World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.414.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

{#}Ace Tanker

Tenk radi ko urica :D Posada mi je na 97%, tako da će biti još bolji. Odbranio bazu i omogućio mojima da capaju (ustvari ubio sam zadnjeg).

Neka barem nekom se ide sa SP. Meni je 48% win rate,ace tanker se ne nazire dok sa SU 122 44 druga prica.....

Vulgar Display Of Power
17 godina
DrNasty kaže...

{#}Ace Tanker

Tenk radi ko urica :D Posada mi je na 97%, tako da će biti još bolji. Odbranio bazu i omogućio mojima da capaju (ustvari ubio sam zadnjeg).

Ehehehehe svi tenkovi koje si skinuo premium :D

17 godina
Dr. Vicko kaže...
DrNasty kaže...

{#}Ace Tanker

Ehehehehe svi tenkovi koje si skinuo premium :D

to dosla neka djecurlija , kupili premium tenkove i on sad neki frajer ih poskidao...lako je na djecu {#}

-BiH-slackspace
12 godina
neaktivan
never kaže...

ako lorraine ima pun spremnik ne bi trebao imati problema 1vs1 protiv bilo kojeg t9 meda

Pozz

Evo jucer dva puta 1vs1 sa T54E1 protiv Lorrainea,nije imao nikakvih sansi {#}

17 godina
moderator
World of Tanks

Evo partija koja bi mi donijela najviše xp-a otkad igram da sam imao premium. Na kraju sam se borio sam protiv 5 tenkova i pobijedio. Pogledajte medalje :D

(ispucao sam 10 zlatnih pa su troškovi municije veliki)

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Evo partija koja bi mi donijela najviše xp-a otkad igram da sam imao premium. Na kraju sam se borio sam protiv 5 tenkova i pobijedio. Pogledajte medalje :D

(ispucao sam 10 zlatnih pa su troškovi municije veliki)

Bome si ih lijepo potuko,kako si krenuo mogao bi postat "pro" vrlo brzo...{#}{#} I da da te pitam kad tako dobro igras jesi za klan??? {#}{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
moderator
Tomo53nja kaže...

Bome si ih lijepo potuko,kako si krenuo mogao bi postat "pro" vrlo brzo...{#}{#} I da da te pitam kad tako dobro igras jesi za klan??? {#}{#}

Ma ja igram casual, bio sam u više klanova ali nije to za mene.

Evo replay, ako neko hoće da pogleda (znam da moji suborci sigurno hoće :D)

17 godina
DrNasty kaže...
Tomo53nja kaže...

Ma ja igram casual, bio sam u više klanova ali nije to za mene.

Evo replay, ako neko hoće da pogleda (znam da moji suborci sigurno hoće :D)

Suborci su izginuli prije tvog malog licnog show-a pa su gledali iz prvog reda ;)

Al nas je sinoc islo, da svaki put bude tako {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 11:46 (Dr. Vicko).
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Al nas je sinoc islo, da svaki put bude tako {#}

e pa bas pricam sa nastyem danas, nas dva kad igramo ponekad donesemo prevagu (imam bas jedan replay kad smo pobijedili i samo nas dva prezivjeli {#})

,ali kad si i ti sa nama onda stvarno u vecini slucajeva rijesimo partije...

-BiH-slackspace
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Koju poruku poslati? {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Danas bacio nekoliko rundi da pokupio 3x XP za tenkove i s Cromwellom se opet najviše zabavio. Meni je taj najbolji tier 6 tenk s kojim sam do sad igrao, a ujedno i najzabavniji. Oklop kao da i nema, ali zato je okretan i brz kao neki light tank, a sa zanjim topom buši gotovo sve i to u prednji oklop. Svi ti tenkovi s britanske linije su mi do sad bili predobri i prezabavni za igrati.

ACE ACE
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Koju poruku poslati? {#}

ne furati mausa u fajt!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Koju poruku poslati? {#}

Batman approves.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Koju poruku poslati? {#}

hehe jel bila zanimljiva borba? :D

15 godina
TonyKTM kaže...

Koju poruku poslati? {#}

lol ovo je bila OM-V i PTS trening borba {#}

16 godina
TonyKTM kaže...

Koju poruku poslati? {#}

Lol, svi uzeli BatChatove i odbrojavali preko teamspeaka. {#}

Vidio sam slučajeve od 2-3 platoona, ali ovo...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nemoze se preko vikenda igrat ?

Defeat! Map: Malinovka 27. siječnja 2013. 18:20:45 Vehicle: T34 Exp: 825 + Credits: 116.604

Anthony
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Anthony17 kaže...

nemoze se preko vikenda igrat ?

Defeat! Map: Malinovka 27. siječnja 2013. 18:20:45 Vehicle: T34 Exp: 825 + Credits: 116.604

danas sam kupio e3 i posjetio se zašto rijetko igram tier x u randomima....

average dmg 4200, 20% WR {#}

15 godina
TonyKTM kaže...

Koju poruku poslati? {#}

kropaj, sinko, CROP-aj !!!

da i mi stari vidimo citat{#}

gledam neke vase ss-ove i ljudima je u traci na dnu ekrana 11 tenkova- to je sigurno full hd

meni je na 15.4" 1366x768  7 tenkova, s tim da mi je prije na 17" 1600x900 bilo 8 (proslo svrseno vrijeme)

e da bi ja vidio uopce kaj pise, fino ti to malo izrezi, povecaj i izostri sliku da svi vide{#}

enivej nakon silnih rasprodaja i obnove voznog parka, zasukao sam rukave i:

krenuo na kineze i britance (paralelno{#})

sta reci: kinez na tiru 2,pa 3 i 4 svaki ima svoju opremu iz svoje nacije pa je grind bolan,al se nadam da ce mi to posle dobro doc otkljucano kad dodju ostali tenkovi

britsi su mi ful ok, brzi i zabavni

med linija mi se cak cini dosta pre- jaka od samog pocetka, pogotovo kad se igra malo opreznije

uglavnom bil sam u kampinovki i provinciji bezbroj puta ovaj vikend

al ponukan potrebom na neiscrpnim izvorom kredita (prvo sam milju skrsil na repai kitove i benzin i ostalo)

promijenio sam nacin na koji igram hevije i medse

1.nejdem prvi

2. nejdem na mjesto koje je prirodno za tip tenka koji vozim

3. koristim inteligenciju (glupost) jata i idem iza najvece koncentracije vozila mog tima,da oni kaj pogibaju bar spotaju za mene

4. sad tek kuzim zakaj je wg reko da su testirali opciju 5 ljudi u platunu al je to bil skoro pa siguran win,cak i u platunu od 2 covjeka mozemo ako ne pushati flank i odluciti partiju onda bar defati flank

5. manje snajpam a vise se guram iza prve linije i suportam,cesto mi tak ostane 50k cistog sa t34 bilo poraz il pobjeda, radim dmg da zaradim

6. manje psujem, uopce ne lupam po tastaturi(jer igram na lapu pa ju cuvam, kad si kupim usb verziju onda cu lupat

7. vise ne rjesavam nesporazume sa team matesima preko chata nego preko AP-a u motor ili straznju stranu kupole uz obavezan "sorry it was an accident",pa kad krene report, ban, ja se smijem jer znam po osjecaju dozirat broj granata da ne poplavim, 2-3-4 uz 400 dmg mogu bit i slucajne nekom u guzicu jer mi je "mis zastekal"

8. nista posebno

9. ....

10. pijem pivu prije nek idem igrat, najvazniji skill, efekat se povecava sukladno povecanju postotka pive u krvi, bezbrizno igranje bez obzira na MM i suigrace{#}

11. veci je efekt ak su i pive u platoonu tj. 2 su bolje od 1 {#}{#}

uskoro uzimam s-51 jel neko ima iskustva i preporuke?

kuplung bremzanje za vozaca?

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
16 godina
World of Tanks

MM poludio

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

IS4-najdraži tenk

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da je gora stvar ova nego da je cijeli tim u vodovima

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da imate malu predodžbu oko toga što 94mm top radi na tieru 3...ja ga zovem junior derp...prezabavan tenkić.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Igram od 2011 i ovo mi se prvi put desilo da se ovako zaglavi...

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

I zato ja obožavam svoj S-51

http://mwreplays.com/replay/ZMH3E3ZH8X2U/

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Krešo91 kaže...

I zato ja obožavam svoj S-51

http://mwreplays.com/replay/ZMH3E3ZH8X2U/

Divota, dio sa T28 i Prototype-om  {#}

15 godina
neaktivan

Ova akcija sa tigrovima mi je dosla ko budali samar natuko sam preko 2 miliona srebra u dva dana,naravno ostaje jos danas barem jedan milioncic...

17 godina
g12356 kaže...

Da imate malu predodžbu oko toga što 94mm top radi na tieru 3...ja ga zovem junior derp...prezabavan tenkić.

Ja još smatram da nisu normalni što su stavili taj gun tom tenku.

17 godina
moderator
World of Tanks

noobMeter objavio tank winrate za januar, uzimajući u obzir WR igrača kao i WR tenka, pa je izračunao da li je tenk OP ili ne. Ako neki tenk ima 51% WR a voze ga igrači sa npr 54% WR, to ne znači da je tenk OP, već upravo suprotno.

http://blog.noobmeter.com/2013/01/patch-83-january-tank-winrates-and-op.html

3 0 hvala 1
17 godina
DrNasty kaže...

noobMeter objavio tank winrate za januar, uzimajući u obzir WR igrača kao i WR tenka, pa je izračunao da li je tenk OP ili ne. Ako neki tenk ima 51% WR a voze ga igrači sa npr 54% WR, to ne znači da je tenk OP, već upravo suprotno.

http://blog.noobmeter.com/2013/01/patch-83-january-tank-winrates-and-op.html

Gledam to i svakako preporučujem svima da izgrindaju kineze što više prije nego ih nerfaj.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice