World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.369.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Dr. Vicko kaže...

Kupio IS8 i sad muku mucim {#}
Nisam odigrao mozda 30-ak bitaka ali mi je win ratio oko 25% {#}

Tretiraj ga kao medium, koristi mobilnost i pazi da ne popiješ pogodak. Ja sam tako igrao i IS-3 i bio je jako zabavan. VStab, vents, rammer i party može da počne.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Što je najčudnije IS-8 morate igrat kao mediuma.

Dakle rush i sniper je njegova uloga. A pošto ima dosta dobar DPM možete bez problema bit u plusu s parama čak na izgubljenoj partiji.

S premiumom se može čak zaradit s njim, ja jučer u jednoj partiji napravio cca. 3.4k dmg i eto mi oko 20k profit :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Dr. Vicko kaže...

Kupio IS8 i sad muku mucim {#}
Nisam odigrao mozda 30-ak bitaka ali mi je win ratio oko 25% {#}

Tretiraj ga kao medium, koristi mobilnost i pazi da ne popiješ pogodak. Ja sam tako igrao i IS-3 i bio je jako zabavan. VStab, vents, rammer i party može da počne.

ja sam stavio ventilaciju, brže punjenje i brže nišanjenje iako su mi svi govorili da stavim vertikalni stabilizator umjesto ovog zadnjeg ...sve u svemu zabavan tenk kad se navikneš na njega...

17 godina
moderator
pupa265 kaže...

ja sam stavio ventilaciju, brže punjenje i brže nišanjenje iako su mi svi govorili da stavim vertikalni stabilizator umjesto ovog zadnjeg ...sve u svemu zabavan tenk kad se navikneš na njega...

EGLD ima efekta samo kad miruje tenk, -10% na aiming speed. VSt je uvijek aktuelan a aiming krug je 20% manji pa mislim da brže nanišani na tenkovima kod kojih je nišanjenje ispod 3s.

EGLD je prvenstveno za arty jer se ne miče i ima jako veliko vrijeme nišanjenja (pa tako 10% brži nišan bude korisniji od 20% manjeg početnog kruga).

17 godina
World of Tanks

Ja sam stavio ramer, gld i vertical....
Krenuo sam i drugu njemacku liniju polako da grindam prema Mausu pa nakupit ce se uskoro dovoljno free xp-a za gusjenice i zadnji top pa cu ga onda intenzivnije igrat a do tada povremeno :) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 14:36 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Krenuo sam i drugu njemacku liniju polako da grindam prema Mausu pa nakupit ce se uskoro dovoljno free xp-a za gusjenice i zadnji top pa cu ga onda intenzivnije igrat a do tada povremeno :) 

kolega krivo ste se izrazili.,. nećeš  polako grindati, nego jako jako jako duuuuuuugo grindati.... {#}

17 godina
Ziga kaže...
Dr. Vicko kaže...

kolega krivo ste se izrazili.,. nećeš  polako grindati, nego jako jako jako duuuuuuugo grindati.... {#}

Nema veze i prva linija mi je bila gust tako da mislim da ce i ova da mi sjedne {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav ljudi...slazem se za is8 malo muke na pocetku sa bl9 a poslije zabavan :)

Ali ima tko kakva iskustva sa jgdtigar ja se totalno razozaro,ocekivo sam od 250mm amora da ce nesto dingat:( makakvi buse me ko kakvu kantu,i jos svaki drugi hit gori motor ma katastrofa....

Poslije odlicnog fredija jgdtigar katastrofa mozda grijesim...ali za mene nula :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jt sa zadnjim topom postaje zvijer a što se tiče armora 250mm mu je samo gornji ravni dio

onaj nakošeni dio mu ima armor kao tigar2 tako da nemoj očekivat da ćeš bouncat  jače topove

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da,vidim,tier 9 i tier 10 bitke su sve pune   artiljerije...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Da,vidim,tier 9 i tier 10 bitke su sve pune   artiljerije...

itekako... gade mi se te otvorene mape,,, bitka krene svi krenu a ja s Mausom se teglim i teglim i onda vidim scouta i jurca prema meni...majku ti... i da nitko od naših tenkova

ga ne može ubiti i onda ga ja moram kad je praktički već pored mene....

nakon toga imaš pravo pogađati gdje 4-5 komada protivničke artiljerije prvo gađa...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

da sto se tice tiera 9 i 10 to su usrali mm s artiljerijom, bilo je puno price oko toga ali su odlucili capati limit na 5 i nikom nista.

tier 8 puno bolja situacija, zna upasti u partije sa 3+ arty ali daleko je to od 9 i 10.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Mah evo nabrijali ste me opet na e100 pa sam ga provozao malo i bloody dizaster. Na malinovci krenemo na brdo t71 nas nakraatko osvijetli na putu do gore i počne kiša arty firea. Doslovno jer su bila 2 francuska artya + 3 ostala... granata je padala svakih par sekundi. Nakon što smo došli do gore napol mrtvi osvjetlili nas opet i gotovo... spor tenk=mrtav tenk i kraj priče

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
chemmy kaže...

Mah evo nabrijali ste me opet na e100 pa sam ga provozao malo i bloody dizaster. Na malinovci krenemo na brdo t71 nas nakraatko osvijetli na putu do gore i počne kiša arty firea. Doslovno jer su bila 2 francuska artya + 3 ostala... granata je padala svakih par sekundi. Nakon što smo došli do gore napol mrtvi osvjetlili nas opet i gotovo... spor tenk=mrtav tenk i kraj priče

Pa koji qurac ides na brdo sa E100? Isto kao da ides na brdo u himelsdorfu= EPIC FAIL{#}

Vulgar Display Of Power
14 godina
protjeran
World of Tanks

Pa kud da idem kad več počneš na pol brda, uostalom ak izgubiš brdo, gubiš meč, mogo sam se skrivat u šumi dok me ne osvjetle...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da ima malo manje artyja e100 bi bio odličan tier X brawler,odmah do mausa...Ovako kako je trenutno stanje je jedino Maus pravi tier x brawler.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Da ima malo manje artyja e100 bi bio odličan tier X brawler,odmah do mausa...Ovako kako je trenutno stanje je jedino Maus pravi tier x brawler.

jel ti znas sta uopce znaci brawler?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Afaik,tenk za borbu na blizu?

Sorry ak sam u krivu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 18:32 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Predobra partija s Bat-om. Svakako pogledati :D

Danas sam kupit zadnji gun, na replayu je stock.

http://mwreplays.com/replay/0O5E2XADVY3L/

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovo cudo dolazi sa 8.4 zakrpom {#}

130mm top na tieru VI {#}

http://img-fotki.yandex.ru/get/4127/127118368.d/0_b5b89_72e2ffa9_orig.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
Dr. Vicko kaže...

Ovo cudo dolazi sa 8.4 zakrpom {#}

130mm top na tieru VI {#}

http://img-fotki.yandex.ru/get/4127/127118368.d/0_b5b89_72e2ffa9_orig.jpg

Jel ja to dobro vidim?

To će biti premium tank izgleda za 3250golda?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,možemo li vidjeti gdje statse tih novih tenkova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Prvi put vidim ovaj ARL V39 s tolko dugim topom. Ostao sam iznenađen koliki je.{#}

http://i45.tinypic.com/ta2ayr.jpg

Ovo bi bila moja top xp bitka da sam imao premium acc :(

http://i47.tinypic.com/23uwmrd.jpg

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
chemmy kaže...

Pa koji qurac ides na brdo sa E100? Isto kao da ides na brdo u himelsdorfu= EPIC FAIL{#}

There I fix'd it.

Usput, rekao je Malinovka a ne Himelsdorf {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 23:04 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Zaja kaže...
chemmy kaže...

Mah  evo nabrijali ste me opet na e100 pa sam ga provozao malo i bloody dizaster. Na malinovci krenemo na brdo t71 nas nakraatko osvijetli na putu do gore i počne kiša arty firea. Doslovno jer su bila 2 francuska artya + 3 ostala... granata je padala svakih par sekundi. Nakon što smo došli do gore napol mrtvi osvjetlili nas opet i gotovo... spor tenk=mrtav tenk i kraj priče

There I fix'd it.

Usput, rekao je Malinovka a ne Himelsdorf {#}

Isti qurac,e100 nema sta trazit na nikakvom brdu. Kad je vec vidio toliko artya trebo je kempat i pustit med i scoute da rade sa arty.

Vulgar Display Of Power
17 godina
World of Tanks

Sinoc sam skuzio da nije do mene kada igram sa IS8. Prebacio sam se na prem ammo na BL9 tako da fakticki imam istu penetraciju kao sa zadnjim topom i stvarno sada se puno vise stete radi ali dzaba kada mene uvijek ali bas uvijek MM baci u neki usran tim koji izgine u roku od 2 minute.

I ja sam prosjecan igrac ali kakvi mene zadese u ekipi, boze sacuvaj...
Uglavnom  

Sinoc napravim 4000 dmg-a na Himelsdorfu na brdu ali dzaba kad je vecina ekipe izginula u prve 2 minute {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel igrao neko ili igra sa Tigrom 2..iako jos nemam zadnji top i kupolu ali bas nekako nemam srece s tim tenkom..uglavnom me baca visoko u tier 9 ili 10 bitke i nikako da sastavim neku partiju hvale vrijednu. Iako mislim da tenk ima sve predispozicije da bude dobar,dakle sa zadnim motorom i gusjenicama relativno je brz i okretan u mjestu..ali brate buse me na sve strane..nadam se da ce se to promjeniti kad ga opremim do kraja!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
juno kaže...

Jel igrao neko ili igra sa Tigrom 2..iako jos nemam zadnji top i kupolu ali bas nekako nemam srece s tim tenkom..uglavnom me baca visoko u tier 9 ili 10 bitke i nikako da sastavim neku partiju hvale vrijednu. Iako mislim da tenk ima sve predispozicije da bude dobar,dakle sa zadnim motorom i gusjenicama relativno je brz i okretan u mjestu..ali brate buse me na sve strane..nadam se da ce se to promjeniti kad ga opremim do kraja!!

nemoj se nadat :-)

14 godina
juno kaže...

Meni je to bio najbolji Tier 8 tenk. Kad ga elitas postane odlican tenk {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice