World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Koliko Vas god iritiralo što protivniku ostane 1% HPa nakon vašeg direktnog pogotka (a bili ste 101% sigurni da ćete ga ubiti)

toliko morate biti i sretni.

Desilo mi se dosta često da s Mausom sretnem protivnika i ono siguran sam da će mi skinuti preostalih 400HPa.. kad ono

opali po meni i ostane mi još 25 HPa :) i onda ja njega finiširam {#}

Jest da je nerealno ali jebga, to je samo računalna igra.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene ne opterecuje puno ako mi neko ostane na 1HP,jednostavno ga izignoriram jer uvijek se u timu nadje neki nadobudni rambo kojjem je bitniji kill nego DMG,o artijima da i ne govorim lol!!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Kad smo kod tog dmg, on se uzima kao jedan od parametara za efficiency u calculatoru. Šta to znači? Znači da igrači koji igraju na low tierima ako grindaju lovu, ne mogu nanijeti štete koliko može neko na tier 8-9, a to automatski znači da će im eff biti niži.

Da li calculator to kompenzira sa onim prosječnim tierom, to ne znam, ali bi trebao. Ako neko zna, neka napiše, baš me zanima.

Btw, gledam opet camo tablice. Artyji tiera 6 i više imaju camo faktor na nivou heavy tenkova, nekad i niži, što znači da je camo skill uzalud potrošen xp, bolje je reskillati.

TD i scouti s druge strane jako profitiraju od camo skilla, pogotovo scouti kojima je camo faktor jednak bilo da se kreću ili da stoje.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Kad smo kod tog dmg, on se uzima kao jedan od parametara za efficiency u calculatoru. Šta to znači? Znači da igrači koji igraju na low tierima ako grindaju lovu, ne mogu nanijeti štete koliko može neko na tier 8-9, a to automatski znači da će im eff biti niži.

Da li calculator to kompenzira sa onim prosječnim tierom, to ne znam, ali bi trebao. Ako neko zna, neka napiše, baš me zanima.

Btw, gledam opet camo tablice. Artyji tiera 6 i više imaju camo faktor na nivou heavy tenkova, nekad i niži, što znači da je camo skill uzalud potrošen xp, bolje je reskillati.

TD i scouti s druge strane jako profitiraju od camo skilla, pogotovo scouti kojima je camo faktor jednak bilo da se kreću ili da stoje.

Ne znam stvarno,ali mislim da se eff racuna sukladno sa tierovima kojima se igra,jer nemoze tebi ako u tieru 4 ubijes 5 tenkova i imas max ukupni DMG oko 500 isto racunati kao jedan hitac u tier 10 bitkama.. Jedan moj frend je dosta igrao u tier 5 da T49 tenkom,ima masu bitaka i duplo vise unisteenih tenkova od mene,a otprilike imamo istu kolicinu dmg-a. Ja se nisam puno zadrzavao na malim tierevima,nego sam uglavnom isao dalje kako su mi dolazila nova istrazivanja i novac. Njegov eff je oko 1300 a moj 960. Znaci covijek je razvalio u tier 5 bitkama,a da je isao kao i ja vjerojatno bi mu i eff bio ko i meni,zbog takozvanih bolnih grindova stock tenkova od tier 7 pa nadalje...

17 godina
moderator

Ne vjerujem da su bolni grindovi i stock tenkovi krivi. Ja sam isto prošao grindova do top tiera (dva scouta, heavy, med i tier7 td i tier6 arty) pa imam 1330 eff.

17 godina
juno kaže...

Mene ne opterecuje puno ako mi neko ostane na 1HP,jednostavno ga izignoriram jer uvijek se u timu nadje neki nadobudni rambo kojjem je bitniji kill nego DMG,o artijima da i ne govorim lol!!

Ovisi koliko su ti skupe granate ali gledaj to ovako, taj koji ima 1% je još uvijek jedan protivnički top koji u tih par sec što je živ može uništiti nekoga iz tvoje ekipe. Pa mislim da se isplati pucati ako već imaš spremnu granatu i dobar pogled :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 10:35 (Vido).
12 godina
protjeran
World of Tanks

Izgrindao opremu na ARL39, najgori TD dosad, naspram SA35, ovo je teško smeće. Najmanji kut pomaka topa ima. Za svaku sitnicu moraš pomicati trup, i samim time sto godina ti treba da nekaj naciljaš pogodiš. Nema teoretske šanse pogodit metu u pokretu.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

da i meni je to bio jedan od lošijih tdova što sam igrao al

zadnja tri tda u toj liniji su zato super pogotovo foch155 :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ne vjerujem da su bolni grindovi i stock tenkovi krivi. Ja sam isto prošao grindova do top tiera (dva scouta, heavy, med i tier7 td i tier6 arty) pa imam 1330 eff.

Mozda i ja uspijem dok sve to izgrindam..za sad imam samo IS7 od desetki,pa ide Tiger 2,T29,JagPanther,i Hummel..ovo ostalo su uglavnom cipelici..

16 godina
World of Tanks

Dobro i meni se često događa da protivnik ostane na 1% ali gore od toga mi je kad bude na 1%, ja ga pogodim, moj lik kaže penetracija, a damage koji sam mu napravio je 0. I to mi se sve češće događa. Pogotovo sa Wolvorinom prekjučer u jednoj partiji ispucao 11 granata od toga 7 ih bilo 0% damage unatoč penetraciji. Kažu neki da su to critical hitovi, baš sam kasnije išao pogledati i vidio sam da sam nanio tek 1 critical.

Skoro sam strgao tipkovnicu kad su me par puta radi 0% damage ubili.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A meni se neki dan desila ova situacija...ostanem jedan na jedan sa IS-om...ja ispalim granatu i ostane mu 200 HP, on mene pogodi i ostane mi 1 HP...dakle to je manje od 1% na 840HP koliko SU 122-44 ima i ja ga dokrajcim...hocu reci da je on vjerovatno poludio a i ja bi na njegovom mjestu a opet kad se nadjete u toj situaciji lijep je osjecaj...hehe

A sto se tiče penetracije a nula dmg...to mi je najgore...tad mi dodje da slupam komp...a u zadnje vrijeme se to često dešava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ma samo loadajte HE i zviznite nekog sa malo hp, to je siguran hit jer HE ne mora penetrirati, splash skida hp.

0 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

Ma samo loadajte HE i zviznite nekog sa malo hp, to je siguran hit jer HE ne mora penetrirati, splash skida hp.

Baš ću sad ići stavljati na HE, pa prekinuti reload u trenutku kad mi je svaka sekunda bitna ;)

17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Baš ću sad ići stavljati na HE, pa prekinuti reload u trenutku kad mi je svaka sekunda bitna ;)

A čuj, šta da ti kažem, pratiš stanje i brzo reagiraš. Ako stvoriš naviku da odmah šaltaš na HE kad mu ostane 10hp, ne gubiš ništa. Ovako se kockaš sa AP i 0 dmg penetracijama a jedan HE blast ga odnese.

17 godina
neaktivan
never kaže...

naletio sam na ovog igrača neki  dan

8k borbi sa tier2 artiljerijom a ima 1338 top gun medalja  i 85 patrol duty medalja {#}

to mi niije jasno šta igra arty kao scouta :D

Jeftin nacin farmanja statistike. Koliko debilan mozes bit za odigrat toliko partija sa tier2 arty.

Vulgar Display Of Power
17 godina
Zaja kaže...

Jeftin nacin farmanja statistike. Koliko debilan mozes bit za odigrat toliko partija sa tier2 arty.

Meni statistika ne znači ništa, protivnik je protivnik i ja ga želim mrtvog po svaku cijenu. To što nekog ne možeš

ubiti lako, daje i posebnu čar jer se moraš potruditi, a upravo taj trud dovodi te do iskustva u igranju.

17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam sinoć kupio T57 da vidim o čemu se radi. Nezanimljiv mi je, arty ko arty. 1-4 w/l, poboljšaću omjer pa prodati. Par killova u partiji, ali opet izgubim zbog njubara u timu, ne treba mi takva nervoza.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A možda čovijek jednostavno uživa igrati tier 2 partije ;)

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A možda čovijek jednostavno uživa igrati tier 2 partije ;)

..cuj,nabildo je posadu i tenk do zuba..zasigurno je kralj u svom tieru,jer vecina ljudi kroz tier dva samo prozuji kroz par partija..

13 godina
World of Tanks

Bome koliko perkova i skilova ima, može igrati i scouta...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Zaja kaže...

Meni statistika ne znači ništa, protivnik je protivnik i ja ga želim mrtvog po svaku cijenu. To što nekog ne možeš

ubiti lako, daje i posebnu čar jer se moraš potruditi, a upravo taj trud dovodi te do iskustva u igranju.

molim te kakvo on iskustvo dobiva igrajuci sa t57 i iskaljavajuci se na pocetnicima?

NIKAKVO.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

eh da sam imao premium ;(  {#}

Anthony
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislio da ce biti brza partija, na kraju pobjeda na vrijeme.

elc party elc party
Elc bjezi od gw-a Elc bjezi od gw-a

3 0 hvala 0
15 godina

Ništa se ne vidi moraš crop-at.

Mene živcira nakon zadnjeg patch-a često vidim ekipu da ostane živa sa 0%

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 17:52 (hummer0).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja te postotke nisam volio od prvog dana kad sam počeo igrati, odmah sam prebacio screen da mi pokazuje u ovakvom obilku: preostali hit-pointsi/max hit-points. Također i nick zamjenio sa imenom tenka, tako da ne bi bilo srljanja... :D Ovako kad mi piše postotak i nick igrača, hebiga možeš lako zamjeniti jači tenk za slabiji ili obrnuto...

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ma i ja imam tako od početka, ali govorim u postocima pošto mi je tako lakše reći da mu je ostalo malo, nego da je ima oko 10hp-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uf šta me naživcirao neki lik...Uglavnom naš is6 je išao u napad a ja sam malo izašao iz zaklona da mu dam potporu i jer mi se nije dalo kempati.Is6 je umro jer su ga dva ferdija sačekala.

Naravno razvalili su mi gusjenice.Onda mi neki lik u T34 počne na chatu:

-Move

-Deathtrain

Ja si ono mislim Thank you captain obvious i napišem:

-I dont need orders

-red tracks

On mi na to odgovori:

-idiot

-reported

...reportao ja i njega.pogodi koji   od nas je na kraju bolje odigrao.On sigurno nije.Al jbg izgubili smo jer je cijeli tim bio pun noobova.

Takvi wannabe zapovjednici u random battleu mi uglavnom idu na onu stvar i volio bih da oni skuže koliko su zapravo nepoželjni.

Pošto mi je za danas wot zagadio taj lik morao sam se negdje drugdje ispuhat.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 19:07 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ma de pa cijeli dan danas katastrofa. U 2 minute izgine više pola ekipe, a enemy timu samo scout izgine. Ja nisam ni stigo doć da negdje nešto napravim a već fali pola ekipe. Nenormalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sjećam se situacije kada mi je pola tima izginulo.U pola minute.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 19:33 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim da nisam jedini kojeg prati loša sreća danas :D Haha pokvario sam si osobnu statistiku jučer i danas, konačno su prevagnuli porazi preko 50%  {#}

Nego krenuo gurati ruske TD malo, hoću ISU-152 :D, i sad sam na SU-76, hahah fora tenk puno zabave :) Ali samo dvije dobre partije danas... :( Na ostalim ili ostanem sam pa što ću ukempam se pa čekam, ili me neki rambo zahebe ili naletim na M4 sa 105mm  {#}

Još malo pa stiže sa američke strane T30 kod mene, cca. još 100.000 exp (malo manje ustvari) :D Zato je tu premium da zaradim tih 3.5 mil srebrnjaka :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice