Eto i ja grindam dok je premium uključen, al moram pitati jer ne znam gdje su one sve stvari koje još dođu s code-om? Zasad sam vidio samo Colu pod consumables, ostalo nemam pojma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj u depot, tamo bi trebale biti sve stvari...
Evo jedne dobre za Ace tanker award, defense na Campingovki odigran na suprotan agresivan način, easy win. http://mwreplays.com/replay/DGI2P4YWBLPF/
redeemo code i nisam niš dobio :(
Jel premium odmah aktiviran s ovim kodom?
Jel premium odmah aktiviran s ovim kodom?
trebo bi bit,da
Fak, ja budala sad upisao umjesto da sam čekao vikend. Mah, ništa, nema veze.
Fak, ja budala sad upisao umjesto da sam čekao vikend. Mah, ništa, nema veze.
pa taj kod se već od jučer može aktivirat,kaj ne?
Ne znam, ali više bi volio da sam ga aktivirao za vikend kad imam više vremena. Ma nema veze, dobiću ja T-62A i sa standardnim accom :P
neznam koliko štete nanosi.ako radi mali damage onda baš i ne zaradjuje.
ja sam zadovoljan sa typeom59
mogli bi djelit garažna mjesta.nemam više mjesta u garaži a nedam 300 zlata za jedno mjesto
Panzerschreck je bio kvalitetniji ali je bio teži za rukovanje afaik...
Kada ga kupite napišite recenziju
Evo nečeg i za animeljupce.
Naime japanci upravo rade na novom anime-u zvanom "Girls und Panzer", radnja se vrti oko toga da je borba tenkovima omiljeni sport/zanimacija među djevojkama, a bore se više ni manje nego tenkovima iz WWII.
Samo japanci mogu tako nešto zamislit, stvarno kreativni i perverzni ljudi...
Da nepišem bezveze našao sam post na worldoftanks forumu post sa više informacija.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/116777-girls-panzer/
Što se mene tiče zvuči apsurdno, no vrijedi pogledat :D
I baš su morali izabrati moj omiljeni tenk,doduše fali mu schmalturm i malo veći kur...ovaj top(l-70).
Ferdo ili JagdPanther II?
koji je zabavniji? jel tko probao oba? s kojim se lakse dode do JagdTiger-a?
Hvala
Hvala
Iss, kakvo je to pitanje, ferdinand naravno, ima bolji armor(200 a jgp II ima 120), a nema ništa bolje od njega.
Hvala
Iss, kakvo je to pitanje, ferdinand naravno, ima bolji armor(200 a jgp II ima 120), a nema ništa bolje od njega.
Pa nekima su mozda zabavniji tenkovi koji su brzi i okretni a Ferdo nije dok jgp II je i brz i okretan i vidim da je s naprijed dosta zaobljen pa ga mozda dosta teze probit....zato i pitam s kojim je zabavnije grindat....
Hvala
Pa nekima su mozda zabavniji tenkovi koji su brzi i okretni a Ferdo nije dok jgp II je i brz i okretan i vidim da je s naprijed dosta zaobljen pa ga mozda dosta teze probit....zato i pitam s kojim je zabavnije grindat....
Ma lagano se to probije... džabe izgleda zaobljenog...
Hvala
Nije istina, uzmi kao primjer IS-7 s naprijed ima 150mm ja imam gun koji ima 200mm penetracije i znam dingat, to radi nakosen dizajn....
Hvala
Nije istina, uzmi kao primjer IS-7 s naprijed ima 150mm ja imam gun koji ima 200mm penetracije i znam dingat, to radi nakosen dizajn....
JagdPanther II je temeljen na Panther II šasiji tako da ima identičan armor(100mm) i jednako je nakošen.Pantheru se bez problema probije sa 200mm+ penetracije.
Eto Stolnik, jesam ti rekao?