World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.348.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Krešo91 kaže...

Wow on igra na tuđem accountu

GREAT SCOTT! {#}

Wow big deal....jeli vam krivo? Jeli van smeta što on igra na tuđem accountu s toliko dobrih otključanih tenkova? Jeli vam smeta što on može ono što mi tek moramo?

For fucks sake stvarno ste djeca, ali fakat prava djeca. Već vidim kako će započet flame war ovdje ako se netko ne opameti i kaže da prekinete se blesirat oko gluposti. Igrajte igru i uživajte u njoj....pa ono....uživajte dok možete jer ipak je još ferije i ima dosta poljaka u igri >_>

Svakako, ako lik igra i ništa drugo ne radi onda on pomaže prijatelju koji možda nema vremena igrat.Pa evo par mojih frendova iz klana rade to stalno.

Netko ima primjerice JagdPanzer E100 za grindat i treba jedno 3-4 mil. creditsa još grindat i jedno 150-200 k exp-a. Jedan ili dva lika koji ga poznaju i stalno platoon-aju se ponude pomoći da dođe do toga.

I poslje on s njima igra s tim tenkom.

Pa evo ja sam frendu iz klana pomogao da se digne na noge opet jer je netko mu upao i prodao sve tenkove osim nekih tamo low tier-ova. Klan cmdr mu kupio KV-5 i ja sam mu se ponudio za pomoć da mu grindam lovu da ponovo kupi te svoje tenkove. Na kraju sam mu nagrindao jedno 2 milje creditsa i kao znak zahvale clan cmdr je i meni uzeo KV-5 čisto radi pomaganja. Ja sam rekao da ne treba ali on je inzistirao, prezahvalan sam za to dan danas.

Tako da ako nastavite SRAT o tome kako neki igraju na tuđim accountovima onda se stavite u moju situaciju i pomislite: e a možda se oni dobro znaju pa igraju na zajedničkom accountu.

Good hunting...

Ovakvih forumaša treba više, svaka čast care! A ne ovakvih kakav je ovaj djedica, pun sebe, misli da je pokupio svu pamet svjeta pametnjakovic!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ne volim da mi se obracaju ljudi sa kupljenim accountima {#}

Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Vidim da si nesto napisao ali samo ti bacam ignor i ne zanimas me ni ti ni tvoji nesposobni odgovori {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Vidim da si nesto napisao ali samo ti bacam ignor i ne zanimas me ni ti ni tvoji nesposobni odgovori {#}

daj stolnik baci statse da vidim s kakvim frajerom imam posla

17 godina
Reichz kaže...

Da te pitam, u ovoj sllici koju si stavio 8k označava broj borbi, srednji broj je eff, a postotak su sveukupne pobjede ili pobjede s tenkom kojeg trenutno koristi?

Sveukupne pobjede.

17 godina
World of Tanks

Dakle, branjenje na Malinovki s mojim voljenim Hellcatom. 2720 xp (x2), 30k credits i Top Gun.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo ovako:trazim neki dobar klan...nick: pacijentic ponude in game ?! ;)!

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Ekipo sto uzet tj. zanima me s kojim se vise zaraduje znaci SU-122-44 ili 8.8 Pak 43 Jagdtiger?

Naravno i fun faktor je u igri :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bugzapper kaže...

Ekipo sto uzet tj. zanima me s kojim se vise zaraduje znaci SU-122-44 ili 8.8 Pak 43 Jagdtiger?

JagdTiger puno vise zaraduje, da sam na tvojem mjestu uzeo bi JagdTiger-a :D
16 godina
odjavljen
dedaa kaže...
D.N.R. kaže...
Krešo91 kaže...

Ajd netko pametan za promjenu.

Nego seratori koji je vama top tier otkljucan i u garazi? Te kakvi su vam statsi, SS + notepad sa imenom da ste sa Bug-a or it didn't happen.

{#}

a kakvi su tebi statsi?

E pa ja se barem nisam sramio stavit SS od svojeg Service Recorda iz wota bez obzira na to kakvi su statsi a ja ne mislim da su nesto posebno nego čisto ok.

Ne igram wot da bi mi raslo nesto nego zato da se zabavljam. Ako si takva super faca ajde da vidimo s cime raspolazes...ili ces nastavit skrivat to kao zmija noge.

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 22:06 (D.N.R.).
16 godina
D.N.R. kaže...
dedaa kaže...
D.N.R. kaže...
Krešo91 kaže...

Ajd netko pametan za promjenu.

Nego seratori koji je vama top tier otkljucan i u garazi? Te kakvi su vam statsi, SS + notepad sa imenom da ste sa Bug-a or it didn't happen.

{#}

a kakvi su tebi statsi?

E pa ja se barem nisam sramio stavit SS od svojeg Service Recorda iz wota bez obzira na to kakvi su statsi a ja ne mislim da su nesto posebno nego čisto ok.

Ne igram wot da bi mi raslo nesto nego zato da se zabavljam. Ako si takva super faca ajde da vidimo s cime raspolazes...ili ces nastavit skrivat to kao zmija noge.

Takvi kao dedaa su mi "najbolji" kada ih sretnem u randomu... Samo zato što imaju veliki e-penis (efficiency), misle da su popili svu pamet ovoga svijeta te stalno seru svima oko sebe...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam za tebe ali ja u randomu i ne pricam bas, tu i tamo koji np, gg, ty, nekad znam pop*zdit kad netko bas jako usere ali inace sam tih, i ne ne kurcim se zbog efficencya jer nije velik.

Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
dedaa kaže...

neznam za tebe ali ja u randomu i ne pricam bas, tu i tamo koji np, gg, ty, nekad znam pop*zdit kad netko bas jako usere ali inace sam tih, i ne ne kurcim se zbog efficencya jer nije velik.

Not sure if stupid or just trolling. Sad si manji od makova zrna kad treba progovorit o svom epic skillu odnosno stavit jedan SS da ljudi vide što je tako posebno kod tebe. Loše.

17 godina
World of Tanks

Ajde ba dosta prepucavanja tko ima veceg, postali ste dosadni i smarate...

Sto se tice JgTigera 8.8 ili su 122-44 tesko je ovu zaradu imati sa SU a uopste nije tesko sa tigerom ako je malo pametniji tim ;)
A lako se predje i 100k... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 23:08 (Dr. Vicko).

3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Ajde  ba ja samo uzvraćam onom labudu za gluposti koje piše. Sve je opušteno, barem s moje strane :).

Btw Dr. Vicko SU i JGT su totalno različiti, jedan košta skoro 7k golda dok drugi dode 10k sto je dosta velika razlika, tako da za tu razliku u parama tj. goldima i mora JGT bolje zaradivat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 0:30 (D.N.R.).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

koliko se meni cini dedaa ima jedan od najvecih efficiencyja(ako se dobro sjecam njegovog acounta) od aktivnih forumasa. mozda cak i najveci.

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Kakvih pacijenata ovdje ima,a ja se žalim na Poljake {#}

Kako bi miljenik nacije rekao,i vas isto nabijem na ku*ac! {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

eto jedna od jučer,oko 100k čiste zarade{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

JT ti više zarađuje,kolko znam su oba jako zabavna za igrat,moj glas ide JT-u :)

btw. razmisli i o T34,on ima najbolji gun od svih T8 tenkova (ne računajući TD-ove)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 3:41 (luka94).
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Ajde ba dosta prepucavanja tko ima veceg, postali ste dosadni i smarate...

Sto se tice JgTigera 8.8 ili su 122-44 tesko je ovu zaradu imati sa SU a uopste nije tesko sa tigerom ako je malo pametniji tim ;)
A lako se predje i 100k... 

Kako je teško imati? samo je dovoljno se malo potruditi.

No prednost Jgtigera, je 4 puta jeftinija cijena granate, no tenk je osjetno skuplji u goldima u startu.

U gift shopu dobiješ tenk SU-122-44, slot, 1000 golda, 15 velikih popravaka, posadu digneš za 50% jeftinije na 100% i ostane ti 600 golda.

Pokupuješ jeftino equipment i vozi miško, a rus ima je*eno veliku brzinu okretanja u mjestu

a ja JgTiger 8.8 treba više para (golda), + goldi za treniranje posade s 50 na 100%.... da bi se nadoknadila manja cijena granate, ekonomski baš i nije isplativo jelda?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 8:37 (Ziga).
15 godina
neaktivan
World of Tanks
jedna od neki dan, steel wall sa busom

Leopard jadan nije znao di treba gadjat, 1 minutu me gadjao, skinuo mi samo oko 300 hp-a
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Slažem se JT 8.8 bolje zarađuje i ima bolji top. Nije ni Su-122-44 loš (njega imam dok sam JT igrao na test serverima), ali mislim da se isplati dati 3k golda više za JT 8.8 ako nije problem.

17 godina
Ziga kaže...
Dr. Vicko kaže...

Slazem se ja da je SU 122 jeftiniji i s obzirom da je sada u nekoj akciji u gift shopu naravno da je povoljniji ali premium tenk bi se valjda trebao kupovati na dugorocan period ako je glavni razlog zarada srebrenjaka sa njim i tu se JgTiger definitivno vise isplati....
Moze se dobro zaraditi i sa SU ali ces mnogo cesce i lakse imati zaradu od onih 90 i nes hiljada sa jagom nego SU.

A tek cijena granata na dugorocan period??
Na jednu SU granatu dodju 4 od jaga.... 

16 godina
odjavljen
World of Tanks

Istina je ono što kažeš Dr. Vicko, ali nema svatko novaca u RL za 10k golda koliko je npr. potrebno za JGT. Ja nisam imao za nešto više od iznosa koji mi je bio potreban da uzmem SU-122-44 pa sam eto napravio taj potez i nije mi žao na kraju. Ali zato si svatko uzme ono što mu najviše odgovara s obzirom na njegove mogućnosti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Jedna poštena partija:

I naučio sam novu psovku:  idiota! jebany!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jutros prodao IS4 i kupio IS7. Odigrao 10 partija od toga pobjedio tri i prezivio 2 partije. IS3 me ubio frontalo{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 17:46 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D.N.R. kaže...

Istina je ono što kažeš Dr. Vicko, ali nema svatko novaca u RL za 10k golda koliko je npr. potrebno za JGT. Ja nisam imao za nešto više od iznosa koji mi je bio potreban da uzmem SU-122-44 pa sam eto napravio taj potez i nije mi žao na kraju. Ali zato si svatko uzme ono što mu najviše odgovara s obzirom na njegove mogućnosti.

Naravno ali je lik lijepo prije pitao sta je bolje sto se tice moneymaking-a, Jagd ili SU ???
A svaki premium tenk je dobar na svoj nacin, meni je i T25 drag i zna nekad iznenaditi sa zaradom ako se posreci :) 

16 godina
Zaja kaže...

Jutros prodao IS4 i kupio IS7. Odigrao 10 partija od toga pobjedio tri i prezivio 2 partije. IS3 me ubio frontalo{#}

Pa što je tu čudno? Ja sam uništio frontalno 2 IS-7 tenka sa IS-3 u jednoj partiji. I to je timska igra i tako je to kada ovisiš o drugima.

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Naj se nervirat, dobro si napravio is7 je bolji od is4 i to podosta, od bounceva pa sve do veceg dmg-a, a ovo sto te is3 ubio frontalno je rezultat onog event-a 50% jeftiniji gold ammo, pricekaj da noobovi protrose gold pa nek te onda probiju od naprijed.

16 godina

IS-7 se može probiti sprijeda sa BL-9 topom bez tih specijalnih granata. Normalno ne uvijek, ali se ipak može.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 18:57 (Izzy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice