World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Cuo sam za to, ali ce ih malo buffati (ne damage) zato sto ce sada biti iskljucivo u t X bitkama dok su prije tier VIII artyji bili nekada u tier IX bitkama.

15 godina
World of Tanks

Vidim neki od kolega hvale ELC  AMX.. Cini se super fun tenk, i veoma jak damage radi za svoj tier, jedino kaj smeta meni kod njega je rotacija kupole..

Međutim, nema tog ELC AMX-a koji će da stane protiv mog t-50.. U posljednjih par mečeva dešava mi se s t-50 da hrabri igrači s ELC AMX-om čisto lete na mene misleći da me mogu lako uništit.. Ali čim im uhvatim rep a oni panično traže načina da se okrenu je nevjerovatno zabavno! U svom t-50 u nekih 160+ bitaka imam 61% pobjeda i nevjerovatno puno uništenih tenkova. Najveći tier kojeg sam uništio bio je tier 8..A najveći broj tenkića koje uništim je ELC AMX ( pored arty ) zbog toga što ih u zadnje vrijeme baš mnogo ima! Ovo je čisto malo da napravim usporedbu između ova dva super cool tenkića! I pored toga što vozim t-50 mišljenja sam da je OP! I još jedno pitanje za kraj: ima li istine u glasinama da će promjeniti t-50-2 kad izađe 8.0 patch?

LP 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zamjeniti će T-50-2 sa nekim drugim tenkom 

15 godina
World of Tanks

Stižu vam nova ruska g*vna u sljedećem patchu. 

TDovi od SU-85, kreće druga linija.

Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
World of Tanks

sto jos koristite osim jimbo crosshair mod?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

CLICKITY CLICK

mystik kaže...

Stižu vam nova ruska g*vna u sljedećem patchu. 

TDovi od SU-85, kreće druga linija.

DAVAJ DAVAJ!!! {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:32 (Krešo91).
15 godina
rebelsy kaže...

Ništa, samo svoju profesionalnost. {#}

Tek sam prekjučer ubacio jimba, dotad nisam ništa koristio a ovaj ima samo odbrojavač sekundi.

Šalalallalalalalallalaa.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:34 (leobugi).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da bi za njemce bilo samo fer da im T10 SPG bude teški gustav ili dora...

zaprave neznam ni šta bi uopće mogli stavit pored ta dva?

EDIT:sad se sijetio strum tigra :(

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:40 (luka94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__7640#entry2448813

korisni modovi:

J1mb091's crosshair

locastan's damage panel(stl1te)

locastan's HD minimap mod

locastan's clock in hangar,battle + angles

locastan's colored battle messages

XVM+ OTM

ostali:

tactical tablet

day/night mod

zoom mod

sabaton sound mod

mislim da je ovo sve što ima utjecaj na izgled igre.

dodatno koristim WOT Statistics za praćenje bitki, damagea, effa itd.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

OH....MY.....FUCKING.....GOD!!!!!! {#}

OBJECT 263 - TIER X TD - USSR 

EDIT!!!

WoT 8.0 Preliminary patch notes!!

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:51 (Krešo91).
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

MADE IN GERMANY {#}

2 top komentara, so fuc*ing true{#}{#}{#}

btw sry za OFF TOPIC

zvijer od tenka.oduvijek sam znao da je najbolji tenk današnjice :)

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
Vido kaže...
vladtepes975 kaže...

Koje države? Kakvi ruski tenkovi.  Daj malo koristi internet i ne bubaj bez veze. Čovjek ti je dao linkove najboljih tenkova današnjice. Kada vidim rečenicu da je T-72 sbosoban  slabo mi je. Kada? Gdje? U kojemu sukobu? Na osnovu čega izvodiš ove zaključke? U prom sukobu  Iraku (operation Desert storm) koji je bio četvrta oklopna sila pogledaj omjer uništenih tenkova. Dajte ljudi nemojte te fore iz JNA više provaljivati u 21. stoljeću.

Pa nisam ni rekao da je T-72 sposoban... T-90 je bar na papiru sposoban, mislim da nije baš ni vidio neku veću borbu.

Šta fali ruskim tenkovima? Lako je sa Abramsima polupat T-72 koji je tehnološki zastario u odnosu na Abramasa. Na isti način bi i T-72 sa dobrom posadom polupao vaše precijenjene Mausove.

KV-1 je popio preko 130 pogodaka od cijele 8. njemačke oklopne divizije i njih 5 je uništilo 43 njemačka tenka. Toliko o tome da su ruski tenkovi loši. Da, išlo se na broj umjesto na kvalitetu ali njemački tenkovi su imali ogromnih problema sa ovjesom, motorom i mjenjačem kao što je netko već rekao i đaba im onda oklop i top kad će kad tad crknut usred bojnog polja.

Ako mogu dodat bili su to panzer3 57mm top tj Panzeri4 također 75mm LOW velocity top.. A kad je dosa tiger na bojno polje t 34 je moga puhat zato su rusi i radili pokretne haubice...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Daj netko par dobrih replay od ELC da dobijem inspiraciju. Meni neide sa njime.

PanterA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Muke jednog nooba...

Zašto kad je nekog pucam 0dmg

Zašto kad ja snipam falim metu za po metra a snajpam sa njemačom preciznom optikom

Zašto me sa tigerom 2 svi buse ko da je on skaut

Zašto tigerH je tako jadan tenk i divim se igračima koji igraju sa njim

Zašto rusi imaju sve bolje od njemaca tj amerikanaca

Zašto t 29 moram igrati hull dowom

Zašto ljudi kupuju churchila

Zašto marder više nije zabavan

Zašto pz4 ima ružnu kupolu

Zašto pz3 nevalja ništa

Zašto rusi imaju derp gun

Zašto je kv1 bio totalni OPOPOPOPOPO

Zašto kad se ja kamufliran svi znaju di san

Zašto baš mene arteljerija gađa

Zašto baš meni amx 90 uvik dođe zguza

Zašto stug3 igra protiv 9kategorije

Zašto moji neprijatelji misteriozno izčezavaju sa mape

Zašto je e100 toliko smeće

Zašto francuzi imaju laserske pucaljke koje rastapaju metal

Zašto je t32 kopija t29 u većoj kategoriji

Zašto u tigera u 90% bitaka ode večina modula

Zašto moji tenkisti nikako da skupe exp

Zašto jgpanther ima tako malo HP-a

Zašto su85 nema više 107 zis

Zašto ja nikad ne mogu bit heroj bitke

Zašto je wg stavio na prodaju type59

Zašto je Ferdinandu prednji armor napravljen od sira

Zašto jgtiger ima weak spot na ciloj prednjoj strani

Zašto se meni svaku 2 rundu tenk zapali

Zašto svako malo buden ammorackan

Zašto ja igram ponekad sa hetzerom

Zašto su u igru ubacili m3 LEE

Zašto je jgpanzer4 tako moćan tenk(imao 8 killova sa njim)

Zašto kv Serija ima ubrzanje poput staraca u staračkom domu

Zašto is nema armora

Zašto Amerikanci imaju td sa turretima

Zašto Peršhing ima puno rupa na sebi

ZAŠTO ZAŠTO

Zašto ponekad igram panzer front ausfB na ps2

IMA JOŠ DOSTA OVIH ZAŠTO ali to je za svakog igrača indvidualno i ja sam ode se potrudi ubacit mojih 1000zašto a odgovor zato ocekuujem u sljedećim patchevima a u međuvremenu

ZATO JER SAM NOOB i NEMAM PREMIUM ACC..

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

kad smo već kod zašto....

15 godina
neaktivan

Meni je ovaj patch totalno upropastio igru, sad imam deset puta vise 0 damage hitova, jbt stojim iza t29 kojem je ostalo 700hp-a i pet puca pucam u njega sa jgtigrom i sve 0 damage, valja uzet pauzu do iduceg patcha.

Jer sad je neigrivo totalno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 16:35 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ha,ja prje mislio da sam loš scoot,i eto sad ovo :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

@Horatio H.

mogu ti rec ovo... igram ovo od svibnja 2011.

što se tiče op KV-a

kad sam došao do PZIV stalno sam gubio živce kad me KV bušio kako je htio a ja njega često nisam ni penetrirao...

dopi*ilo mi, ostavio sam njemačku granu i krenuo ubrzano do KV prije patcha s novim ussr tenkovima da dobim dzabe tenk... na kraju sam prije patcha uspio cak IS-7 istrazit... posto sam zadrzao KV, KV-3 i IS-4 dobio sam 3 tenka dzabe.. sve to bez premiuma

što se tiče premiuma...

sad guram ussr med i td granu, imam t-44 i isu-152 full nadograđene... u garaži trenutno imam još IS-4, T-50-2, KV-2 i KV-3 (rezerva creditsa), AMX 13 90, ELC AMX, AMX12t sve zarađeno bez premiuma...

opremu svu sam kupio na 50% sniženju (IS-4, T-44, ISU-152, T-50-2 su full opremljeni,a  imam i za arty opremu u depou)

consumables obavezno kupim 100-200 komada dok je na 50% sniženju

tenkove iz njemačke i francuske grane kupujem i istražujem usput kad su na sniženju tako su kupljeni već AMX 13 75, 13 90, ARL 44, Panther, VK3002DB, Tiger,.. i još sigurno 3-4 komada nižih tierova

znači sve ostvareno bez premiuma

nedavno je klan organizirao 1v1 turnir do tier 5 s glavnom nagradom poklon od 2500golda... osvojio sam ga s T-50-2 i dobio sam prvu veću količinu golda (imam nešto sitno od promo kodova za demontiranje opreme) na account

i jučer sam aktivirao premium na 30 dana i mogu ti reć da nisam preoduševljen.. taj premium će mi pomoć da do kraja mjeseca istražim t-54 i object i zaradim nešto milijuna, ali ništa posebno... skratit će mi potrebno vrijeme za ta dva tenka ali ionako bi ih kupio možda samo mjesec-dva kasnije kad bi na druge načine (neki su gire spomenuti) zaradio ili prištedio pare

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 16:48 (nani_cropes).
17 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Zašto ljudi kupuju churchila

Jer je odličan tenk, 1v1 dobiješ svakog tiera 5 i neke 6 ako znaš di gađat.

potpisujem se
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Meni je ovaj patch totalno upropastio igru, sad imam deset puta vise 0 damage hitova, jbt stojim iza t29 kojem je ostalo 700hp-a i pet puca pucam u njega sa jgtigrom i sve 0 damage, valja uzet pauzu do iduceg patcha.

T29 s neprobojnom guzicom? imaš replay možda? baš bi htio vidjeti gdje si gađao jer imam T29 i jedina dva mjesta gdje budem pogođen a da ne bude štete su gun mantlet i (ponekad) gusjenice. pogodak u dupe ne samo da svaki put radi štetu, već me nerijetko i zapali.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 17:00 (badmotorfinger).
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...

Jer je odličan tenk, 1v1 dobiješ svakog tiera 5 i neke 6 ako znaš di gađat.

TD-ovi su mu bolna točka doduše, ali igrao sam kod 2 frenda s njim i tenk je jednostavno presmijeh {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
nije rekao da ga nije probio, nego da mu nije nanio dmg
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
badmotorfinger kaže...
Y2K2 kaže...

T29 s neprobojnom guzicom? imaš replay možda? baš bi htio vidjeti gdje si gađao jer imam T29 i jedina dva mjesta gdje budem pogođen a da ne bude štete su gun mantlet i (ponekad) gusjenice. pogodak u dupe ne samo da svaki put radi štetu, već me nerijetko i zapali.

Nemam replay jbg, ali nesta definitivno nije u redu sa igrom sad poslije patcha.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jao koliko idiota puca goldom to je za nepovjerovati... Ako sumnjate na nekog, kad puca sa goldom, tracer je plav a ne žut...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina

hmm nikad to nisam primijetil... imas kakav ss da vidim?

edit:

ovako? http://i283.photobucket.com/albums/kk296/Killer11683/shot_083.jpg

stvarno nikad to nisam vidio

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 18:18 (nani_cropes).
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

hmm nikad to nisam primijetil... imas kakav ss da vidim?

edit:

ovako? http://i283.photobucket.com/albums/kk296/Killer11683/shot_083.jpg

stvarno nikad to nisam vidio

Trenutno nemam, al to je to...

A da nije slučajno...?
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

@Horatio H.

mogu ti rec ovo... igram ovo od svibnja 2011.

što se tiče op KV-a

kad sam došao do PZIV stalno sam gubio živce kad me KV bušio kako je htio a ja njega često nisam ni penetrirao...

dopi*ilo mi, ostavio sam njemačku granu i krenuo ubrzano do KV prije patcha s novim ussr tenkovima da dobim dzabe tenk... na kraju sam prije patcha uspio cak IS-7 istrazit... posto sam zadrzao KV, KV-3 i IS-4 dobio sam 3 tenka dzabe.. sve to bez premiuma

što se tiče premiuma...

sad guram ussr med i td granu, imam t-44 i isu-152 full nadograđene... u garaži trenutno imam još IS-4, T-50-2, KV-2 i KV-3 (rezerva creditsa), AMX 13 90, ELC AMX, AMX12t sve zarađeno bez premiuma...

opremu svu sam kupio na 50% sniženju (IS-4, T-44, ISU-152, T-50-2 su full opremljeni,a  imam i za arty opremu u depou)

consumables obavezno kupim 100-200 komada dok je na 50% sniženju

tenkove iz njemačke i francuske grane kupujem i istražujem usput kad su na sniženju tako su kupljeni već AMX 13 75, 13 90, ARL 44, Panther, VK3002DB, Tiger,.. i još sigurno 3-4 komada nižih tierova

znači sve ostvareno bez premiuma

nedavno je klan organizirao 1v1 turnir do tier 5 s glavnom nagradom poklon od 2500golda... osvojio sam ga s T-50-2 i dobio sam prvu veću količinu golda (imam nešto sitno od promo kodova za demontiranje opreme) na account

i jučer sam aktivirao premium na 30 dana i mogu ti reć da nisam preoduševljen.. taj premium će mi pomoć da do kraja mjeseca istražim t-54 i object i zaradim nešto milijuna, ali ništa posebno... skratit će mi potrebno vrijeme za ta dva tenka ali ionako bi ih kupio možda samo mjesec-dva kasnije kad bi na druge načine (neki su gire spomenuti) zaradio ili prištedio pare

I ja u garaži imam 2 tier8 tenka 1 td tier7 2ili3  tenka tier7 Heavy i s51 i stuga3 mardera2 itd itd ali poanta je bila u pitanjima koje sam ja opazio dok igram wot...I to su samo neka pitanja jer ih ima još npr MM..

15 godina
World of Tanks

http://i283.photobucket.com/albums/kk296/Killer11683/shot_083.jpg

može mi neko dat link od tog damage panela ili barem zna kako se zove? probao sam dva, jedan nema takav digitalan sat i nije proziran dok drugi uopće ne radi, igra stane kad dođe do kraja s učitavanjem mape

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 19:09 (nani_cropes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel radi igra? Meni sada  počelo lagati nemormalno makar mi je ping 20-30 izašao sam i ne mogu uči a ne radi ni forum

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Napokon neke promjene u grafici :)

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Moj PC  
8 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice