Ma sve mi je u fulu kume al ajme za gospu ja sa njim nemogu nista,posada,braca po orz. sve na 100% al dzaba,
Onda nije problem u tenku...
Ma sve mi je u fulu kume al ajme za gospu ja sa njim nemogu nista,posada,braca po orz. sve na 100% al dzaba,
Vozač je problem.
Jel se moze kopirat folder od igre da nemoram skidat cjeli test server jer nemam toliko GB na bacanje i nebi se skinilo u dva dana.
Omfg, ovih 1750 dmg je sa gold ammo(275mm penetracije)??
Ovi iz WG ga malo pretjeruju, koji k, znaci prakticki svaka tier 9-ka je oneshot
Reci,na koji ančin ti igraš sa tim tenkom?
p.s. ima li tko screeenshot njemačkog tech tree-a u novom patchu?I statistike tih lightova?
Da li je neko skinuo 0.8.4 test verziju da kaže šta su uradili sa VK2801 sad kad je tier6?
Ako može postati i slike specifikacija iz igre.
društvo pozdrav,
molio bi malo pomoč oko vještina posade za is7....trenutno sam na is8 i grindam za is 7 ,posada je na 100% te pa mi treba šta od vještina stavim za vježbanje na njih jer ču ih prebaciti na is7...
hvala
QuickyBaby upravo testira tenkove na test serveru...
Sada sam u opasnosti da me one shootaju u mom t32...
Pozdrav evo zanima me dla ima koji klan u wotu koji bi me rado primio nisam neki vrstan igrač al eto tražim klan gdje ima ekipe da neigram non stop sam
potraži V-T-H nije vrhunski ali ima ljudi i ok je .... satnije vod ... uvijek neko
pozdrav
Ovi britanski TD-ovi definitivno OP, ocekujem u drugom izdanju test servera da ce ih vec morati malo nerfat inace skupljajte free xp jer ce se isplatiti :)
Ovaj zadnji TD ima pre*eben top samo sto je reload podug ali maloprije cojk sa njim oneshota Lowea pokraj mene
Ubrzanje mu je odlicno, kao i okretanje dok je max brzina po ravnom sto sam primjetio oko 24 km/h
O oklopu ne vrijedi nista pisat jer svi pucaju gold granate mada prednja strana je znala i dingat koju :)
Velika prednost je sto mu se kupola moze oretati do 45 stepeni u obje strane tako da se moze fino nakosit
Uzeo da isprobam Churchilla III (premium ruski) i naravno pola tima bili UK TD-ovi kojima nisam mogao skoro nista, ding za dingom :D tako da pretpostavljam da su i manji tierovi (pre)jaki
Njemacka light grana je potpuno odvojena sada i drugaciji je raspored nacija u tech tree-u sto se vidi na prvoj slici
Ona nova grdosija od ruskog premium TD-a me nije nesto odusevila, ima 700 HP-a i upija sve granate mada opet pretpostavljam da svi pucaju golde i pretpostavljam da ce biti magnet za arty
Srver je trenutno sav u lagu pa i nije bas ugodno za igrat
Britanski TD Tier X: One shota skoro sve.
Al su iznerfali VK2801.
Dobio je veći tier, ima manje oklopa, više tona, top je isti, kao i health.
Svašta...
Znači bacio sam sad 700 000 bezveze.
Al su iznerfali VK2801.
Svašta...
Brzina nerfana s 72 na 60.
Al su iznerfali VK2801.
Svašta...
Brzina nerfana s 72 na 60.
Stvarno mi nije jsno sta imaju protiv njemackih tenkova
Al su iznerfali VK2801.
Svašta...
Koliko je imao, a koliko će imat armora? Koja glupost, taman kad grindam do njega....
Koliko je imao, a koliko će imat armora? Koja glupost, taman kad grindam do njega....
Ima 60/40/30 sad, a imaće 50/30/30 ako se dobro sjećam. S tim da je sporiji i teži a top isti (možda čak i neprecizniji, spominjao je neko na wot forumu u tom smislu), kao i health.
Kakvi su UK TD-i?Jel valjalju stogod?Da odmah u korjenu prestanem se mucit s nekom granom koja ce na kraju biti bezveze kao ova ruska sa SU-100M1.
Pa šta mu nisi pokazo kako radi 122mm top?
Možda bi mu i pokazao da mu ga ovaj nije svaki put shebo
Nisam htio na budalu trošit metke i lovu, već sam ga bio naciljo.
Ima 60/40/30 sad, a imaće 50/30/30 ako se dobro sjećam. S tim da je sporiji i teži a top isti (možda čak i neprecizniji, spominjao je neko na wot forumu u tom smislu), kao i health.
Ako to naprave ubili su mi omiljenog light tenka pas mater i cucku njihovom, ništa čekat ćemo war thunder pa ćemo vagat,,,,,
Reci,na koji ančin ti igraš sa tim tenkom?
p.s. ima li tko screeenshot njemačkog tech tree-a u novom patchu?I statistike tih lightova?
A igram slicno kao t29,t34 hull down gdje god mogu....ali se sa njim vise trudim doci sa strane neprijatelju mada je i on pre spor za takve egzibicije,jer sa fronta neide,mada me to cesto kosta nkoga dalekometnog hita od TD :(
Ma sve ok ali me taj top ubija u pojam..
Proletio sam kroz M3 Lee do M4 Shermana, bez ovjesa i motora.
38 bitki ukupno, 63% pobjeda. Prilično je ugodan ako se igra kao TD, iz drugog reda.
alo ekipa.... trebam savjet
zasad sam se fokusirao na british mid granu tenkova... došao sam do Cromwell-a, brz je, probija dosta toga i lijepo mi ''leži u ruci'' , zasad.
Da li mi se isplati dalje razvijat u tom smijeru ili...???
alo ekipa.... trebam savjet
zasad sam se fokusirao na british mid granu tenkova... došao sam do Cromwell-a, brz je, probija dosta toga i lijepo mi ''leži u ruci'' , zasad.
Da li mi se isplati dalje razvijat u tom smijeru ili...???
pa tehnički gledano svi završni tenkovi se isplate i imaju svoju funkciju!