World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.382.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Fuckaj gold, al mjenjaj password svugdje gdje je povezano s WoTom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Zar su haknuti da se pass mora mjenjati

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Pa kažu da su imali nekih sigurnosnih problema, priča se da je to povezano sa padom foruma neki dan. Tako da je preporučljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Meni su goldi odmah sjeli 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni nekih 10-ak puta nije želio prihvatiti captcha-u {#} a mislim ono, slijepac bi ju pročitao ispravno {#}

@mystik

da, svakako ako netko ima isti pass na wot-u kao i na drugim accountima, definitivno sve izmijenjati.. ja ne koristim jednake passworde svugdje, pa sam samo od wot-a morao promijeniti {#}..

BTW za dodatnu sigurnost se može dodati i broj mob-a.

EDIT: čini mi se da dodavanje broja daje još +100 golda, jer sam ja dobio 300+100

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 16:13 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma ne koristim ni ja, tj. ono kaj ima veze s WoTom ima jedan pass, recimo LoL imam drugi, na Steamu treći, GamersGateu opet neki različiti. Mailovi svi različiti.

Brijem da imam bar 50 različitih passworda koje znam napamet i to su random generirana slova/brojke uz pomoć vlastitog programa. :P 

I meni sjelo 300 golda, a kad već dijele onda ću staviti i broj moba pa još 100 dobim. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo upravo promjenio pass i odmah su mu goldi sjeli, ali broj mobitela ne mogu stavit nikako, nikad mi ne dode kod, koristim 091 ( VIP ), jel jos tko ima takav problem?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

možda si krivo upisao broj..

nemoj pisati 091, nego odmah počni sa 91..

znači ono zasivljeno polje ti je +385 (i onda ti nastavljaš) 91xxxxxxx

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Isto mi ne dolazi na VIP. Al ne bitno.

Vidim SU-122-44 na popustu. Ima tko to tu? Djeluje mi ovako ok, niski profil, solidan top speed. Kako se kreću zarade s obzirom da su granate oko 1k? Kakav je MM?

Uzeo Jagija prošli vikend i nakon T34 mi malo promjena stila odgovara. Je da ima manji damage i pen od T34, ali opali 3 put dok T34 jedanput. Jedino mi posada još nije na 100%, al imam osjećaj da će mi postat još bolji. Zaradit se da puno više, jer kad se raspucaš i ne osjetiš toliko na kraju kao kod T34.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam probao to sa SMS-om i prije, nije mi došao. Sada isto ne dolazi. Na Bonbon mreži.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 17:09 (idoh).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
nine kaže...

možda si krivo upisao broj..

nemoj pisati 091, nego odmah počni sa 91..

znači ono zasivljeno polje ti je +385 (i onda ti nastavljaš) 91xxxxxxx

hvala, ali prvi put sam napisao s 091 i nije htjelo, i sad vec 2 il 3 put 91xxxxxxx ali same shit, nista ne dolazi {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 17:30 (Stolnik).
16 godina
World of Tanks

Stiglo istog trena zlato.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jel vama radi igra, meni stalno stoji na "checking for updates",  da se ne stavlja danas 8.5 patch ?

0 0 hvala 0
16 godina
overhe4t kaže...

Jel vama radi igra, meni stalno stoji na "checking for updates",  da se ne stavlja danas 8.5 patch ?

Ni meni neće, a kolko vidim i po WoT forumu počinju nicati teme o tome da ne radi.

14 godina
World of Tanks

Purchased:
'T30' successfully purchased. - Credits:  3.550.000.

Jel mogu na T30 stavit odmah zadnji gun ako nemam gusjenice?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Jel mogu na T30 stavit odmah zadnji gun ako nemam gusjenice?

Piše ti trenutni i max load u meniju pa možeš izračunat jel može.

16 godina
World of Tanks

Siema party je opet poceo...vikend je...{#}

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

dobio 400 golda :D 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo dobio 300 golda. Sad bi trebao još 10 puta promijenit pass pa imam za 1 mjesec premiuma{#}

4 0 hvala 0
16 godina
mihi999 kaže...

Siema party je opet poceo...vikend je...{#}

Nažalost. Maloprije napravim 2900 damage sa KV2 i svejedno izgubimo. Nevjerojatno.

A još kad se sjetim da će za vikend biti X3 za prvu pobjedu...{#}

16 godina
World of Tanks

Pa što se ovo događa sa T-44? Tenk je žešći promašaj kada se treba dobiti koja partija i čini mi se beskoristan kada igraš sam (mislim kada se ne igra u vodu). Evo maloprije uništio dva tenka i ide nam super, da bi na kraju izgubili! I stalno tako u zadnja 2-3 dana. Očito je najviše u timu problem, a i istini za volju ni tenk nije baš nešto extra.

EDIT: Evo, sada kada nisam nešto posebno igrao, e sada smo pobijedili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 22:00 (Izzy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
someguy kaže...

Samo malo zasto pise da je vk3002 MT t6 zar on nije t7 ili su mu mijenjali ime il nesto , zato nezz dal da ga kupujem sad ili tek nakon updatea jer glupo je dat milju i po ako ce tenk bit duplo jeftiniji, ps oce li bit neko snizenje za njega zbog nove grane da je lakse zapocet grind :( grind :)

citaj malo bolje, pise vk30.01D(B)

razlicito od 3002

Ziga kaže...

Muči me jedna stvar u WOTu... kad god radim Screen Shoot igra se smrzne na 2 sekunde dok "odradi" i onda sve dalje teče glatko.

Svaki put tako, bez obzira koja je partija. Radio sam i reinstall sistema što zbog starosti i natrpanosti Windoza..i opet isto?

Inače imam Dual Core @3GHz, 4Gb Ram i HD4850

ima tko ideju?

da ti nije ukljuceno snimanje partija takodjer, to ti moze stekati zbog diska jer snima partiju i to mora prekinut da sejva fotku?

probaj iskljucit snimanje

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sreca pa sam bio u pobjednickom timu: {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon kupio t29.. tek sam jednu partiju bacio, ali već vidim da ću se jako zabavljati {#}

BTW t1 i m6 su mi isto bili poprilično zabavni tenkovi {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je danas pakleno vecer.

Izgubio 12 zaredom...

EDIT: Ako netko hoce platoonat tier 4-7, nick je Luckyslayer.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 0:10 (Dr.Malenica).

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Više ni ne brojim koliko sam puta danas napisao "retard team".

Strašno,koji sve idioti igraju tu igru.

Koja je fucking logika stajati u zaklonu ako znaš da prema tebi 7 HT-a koji će ti pwnat guzicu kako god bilo da bilo?!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Više ni ne brojim koliko sam puta danas napisao "retard team".

Strašno,koji sve idioti igraju tu igru.

Koja je fucking logika stajati u zaklonu ako znaš da prema tebi 7 HT-a koji će ti pwnat guzicu kako god bilo da bilo?!

ili ono sto sam cesto primijetio, voze naprijed i kad ih neko pogodi, stanu na mjestu i ni da mrdnu, nema veze bili oni na otvorenom ili u zaklonu, valjda se drze ko pijan plota onog "ako stojis mirno nitko te ne vidi" {#}

13 godina
odjavljen
rosimic90 kaže...

ili ono sto sam cesto primijetio, voze naprijed i kad ih neko pogodi, stanu na mjestu i ni da mrdnu, nema veze bili oni na otvorenom ili u zaklonu, valjda se drze ko pijan plota onog "ako stojis mirno nitko te ne vidi" {#}

Da. Imao sam jednu partiju sa retardiranim is3 koji se skrivao iza kv5 i nešto sma mu dobacio kao daj ubij više nešto čovjeće i lik uvije vk3002 db kojeg sma ja spustio na 72 hpa i kažem ajde sada na t34 (usa ht) sa 300 hpa (is3 je imao 1100 hpa). Naravno,is3 je za 1 min bio mrtav.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas je nevjerovatno kakvi debili igraju.

Sad sam natukao 3000 dmg na tier 5 i spusili.

Kako god da igrao, spusili...

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice