World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
romelef kaže...

Ma sve mi je u fulu kume al ajme za gospu ja sa njim nemogu nista,posada,braca po orz. sve na 100% al dzaba,

Onda nije problem u tenku...

17 godina
neaktivan
Jughead kaže...
romelef kaže...

Ma sve mi je u fulu kume al ajme za gospu ja sa njim nemogu nista,posada,braca po orz. sve na 100% al dzaba,

Onda nije problem u tenku...

Vozač je problem. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 17:04 (TonyKTM).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se moze kopirat folder od igre da nemoram skidat cjeli test server jer nemam toliko GB na bacanje i nebi se skinilo u dva dana.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Omfg, ovih 1750 dmg je sa gold ammo(275mm penetracije)??

Ovi iz WG ga malo pretjeruju, koji k, znaci prakticki svaka tier 9-ka je oneshot {#}

16 godina
World of Tanks

Like a maus  {#}  link

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 21:16 (Anti-fa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
romelef kaže...

Reci,na koji ančin ti igraš sa tim tenkom?

p.s. ima li tko screeenshot njemačkog tech tree-a u novom patchu?I statistike tih lightova?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
moderator
World of Tanks

Da li je neko skinuo 0.8.4 test verziju da kaže šta su uradili sa VK2801 sad kad je tier6?

Ako može postati i slike specifikacija iz igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

društvo pozdrav,

molio bi malo pomoč oko vještina posade za is7....trenutno sam na is8 i grindam za is 7 ,posada je na 100% te pa mi treba šta od vještina stavim za vježbanje na njih jer ču ih prebaciti na is7...

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

QuickyBaby upravo testira tenkove na test serveru...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sada sam u opasnosti da me one shootaju u mom t32...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Jos da smo pobjedili...

lowe defeat lowe defeat

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav evo zanima me dla ima koji klan u wotu koji bi me rado primio nisam neki vrstan igrač al eto tražim klan gdje ima ekipe da neigram non stop sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

potraži V-T-H nije vrhunski ali ima ljudi i ok je .... satnije vod ... uvijek neko 

pozdrav

17 godina
World of Tanks

Ovi britanski TD-ovi definitivno OP, ocekujem u drugom izdanju test servera da ce ih vec morati malo nerfat inace skupljajte free xp jer ce se isplatiti :)
Ovaj zadnji TD ima pre*eben top samo sto je reload podug ali maloprije cojk sa njim oneshota Lowea pokraj mene {#}
Ubrzanje mu je odlicno, kao i okretanje dok je max brzina po ravnom sto sam primjetio oko 24 km/h
O oklopu ne vrijedi nista pisat jer svi pucaju gold granate mada prednja strana je znala i dingat koju :)
Velika prednost je sto mu se kupola moze oretati do 45 stepeni u obje strane tako da se moze fino nakosit {#}

Uzeo da isprobam Churchilla III (premium ruski) i naravno pola tima bili UK TD-ovi kojima nisam mogao skoro nista, ding za dingom :D tako da pretpostavljam da su i manji tierovi (pre)jaki {#}

Njemacka light grana je potpuno odvojena sada i drugaciji je raspored nacija u tech tree-u sto se vidi na prvoj slici {#}

Ona nova grdosija od ruskog premium TD-a me nije nesto odusevila, ima 700 HP-a i upija sve granate mada opet pretpostavljam da svi pucaju golde {#} i pretpostavljam da ce biti magnet za arty {#}

Srver je trenutno sav u lagu pa i nije bas ugodno za igrat {#} 

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Britanski TD Tier X: One shota skoro sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Al su iznerfali VK2801.

Dobio je veći tier, ima manje oklopa, više tona, top je isti, kao i health.

Svašta...

2 0 hvala 1
12 godina
protjeran
World of Tanks

Znači bacio sam sad 700 000 bezveze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Al su iznerfali VK2801.

Svašta...

Brzina nerfana s 72 na 60.

17 godina
TonyKTM kaže...
DrNasty kaže...

Al su iznerfali VK2801.

Svašta...

Brzina nerfana s 72 na 60.

Stvarno mi nije jsno sta imaju protiv njemackih tenkova {#}

17 godina
DrNasty kaže...

Al su iznerfali VK2801.

Svašta...

Koliko je imao, a koliko će imat armora? Koja glupost, taman kad grindam do njega....

17 godina
moderator
Unimatrix 007 kaže...

Koliko je imao, a koliko će imat armora? Koja glupost, taman kad grindam do njega....

Ima 60/40/30 sad, a imaće 50/30/30 ako se dobro sjećam. S tim da je sporiji i teži a top isti (možda čak i neprecizniji, spominjao je neko na wot forumu u tom smislu), kao i health.

15 godina

Kakvi su UK TD-i?Jel valjalju stogod?Da odmah u korjenu prestanem se mucit s nekom granom koja ce na kraju biti bezveze kao ova ruska sa SU-100M1.

13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
St0ka kaže...
O B O kaže...
Kako sam sad poludio, ja sa KV-1S se skrivam i do mene još jedan KV-1S (igorcrvnivrag, prije igorbudalavrag) samo sa onim slabim topom, i tip puca i 3 puta zaredom pogodi mene u cijev i shebe mi top, 3 puta, pa koja je to budala, poludio sam, došlo mi da "izađem iz tenka i ugušim da ispod jabuke". Odmah sam izgubio volju za igranjem.

Pa šta mu nisi pokazo kako radi 122mm top?

Možda bi mu i pokazao da mu ga ovaj nije svaki put shebo {#}

Nisam htio na budalu trošit metke i lovu, već sam ga bio naciljo.

15 godina
DrNasty kaže...

Ima 60/40/30 sad, a imaće 50/30/30 ako se dobro sjećam. S tim da je sporiji i teži a top isti (možda čak i neprecizniji, spominjao je neko na wot forumu u tom smislu), kao i health.

Ako to naprave ubili su mi omiljenog light tenka pas mater i cucku njihovom, ništa čekat ćemo war thunder pa ćemo vagat,,,,,

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
14 godina
World of Tanks

Taman mislio pokupit x3 s jurilicom,ali njubare ne daju :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
g12356 kaže...
romelef kaže...

Reci,na koji ančin ti igraš sa tim tenkom?

p.s. ima li tko screeenshot njemačkog tech tree-a u novom patchu?I statistike tih lightova?

A igram slicno kao t29,t34 hull down  gdje god mogu....ali se sa njim vise trudim doci sa strane neprijatelju mada je i on pre spor za takve egzibicije,jer sa  fronta neide,mada me to cesto kosta nkoga dalekometnog hita od TD :(

Ma sve ok ali me taj top ubija u pojam..

17 godina
moderator
World of Tanks

Proletio sam kroz M3 Lee do M4 Shermana, bez ovjesa i motora.

38 bitki ukupno, 63% pobjeda. Prilično je ugodan ako se igra kao TD, iz drugog reda.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

alo ekipa.... trebam savjet

zasad sam se fokusirao na british mid granu tenkova... došao sam do Cromwell-a, brz je,  probija dosta toga i lijepo mi ''leži u ruci'' , zasad.

Da li mi se isplati dalje razvijat u tom smijeru ili...???

0 0 hvala 0
17 godina
elCarismo kaže...

alo ekipa.... trebam savjet

zasad sam se fokusirao na british mid granu tenkova... došao sam do Cromwell-a, brz je,  probija dosta toga i lijepo mi ''leži u ruci'' , zasad.

Da li mi se isplati dalje razvijat u tom smijeru ili...???

pa tehnički gledano svi završni tenkovi se isplate i imaju svoju funkciju!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice