World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.378.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
World of Tanks

ovu smo dobro odigrali 

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Budući da su ovaj vikend popusti i bonusi za tier 6, požurio sam se sa grindom na Leopardu, M6 i M7. Taman sam završio grind sa M7 mediumom kojeg sam toliko mrzio u startu, jedan od najgorih stock tenkova ikad, al sad mi ga je žao čak prodat i ić na sljedećeg pogotovo kad ih malo usporedim. Ovaj sljedeći "light" je sporiji od M7 koji je medium... {#} Al anyway, eto završnih statistika s ovom malom jurilicom, šteta samo što mi je winrate tako niski, al eto na to je malo teže utjecati... 

BTW može par savjeta kako igrat Leoparda najefektivnije? S njim se teže snalazim nego sa M7, a i eff mi je isto niži, često se namučim, al ispadne nizašto i izgubimo... 

Pozdrav ekipa! {#} 

Eff 1700, 51% winrate Eff 1700, 51% winrate
Puno sam i promašivao, top je neprecizan na daleko... Puno sam i promašivao, top je neprecizan na daleko...
75 avg dmg gun je imao posla :P 75 avg dmg gun je imao posla :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Koju poruku poslati?

Kako je ovo uopće moguće?

Shoot od t25/2,pen i šteta Shoot od t25/2,pen i šteta
\m/ \m/
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Anti-fa kaže...

Koju poruku poslati?

Otvorio ti je top :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Anti-fa kaže...

Koju poruku poslati?

Dobijem prosjecno barem 2-3 udarca po danu(nekih 2h igre) na to mjesto koja probiju i naprave dmg,pa nobody cares i nastavim igrat...Cijela igra je losa,jos uvijek lete svuda granate,KV1S probija T28(od naprijed u onaj najjaci dio) i skida mu 450dmg.Mali M18 skine 300dmg svaki udarac,tj ta 2-3 koja sam primio i poginuo...

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 20:24 (ivanoile).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije li reset u 21:00?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nije li reset u 21:00?

ocito nije, mozda je onda u 22:00

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnjih par dana je bio u 21:00 a očito nije ni u 22:00

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ja sam cuo da je u 9 sati ujutro, al nisam 100% siguran...

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Budući da su ovaj vikend popusti i bonusi za tier 6, požurio sam se sa grindom na Leopardu, M6 i M7. Taman sam završio grind sa M7 mediumom kojeg sam toliko mrzio u startu, jedan od najgorih stock tenkova ikad, al sad mi ga je žao čak prodat i ić na sljedećeg pogotovo kad ih malo usporedim. Ovaj sljedeći "light" je sporiji od M7 koji je medium... {#} Al anyway, eto završnih statistika s ovom malom jurilicom, šteta samo što mi je winrate tako niski, al eto na to je malo teže utjecati... 

BTW može par savjeta kako igrat Leoparda najefektivnije? S njim se teže snalazim nego sa M7, a i eff mi je isto niži, često se namučim, al ispadne nizašto i izgubimo... 

Pozdrav ekipa! {#} 

svaka cast majstore na strpljenju sa m7, ja sam isto krenuo i nakon 10 partija kliknuo free expe, nisam imo zivaca

t21 je super tenk, strasno okretan i agilan, slicno ko chafee, al sam ja cesto zaboravio da sam u lightu i iso sam se napucavat ili brawlat{#}

nek ti mantra bude "ovo je light tenk", uz izjavu o misiji "samo danas necu rushat i zaletit se ko siemka i poginut prvi"

t21 moze biti velika podrska timu, bilo da spota, snajpa ili prati drugu liniju napada/presrece scoutove/tamani arty

standard je ramer vent i vertikal, al mozes jedno od prva 2 zamjenit s optikom

and remember Luke: you stop ,you die...powerfull the dark side is

a leo, crni leo...u startu drzi se 5 L60 topa, s onim zadnjim mitraljezom nemres nis na daljinu, a s ovim mozes tu i tam nekaj pogodit

20-30% granata uzmi gold ak naletis na veliku divljac

uzmes si vent, optiku i jos nekaj, toolbox,ili kajaznam

mozes kombinirat i optiku i binocs,i vent,optika ti daje 10%, a vent 5% na view range, a ak imas dobru posadu sa skilovima, comander dobi 2% a radio 3% na view range, sve skupa +20% u pokretu, a kad stanes+35%

od consumablesa sam ja stavio u sve lightove large repair kit +10% repair, small repair i med kid,a stim da veliki ne koristim, samo da dobim bonus

nikad dosta repair speeda i view range-a

zapamti da si dosta tezak u odnosu na ostale lightove,tak da mozes npr t-50 ili elc-a bez beda rammat,a ak uzmes spall liner onda si tezi i slabije ubrzavas

a tazilon kaze izbjegavajte rammat druge dok vozite light-a, a covjek je broj jedan po kamikazama-valjda on zna

i najvaznije, to te vodi do 2801 koji je sad 60% jeftiniji za popravljat, postal je obican tir 6 light {#}

Anti-fa kaže...

Koju poruku poslati?

ostetio ti je teksturu i moras sad mjenjat kompletni skin tenka{#}

reportaj nubinu {#}

p.s.{#}

jucer na frendovom acc grajndam malo pare, ima elitanog shermana

stavim mu derp, ramer i vent je bio i udri,partije po preko 20k credita bez prem

naravno nema para za gold ammo pa sa vulgaris, tolko je jeftino da je jeftinije nego one za zadnji top 76mm, depresija ne nedavno buffana mislim da je -20, a strasno vole probit i radit full dmg,cak i 460, jedan je u type t-34 pital jel gold ammo-velim ne, rng

odma sam dobil volju, uzo i na svom acc, angaziral besposlicare iz t21(gore navedenog) malo ih priucil i u tenk

ramer,vent i gun drive i udri,jedino mozda vent maknem i stavim optiku, da nisu coravi,makar su na 80% sace brzo doc na 100

ak neko misli kupovat tir 5 prem, to se ne isplati, ovak nadogradjeni tir 5 je hebeni money maker i puno ostaje cistoga

meni je postal doslovno prek noci fun tenk, a keeper(uz 3001h, t20 i kv-1s)

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Nije,ja sam osobno vidio zadnja dva dana da je bio u 21:00.

14 godina
g12356 kaže...
Stolnik kaže...

Nije,ja sam osobno vidio zadnja dva dana da je bio u 21:00.

Pa to znam jer sam i ja vidio, al da je od sad navodno u 9 ujutro...
1969 Dodge Charger R/T
13 godina
World of Tanks

hm pitanje, noob pitanje :D koje granate najcesce koristite? HE ili AP?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...

Kod tenkova AP, a kod artiljerije obično HE jer radi splash damage ako granata padne kraj mete.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 1:03 (Shamrock).
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ovisi dali imam top sa normalnom penetracijom ili haubicu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 12:31 (g12356).
17 godina
moderator
chaselol kaže...

APCR, HESH, HEAT.

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
chaselol kaže...

APCR, HESH, HEAT. 

Nadam se da si barem bolji sa njima {#}

12 godina
protjeran
World of Tanks

Koliko bi se moglo dobit za ovakav account?

Od Tier IX otključan ST-1, a Tier VIII ima dosta otključanih, račun dosta dobro stoji (mislim da je Win% 51% trenutno, a 17% je preživljeno bitaka), igrano bez premiuma dosad. Oko 6200 bitaka odigrano.

21 garažno mjesto dostupno, 8 zauzetih. Tenkovi koje posjedujem vide se iz screenova.

(Sam ne pilite "nemaš 100 premium tenkova, pa bi trebao platiti da ti netko uzme acc" i te fore s jakuševca).

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Od Tier IX otključan ST-1, a Tier VIII ima dosta otključanih, račun dosta dobro stoji (mislim da je Win% 51% trenutno, a 17% je preživljeno bitaka), igrano bez premiuma dosad. Oko 6200 bitaka odigrano.

21 garažno mjesto dostupno, 8 zauzetih. Tenkovi koje posjedujem vide se iz screenova.

(Sam ne pilite "nemaš 100 premium tenkova, pa bi trebao platiti da ti netko uzme acc" i te fore s jakuševca).

Nemas tx - nije za cw, t8- eventualno za esl,ali sumljam da ce netko to igrat i nemas neki crew, wr te je ocajan, % prezivljenih bitaka - LOL

13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

nemoj se ljutit al bez prem i tier10 tenkova acc ne vrijedi ništa

17 godina
World of Tanks

Jeste li vi primjetili otkako je izasao 8.5 da MM bolje slaze timove??
Vecinu bitaka xvm pokazuje oko 50% win chance eventualno bude do 54% ili 47% i stvarno zanimljivije su mada i dalje bude svega i svacega ali barem slabije ima onih pobijeda/poraza 15:1 i itd...

Kad smo kod prodaje acc posto slabije igram u zadnje vrijeme (stiglo ljeto {#}) koliko bi vrijedio (otprilike) acc sa:

X (E100 i IS7)

IX (E75, IS8),

VIII (IS3, Tiger2, AMX 50 100, Panther2, FCM 50t, LOWE, JAGDTIGER 8.8, SUPERPERSHING, T34, IS6, KV5)

VII (TYPE 62, Tiger P, Tiger, VK 3002D, Panther, KV3, IS, SU 122-44, KV 13, t43)

VI (Amx 12t, ARL 44, VK 3601H, JagdPz IV, AT8, KV 1S, SU - 100Y, T150)

V (type t34, ELC amx, Hummel, Pz III/IV, Panzer IV, T25, Stug III, AT2)

Imaju jos par manih tirova Leopard (scout tier IV), neki ruski premium tier 3, americki onaj za novu godinu poklon, mislim jos 9 slobodnih mjesta u garazi. 
Barake imaju 48 kreveta, ternutno ima 4000 golda, skoro 2 miliona kredita, vecina tenkova ima opremu i dobre posade.
Statistika nije nesh, prosjecan sam igrac... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 14:23 (Dr. Vicko).

0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

....hm....sto se tice tier X i scora vrijedi jako malo, ali te spasavaju premium tenkovi koji ima previse,acc 100€

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Budi sretan ako dobiš par stotina kuna.

17 godina
Dr. Vicko kaže...

Jeste li vi primjetili otkako je izasao 8.5 da MM bolje slaze timove??
Vecinu bitaka xvm pokazuje oko 50% win chance eventualno bude do 54% ili 47% i stvarno zanimljivije su mada i dalje bude svega i svacega ali barem slabije ima onih pobijeda/poraza 15:1 i itd...

Kad smo kod prodaje acc posto slabije igram u zadnje vrijeme (stiglo ljeto {#}) koliko bi vrijedio (otprilike) acc sa:

X (E100 i IS7)

IX (E75, IS8),

VIII (IS3, Tiger2, AMX 50 100, Panther2, FCM 50t, LOWE, JAGDTIGER 8.8, SUPERPERSHING, T34, IS6, KV5)

VII (TYPE 62, Tiger P, Tiger, VK 3002D, Panther, KV3, IS, SU 122-44, KV 13, t43)

VI (Amx 12t, ARL 44, VK 3601H, JagdPz IV, AT8, KV 1S, SU - 100Y, T150)

V (type t34, ELC amx, Hummel, Pz III/IV, Panzer IV, T25, Stug III, AT2)

Imaju jos par manih tirova Leopard (scout tier IV), neki ruski premium tier 3, americki onaj za novu godinu poklon, mislim jos 9 slobodnih mjesta u garazi. 
Barake imaju 48 kreveta, ternutno ima 4000 golda, skoro 2 miliona kredita, vecina tenkova ima opremu i dobre posade.
Statistika nije nesh, prosjecan sam igrac... 

Preko 200 Eura možeš dobiti za to bez pardona.

17 godina
moderator
dedaa kaže...

Nadam se da si barem bolji sa njima {#}

Tebe kad vidim na nišanu, ima da te probijem frontalno sa HE derpom, pa ćeš plakati. {#}

16 godina
World of Tanks

U garaži imam: E 100, Maus, JagdPz e100, GW Typ E, Vk 2801, T110E5, M48A1 Patton, M24 Chaffee, T92, IS-4, IS-7, T62A, Object 268, Object 261, T-50-2, AMX 50B, Bat Chatillon 25t,
AMX-50 Foch (155), Bat Chatillon 155, Centurion 7/1, Conqueror,
 T69, T34. Još imam istražene a potrebno je kupiti: E-50M, T95, SU-122-54, T110E4...posade su u vojarni. Svi tenkovi imaju opremu. Koliko vrijedi ovaj account?

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 17:20 (stručnjak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

U garaži imam svašta. Ne prodajem account, samo se hvalim :P

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

U garaži imam: E 100, Maus, JagdPz e100, GW Typ E, Vk 2801, T110E5, M48A1 Patton, M24 Chaffee, T92, IS-4, IS-7, T62A, Object 268, Object 261, T-50-2, AMX 50B, Bat Chatillon 25t,
 T69, T34. Još imam istražene a potrebno je kupiti: E-50M, T95, SU-122-54, T110E4...posade su u vojarni. Svi tenkovi imaju opremu. Koliko vrijedi ovaj account?

Daj nam statistike pa cemo ti reci koliko vrijedi.

16 godina
dedaa kaže...
stručnjak kaže...

Daj nam statistike pa cemo ti reci koliko vrijedi.

Evo...

Frka85
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Katastrofalno lose za igraca s toliko partija, također se vidi da ti je bitnija kvantiteta od kvalitete, hrpa tenkova s kojima imas stotinjak partija i to je to.

Lose.

Moj PC  
1 23 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice