World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.382.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Dr. Vicko kaže...

Zna li netko kako maknut ove zastavice kraj imena, mod mi se pravo svidja i samo me te zastavice nerviraju pa eto ako netko moze pomoci :) 

Probaj ove postavke što sam zaokružio žutom bojom, možda tu možeš podesiti.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako bi bilo sa ovim se provozati po bojnom polju :D

Bud Light Tank...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 11:50 (malina22).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
malina22 kaže...

Kako bi bilo sa ovim se provozati po bojnom polju :D

Vozao bi se na sve četiri. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
DrNasty kaže...
Dr. Vicko kaže...

Zna li netko kako maknut ove zastavice kraj imena, mod mi se pravo svidja i samo me te zastavice nerviraju pa eto ako netko moze pomoci :) 

Probaj ove postavke što sam zaokružio žutom bojom, možda tu možeš podesiti.

MA pokusavao sam i sad vise nikako nemam imena, onaj x se haman ne moze pozvati nazad {#}
Ma nema veze ionako imaju one ikonice gore u vrhu koliko je ostalo u kojem timmu {#}

Milsio sam da se u xvm-u moze podesiti {#}

15 godina
neaktivan

Steta sto ova partija nije bila pobjeda, jbt danas svaka partija 1vs 15.

17 godina
moderator
Y2K2 kaže...

Ma katastrofa, svaki tenkre došao isprobati update, sve red-orange nabovi.

Jučer sam imao saldo -20 partija, tek kasnije popravio malo.

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Y2K2 kaže...

Ma katastrofa, svaki tenkre došao isprobati update, sve red-orange nabovi.

Jučer sam imao saldo -20 partija, tek kasnije popravio malo.

Najbolje vrjeme za igrati tir 9 i 10 :)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
16 godina
World of Tanks

Dugo nisam odigrao ovakvu partiju!!! Krenulo je loše, u jednom trenutku smo gubili 4:0 i otprilike 7 njihovih tenkova je krenulo na jednu stranu, a na toj strani je bio jedino naš E-75 kojemu sam se pridružio i cijelo vrijeme smo ih držali da ne prođu. Taj E-75 je napravio skoro 5k štete. Da su bili odlučniji pretpostavljam da bi nas dobili.

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

onaj indijanac njemacki je katastrofa od tenka, ne zasluzuje da bude t8 nego bi ga uvrstio na t1 liniju

nitije je hevy niti je medium a bogami ni skaut,

snajpanje s njim nikako, skautiranje nedaj boze (corav je da nevidi prst pred nosom), na blizu borba uzas opucas ono metak zavrsi na sasvim desetom mjestu, ili u suprotnom pogodis pa ti kaze penetrations bez dmg ili jos bolje nisi ga ni ogrebao, armor mu je toliko DOBAR da te busi i T2 tenk....

opce receno UZAS OD TENKA

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 17:38 (sword).

1 3 hvala 0
15 godina
sword kaže...

onaj indijanac njemacki je katastrofa od tenka, ne zasluzuje da bude t8 nego bi ga uvrstio na t1 liniju

snajpanje s njim nikako, skautiranje nedaj boze (corav je da nevidi prst pred nosom), na blizu borba uzas opucas ono metak zavrsi na sasvim desetom mjestu, ili u suprotnom pogodis pa ti kaze penetrations bez dmg ili jos bolje nisi ga ni ogrebao, armor mu je toliko DOBAR da te busi i T2 tenk....

naravno, krama od tenka{#}

jel ti posada na 100%?

jel imas top module?

jel imas opremu gore?

evo moje misljenje, al o t-44

kupio ga nedavno na akciji, prebacio posadu sa is-3, naravno pala na 80%, sa free expima sam otkljucal kupolu i stavio idiota gore(D-10T za one koji bi se nasli uvrijedjeni {#})

stock motor, gusjenice, jedino je radio upgrejdan,morao sam stavit extra suspension da moze ic kupola gore

suspension, optics,vertikal

tenk je bio krama,ode u minus, katastrofa spor i trom, top dinga ak nije skroz nanisanjen

onda sam posadu prebacival u kv-13 i t-43 za dejli win, sad su na 90%, ipak sam uspjel ukucat kod premiuma za 1 dan jucer u 5 ujutro,a posto je bio update, sad mi pise da imam jos 2 dana premiuma, 1 dan dodan na prem i camo zbog updatea

stavio bolje gusjenice, unistio ovjes(steta golda za nekaj kaj vredi 100k cred) i stavio drugi setings:ramer, gun drive i vertikal

odma je bolje punjenje i nisanjenje,vise dmg-a, a i tenk je zivahniji sa novim ovjesom i posadom na 90%

to je stara stvar-tek sa 100% posadom i top modulima tenk pokaze pravo lice, a jos imam 2 motora za stavit i onaj drugi 100mm top

ipak ce to bit prava zvjerka i jurilica

p.s. da se pohvalim kakvu sam glupost napravil vec drugi put: free expima istrazim kupolu, kliknem da ju stavi, nisam vidio upozorenje da je preteska, ostane stock gore, ja odma u depo i prodam kupolu, koja mi, jelte, netreba, uzmem ovjes, idem stavit kupolu i vidim da ju opet moram kupit jer sam ju jelte, dao u staro zeljezo{#}{#}

pametni cita sto pise, a budala ko ja samo klika pa posle plati. dvaput.

p.s.s.

na male brze tenkove sam stavio od consumablesa:

large repair kit, small repair kit, med kit

nek se nadje 10% vise na popravke, ionak ga necu aktivirat, a ak se tenk zapali, a kaj se tu moze....ionak dok stisnem 4 da ugasim vatru, dotle me najcesce roknu ak sam u lightu, i u pzr 3/4 koji sad grajndam da probam vk 3001db{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 18:03 (ED63).
16 godina
sword kaže...

Evo vidiš meni je tenk sasvim ok,jedino mi malo ide na živce što dugo nišani ali barem pogodi.

\m/ \m/
14 godina
neaktivan

Zamolio bih ako netko ima francuza premium VIII fmc 50t, kakav je jer bih uzeo jedan premium tier VIII,  t34 i is6 imaju skupe granate preko 1000 košta jedna a francuz ima kalibar 90mm pa vjerojatno nisu skuplje od super pere, šta se isplati uzet od osmica premium kad se zbroji dobitak i trošak popravki da si ubijen i granate a peru imam hvala unaprijed, a molio bih šta prije odgovor dok nisam potrošio negdje ova dva eura za tenk

valter
16 godina
neaktivan
zvonećan kaže...

Zamolio bih ako netko ima francuza premium VIII fmc 50t, kakav je jer bih uzeo jedan premium tier VIII,  t34 i is6 imaju skupe granate preko 1000 košta jedna a francuz ima kalibar 90mm pa vjerojatno nisu skuplje od super pere, šta se isplati uzet od osmica premium kad se zbroji dobitak i trošak popravki da si ubijen i granate a peru imam hvala unaprijed, a molio bih šta prije odgovor dok nisam potrošio negdje ova dva eura za tenk

Moj bi ti bio savjet da pričekaš Typa 59 , francuz ti je mekan tako da moraš sa njim pažljivo da igraš. Zarada funkcioniše po načinjenoj šteti T34 je tenk koji pravi veliki dem i može se nositi u tier 10 bitkama, dok npr IS6 u tier 9-10 bitkama dosta rikošetira , opet ako koristiš zlato na premium tenkovima gubi se svrha . Dobro razmisli!

16 godina
World of Tanks

Jel netko igra E-50? Koji bog su napravili s tim tenkom u ovom patchu? Jednostavo ne bounca više. Nigdje...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne koristim zlato jer kad zbrojiš nema efekta, a type59 kad nije ga bilo sad za rođendan kad bi mogo bit i hvala na odgovoru značu france otpada

valter
15 godina
World of Tanks

Jagić je zvjerka. Veoma jeftine granate, doduše, manja penetracija od T34, al nema ni T32 bolju. Popravci jeftini također, u plusu si svaku, čak i ako opališ 5-10 premium granata i napraviš neki solidan damage.

U početku je prilično spor(doduše, posada mi je na 95%, bez ikakvih skillova i perkova). Treba sakriti i donji dio tenka i pokazat samo superstrukturu, isto ko i kod tier 9 jagija. Često ode motor kad te opale sprijeda, al malo se zakosi pa onda ipak nešto efektivnije.

Average damage mi je 1685, na 52 bitke. Average damage na T34 mi je 1668, na 1122 bitke. Naravno može to puno bolje(t34),jer ima partija kad me zapadne retardiran tim i budem pri dnu, sa par artija pa te razvale odmah čim se pokažeš.

Doduše WR je 53,39% : 42.31% za T34.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zvonećan kaže...

ne koristim zlato jer kad zbrojiš nema efekta, a type59 kad nije ga bilo sad za rođendan kad bi mogo bit i hvala na odgovoru značu france otpada

Type59 nikad a mozda ni tad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 18:43 (began).
14 godina
neaktivan

A šta je onda bolje za zarađivanje Jagić ili t34

valter
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Jel netko igra E-50? Koji bog su napravili s tim tenkom u ovom patchu? Jednostavo ne bounca više. Nigdje...

Ne bounca on već više od pola godine... ma nisu normalni, kad pogledaš unazad godinu dana ni jedan tenk nije približno kakav je bio na početku....

15 godina
World of Tanks

Sa Jagićem mi u prosječnoj borbi ostane više čiste love zbog manje cijene granata. Ako se raspucam sa t34 mogu i potrošiti 15-20 granata, a svaka je tisuću. Za Jagića su oko 200. I da, još jedna bolesna stvar kod Jagdtigera je reload, 4.7 trenutno sa rammerom i ventom, bez perkova/skillova. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa ni pero nije dugo trajo oslabili su ga, ali ga nisam kupio takvog i neide 38 možda bi išo da ga baciš sa nebodera pa do dole postigne 38 a to je prijevara i kazneno dijelo

valter
14 godina
neaktivan

treba im pisat i zaprijetit pa mozda nešto bude pogotovo premium tenkovi, a da prodam peru nedobijem zlato već nihove pare s kojima mogu obrisat onu stvar

valter
16 godina
World of Tanks

Kaj je s ovim forama _short? Malo im se bug zalomio nakon mjeseci beta servera? LOL.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tank T26E4 Super Pershing isn't as you described it . It goes 38 km/h only if you throw it from a skyscraper. You tricked me and that is ilegal because I bought it with gold (real money) and not with money you earn in game and if I sell it I don't get back gold but money you get in game. So fix it and make that tank go 38 km/h on flat field.
valter
15 godina
neaktivan
World of Tanks

epska bitka sa Type 59

Victory!
Battle: Abbey 25. travnja 2013. 18:12:19
Vehicle: Type 59
Experience received: 5.400 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 164.029
Battle Achievements: Fadin's Medal, Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun

http://mwreplays.com/replay/0B8GGJ69OO3W/

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ovo sam im poslo
valter
15 godina
World of Tanks

Victory!
Battle: Mines 25. travnja 2013. 18:46:18
Vehicle: T-70
Experience received: 3.902 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27.421
Battle Achievements: Dumitru's Medal, Top Gun, Defender, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

premium, 9 kilova, seal clubbing

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
zvonećan kaže...

treba im pisat i zaprijetit pa mozda nešto bude pogotovo premium tenkovi, a da prodam peru nedobijem zlato već nihove pare s kojima mogu obrisat onu stvar

Ni meni SP nije bio drag u početku (ni sada nije nešto), ali mi je kasnije postao bolji kada se posada istrenirala i kada sam se navikao na njega. Nemoj ga nikako prodavati - apsolutno je neisplativo i glupo! Tako sam pročitao na WoT forumu da je jedan lik prodao Type 59 da može kupiti nekog tenka. Valjda od uzbuđenja je brzopleto i nepromišljeno postupio.

16 godina
zvonećan kaže...
ovo sam im poslo

Svaki tenk u ovoj igri svoju maksimalnu brzinu postiže na nizbrdici.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da  mi  je  type 59...

Klan OSAM http://osmice.net16.net/

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice