Počeo sam opet malo igrati i nekako mi najviše paše ostati malo u pozadini i gađati iz distance. Pa može možda preporuka nacije i vrste tenkova koji bi bili dobri za taj način igre.

Vidim po netu da uglavnom preporučaju njemačke medium tenkove i određene britance za "snajpanje". Istina?

da,da britanci i njemci su ti daleko najbolji za snipanje

16 godina
neaktivan
Mislio sam da sam vidio sve idiote u wotu ali svaki dan se iznova iznenadim...tacno cu prestati igrati vikednom jer vikend i specijali su izgleda magnet za siemka morone...

Tacno se zapitam kako neki kad ih vidim kako igraju doguraju do t9 ili t10...mislim da bi wg trebao uveati test inteligencije prilikom kupovine golda jer su neki toliko glupi da ne zasluzuju da im se dozvoli igra a kamoli kupovina.
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...
mislim da bi wg trebao uveati test inteligencije prilikom kupovine golda jer su neki toliko glupi da ne zasluzuju da im se dozvoli igra a kamoli kupovina.

Da uvedu test inteligencije pri kupovini zlata propali bi u roku mjesec dana...

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice