World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
juno kaže...

Jel igrao neko ili igra sa Tigrom 2..iako jos nemam zadnji top i kupolu ali bas nekako nemam srece s tim tenkom..uglavnom me baca visoko u tier 9 ili 10 bitke i nikako da sastavim neku partiju hvale vrijednu. Iako mislim da tenk ima sve predispozicije da bude dobar,dakle sa zadnim motorom i gusjenicama relativno je brz i okretan u mjestu..ali brate buse me na sve strane..nadam se da ce se to promjeniti kad ga opremim do kraja!!

Meni je Tigar 2 najdraži tenk, preporučio bi ti da prvo da uzmes kupolu jer sa 185mm je dosta bolje nego 100mm, jer sa 88icom je dosta zabavno igrat i ako se nevaram ima veci DMP nego ostala 2 top.  Imam ga full nadogradenog ali sam ostavio 88icu koja mi se dosta svida radi RoF a i DMG nije toliko los za T8. Sto se tice oklopa vrijedi slicno ko i za Tigra h

moras se znat nakosit. Vrlo zabavan i mocan tenk, jedini problem je brzina tj mobilnost. Svidat ce ti se kad bude full ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 9:52 (someguy).
17 godina
neaktivan
someguy kaže...
juno kaže...

Jel igrao neko ili igra sa Tigrom 2..iako jos nemam zadnji top i kupolu ali bas nekako nemam srece s tim tenkom..uglavnom me baca visoko u tier 9 ili 10 bitke i nikako da sastavim neku partiju hvale vrijednu. Iako mislim da tenk ima sve predispozicije da bude dobar,dakle sa zadnim motorom i gusjenicama relativno je brz i okretan u mjestu..ali brate buse me na sve strane..nadam se da ce se to promjeniti kad ga opremim do kraja!!

Meni je Tigar 2 najdraži tenk, preporučio bi ti da prvo da uzmes kupolu jer sa 185mm je dosta bolje nego 100mm, jer sa 88icom je dosta zabavno igrat i ako se nevaram ima veci DMP nego ostala 2 top.  Imam ga full nadogradenog ali sam ostavio 88icu koja mi se dosta svida radi RoF a i DMG nije toliko los za T8. Sto se tice oklopa vrijedi slicno ko i za Tigra h

moras se znat nakosit. Vrlo zabavan i mocan tenk, jedini problem je brzina tj mobilnost. Svidat ce ti se kad bude full ;) 

To je vrhunski tenk, barem je bio dok sam ga grindao za 4502B i E-75, zadnji top je odličan, precizan, dobar pen, dosta dmg. Taj sam top cak i koristio neko vrijeme na E-75 jer je precizniji od 128mm topa. Moras ga igrati hull down, jer ti je donja ploča šuplja ko švicarski sir, a jači tenkovi će ti bušiti i gornju ploču trupa, pogotovo ako te gađaju sa blage uzvisine (manji kut udara granate). Moras ga svakako nakositi kada ocekujes hit  u bliskoj borbi i pokazati samo kupolu, jer ti je na njoj jedina slaba tocka commanderov hatch, koji nije jako velik...

15 godina
neaktivan
juno kaže...

Zadnji top kad sam ga imao,svaki drugi penetration mu je bio 0 damage.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
neaktivan

Hvala kume...to nisam znao za front amor,sad cu  bolje cuvat dojnji kraj ;-)

mada opet vise sam ocekivo od one grdosije,i motor pre cesto gori uzas...al mozda se i naviknem...;)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam jučer prvi puta doživio da mi se motor dvaput u istoj partiji zapalio...doduše bila je tier 2 borba...dvaput me pogodili na spremnike goriva.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
romelef kaže...

i motor pre cesto gori uzas...al mozda se i naviknem...;)

Onda stavi Spall Liner

17 godina
moderator
Ziga kaže...
romelef kaže...

i motor pre cesto gori uzas...al mozda se i naviknem...;)

Onda stavi Spall Liner

Zašto Spall Liner? SL štiti samo od HE granata i rammanja. Nema efekta na AP koji prođe kroz oklop i napravi štetu.

Za izdržljivije rezervoare treba staviti CO2, dok rusi imaju cyclone filter koji dodaje 50% hitpointa na motor.

12 godina
neaktivan
juno kaže...

Prijatelj mi je gonio tu granu na tigra 2,samo znam da muke muci uvijek minus a sto si reko cesto veliki tieri i onda niti koga moze probiti...pokupi 2-3 dobra hita back to garage :)

ali mozda se sve to ispalti jer e75 je vec  prica za sebe....zado samo naprid ;)

17 godina
DrNasty kaže...

Zašto Spall Liner? SL štiti samo od HE granata i rammanja. Nema efekta na AP koji prođe kroz oklop i napravi štetu.

Za izdržljivije rezervoare treba staviti CO2, dok rusi imaju cyclone filter koji dodaje 50% hitpointa na motor.

Imaš pravo, nisi bez razloga moderator {#}

17 godina
moderator
Ziga kaže...

Imaš pravo, nisi bez razloga moderator {#}

Ma to je zbog para, a ne znanja {#}

17 godina
neaktivan
romelef kaže...

pozdrav ljudi...slazem se za is8 malo muke na pocetku sa bl9 a poslije zabavan :)

Ali ima tko kakva iskustva sa jgdtigar ja se totalno razozaro,ocekivo sam od 250mm amora da ce nesto dingat:( makakvi buse me ko kakvu kantu,i jos svaki drugi hit gori motor ma katastrofa....

Poslije odlicnog fredija jgdtigar katastrofa mozda grijesim...ali za mene nula :(

Evo ja sam nakon par mjeseci ponovno odlucio igrat sa JT i neznam jeli samo meni ali ovo je katastrofa.

O bouncanju nema ni govora (možda gold ammo pridonosi tome),ali ono što me najviše nervira je 0 hp dmg

koji je tako čest da je to za nepovjerovat.Gledam replay-e da vidim u čemu griješim i nevjerujem,pogodci sa strane ,stražnja strana tenka i takve nebuloze

a tenku ništa.Match info na kraju 14 šuteva 13 pogodaka, 9 penetracija i ukupni dmg oko 1400 za tenk koji u prosjeku radi 500 dmg.

Sva sreća malo fali do 100-tke pa čemo nekako izgurati a onda u staro željezo :D

12 godina
neaktivan
World of Tanks

zna li tko kakve se promjene mogu ocekivat u sljedecoj zakrpi...?

ja se samo nadam da smanje artiljeriju...mislim da bi bilo puno zanimljivije

0 0 hvala 0
17 godina
Morchiba kaže...
Match info na kraju 14 šuteva 13 pogodaka, 9 penetracija i ukupni dmg oko 1400 za tenk koji u prosjeku radi 500 dmg.

Ma to je ništa stari moj, jučer Siegfried line..

22 šuta, 19 pogodaka, 5 penetracija

dođe mi da se ubijem {#}

13 godina
neaktivan
romelef kaže...

zna li tko kakve se promjene mogu ocekivat u sljedecoj zakrpi...?

ja se samo nadam da smanje artiljeriju...mislim da bi bilo puno zanimljivije

http://worldoftanks.eu/news/5995-announcing-update-84/

“Dragon Ridge” and “Serene Coast” maps have been withdrawn from random battles for improvements. {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 11:24 (Reichz).
16 godina
Morchiba kaže...
romelef kaže...

pozdrav ljudi...slazem se za is8 malo muke na pocetku sa bl9 a poslije zabavan :)

Ali ima tko kakva iskustva sa jgdtigar ja se totalno razozaro,ocekivo sam od 250mm amora da ce nesto dingat:( makakvi buse me ko kakvu kantu,i jos svaki drugi hit gori motor ma katastrofa....

Poslije odlicnog fredija jgdtigar katastrofa mozda grijesim...ali za mene nula :(

Evo ja sam nakon par mjeseci ponovno odlucio igrat sa JT i neznam jeli samo meni ali ovo je katastrofa.

O bouncanju nema ni govora (možda gold ammo pridonosi tome),ali ono što me najviše nervira je 0 hp dmg

koji je tako čest da je to za nepovjerovat.Gledam replay-e da vidim u čemu griješim i nevjerujem,pogodci sa strane ,stražnja strana tenka i takve nebuloze

a tenku ništa.Match info na kraju 14 šuteva 13 pogodaka, 9 penetracija i ukupni dmg oko 1400 za tenk koji u prosjeku radi 500 dmg.

Sva sreća malo fali do 100-tke pa čemo nekako izgurati a onda u staro željezo :D

EH, prema E100 Td-u JT je zmaj! KOliko sam čuo Jdgpz E 100 sucks bigtime. Zato ga ni nisam kupio. JT možda nema oklop (osim na papiru), ali ima ultradobar top (ok, tu i tamo 0 dmg, al to ti je još od Ferde pa ništa nova).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad dobiješ medalju sa svojim imenom he he

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Hetzer s Derpom i gold municijom radi čuda. 8 killova. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 12:32 (TonyKTM).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

U low tier ni nemoraš gold koristit. Opet dobra bitka, samo dosta velik gubitak jer nemožeš na tim niskim tierovima pokazat potencijal gold municije ne 105-ici. Sve ispod 1.2k štete je bacanje love na gold municiju za hetzera.

Just my 2 cents

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
TonyKTM kaže...

Nema tu čuda jer si završio u minusu. Kako je netko rekao gold municiju koristiti samo ako o tome ovisi tvoj život ili cijela partija... ali s tier 4 tenkom rasipavati se goldom zaista nema smisla.

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
TonyKTM kaže...

Nema tu čuda jer si završio u minusu. Kako je netko rekao gold municiju koristiti samo ako o tome ovisi tvoj život ili cijela partija... ali s tier 4 tenkom rasipavati se goldom zaista nema smisla.

Ima smisla. Dižem si efficiency brzo, a i zabavno je skoro svaku borbu biti top gun.

It isnt about the moneny, it is about having fun!

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 12:57 (TonyKTM).
17 godina
moderator
TonyKTM kaže...

Ima smisla. Dižem si efficiency brzo, a i zabavno je skoro svaku borbu biti top gun.

Meni je veća zabava nadmudriti protivnika, a ne abuseati fičr igre. Možeš ti nabiti tako eff, ali ako odigraš glupo, opet ispadneš noob.

Ne govorim tebi direktno, ali sam nailazio na igrače koji prvo kažu ''I'm the best player here'' pa onda izvale neku suicide taktiku koja graniči s pameću ili prognoziraju ishod unaprijed (pa ruše moral lemminzima).

Jako mi je zabavno vidjeti kad se samouvjereni IS-3 zaleti frontalno na mene, popije pogodak kroz hull s običnom AP granatom pa šalta u rikverc. Zašto? Zato što sam vježbao na suborcima u trening sobi s različitim tenkovima, umjesto da loadam gold.

17 godina
TonyKTM kaže...

aha.... kužim...

recimo da u garaži imaš tier 9, tier 10 tenkove i ne baš tako dobar EFF.

sada s tim tierom 4 si dižeš eff ... što bi sad drugi protivnici u tier 10 bitki trebali vidjeti da si dobar igrač jer imaš npr T110E5 i već Eff od njihovog. ?

koji je smisao bildanja statsa s slabijim tenkom kad ekipa redovito sucka s devetkama i desetkama?

to je kao da u osmom osnovne škole imaš 3.7 iz matematike i hoćeš si popraviti ocjenu pa s time dižeš prosjek matematikom za 4 razred jer tamo dobivaš sve petice...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 13:07 (Ziga).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram s onime što mi je najbolje igrat. I nemam loš eff na tieru 10, ali mi je najbolje igrat manje tiereve. To je sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

danas me baš ne ide, nakon što sam izgubio 10 za redom uđem u bitku  gdje protivnik ima 2 tiera10 više

a u mom timu 11 ljudi ima ispod 900eff

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Smijesno je kako balans zna lijepo slozit igrace, jucer citav dan na mojoj strani igraci sa 45%W/L( i manje) dok suprotna strana ima 50% na vise, partije su zavrsavala u roku 3min gdje citav tim zajedno ne napravi 1000dmg.

17 godina
Y2K2 kaže...

Smijesno je kako balans zna lijepo slozit igrace, jucer citav dan na mojoj strani igraci sa 45%W/L( i manje) dok suprotna strana ima 50% na vise, partije su zavrsavala u roku 3min gdje citav tim zajedno ne napravi 1000dmg.

Najveca mana igre po meni je MM. Zasto ne naprave da stavlja u bitke igrace slicne efikasnosti pa tako ce svima koji igraju biti zanimljivije, a ne ovako jedan tim samelje drugi u roku od 2 minute {#}

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
TonyKTM kaže...

aha.... kužim...

recimo da u garaži imaš tier 9, tier 10 tenkove i ne baš tako dobar EFF.

sada s tim tierom 4 si dižeš eff ... što bi sad drugi protivnici u tier 10 bitki trebali vidjeti da si dobar igrač jer imaš npr T110E5 i već Eff od njihovog. ?

koji je smisao bildanja statsa s slabijim tenkom kad ekipa redovito sucka s devetkama i desetkama?

to je kao da u osmom osnovne škole imaš 3.7 iz matematike i hoćeš si popraviti ocjenu pa s time dižeš prosjek matematikom za 4 razred jer tamo dobivaš sve petice...

Dragi Ziga , to svi rade ( nabijaju eff preko manjih tenkova , jer se eff jednako sabira za sve tenkove ) Jedna stvar je logična ako neznaš igrati sa manjim tierom nećeš ni sa većim, elem i obrnuto. Druga stvar ako igraš platoon sa manjim tieriva imaš više šanse da pobjediš , takođe manje je i artiljerije u maniim tierovima , isto ako imaš dobar platoon a ostatak tima su njubare vjerovatno pušiš , dok do tiera 6-7 u platoonu bez obzira na ostale imaš veliku šansu. Naj bitnije ako imaš loš win ratio ili ti eff niko neće od boljih igrača da igra sa tobom , ili sa te npr primi u dobru ekipu koja igra TC. Više mi je muka čim otvorim TC svi pišu 52% min ili 55%min i naravno niko negleda kako si zaradio taj win ratio osim ako nisi odigrao 16K borbi sa MS1 ili sl. Ta metafora sa matematikom nema veze sa ovom igrom! I za kraj jel tvoj nick Ziga i u WOT-u?

17 godina
World of Tanks

Ekipo, hajde da i ja to isprobam pa vas molim da mi na PM pošaljete link za taj "MOD" koji mi omogućava da vidim protivnikov EFF u igri.

Živo me interesira koliko EFF ima učinka u bitci kod pojedinog igrača kojeg sretnem.

Erceg kaže...

za kraj jel tvoj nick Ziga i u WOT-u?

ne nadimak mi je zeljkozg

nedam golda za promjenu nicka....

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 13:41 (Ziga).

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Meni je veća zabava nadmudriti protivnika, a ne abuseati fičr igre. Možeš ti nabiti tako eff, ali ako odigraš glupo, opet ispadneš noob.

Ne govorim tebi direktno, ali sam nailazio na igrače koji prvo kažu ''I'm the best player here'' pa onda izvale neku suicide taktiku koja graniči s pameću ili prognoziraju ishod unaprijed (pa ruše moral lemminzima).

Jako mi je zabavno vidjeti kad se samouvjereni IS-3 zaleti frontalno na mene, popije pogodak kroz hull s običnom AP granatom pa šalta u rikverc. Zašto? Zato što sam vježbao na suborcima u trening sobi s različitim tenkovima, umjesto da loadam gold.

trening je super stvar... sad kad naidjem na SP ili na IS-3 , samo se nasmijem :)

i da..napokon sam skontao kako sam ispremjestao pozicije AP, HE i Gold... Kad se sjetim koliko sam se samo mucio grindajuci sa IS-3 i cudio se malom damageu pucajuci sa prvim granatama misleci da su AP a ono bile HE..Ili kad sam potrosio sav gold sa M3Lee jer mi je Gold bio na prvom mjestu i bilo ukljuceno auto resuply... {#}

-BiH-slackspace
17 godina
moderator
World of Tanks

Up to 50% discount on Premium Ammunition (gold and credits)

Whichever currency works for you… enjoy the discounts!

------------------------------

Brace yourselfs, premium ammo is being loaded, eff chasers are coming.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice