World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.431.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Hyperion kaže...
Gajotres kaže...

Da premium je, ali svejedno je punoooooo brže nego s KV om i S-51. To mi je baš bio spor grind. S AMX-om sam počeo pretprošli petak i drmao cijeli vikend kada je bio 2x zarada i dovršio sam grind u ponedeljak ili utorak poslje posla mislim. Ako imaš premium 1k xp je normala. U biti samo jako voim igrati s francuzima i totalno mi je legao taj trolerski način igre. Nekada mi dođe mučno sjesti u BatMobile da skontam kolio je tenk OP. 

Tko vam je kriv što to niste napravili dok je kv imao derpa i 107-icu...{#}

:) Tada sam i bio istražio S-51, ali  bio je fakat dugotrajan grind. U biti msilim da je sve stvar u glavi jel KV je spor pa sve djeluje sporo. AMX je brz. Malo se vozam po mapi i čekam gdje mogu uletiti, sprašim šanžer pobjegnem i tako još jednom ili dvaput pa  poginem. Ako ispucam sviš 5 šanžera puna šaka brade i XP-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 14:30 (Gajotres).
16 godina
World of Tanks

T62A.zasad mi se baš i ne sviđa. Sasvim je različit od t54 i ne poznaje armor

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nemoj ga igrati kao T-54, igraj ga kao sniper i support... Nemoj upadati u bliske borbe.

Nađi neprijatelja koji ne gleda u tebe, pogodi ga, povuci se i čekaj novu priliku za napad...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 14:41 (Shamrock).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo zašto obožavam KV-1S...ma najbolji je tenk u igri

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
cod4gamer kaže...

:)

zato što nisi imao bolji

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

@codgamer

To bi bilo oko 1050, zaokruzimo na 1100 xpa s premiumom i mozda 30ak tisuca para(x2). Nista posebno, sa KV-om sam znao i po 1800+ uzeti.

“When angry, count to four; when very angry, swear.”
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 14:54 (Herp_Derp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cod4gamer kaže...

Nadam se da si ti svjestan da je trenutno ta zarada samo zbog one akcije od 200% creditsa za neke tier 6 tenkove, inače mu je zarada shit...

LoL username: UnimatriX (EU West)
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
cod4gamer kaže...

Nadam se da si ti svjestan da je trenutno ta zarada samo zbog one akcije od 200% creditsa za neke tier 6 tenkove, inače mu je zarada shit...

I ovo što je on sa 200% posto zaradom napravio je shit. Ljudi nemojte se hvalit sa usranim partijama, nekome će te zgadit potencijalno dobar tenk.

Šalalallalalalalallalaa.
17 godina

Otvorila se nova tema na EU forumu sa meme-ima, ima već par stranica. Obećavam puno smijeha, LINK na temu.

**HOT STUFF**

Terrible E-100 driver meme

Jagdpz E-100
IS-7
Hitler i E-100

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 17:36 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kod ove zamalo umro!{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
25 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha hebeno.. ja sam prije par mjeseci bio našao "scumbag wot meme"

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
12 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Haha, prejaki su, ovo sa E100 meme sam vidio jucer ali ova za JgpzE100 je prejaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Haha, prejaki su, ovo sa E100 meme sam vidio jucer ali ova za JgpzE100 je prejaka.

Jpz E-1100 je katastrofa lol!

A da nije slučajno...?
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma jgpze100 je teže smeće, nemres mi imati reload 21 sec, tenk je nula u usporedbi sa drugim tdovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ma jgpze100 je teže smeće, nemres mi imati reload 21 sec, tenk je nula u usporedbi sa drugim tdovima.

zamisli kako se igrač koji ga igra osjeća kad još i promaši metu :D

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

A nebi to govorio da ga nemam... Jos kad bude penetratio 0 dmg, najradije bi ga prodao, a i buši ga u superstrukturu svi sa 220 + pen bez problema... Ali dobra vijest je da će ga buffat u sljedećem patchu

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...
dedaa kaže...

A nebi to govorio da ga nemam... Jos kad bude penetratio 0 dmg, najradije bi ga prodao, a i buši ga u superstrukturu svi sa 220 + pen bez problema... Ali dobra vijest je da će ga buffat u sljedećem patchu

bilo bi dobro da buffaju i E100 malo

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jbt frend mi ima 35% win s njim, reko ja nemres mi imati toliko malo budem ti ja pomogao.

Kad ono ja tenk u ruke i 8 poraza zaredom, stvarno je uzasan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 20:43 (Intel&ATI).
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo mi se toliko puta dogodilo da je za plakanje

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
cod4gamer kaže...

Veliš da ti je to najbolji tenk a imaš s njim 150 uništenih u 260 borba {#} kako to onda izgleda s tenkom koji ti ne valja?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Maloprije sam prisustovao partiji za pamcenje, uzmem IS-8, prvi fajt danas za x2, Fjord mapa. Krenem desno uz more pa cu iza zavoja da dodjem do baze najprije, iza mene T32, Tigar 2 i jos tri tenka, ok mislim, imamo sanse, odma na zavoju naletim na protivnicki IS-8, on mene, ja njega, njihova arty malo po nama, mi njega polupamo, ulazimo medju zgrade a tamo veseleo, E-100 i to duplo, tj. dva komada i jos tri TD, polupali nas ko beba zvecku u roku 3min od pocetka partije, nasih vec 8 mrtvih, protivnici po sredini pravo u nasu bazu, nasi se vracaju s ljevog krila (isli uzbrdo) i lagano ginu ali tuku i po protivnicima, 5 neprijatelja mrtvo a 10 zivo od toga dva E100 ziva, is7 ziv, tri arty zive, Tigar 2 ziv i svi preko 80% zdravi,ostali ispod 50% od neprijatelja zdravi, od nasih oba /sad slusaj/ Battchata ziva i jedan GWPanther, znaci 3 protiv 10. Capaju nam bazu, na 92%, gledam i kontam gotovo (Battchat oba u platoonu, bila i jedna arty s njima ali poginula kad su nam dosli u bazu), Oba battchata se vracaju u bazu, ubijaju T30, IS-7 i jos dva manja tenka, super, ali su tu jos i dva E100 i  3arty i tigar 2, ovo sto sam gledao iduce 4-5 minuta je bilo nezaboravno, vozili su se po Fjordu i ubijali jednog po jednog neprijatelja, arty nasa jedna pomagala *** Jednostavno prekrasno za odgledat. GW panter 1 kill, batchat 7 kill batchat 3kill. Strasno.

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
replay?
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ili SS od kraja runde gdje mu nick nije prešaran kao kod svih slika koje je zasad postao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 21:09 (luka94).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo danas sam po ne znam koji put rekao da treba uvest neki hebeni test u igru koji će se provoditi svaki dan prije prve partije. Složiti neki sustav s bazom od 1000 različitih pitanja, od kojih 20 random pitanja ide u test. 

Za prolaz mora imati barem 18 točno odgovorenih. 

Eto tu su 2 replaya, povezana sa slikama u postu. 

Prvi, ok ekipa, i nakon dugo vremena jedan odličan first win. Drugi, ako pogledate sliku i onda replay, shvatit ćete zašto sam onako započeo post.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gozz kaže...
dedaa kaže...

Ja ga istrazio i na tome ce i ostat. Najgori tenk u igri. Triba ba ga dobrooo buffat!

PanterA
17 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Maloprije sam prisustovao partiji za pamcenje, uzmem IS-8, prvi fajt danas za x2, Fjord mapa. Krenem desno uz more pa cu iza zavoja da dodjem do baze najprije, iza mene T32, Tigar 2 i jos tri tenka, ok mislim, imamo sanse, odma na zavoju naletim na protivnicki IS-8, on mene, ja njega, njihova arty malo po nama, mi njega polupamo, ulazimo medju zgrade a tamo veseleo, E-100 i to duplo, tj. dva komada i jos tri TD, polupali nas ko beba zvecku u roku 3min od pocetka partije, nasih vec 8 mrtvih, protivnici po sredini pravo u nasu bazu, nasi se vracaju s ljevog krila (isli uzbrdo) i lagano ginu ali tuku i po protivnicima, 5 neprijatelja mrtvo a 10 zivo od toga dva E100 ziva, is7 ziv, tri arty zive, Tigar 2 ziv i svi preko 80% zdravi,ostali ispod 50% od neprijatelja zdravi, od nasih oba /sad slusaj/ Battchata ziva i jedan GWPanther, znaci 3 protiv 10. Capaju nam bazu, na 92%, gledam i kontam gotovo (Battchat oba u platoonu, bila i jedna arty s njima ali poginula kad su nam dosli u bazu), Oba battchata se vracaju u bazu, ubijaju T30, IS-7 i jos dva manja tenka, super, ali su tu jos i dva E100 i  3arty i tigar 2, ovo sto sam gledao iduce 4-5 minuta je bilo nezaboravno, vozili su se po Fjordu i ubijali jednog po jednog neprijatelja, arty nasa jedna pomagala *** Jednostavno prekrasno za odgledat. GW panter 1 kill, batchat 7 kill batchat 3kill. Strasno.

Mozak me zabolio nakon pola procitanog posta.Daj replay i skrati pricu.

PanterA
17 godina
SlavkecD3 kaže...

Jedna preporuka stavi koji novi red ovako se nemože čitat ili odustaneš čim vidiš kako je sve nabacano.

Volio bih kad bi stavio replay toga, čak i na youtube da staviš, to je jedna od onih partija koja se pamti.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kako vi uploadate wotreplay na youtube,dli prvo snimite frapsom?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel mi neko može reći kako se može snimiti bitka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice