sve zavisi od tebe, s kim ti se vise igra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bat i E-50 su potpuno razliciti tenkovi.
Znaci da zaboravim kupovinu Lorraine 40t, tj istrazivanje BatChat-a (pretpostavljam da bi to bio tezak posao)...
Lorraine mi je uzas, medium koji nije bas okretan i brz, a top mu nije jako precizan pa nije sasvim ni za snajpanje, za oklop bolje da ne pricam. Trebali bi za lorraine uvest steel wall medalju cim jednom dinga :-) Ugl, meni je ni na nebu ni na zemlji...
Bat bi trebao biti puno bolji, ali ne mogu tvrditi jer nisam probao, viđao sam ljude u njemu koji rejpaju sve živo, najcesce po 2-3 u platoonima.
pitanje za WOT veterane,jel istina da je sturmtiger prije bio u igri?
ove mrcine su bile za rušenje kompletnih zgrada u uličnim borbama.
Znaci da zaboravim kupovinu Lorraine 40t, tj istrazivanje BatChat-a (pretpostavljam da bi to bio tezak posao)...
Lorraine mi je uzas, medium koji nije bas okretan i brz, a top mu nije jako precizan pa nije sasvim ni za snajpanje, za oklop bolje da ne pricam. Trebali bi za lorraine uvest steel wall medalju cim jednom dinga :-) Ugl, meni je ni na nebu ni na zemlji...
Bat bi trebao biti puno bolji, ali ne mogu tvrditi jer nisam probao, viđao sam ljude u njemu koji rejpaju sve živo, najcesce po 2-3 u platoonima.
Izgrindao sam Lorraine-a prije koji tjedan i bio je sasvim oke tenk, brz je i okretan. Jel ga imas cjelog opremljnog i posadu na 100%?
Jel ima kakvih akcija za vikend?? Na poslusam pa ne mogu pristupit WOT sranicama!!
Jel ima kakvih akcija za vikend??
Nema ... ups... ima :P
Po kalendaru je Africa: Beginning of the end (26-28. 01.), ali još nema vijesti na stranici.
Izgrindao sam Lorraine-a prije koji tjedan i bio je sasvim oke tenk, brz je i okretan. Jel ga imas cjelog opremljnog i posadu na 100%?
100% je, ali mi je cudan nekako. Okretan mi je kao E-50 (1vs1 sa t54 nemam sta trazit) sa losijim oklopom i losijim topom (manje preciznim). Truba mi je sto svi znaju da dugo puni i onda ako krenem nekog flenkat nakon potrosenih granata moram bjezat nazad. A opet ako snjpam onda sam prelaka meta za arty-e (najcesce probijaju i HE granate pa imaju puni dmg).
e-50 polomi t54 1v1. ja i frend smo jos davno imali u trening roomu na malinovki hrpu takvih okrsaja, 80% partija je islo u korist e50.
ako lorraine ima pun spremnik ne bi trebao imati problema 1vs1 protiv bilo kojeg t9 meda
From 26. January at 07:00 CET (06:00 GMT) until 29. January at 06:30 CET (05:30 GMT) you will be able to enjoy some exciting in-game bonuses:
3x increased experience for the first victory of the day
Air your vehicles on battlefields and fight like there is no tomorrow!
50% discount on the following vehicles:
Tier VII PzKpfw VI Tiger (P) (German)
Tier IV PzKpfw III (German)
Tier V M4 Sherman (American)
Tier IV M3 Lee (American)
Tier V Matilda Black Prince (Premium British)
Tier V Crusader - (British)
If you already have any of the above mentioned vehicles in your garage, we have good news! 70% increased profits with them.
Uf mogao bih Iskoristiti ovaj popust za Tigar P
:
Hm dali to vrjedi i za Tigra klasicnog,posto je ovaj "P" u zagradi...ko zna vidjet cemo,jer tiger mi je trenutno najbolji tenk za zaradjivanje naravno kad iigram u platoonu,posto nemam premium tenka za lovu..ovo bi mi doslo ko budali samar..
:
Hm dali to vrjedi i za Tigra klasicnog,posto je ovaj "P" u zagradi...ko zna vidjet cemo,jer tiger mi je trenutno najbolji tenk za zaradjivanje naravno kad iigram u platoonu,posto nemam premium tenka za lovu..ovo bi mi doslo ko budali samar..
pa lijepo ti je čovjek napisal da to vrijedi samo ta Tiger(P),znači da ne vrijedi za klasičnog
e-50 polomi t54 1v1. ja i frend smo jos davno imali u trening roomu na malinovki hrpu takvih okrsaja, 80% partija je islo u korist e50.
Na daljinu da, cim T-54 priđe, E-50 nema sta traziti. Samo se vozis bokom uz bok E-50 i on vise ne moze spustiti top da te pogodi bilo gdje osim u kupolu gdje ce vecinom dingati jer neces mirovati.
Meni je Lorraine bio odlično iskustvo (još je bio T8), i jedan od najbržih grindeva do Batmobila. Po meni je top dovoljno precizan, ali jako sporo nišani. Tako da sam uglavnom igrao drugu liniju, iza nekog dobro oklopljenog teškaša. Oklop ne postoji, tako da moraš strepiti i od pogodaka tier 4 tenkova (dok sam punio, uništio me t28 ruski tier4. nemoram ni pričati koje ismijavanje na chatu)
Bat bi opisao kao jako skupu zabavu. Ima partija kada siješ horor među neprijateljima, a ima partija kad skreneš u pogrešnu ulicu i gotov si za 3 sec. A to košta.....
Na daljinu da, cim T-54 priđe, E-50 nema sta traziti. Samo se vozis bokom uz bok E-50 i on vise ne moze spustiti top da te pogodi bilo gdje osim u kupolu gdje ce vecinom dingati jer neces mirovati.
a sta mislis da smo se napucavali preko malinovke? pa naravno da smo brawlali, a i malo podcjenjujes okretljivost e50.
ako lorraine ima pun spremnik ne bi trebao imati problema 1vs1 protiv bilo kojeg t9 meda
o 6 granata,lorr ima bar 2 no damage... ne pretjerujem... a prosjek po hicu(samo proboji) mi je na kraju bio 230 damage
a sta mislis da smo se napucavali preko malinovke? pa naravno da smo brawlali, a i malo podcjenjujes okretljivost e50.
Imam oba tenka i znam sta pricam. Ako uspijes doci na bok E50, on je gotov ako ga neko drugi ne spasi.
ja sam rekao svoje, ti drmaj svoje kolko hoces.
Ma njemci su nekad bili čvrsti i jaki. Danas s gold ammo ništa ne predstavlja problem. Čini se da više armour nije bitan, nego DPM.
Imam oba tenka i znam sta pricam. Ako uspijes doci na bok E50, on je gotov ako ga neko drugi ne spasi.
Lik koji vozi E50 treba bit djete od 4 god pa onda moze.
Lorraine vs E50 jedan na jedan iz mojeg iskustva (a upravo sam zavrsio grind na batchata sa 58% pobjeda na lorry, sve solo random) je da E50 ima puno veće šanse dobiti to ako je imalo pametan. Zašto? Pa, može se računati na to da će lorraine boucati/napraviti 0 dmg barem 1 ili 2 shella, pogotovo ako se E50 stigne izvrtjeti, namjestiti ili zaljepiti na lorry. A onda slijedi 40ak sekundi bolnog reloada, u kojem periodu se svasta moze dogoditi lorrainu :)
Uglavnom, francuski mediumi i lightovi su opcenito specificni i nikad (osim ako nema izbora) sigurno neces ici u 1vs1 fajt s protivnikom nego ces vrebati priliku za uletit, napraviti cim vise nereda i dmg s 1 punim magazinom, pa onda odjuriti na drugi kraj mape za vrijeme dok puniš i ponoviti isto gdje te ne očekuju. Stoga rasprava koji je bolji tenk i nema nekog smisla, svaki ima svoju ulogu i način igranja na bojnom polju.
meni nije problem ići jedan na jedan sa batchatom protiv drugih medsa samo treba paziti gdje se gađa
ima dovoljno velik pen da probije sve :)