World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.417.457
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
krayz1e kaže...

Uzmi si tenk koji ti je najljepši jer razlike u jačini nema.

Jesi li shvatio kakvu si glupost napisao?

17 godina
moderator
World of Tanks

Jao katastrofe od onih medium TD-ova ruskih. Očajna depresija i traverse topa, slabi topovi. Malo mi je bolji WR od globalnog, ali je svejedno očajno.

Prodao sam sinoć SU-100M1 (opremljen do kraja), kupiću nazad SU-100 i idem na SU-152, da mogu udariti kako treba.

2 0 hvala 1
17 godina
DrNasty kaže...

Jao katastrofe od onih medium TD-ova ruskih. Očajna depresija i traverse topa, slabi topovi. Malo mi je bolji WR od globalnog, ali je svejedno očajno.

Prodao sam sinoć SU-100M1 (opremljen do kraja), kupiću nazad SU-100 i idem na SU-152, da mogu udariti kako treba.

Kako ti se s tim uopće da igrati kad imaš "Super Peru" {#}

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ista stvar kao i meni...kad je izasao su 100m1 ja taman nagrindao bodove dovoljno da izaberem su 100m1 ili su 152...izaberem ja su 100m1 reko ajde da probam, prva partija i vidio sam da sam govno pojeo...slab gun traverse, slab top generalno, dobar speed ali te busi ko god stigne zbog one kabine jer je postavljen kako ne treba a i svaki jaci udar ode mi motor...i vratim se ja na su 100 i nagrindam su 152 i puna kapa...400 damage prosjek sa zadnjim topom, brz reload, jeste sporiji i ne daj boze da se nadjes licem u lice sa neprijateljem jer ako se parkira uz tebe gotov si ali barem pravi stetu...

jos malo mi fali za isu-a, ali sad cu malo da igram americku td liniju...igram sad trenutno hellcata koji je pravi paper td u odnosu na ruse...

17 godina
moderator
Ziga kaže...

Kako ti se s tim uopće da igrati kad imaš "Super Peru" {#}

SP je za pare i zabavu općenito, pogotovo njubarama koje rade 0 dmg penetracije. Ali nekad želim otići u grm i skidati ekipu bez da me vidi. Često uskočim u scouta i trolam ekipu (imam T-50 i VK2801), a sve je još bolje u platoonu.

Nije pero ubio sve ostale ;)

malina22 kaže...

Ista stvar kao i meni...kad je izasao su 100m1 ja taman nagrindao bodove dovoljno da izaberem su 100m1 ili su 152...izaberem ja su 100m1 reko ajde da probam, prva partija i vidio sam da sam govno pojeo...slab gun traverse, slab top generalno, dobar speed ali te busi ko god stigne zbog one kabine jer je postavljen kako ne treba a i svaki jaci udar ode mi motor...i vratim se ja na su 100 i nagrindam su 152 i puna kapa...400 damage prosjek sa zadnjim topom, brz reload, jeste sporiji i ne daj boze da se nadjes licem u lice sa neprijateljem jer ako se parkira uz tebe gotov si ali barem pravi stetu...

jos malo mi fali za isu-a, ali sad cu malo da igram americku td liniju...igram sad trenutno hellcata koji je pravi paper td u odnosu na ruse...

Loša je linija skroz, globalni WR je 45%, možda ih buffaju. Sa onom depresijom topa ne možeš gađati heavy u lower plate kad se približi, možda da im bar penetraciju povećaju.

Ja ganjam američku autoloader seriju, a fali mi malo do francuskog elc-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 9:05 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Jeste ali kad ga uzmes na ruku, tenkic razvaljiva, ja sam dogurao do t28 prot....t25/2 mi je bio nesto naj gore i naj sporije i dosadnije u cjeloj igirci dok sam izgrindao, ali zato sada sa prototypom mi je isto kao da igram sa kv5, samo ako se postavim pravilno, dingaju me vecina...prezabavan tenk za igranja...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je hellcatu ostao onaj top zadnji da otkljucam, inace mi je hellcat prezabavan, brz je, ali mislim da ce biti pun potencijal kad stavim taj zadnji top. Ovako se izbijem kad pogodim protivnika a napravim 120 dmg.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba stavit zadnji top na hellcata. Evo razlog: 13 kilova :) 

Slika1, Slika2.

17 godina
darkydark kaže...

Slika1, Slika2.

Fascinira me smiješno mala zarada

16 godina
World of Tanks

Pa kad su svi ti tenkovi tier 4 i pokoji 5,svi skupa imaju HPa kao jedan IS :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa kad su svi ti tenkovi tier 4 i pokoji 5,svi skupa imaju HPa kao jedan IS :)

Ček ček..

on je na te pare trebao dobiti i bonus pare za medalje ako se ne varam?

ja sam jučer dobio 20.000 bonusa na medalju ALi platio sam -23548 kredita troškova jer sam pogodio svog (kreten izletio pred top)

17 godina
moderator
Ziga kaže...

on je na te pare trebao dobiti i bonus pare za medalje ako se ne varam?

Ako misliš na mid week medal hunt, oni daju bonus samo za medalju koju odaberu (ove sedmice je to invader, nedavno je bio steel wall).

17 godina
darkydark kaže...

Slika1, Slika2.

a zasto ne razvijas skillove od posade?

-BiH-slackspace
17 godina
neaktivan
darkydark kaže...

Slika1, Slika2.

Sa zadnjim topom malo koji tenk da ne popusi penetration od hellcata...jos plus ja sam igrao pola pola taktiku, u startu parkiram se u grm i hantam, posto mu je slab armor...mreza namontirana, i samo udri....a izanjega onda dolaze muke i patnje sve do prototypa:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mi tko može preporučiti modove koje koristite neznam šta uopće sve pomaže a i šta je dozvoljeno (ak uopće ima čega zbranjenoga) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja na t29 imam rammer binocularse i camo.Igram statički tako da se postavim u hull down poziciju i ako je sve dobro ne mičem se sa te pozicije barem nekoliko minuta.

Inače,zahvalio bih se prijateljima što su mi kupili mjesec dana premiuma kao rođendanski poklon!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Inače,zahvalio bih se prijateljima što su mi kupili mjesec dana premiuma kao rođendanski poklon!

Ja bih se zahvalio WG suportu koji me je isprdao ali mi je vratio stari nicka nakon što mi je buraz vidio da sam ostavio wot logiran i iz zezancije kupio gold te promjenio  nick u IAmBabooon 

16 godina

Hahahaha! Zašto? IamBaboon je bolji! :)))

Meni je buraz imao običaj kad se dignem od kompa napisat: ekipo meni je dosta, idem ja spavat. (pa makar bilo i 18h:)).

15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...
darkydark kaže...

Slika1, Slika2.

Pretpostavljam da skuplja za BIA.

Ali to neće previše pomoć...

@darkydark, stavi cammo za prvi skill jer Hellcat ima pre-fuking-dobar camo index, ja sam par puta sjedio 150m ispred heavy tenkova i mediuma, a oni me samo ignoriraju , inače imam 6th sense.

Evo moj skill set pa napravi isto kao i ja osim ako ne čekaš 100% za prvi skill da možeš stavit BIA, ali po mojem mišljenju apsolutno nepotrebno.

http://i.imgur.com/K0mrjS9.jpg

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
moderator
Krešo91 kaže...
ovajonaj kaže...
darkydark kaže...

Slika1, Slika2.

Jedan fazon, možete staviti neki skill koji će biti aktivan odmah, a kad nakupite 100% i malo više (zbog 10% penala kod reskillanja), onda uradite reskillanje i uzmete BiA, a nastavite opet sa skillom.

15 godina
Krešo91 kaže...
ovajonaj kaže...
darkydark kaže...

Slika1, Slika2.

@darkydark, stavi cammo za prvi skill jer Hellcat ima pre-fuking-dobar camo index, ja sam par puta sjedio 150m ispred heavy tenkova i mediuma, a oni me samo ignoriraju , inače imam 6th sense.

Evo moj skill set pa napravi isto kao i ja osim ako ne čekaš 100% za prvi skill da možeš stavit BIA, ali po mojem mišljenju apsolutno nepotrebno.

http://i.imgur.com/K0mrjS9.jpg

Imaš samo jednog crnca kao člana posade i to onaj najteži zadatak radi ( Punitelj ako se ne varam ){#} RASISTA!!!!!!!!!!!!!! 

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam iskoristio golde da zamijenim crnce  iz posade za bijelce XD

8 0 hvala 2
15 godina
never kaže...

ja sam iskoristio golde da zamijenim crnce  iz posade za bijelce XD

Svaka čast{#} sad daj SS posade da pošaljemo WG i da dobiješ refund! I Nelson Mendelinu medalju{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
World of Tanks

dobraaaaaaaaa

Nazi power Nazi power
Na frendovom acc crna ovca Na frendovom acc crna ovca
lol lol
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 18:25 (0verlord).

1 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...
DrNasty kaže...

Hmmm, ovo me natjeralo da malo razmislim, nagrindao sam nedavno do SU-152 i krenuo s njim po ISU-a, ali me živcira sporost i neprecizni gun pa opet igram sa SU-100 da otključam i drugu granu čisto da se ima, a navodno su i zabavniji jer su brži te mogu odbit pokoji hit, al nakon ovih vaših postova, bolje da trošim vrijeme na grindanje ISU-a nego nove linije... a šteta, jer sam vidio par dobrih rundi gdje je lik sa tier 7 TD-om, dakle nova linija ostao sam i poskidal ostatak tima gdje su bili tier 7 heavyi jer im je odbijao shotove i to izbliza u gradskoj mapi...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ruska linija td do 263 je uzasna za grind. Sad sam na Su 122 54 i ostalo mi je 80k do 263 i jedva uradim dupli x2.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

tu se nebi složio s tobom.

uzmimo naprimjer IS4, to je tenk sa 2500hp što nije malo a i oklop mu je jedna od jačih strana pogotovo kad se znaš postavit, uostalom misim da je jedini tenk koji s boka ima deblji oklop trupa nego frontalno pa popije dosta metaka

a i reload mu je oko 10 sec tako da mu se ni to ne može uzet kao mana

pogotovo ne možeš reći da su svi heavy tenkovi isti.

tenk je dobar onoliko koliko je lik koji ga vozi dobar i koji ga zna koristit.

tako će puno ljudi reći da su svi tenkovi isti jer sa svima nastoji igrat isto a to tak ne ide

Ja bi ga mjenjao za E100 odma. Drugi top na E100 sa gold ammo i hebes svima mater plus bolji oklop ima e100 pogotovo kad se nakosi.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ma ni 263 nije tolko dobar, kolko puta ih je samo arty one shotala ispred mene, tragedija. jedino kad nema arty moze nesto, ovak je primarna meta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Koji prvi skill da uzmem za posadu Grillea?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 19:14 (ludimata).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ludimata kaže...

Koji prvi skill da uzmem za posadu Grillea?

Camo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice