Wow on igra na tuđem accountu
GREAT SCOTT!
Wow big deal....jeli vam krivo? Jeli van smeta što on igra na tuđem accountu s toliko dobrih otključanih tenkova? Jeli vam smeta što on može ono što mi tek moramo?
For fucks sake stvarno ste djeca, ali fakat prava djeca. Već vidim kako će započet flame war ovdje ako se netko ne opameti i kaže da prekinete se blesirat oko gluposti. Igrajte igru i uživajte u njoj....pa ono....uživajte dok možete jer ipak je još ferije i ima dosta poljaka u igri >_>
Svakako, ako lik igra i ništa drugo ne radi onda on pomaže prijatelju koji možda nema vremena igrat.Pa evo par mojih frendova iz klana rade to stalno.
Netko ima primjerice JagdPanzer E100 za grindat i treba jedno 3-4 mil. creditsa još grindat i jedno 150-200 k exp-a. Jedan ili dva lika koji ga poznaju i stalno platoon-aju se ponude pomoći da dođe do toga.
I poslje on s njima igra s tim tenkom.
Pa evo ja sam frendu iz klana pomogao da se digne na noge opet jer je netko mu upao i prodao sve tenkove osim nekih tamo low tier-ova. Klan cmdr mu kupio KV-5 i ja sam mu se ponudio za pomoć da mu grindam lovu da ponovo kupi te svoje tenkove. Na kraju sam mu nagrindao jedno 2 milje creditsa i kao znak zahvale clan cmdr je i meni uzeo KV-5 čisto radi pomaganja. Ja sam rekao da ne treba ali on je inzistirao, prezahvalan sam za to dan danas.
Tako da ako nastavite SRAT o tome kako neki igraju na tuđim accountovima onda se stavite u moju situaciju i pomislite: e a možda se oni dobro znaju pa igraju na zajedničkom accountu.
Good hunting...
Ovakvih forumaša treba više, svaka čast care! A ne ovakvih kakav je ovaj djedica, pun sebe, misli da je pokupio svu pamet svjeta pametnjakovic!