World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.432.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Imam type i sa njim 838 partija,1052 uništena tenka i 60% pobjeda.

Na njemu imam v. stabilizator,rammer i wet ammo rack.

Od skilova sve mi je prvo repair i kod komandera drugi red mi je six sense.istražio sam gotovo tri reda i sad da ti ne nabrajam ima tu svega

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

evo i ja cu postat ono meni najomrazenije{#}

"type n00b{#}"

"premium noob"

"lol type moron"

"type u idiot ffs wtf u do stupid?"

A gdje ona "retarded wallet warrior"? {#}

Mislim da ću i ja kupit type-a da proslavim otvaranje računa u banci i aktivaciju paypal-a(tj. još čekam karticu) XD

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
16 godina
World of Tanks

Nakon što kupite type nećete više imat problema sa lovom. Ja još igram sa premiumom tak da lova se samo množi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

koko je type dugo u prodaji?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

lol

Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

lol

fizika?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
neaktivan

@ED63

Type 69:

Oprema: Rammer + Vents + Stabilizer

Commander BiA + Recon

Gunner BiA + Snapshot

Driver BiA + Smooth Ride

Loader BiA + Safe Stowage

Meni ovaj setup najbolje odgovara, tebi možda neće, vidjet ćeš kad probaš. Većina umjesto Stabilizera drži WAR na Typeu kao i na ostalim ruskim mediumima, ali po meni mi se ne događa dovoljno često eksplozija ammo racka da bih ga stavio. Pogotovo kada sa Stabilizerom, Smooth Ride i Snapshot skillovima imam odličnu preciznost u vožnji što ti je kao mediumu koji je najbolji u brawlingu jako bitno. Loaderu sam stavio Safe Stowage da nadoknadi odsutnost WARa i nemam puno eksplozija. Obično mi se dogodi da mi u jednom danu eksplodira ammo rack jedno 2-3 puta u par bitki i onda jedno mjesec dana nijednom {#}. Recon na Commanderu je za one Tier X bitke gdje se može dobro zaraditi spottanjem. Uskoro ću vjerojatno kao treći skill uzet Repair.

Što se tiče toga kako se Type ponaša, ima dobru maksimalnu brzinu, ali ako ne koristiš gorivo ili speed governor dosta mu dugo treba da je postigne. Oklop je dosta dobar, zna nekad bouncat i high tier topove. Što se vatrene moći tiče, top brzo puca i ima solidan aim time, probija i više tiere ako ciljaš u weakspote.

Pogledaj i ovaj review za malo detaljniji osvrt:

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 18:54 (h51ph).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Type je strasan tenk, ako je u dobrim rukama, kao i svi ostali tenkovi. Ako ga znas igrat i imas srece da je random bitka s manje od 50% poljskih igraca u tvom timu, tada je pobjeda zagarantirana. Koliko puta sam dozivio da Type kampa ili se drzi defenzivno (cuva arty npr.). A to pripisujem samo gluposti pojedinih igraca, đabe nekom i 30 eurića kad nezna upotrijebiti mozak 2minute u toku jednog dana. Na Malinovki danas ja s M6 i jedan Type59, solo na jednoj strani, 12 tenkova rijesli obojica solo, on je poginuo (arty) ali smo na kraju pobjedili. Kad covjek zna igrati onda zna.

Imam odigrano sada skoro 8000 bitaka, do 6000 bitke sam imao postotak pobjeda od 59% s svim tenkovima, trenutno sam na 52%, jednostavno se zalome dani kad neide s jednim tenkom, kako god da pocmem ili nepocmem da igram. Previse ljudi igra koji su dosli do tier VIII IX i X ko zna na koji nacin jer mi nikad nije bilo jasno zasto cijeli tim ide na jednu stranu (npr. danas dvadesetak bitaka s IS-3 u Fisherman Bay,Prohorovka,Malinovka,Ensk, svi ili na ljevo ili na desno, nalete na 2-3 tenka i onda stanu, dotle ih protivnicka arty dokusuri, stanu na otvoreno, sudaraju se, jedni druge ubijaju, jos nisam s IS-3 danas rjesio x2, evo zadnja, ja stojim na Ensk mapi-Standard battle, desno je grad, svi moji u gradu, ja oso ljevo kod onih koliba, stao u zbunje i snajpam, branim obje arty, ispred mene T-50-2 scouta, tip spoto Tigra2 i IS6-dobio jedan metak i vraca se nazad i nabije se u mene i pogine, i sta reci, u gradu svi izginuli a na satu ni 10min nije otkucala, kad me nece onda stvarno nece ali zato "mali" M6 zaradio novih 700k kredita).

Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
luka94 kaže...
Kill Frenzy kaže...

lol

fizika?

ne, za equipment je uzo šnorkel

ENEMY SUBMARINE SPOTTED!

ATTENTION TO SECTOR B4!

edit: THX h51ph

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 22:44 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi kakav je sad amx12, neznam bi li stavio posadu pa krenuo polako onih 140k xp do arty

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

T62A u garaži. Zanimljivo da je municija dosta jefitnija nego za t54 tako da će bit igriviji :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ocu kupit gold ali me Visa i Mastercard zaje****ju (vlajda zato sto nemam 18 god) pa koji je najbolji nacin da kupim type 59 kada budem mogao?
Dao Pay?
Kako to radi jeli moze neko objasniti, jeli skida sa mob racuna ili sto...? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RocketJuice kaže...

Ocu kupit gold ali me Visa i Mastercard zaje****ju (vlajda zato sto nemam 18 god) pa koji je najbolji nacin da kupim type 59 kada budem mogao?
Dao Pay?
Kako to radi jeli moze neko objasniti, jeli skida sa mob racuna ili sto...? 

Koliko sam čuo, to se nazove, čeka da neka baba svoje ispriča i onda sjednu goldi. Da, skida sa mob računa, znači moraš imat 30 eura il kolko je to već kuna na računu, i više još moraš imat, zato što traje poziv 2-3 minute.

Nahrani krmače i ništa nediraj!
15 godina
neaktivan
Po mojem je neisplativo uzimat preko mobitela, pogotovo tako veće svote. Reci starom da ti posudi karticu, da ćeš mu 3 godine prat auto zabadava il nešto, ovako te uvijek više izađe preko moba... Da starog u suprotnom ne strefi kad dođe račun od pretplate...
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja na typeu imam:

- vertical stabiliser

- rammer

- gun laying drive, zbog 3,4 sec aiming timea.. alternativa je vent, ali meni se ovo čini kao bolja opcija

od skillova:

repair na svima prvi skill

drugi skill mentor, snapshot, smooth ride, safe stowage

kada treći skill dignem dosta visoko onda ću si za creditse reskillati i ubaciti BiA umjesto npr 2x repair, smoot ride i snapshot koji daju bonus i kad nisu na 100%

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
luka94 kaže...

koko je type dugo u prodaji?

Od 24.8 do 31.8, tj. još ni nije u prodaji.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina
The Unforgiven kaže...
Po mojem je neisplativo uzimat preko mobitela, pogotovo tako veće svote. Reci starom da ti posudi karticu, da ćeš mu 3 godine prat auto zabadava il nešto, ovako te uvijek više izađe preko moba... Da starog u suprotnom ne strefi kad dođe račun od pretplate...

Ne bude nikog ništa strefilo nego kada se kupuje preko Daopaya, za primjer cu uzeti paket od 19.99 eura tj 5500golda

Za tih 5500 golda moraš nazvati 060610615 te ako zovešmobitelom cijena je 8.41 kn/min, a ako zoveš preko fiksne linije cijena je normalna tj. 6,99 kn/min

Znači da ako uzimaš preko mobitela ukupna cijena koja bi trebala biti 154kn iznosi 185kn,

13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
The Unforgiven kaže...

Ne bude nikog ništa strefilo nego kada se kupuje preko Daopaya, za primjer cu uzeti paket od 19.99 eura tj 5500golda

Za tih 5500 golda moraš nazvati 060610615 te ako zovešmobitelom cijena je 8.41 kn/min, a ako zoveš preko fiksne linije cijena je normalna tj. 6,99 kn/min

Znači da ako uzimaš preko mobitela ukupna cijena koja bi trebala biti 154kn iznosi 185kn,

Bolja je onda varijanta tipa poklon kartica ....... Ima u Zagrebačkoj Banci Visa Avenue Mall pokloon kartica u vrijednosti 100-200-500-1000kn, znaci odes u banku, trazis poklon karticu u npr. 200kn vrijednosti, das osobnu i oib, platis 8kn izdavanje kartice (gotovo u roku 10min maksimalno) i imas Visa Electron karticu s kojom mozes kupiti npr. golde za 19.99€, razliku koja je ostala na kartici odes nakon desetak dana opet u banku i vratis karticu a oni ti vrate razliku od 19.99€ do 200kn. Tako sam vec nebrojeno puta koristio Visa Electron poklon karticu iz Zagrebacke Banke za kupovinu preko interneta.

17 godina
World of Tanks

Like a boss (JagdPanther II)

LoL username: UnimatriX (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 6:22 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

ja na typeu imam:

- vertical stabiliser

- rammer

- gun laying drive, zbog 3,4 sec aiming timea.. alternativa je vent, ali meni se ovo čini kao bolja opcija

od skillova:

repair na svima prvi skill

drugi skill mentor, snapshot, smooth ride, safe stowage

kada treći skill dignem dosta visoko onda ću si za creditse reskillati i ubaciti BiA umjesto npr 2x repair, smoot ride i snapshot koji daju bonus i kad nisu na 100%

Zašto tako malo ljudi koristi perk six sense po meni jedan od najboljih ako ne i najbolji.toliko pomaže u igri da je to za pop....

nekad čučiš u grmlju misleći da te nitko ne vidi i onda te oplete neki t92 da se ukenjaš.ovako nema toga. kad te spotaju nakon koje skunde se pojavi lampica,znaš da si spotan i gas. spašava samo tako.takodjer nekad na nekim mjestima mislim da sam spotan i tek kada sam stavio ovaj perk skužim kako me dugo neprijatelj ne vidi a ja marišem po njima ko blesav :)

13 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

ljudi kakav je sad amx12, neznam bi li stavio posadu pa krenuo polako onih 140k xp do arty

bolji nego prije, s novim topom je prava napast, pogotovo u platoonu.

i treba ti 40 000 manje expa za research artya nego da ideš arty granom odpočetka.

14 godina
Kill Frenzy kaže...
nine kaže...

Zašto tako malo ljudi koristi perk six sense po meni jedan od najboljih ako ne i najbolji.toliko pomaže u igri da je to za pop....

nekad čučiš u grmlju misleći da te nitko ne vidi i onda te oplete neki t92 da se ukenjaš.ovako nema toga. kad te spotaju nakon koje skunde se pojavi lampica,znaš da si spotan i gas. spašava samo tako.takodjer nekad na nekim mjestima mislim da sam spotan i tek kada sam stavio ovaj perk skužim kako me dugo neprijatelj ne vidi a ja marišem po njima ko blesav :)

Slažem se s tobom, mada je potrebniji za arty i TD nego za mediume i heavyje. Kod artyia me znalo upozoriti da sam spotan prije nego su moji uočili scouta

15 godina
neaktivan
World of Tanks

6th sense na commanderu mi je ovisno o vrsti tenka 4.-5.-6. na listi prioriteta.

zapravo sam ga imao na IS4 ali sam ga reskillao za BiA.. znao sam popiti granatu prije nego se upalila lampica, tako da je djelomično i misleading.

daleko mi je bitniji repair, BiA, ili npr. camo (bolje da je manja šansa da me otkriju nego da znam kada sam otkriven), ili recon..

još kada uzmeš u obzir da zakucati 3. skill na 100% traje fakat dugo, a 6th sense zahtjeva da bude na 100%.. radije uzmem nešto što će mi koristiti putem.

a onda još k tome, pošto smo pričali o typeu, nekako ne čučim u grmlju s njim.. nije mi type za skrivanje

ako se skrivam, onda je to iza zaklona od artyja {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 8:29 (nine).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
DedicatedGamer kaže...

Odličan je. Nažalost prebrzo istražiš arty pa onda ga opet ne voziš više. 

17 godina
Gajotres kaže...
DedicatedGamer kaže...

Odličan je. Nažalost prebrzo istražiš arty pa onda ga opet ne voziš više. 

Haha, možda sa premiumom, ovako mi se ne čini nimalo brzo 140k... ja bi isto išao do artya, al mi se čini da će to trajat jako dugo... pa sa KV-2 još nisam došao do S-51, a treba 123k negdje, tek sam na pola, a to traje i traje već dugo....

17 godina
World of Tanks

Da premium je, ali svejedno je punoooooo brže nego s KV om i S-51. To mi je baš bio spor grind. S AMX-om sam počeo pretprošli petak i drmao cijeli vikend kada je bio 2x zarada i dovršio sam grind u ponedeljak ili utorak poslje posla mislim. Ako imaš premium 1k xp je normala. U biti samo jako voim igrati s francuzima i totalno mi je legao taj trolerski način igre. Nekada mi dođe mučno sjesti u BatMobile da skontam kolio je tenk OP. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo opet sam kupio KV-1S po meni najbolji tenk u igri :)

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cod4gamer kaže...

evo opet sam kupio KV-1S po meni najbolji tenk u igri :)

Grindao sam s njim cijelu noć, al moram reći da su mu topovi sranje osim zadnjeg kojemu su granate preskupe... jer ovi prije topovi bi bili još dobri da imaju malo veću penetraciju, a ovako nemaju što raditi u tier 8 MM-u.

17 godina
Gajotres kaže...

Da premium je, ali svejedno je punoooooo brže nego s KV om i S-51. To mi je baš bio spor grind. S AMX-om sam počeo pretprošli petak i drmao cijeli vikend kada je bio 2x zarada i dovršio sam grind u ponedeljak ili utorak poslje posla mislim. Ako imaš premium 1k xp je normala. U biti samo jako voim igrati s francuzima i totalno mi je legao taj trolerski način igre. Nekada mi dođe mučno sjesti u BatMobile da skontam kolio je tenk OP. 

Tko vam je kriv što to niste napravili dok je kv imao derpa i 107-icu...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:56 (Hyperion).
14 godina
World of Tanks

Kakva su vaša iskustva s AMX 50 100? Jučer sam ga kupio, do sad odigrao 12 partija (9pobjeda3poraza) i ni jednom nisam bio u plusu.

19 kilova, 90% pogodaka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 14:09 (hoss).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice