Gledam to i svakako preporučujem svima da izgrindaju kineze što više prije nego ih nerfaj.
neznam zašto bi nerfali kineze i ovako su najslabija nacija u igri
tenkovi su im kao ruski samo slabiji u svakom tieru
Gledam to i svakako preporučujem svima da izgrindaju kineze što više prije nego ih nerfaj.
Zbog statistike koja pokazuje da imaju bolji WR ratio nego igrači koji ga igraju. Budući da WG uvijek nastoji izjednačiti, oni koji odskaču budu malo prizemljeni.
Frend mi je upravo igrao partiju na mapi "Province" ja tu mapu nisam vidio mjesecima i mjesecima.
kakva je situacija kod vas?
Frend mi je upravo igrao partiju na mapi "Province" ja tu mapu nisam vidio mjesecima i mjesecima.
kakva je situacija kod vas?
To je low tier mapa, zaigraj tenkiće pa će biti u rotaciji.
Ustvari, ta mapa nije više dostupna u random bitkama (battle mechanics, wiki) i od tiera 4 pa naviše je (ali je navode i za tier 1 i 2).
Često je bila dok sam igrao sa onim T1E6 ili kako već malim tenkom što je bio novogodišnji dar (Ace Tanker btw ;))
noobMeter objavio tank winrate za januar, uzimajući u obzir WR igrača kao i WR tenka, pa je izračunao da li je tenk OP ili ne. Ako neki tenk ima 51% WR a voze ga igrači sa npr 54% WR, to ne znači da je tenk OP, već upravo suprotno.
http://blog.noobmeter.com/2013/01/patch-83-january-tank-winrates-and-op.html
Nebi vozio kineze ni da mi ih daju dzabe. Zanimljivo kako Super Shit vodi ispred Typa
ja bi kineze samo zato jer mi se igra s mediumima, njemacke sve osim e50m kojeg mi se neda kupovat sam igra, ruski i americki su mi isfurani. britanci mi djeluju ok al fali im brzina od tiera 7 nadalje.
Nebi vozio kineze ni da mi ih daju dzabe. Zanimljivo kako Super Shit vodi ispred Typa
SP je shit ako ga igras kao 59-ku, ali kad skuzis nacin na koji se on igra tada postaje OP.
ne furati mausa u fajt!
a bogme ni JagPz-E100
SP je shit ako ga igras kao 59-ku, ali kad skuzis nacin na koji se on igra tada postaje OP.
Fali njemu 400 konja da bi bio kao 59ka :D Dok god je armor prema protivniku SP je izdržljiv kao heavy.
Evo jedna situacija, gdje su dobri suigrači odlučili podijeliti svoje konje s nama (primjetio sam da uvijek ima neko koji želi ubrzati SP sa svojim tenkom). Nakon što sam im otpjevao pjesmu iz zahvale, nabio sam puni gas u rikverc pa ga je pritisnulo 50tona nizbrdo :D
pozdrav svima.
ovako pitanje da li moze neko napisat koju liniju tenkova je najbolje pratit za koju naciju znam da je prije heavy najmocniji bio t30 i is-7 pa ako nije problem da neko kaze kako trenutno stoje stvari nakon patcha
SErver opet crko?
SErver opet crko?
izgleda da je
Zbog statistike koja pokazuje da imaju bolji WR ratio nego igrači koji ga igraju. Budući da WG uvijek nastoji izjednačiti, oni koji odskaču budu malo prizemljeni.
Ekzaktli. Ja osobno imam na IS-2 72% w/l ratio trenutno. Svaki kinez mi je iznad 55% a nije da sam neki igrać.
Opet im je srušena stranica i serveri...
Prije bi uvijek unaprijed rekli kad će serveri bit ugašeni tako da mi je ovo sumljivo...
Opet im je srušena stranica i serveri...
Prije bi uvijek unaprijed rekli kad će serveri bit ugašeni tako da mi je ovo sumljivo...
pa baš i ne...
pozdrav svima.
ovako pitanje da li moze neko napisat koju liniju tenkova je najbolje pratit za koju naciju znam da je prije heavy najmocniji bio t30 i is-7 pa ako nije problem da neko kaze kako trenutno stoje stvari nakon patcha
Za amere heavy linija.
Za njemce td linija...
pozdrav svima.
Za amere heavy linija.
Za njemce td linija...
britancima je medium linija miljama ispred heavy. po meni britanski tenkovi su najjači med u svojim tierovima. moje mišljenje...
znaci rusi vise nisu toliko nadmoćni u heavy...
ne furati mausa u fajt!
a bogme ni JagPz-E100
yup, to su tenkovi manje više samo ekskluziva za CW neznam kad sam zadnji put miša isfurao van niti po x5, eventualno kad padne kakav platon ali otom potom rađe se onda zezam sa is7.
lol napokon uhvatim vremena od prije nove godine pošteno zaigram lol i server mrtav da ne povjeruješ!
eto proradilo
znaci rusi vise nisu toliko nadmoćni u heavy...
Više nisu. Sad su ti svi heavy tenkovi u biti isti. Tenkovi sa malim dmg imaju brži reload, veliki dmg - spori reload, tenkovi sa jakim armorom imaju malo hp. dok oni sa puno hp-a imaju slab armor. U biti je to sve jedan te isti k...Uzmi si tenk koji ti je najljepši jer razlike u jačini nema.
Kako da igram s AMX 13 90? Imam sve istraženo osim gusjenica, od prije sto godina, još kad je tier VII bio, i potpuno sam zaboravio njime igrati. Tier VIII je i prejak top ima da se zaletavam kao sa skautom, a opet je light.
jpze100 je dobar za random imam 65% pobjeda s njim
a neznam baš koja bi mu uloga bila u cw-u
tu se nebi složio s tobom.
uzmimo naprimjer IS4, to je tenk sa 2500hp što nije malo a i oklop mu je jedna od jačih strana pogotovo kad se znaš postavit, uostalom misim da je jedini tenk koji s boka ima deblji oklop trupa nego frontalno pa popije dosta metaka
a i reload mu je oko 10 sec tako da mu se ni to ne može uzet kao mana
pogotovo ne možeš reći da su svi heavy tenkovi isti.
tenk je dobar onoliko koliko je lik koji ga vozi dobar i koji ga zna koristit.
tako će puno ljudi reći da su svi tenkovi isti jer sa svima nastoji igrat isto a to tak ne ide
Evo moje iskustvo: iako tenk ima svojih trenutaka e100 je muka za vozit. Tek sad sam počeo obračat pozornost na efficency i nisam se prevario. Na e75 laganih 1500 eff, s tim da mi je trebalo ohoho dok sam ga elitao bez prem a na e100 razočaravajučih 1080 :( Isti vozač... drugi tenk.
Večer. Da li bi netko htio jedan profesionalni platoon tier 8 ili 9? Mali uvijet je da barem imate efficiency 1200 ili više. Svi koji žele, javiti se na PP.
moram priznat, dobar je T29 kad se razradi. bio sam u početku skeptičan, stock T29 je jad i bijeda, a stock gun je očaj ali evo sada sam negdje na pola puta da ga razvijem do kraja. još nisam otključao najjači top (105mm) ali vidim da ima puno potencijala.
moram priznat, dobar je T29 kad se razradi. bio sam u početku skeptičan, stock T29 je jad i bijeda, a stock gun je očaj ali evo sada sam negdje na pola puta da ga razvijem do kraja. još nisam otključao najjači top (105mm) ali vidim da ima puno potencijala.
samo je steta da nisi isao preko m6 pa bi imal i motor i top 90mm
ja sam imal radio sa artija,pa sam se mucil samo za zadnji top i nisam bio sretan jer je to uz is sa 122 topom pocetak jakih topova sporog reloada i
treba se nisanit i pripremit shot, jer fulanje je soma cred po djepu
kasnije sam igral sa 90mm i u nekoliko partija sam zaustavio napad i drzao flank-kad se tenk postavi dinga skoro sve
ti mozes protivnike u brzini gadjat bez puno nisanjenja jer su4 granate 90mm ko jedna 105,i igra se puno opustenije i lakse na okidacu
obavezni ramer, vent i vertikal, posada naravno na 100%
uz t29 ko glavni momeymaker i top tier, prije sam zgrajndal lovu za t32 (2.6 milji) nego kaj sam skupil expe
cak bi se i t32 sa 90mm stock (ima malo veci pen od obicnog 90mm) dalo dosta dobro igrat sa ponesto gold granata
to jos nisam probal al planiram pa vam javim kak bude ispalo
Evo, napokon sam i ja dobio Ace tanker sa ovom kornjačom od KV-4, iako sam riskirao prelaskom preko polja, isplatilo se
Replay