World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.419.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/news/3402-heavy-tanks-weekend/

This weekend bonuses will last from 7:30 CEST (5:30 GMT) on the 11th of August till 7:00 CEST (5:00 GMT) on the 14th of August.

You will enjoy the following bonuses:
200% usual income (double income) in credits for the following tanks:

VK 3601 (H), German tier VI medium tank
    ARL 44, French tier VI heavy tank
    M6, American tier VI heavy tank
    KV-1S, Soviet tier VI heavy tank

-Meni je ovo OK bonus, no primjetio sam da su picajzle opet počele s qq postovima i nabijanjem minusa na "developerov" post...

Stvarno, World of Tanks ima jedan od najgorih communityja: sve same razmažene plačipi*ke koje plaću na svaku sitnicu koja nije po njihovoj volji...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 4:14 (Shamrock).

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Shamrock kaže...

http://worldoftanks.eu/news/3402-heavy-tanks-weekend/

This weekend bonuses will last from 7:30 CEST (5:30 GMT) on the 11th of August till 7:00 CEST (5:00 GMT) on the 14th of August.

You will enjoy the following bonuses:
200% usual income (double income) in credits for the following tanks:

VK 3601 (H), German tier VI medium tank
    ARL 44, French tier VI heavy tank
    M6, American tier VI heavy tank
    KV-1S, Soviet tier VI heavy tank

-Meni je ovo OK bonus, no primjetio sam da su picajzle opet počele s qq postovima i nabijanjem minusa na "developerov" post...

Stvarno, World of Tanks ima jedan od najgorih communityja: sve same razmažene plačipi*ke koje plaću na svaku sitnicu koja nije po njihovoj volji...

http://worldoftanks.com/news/1466-heavy-metal-weekend/ Ovo je specijal a ne ovo sto nama daju.

PanterA
13 godina
g12356 kaže...

Evo svima vama da vidite kako se clan wars igra na himmelsdorfu:

Na Erlebergu jednom prilikom kad sam vidio da ne mogu obraniti starnu na kojoj su bili naši artyji, prepriječio sam se preko mosta sekundu prije nego sam uništen, tako su ovi morali okolo gdje su pokrivali moji...

15 godina
neaktivan
hoss kaže...
g12356 kaže...

Na Erlebergu jednom prilikom kad sam vidio da ne mogu obraniti starnu na kojoj su bili naši artyji, prepriječio sam se preko mosta sekundu prije nego sam uništen, tako su ovi morali okolo gdje su pokrivali moji...

Mislim da si tu igrao protiv mene.ja sam bio umro i gledao sam svoje kako te pokušavaju izgurati,u kojem tenku si bio?Ili sam te možda ja gura,ne sjećam se.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 13:23 (g12356).
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

To sam odavno vidio....pokazao svojem clan commanderu i ostalima i sad svi kažu da idu na Mausa {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 13:26 (Krešo91).
14 godina
protjeran
Shamrock kaže...

To ce se promjenit pocetkom 9. mjeseca

16 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
Shamrock kaže...

Zasto? Zbog 8.0 mislis?

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Bugzapper kaže...
Shamrock kaže...

Zasto? Zbog 8.0 mislis?

Možda potajno uvode ASS  iliti Anti-Siema Security {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
g12356 kaže...
hoss kaže...
g12356 kaže...

Mislim da si tu igrao protiv mene.ja sam bio umro i gledao sam svoje kako te pokušavaju izgurati,u kojem tenku si bio?Ili sam te možda ja gura,ne sjećam se.

To je bilo prije cca mjesec dana, mislim da je bio Kv2. Jedino sam siguran da je to bilo na mostu u donjem dijelu mape.

Vidim na fejsu da neki lajkaju neke linkove za bonus codove (1250 golda) ili bonus tenk (matilda). No međutim kad kliknem na link baca me na neke starnice za ringtonove

14 godina
World of Tanks

Klinci se vraćaju u školu.

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Stvarno ima netko tko misli da je ovo dobar specijal?

Koji qrac je tu specijalan? 75% igrača nema koristi od ovoga, jer imaju neki premium tenk. Ako su već radili heavy tenk specijal, mogli su barem uzeti tier 7 heavyje. 

I zašto je community loš? Zato jer .eu hoće bit u istom položaju kao i .ru i .us?

Ove godine smo na .eu imali 7-8 boljih specijala, od 30tak. Na .us svaki je barem OK, a 75% ih možeš svrstati u bolje do odlične. O .ru nema smisla ni pričati.

Da ne govorimo o kojekakvim contestima koje imaš na .us domeni, pogledaj njihov kalendar pa onda onaj za .eu. 

Nije da je meni do toga da sve bude besplatno, al jel teško radit ujednačene specijale za sve domene. Ne moraju bit isti, al da su po istoj shemi rađeni.

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Ja mislim da je...

1 dan premiuma + dvostruka zarada na M6 + 2981 damagea = 103 740 creditsa... {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 16:06 (Shamrock).

14 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dedaa kaže...
Bugzapper kaže...
Shamrock kaže...

Zasto? Zbog 8.0 mislis?

Ne :-) , skola pocinje :-)))

EDIT;

kolega smola3005 je pojasnio :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 16:16 (Bugzapper).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kakve ima veze što škola počinje,ja ću igrat i kad škola počne........

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
luka94 kaže...

kakve ima veze što škola počinje,ja ću igrat i kad škola počne........

Kakve veze to ima sto ces ti igrat i kasnije?

Radi se o tome sto ce masa klinaca puno manje igrat WoT (ukljucujuci i moje).

15 godina
World of Tanks

To ti je jedna na 100 partija gdje si dobio toliku lovu.

Kao što sam rekao, specijal za one bez premium tenkova i to se ponavlja iz tjedna u tjedan.

Jel bio problem recimo ponuditi ovo?

Tiger, T29, AMX, KV-3, IS, Tiger P- 200% credita

KT, VK4502A, IS-3, KV-4, T32- 50% cijena

first X3/crew X2

ili

VK3601H, ARL, M6, KV-1S-200% credita

50% consumables/equipment

3 dana premiuma za 1, 7 dana za 3.

mogli su napraviti bezbroj kombinacija sa zaradom/popustima. Samo ne, zašto bi .eu to imala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj dobro šta se toliko nadrkavate na te specijale, to je njihova dobra volja što daju, budite sretni što uopce dobivamo nesto. I zaboli me za ruski i americki server i njihove uber kul speciale.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Joj dobro šta se toliko nadrkavate na te specijale, to je njihova dobra volja što daju, budite sretni što uopce dobivamo nesto. I zaboli me za ruski i americki server i njihove uber kul speciale.

tako je,oni imaju više tig sale-ova,al mi smo zato kvalitetniji igrači {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
hoss kaže...
g12356 kaže...
hoss kaže...

To je bilo prije cca mjesec dana, mislim da je bio Kv2. Jedino sam siguran da je to bilo na mostu u donjem dijelu mape.

Vidim na fejsu da neki lajkaju neke linkove za bonus codove (1250 golda) ili bonus tenk (matilda). No međutim kad kliknem na link baca me na neke starnice za ringtonove

A ništ onda kod mene je bio tier 8 ili 9 neki tenk blokirao most...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Igrajuci ovu igru dodje mi da nekad placem a nekad nevjerujem svojim ocima kakvih igraca ima. Ali fino se danas zaradilo s M6, skoro 1 M samo s njim, bez premiuma - biser, jucer aktivirao premium, onaj jedan dan, bolje da sam za danas ostavio radi M6, bilo bi 50% vise kredita.

m6 broj 1 m6 broj 1
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Od peča dosta puta m se dogodi da nemam animacije kad me pogodi granata

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

zake se žalite na "loše specijale" bar ih daju, da ih nikad nisu dali vi nebi bili tužni zato što su "loši"

a oće ko konačno stolniku i meni objasnit razlike u igranju s ferdijem i jgpanther2, da kužim da ferdi ima bolji armor, ali je jgp2 brži i okretniji, a i piše o njemu da je bio dizajniran za top od 12,8 pa bi bilo možda moguće da brže puca s tim topom od ferdija?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
renofan kaže...

zake se žalite na "loše specijale" bar ih daju, da ih nikad nisu dali vi nebi bili tužni zato što su "loši"

a oće ko konačno stolniku i meni objasnit razlike u igranju s ferdijem i jgpanther2, da kužim da ferdi ima bolji armor, ali je jgp2 brži i okretniji, a i piše o njemu da je bio dizajniran za top od 12,8 pa bi bilo možda moguće da brže puca s tim topom od ferdija?

Glavna i najvažnija (ako ne i jedina) razlika je MOBILNOST!

For fucks sake ako dosad niste naučili da TD-ovi koji imaju firepower a ne i mobilnost onda su shit za igrati.

Pogledajte primjer SU-100, ima TD verziju IS topa for fucks sake, koji radi otprilike 300 dmg po svakom hicu a reload mu je sa 100 ekipom, vent i rammer 10 sekundi.

Znači 6 komada po minuti po minimum 300 dmg na tier 9 tenkove se ovo odnosi. Ostale tierove SU-100 može ili oneshot-at ili napravit minimum 400 dmg, što znači da praktički mogu IS-3 ili KT-a bez yebemti 4-shotat što znači da u roku od manje od minute poždere KT-a ili IS-3.

Sad zamislite šta može JagdPanther II napraviti sa 12.8 cm topom koji radi cca. 800 (?) dmg po hicu....i da koliko se ja sjećam hvaljenja svojeg commandera o JgPt. II on ima brži relaod, ali nisam posve siguran jer je bilo tek kad je izašao a nisam WoT igrao nekih tjedan dana.

Zaključak: Da bolji je od Ferde po mobilnosti ali po svemu ostalom je skoro isti kao Ferdi. Što znači da definitivno idete na JagdPanther 2 ako ćete dalje ići na njemačke TD-ove.

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
renofan kaže...

Glavna i najvažnija (ako ne i jedina) razlika je MOBILNOST!

For fucks sake ako dosad niste naučili da TD-ovi koji imaju firepower a ne i mobilnost onda su shit za igrati.

Pogledajte primjer SU-100, ima TD verziju IS topa for fucks sake, koji radi otprilike 300 dmg po svakom hicu a reload mu je sa 100 ekipom, vent i rammer 10 sekundi.

Znači 6 komada po minuti po minimum 300 dmg na tier 9 tenkove se ovo odnosi. Ostale tierove SU-100 može ili oneshot-at ili napravit minimum 400 dmg, što znači da praktički mogu IS-3 ili KT-a bez yebemti 4-shotat što znači da u roku od manje od minute poždere KT-a ili IS-3.

Sad zamislite šta može JagdPanther II napraviti sa 12.8 cm topom koji radi cca. 800 (?) dmg po hicu....i da koliko se ja sjećam hvaljenja svojeg commandera o JgPt. II on ima brži relaod, ali nisam posve siguran jer je bilo tek kad je izašao a nisam WoT igrao nekih tjedan dana.

Zaključak: Da bolji je od Ferde po mobilnosti ali po svemu ostalom je skoro isti kao Ferdi. Što znači da definitivno idete na JagdPanther 2 ako ćete dalje ići na njemačke TD-ove.

Gun udara 490 a ne 800. Stock gun od JT koriste.

PanterA
16 godina
World of Tanks

Evo i mene u klubu 10 {#}

Tenk t54 ofc :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 14:15 (Kill Frenzy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

zadnjih 5 bitki sa KV-1 imam uništenih 13 tenkova, oštećenih oko 25 i nitijedna pobjeda...pa ovo je za poludit sa kojim moronima igram.triba sam već skupit 100k para al nema šanske.MRZIM RIJEČ SIEMKA WITAM I KURWA!

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

6 puta pritisao battle sa kv5 danas sve t9 ... koji qurac ?

ispravak 7.. i ja gotov sa igranjem za danas

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 15:19 (DedicatedGamer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Gun udara 490 a ne 800. Stock gun od JT koriste.

Zato i jesam rekao da me ispravite ako sam pogriješio....jbg ipak je bilo 3 ujutro a radio sam do 11 navečer {#}

Svejedno taj tenk je predobar što se tiče mobilnosti, tako da bez problema možete ići na neke heavy tenkove 1v1 ako imate muda {#}

15 godina
keiichi26 kaže...
Intel&ATI kaže...

Type 59 se opet vraca u prodaju, ocekuje se ogromna navala {#}

I novost na EU serveru Type 62 light tank

http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/

Dva puta sam fulao ponudu,ovaj put je moj ! +1

evo i ja cu postati ono meni najomrazenije{#}

"type n00b{#}"

"premium noob"

"lol type moron"

"type u idiot ffs wtf u do stupid?"

neki od mojih najcescih komentara,vrlo su brizljivo probrani,a dugo su i tesko bruseni u nebrojenim grajndovima pod budnim okom kamere nakon sto sam umro (just 4 d record, jednom sam vidio type drivera koji je u prvih 3 minute donio pobjedu agresivnim scoutanjem{#}

i da vidio sam ga jer je na kraju partije zapovjednik provirio iz kupole i mahnuo nam(licio mi je na chucka norrisa,al onak iz daljine nisam dobro vidio{#})

enivej 30 ojra je gratis za takav fun tenk,posebno jer sam u jednoj masazi tolko dobio ko napojnicu pa si mislim:

dal popit 1.5-2 runde na plazi(ovdi na hvaru je sve skupo ko mast)

il imat zauvjek tajpa u garazi....hmmmmm...let me think...hmmmm

think some more......

ofc da ga kupujem makar morao i prek onog dao pay-a prek telefona!!!{#}

tajp ljetos mora pasti

prema tomee, recite vi iskusni korisnici doticnog vozila:

koji equipment ide gore(prakticne preporuke, ne teoretsko laprdanje)

koji consumables

koji skilovi za posadu(mozda ih uzmem 100% za golde)

btw. jucer sam ukucal kod na nekoliko acc,na moj mali acc (sve tir 2-3)-pa sa marderom nekolko puta top gun,opet sam vidio mapu province (nakon dugo vremena

na frendovom acc sam sa kv-5 pojeo t34 nuba al n00000ba 1 na 1 dok me on dingal i detrackal, ja picim od naprijed hull srednji dio i svaka ulazi(neznam kolko je to dijete bilo staro al ja sa t34 busim kv-5 svugdje)

od opreme je ramer i vertikal,al sam primijetio da bi i gun drive dobro dosao

a sto se tice specijala,samo su popusti do tira 7

tir 8 nikad nisam vidio na snizenju(mozda neko je)

dugo nije bila oprema,jedno 2 mjeseca sigurno

consumables isto dugo nije

i da dosli su kinezi,ja sam o tome pisl prosle godine pa je neko komentiral da nece doc na nas server,jer *****nesto nesto

nece vraga,i to direktno za cash tak da se oni s goldima mogu je**t

no biznis like shoubiznis{#}(hello wg from your cro community){#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 22:56 (ED63).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bio je Fernando prosle godine na snjizenju, Kursk special cini mi se. 

Anyway, povisili su cijenu i to dosta, sada za 30 eura dobijes samo Typea a prosli put si za 24 eura dobio typea i soma golda.

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice