World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Kakav je SU-100 u odnosu na SU-85 za zaradu? Imam xp-a da otključam SU-100, vuku me veći view range i 100mm top, pogotovo sad kad su ukinuli 107icu iako sam se zabavljao sinoć sa 85icom.

i dalje si u plusu

imam oba, evo maloprije prodo su85,imao borbu sa 35k zarade,presmijesno,a 5k troskova,i novi top je ok

al sam otkljucal su 152 pa ovo djubre prodo da iomam mjesta u garazi

su-100 je spor ak nemas motor,i stok top je ubi boze igras i molis se da ces otkljucat 100mm top{#}

al kad ga namontiras, kill em all{#}

topovi su ti poznati sa is-a i kv-3

122 ima veci dmg,isti pen al sporo nisani

i jedna granata kosta kolko i 4 od 100mm

uz kv-1s(neznam dal ste primijetili al postotak rhee-tarda koji voze ovaj tenk je drastican,odma ih uocim po 122 troll gunu,strava kaj sve rade tj. ne rade)

onda ti postane zabavan td

posto je reload i pen slican na 100 i 107(100 ima malo veci pen i bolji reload i aim time, 107 veci dmg)

neces primijetirti neku razliku kad ga elitas,ak te stavi do tir 6 own-as po mapi mozes i agresivnije igrat i jurcat

al sa 122 se moras skrivat dok reloadas, i ak fulas, je******{#}{#}

ja sam ga elital al pomalo skupljam expe za drugu liniju td-a kad dodje, neki su-100M-1

ramer,vent,i camo net koristim,sa 100mm netrebas ramer, uzmes binocs npr, sa 122 apsolutno treba gun drive

i onda si gazda u svom tiru{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...
g12356 kaže...

Ako ste general preferirati ćete Rusku tenkovsku doktrinu(više ali manje kvalitetnih tenkova).

Ako ste član posade preferirati ćete njemačko/američku doktrinu(manje tekova ali su tenkovi kvalitetniji).

I u ovom slučaju učestalost kvarova ne uzimam u obzir za kvalitetu,jer ako zbog kvara ne stignete u bitku,živjeti ćete još koji dan duže,a ako se kvar dogodi u bitci baremćete imati dobar oklop koji će glavu čuvati(i nadati se da se kvar ne dogodi baš u neprijateljskom teritoriju).

Čuo sam onu priču kako je jedan britanski challenger satima izdržao pod paljbom dok ga nisu spasili.30-tak raketnih udara različitih raketa(uključujući i neke malo modernije) je izdržao.

Ništa,britanci imaju ugrađeni čajnik i pili oni čaj unutra. Like a sir.

a o cemu ti pricas??

istina je da Challenger ima najbolji oklop danasnjice, ali da je neprobojan, nebi bas islo.

niti jedan jos nije bio kompletno unisten.

Ali jedan je bio probijen odsprijeda sa protuoklopnom raketom, pa je vozac nazalost ostao amputirane noge.

Ali ne postoji oklop koji se nemoze unistit, posebno ne sa danasnjim raketama.

a ono sa kvarovima???

O cemu pricas WW2 ili??

Ruski tenkovi nekvalitetni?

imaju možda "manje" oklopa i nedaju se tako dobro unaprijedit, ali to nema nikakve veze sa kvalitetom.

Jer opet ni tenk nista ne znaci ako nema posadu koja ga zna iskoristit.

Potrazi "Yom kipur War" i tenkovske bitke koje su se onda odvijale, sirija je imala najmodernije ruske tenkove sa ugradenim "Night Vision" dok su Izraelci imali rucne "Night Vision" odnosno komandant tenka je morao otvorit poklopac, gurnut glavu van i trazit di je neprijatelj.

Ali Posto su izraelske posad bile puno bolje pripremljene, prebili su sirijce ko "beba zvecku"!

Potrazi National Geographic - Greatest tank battles -  "The  October War: Battle for the Golan Heights"

Odlicno opisana i pokazana bitka!

ili ostale iz serije:

http://en.wikipedia.org/wiki/Greatest_Tank_Battles

E sad,a šta da su posade istog skilla?rekao sam u svom postu šta u ovom kontekstu uzimam kao kriterij za kvalitetu a šta ne.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
nine kaže...

napregni vijuge i shvatit ćeš da je balans pošteno narušen.

po meni bi trebalo ili nerfati penn svih medova ili jaaaakoo nabuffati HP heavyja.

a ti pokušaj shvatiti da su to tx tenkovi i da moraju bit izbalansirani sa hevijima istog tiera

hevijima je prednost armor i hp a medsima brzina i top i imaju različite uloge

ipak teško će medium dobit hevija 1na1 tako da ne vidim zašto je balans narušen

16 godina
never kaže...

a ti pokušaj shvatiti da su to tx tenkovi i da moraju bit izbalansirani sa hevijima istog tiera

hm...ja sa typeom uredno tučem is3 koji su istog tiera.koliko sam sa t54 roknuo mausa sa punom energijom s tim da ja nisam bio svaki put pun

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
World of Tanks

Eto novog rekorda u zaradi sa malim ELC AMX-om, baš zbog toga što je u tier 9 borbi i ima priliku oštetiti puno jače tenkove i do 500 dmg-a prije nego shvate da ih gađate se može toliko zaraditi. Na svakom tenku sam napravio cca. 300 dmg-a, a na Objectu i E-50 čak po 600. Ovo je bez premiuma. I btw mogli bi više raspravljati o WOT-u, a manje se prepirati oko off topic stvari, ovo nije tema world war 2 ili moderni tenkovi današnjice.... just saying... {#}

I što vi ostali mislite o novom ELC-u? I matchmakingu? Maloprije sam odigrao rundu na Malinovki (bar mislim da se tak zove mapa) gdje smo branili brdo sa 5 tier 9 tenkova protiv 6 tier 9 gdje im je najniži tier bio 6, a kod nas ja i još jedan ELC....

zarada sa skoro ništa troškova, granate su po 255 zarada sa skoro ništa troškova, granate su po 255
LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Eto novog rekorda u zaradi sa malim ELC AMX-om, baš zbog toga što je u tier 9 borbi i ima priliku oštetiti puno jače tenkove i do 500 dmg-a prije nego shvate da ih gađate se može toliko zaraditi. Na svakom tenku sam napravio cca. 300 dmg-a, a na Objectu i E-50 čak po 600. Ovo je bez premiuma. I btw mogli bi više raspravljati o WOT-u, a manje se prepirati oko off topic stvari, ovo nije tema world war 2 ili moderni tenkovi današnjice.... just saying... {#}

I što vi ostali mislite o novom ELC-u? I matchmakingu? Maloprije sam odigrao rundu na Malinovki (bar mislim da se tak zove mapa) gdje smo branili brdo sa 5 tier 9 tenkova protiv 6 tier 9 gdje im je najniži tier bio 6, a kod nas ja i još jedan ELC....

Mislim da se zove Campingnovka, al nisam siguran.

Šalalallalalalalallalaa.
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

hm...ja sa typeom uredno tučem is3 koji su istog tiera.koliko sam sa t54 roknuo mausa sa punom energijom s tim da ja nisam bio svaki put pun

nisam imo problema s is3 protiv typea a s t54 protiv mausa naravno kad se prisloniš uz njega pa ti nemože ništa :)

15 godina
World of Tanks
★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

8 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nije da se hvalim, ali t-50 cini cuda i u toploj vodi :))))

Unistio sam t34 s 100 % hp sam s T-50.. LOL

Lik u T34 nikako da dodje sebi, i sad mi pise na chatu misli da je cheat :)

Zapalim ga ja, i onda samo udri s guza i to je to! pozz svima

Imam ovu drugu na kojoj sam dobio orlikovu medalju... odmah poslje T34... Lol

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 0:55 (Vim).

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...

Ako ste general preferirati ćete Rusku tenkovsku doktrinu(više ali manje kvalitetnih tenkova).

Ako ste član posade preferirati ćete njemačko/američku doktrinu(manje tekova ali su tenkovi kvalitetniji).

I u ovom slučaju učestalost kvarova ne uzimam u obzir za kvalitetu,jer ako zbog kvara ne stignete u bitku,živjeti ćete još koji dan duže,a ako se kvar dogodi u bitci baremćete imati dobar oklop koji će glavu čuvati(i nadati se da se kvar ne dogodi baš u neprijateljskom teritoriju).

Čuo sam onu priču kako je jedan britanski challenger satima izdržao pod paljbom dok ga nisu spasili.30-tak raketnih udara različitih raketa(uključujući i neke malo modernije) je izdržao.

Ništa,britanci imaju ugrađeni čajnik i pili oni čaj unutra. Like a sir.

potpuno krivo...prvo danas su sve manje i manje tenkovi bitni.svaki dan nova zemlja ima interkontinentalne rakete, tako da tenkovi gube na značaju.

drugo: ako si dobar taktičar ne treba ti puno tenkova jedino ako si neki debil pa ti triba 3000 tenkova za jednu bitku...taktika je tu puno važnija od količine tenkova.jer ako se ti dobro postaviš sa manje tenkova i dobro se organiziraš ti si u stanju porazit iako si npr trostruko nadjačan...

O cemu ti pricas?

kakve intekontinentalne rakete?

Daj mi molim te navedi neki rat u zadnjih 30 godina gdje su one upotrijebljene?

tenkovi suvišni?

Sta ti nije neugodno tako se sramotit?

Stvar je vrlo jednostavna!

Svjetske vojne sile su poznate, ko ima sta na raspolaganju je isto poznato, i jednostavno nema smisla ici u 4-tu generaciju tenkova, kad 3 generacija zadovoljava sve zadace i potrebe.

nisam vjernik, ali zaista "Bože moj" kakve sve gluposti čovjek ne pročita..

Neznam više dali je to "Hoću intenet" generacija, ili su ljudi počeli učit svjetsku povijest i vojnu tehniku u "Call of Duty" i "Crysis"...

ovi lokalni ratovi se ne računaju tipa u siriji i slično.kad sam govorio o tome mislio sam na sukobe većih razmjera.ma šta ti misliš da bi kina npr slala tenkove i ljudstvo bezveze gubila umjesto da lansira jednu raketu koja će neprijatelju nanjet ogromne gubitke...npr da izbije neki veći sukob na razini svijeta što ti misliš da bi oni slali tenkove jedni na druge kad im je jednostavnije lansirat nekoliko raketa.razmisli prije nego nešto komentiraš.

PRODAJEM AJVAR
15 godina

ma kakve više ovo ima veze s igrom world of tanks... otvorite si temu o intekontinentalnim raketama pa raspravljajte dok vas drži

i dajte se naučite da je ovakvo citiranje postova nehumano... citirate 15 redova s iste stranice da bi napisali 3 reda -.-''

otvorite oči i pogledajte kolko ste temu zatrpali samo citiranjem

★★★★★☆
15 godina
Mislio se riješiti SU-85 radi micanja stosedmice ali moram reći da taj tenk još uvijek rastura u svom tieru, ovaj top koji je zamjenio stosedmicu ga je i više nego dostojan, bar po dosad viđenom.

Što se tiče type vs IS-3 rasprave koja je bila prije par postova, sve ovisi u kojoj situaciji se nađem protivu typea, ukoliko smo 1 na 1 na otvorenom većinom popuši jer me mali gad flanka dosta lako, ali u "oči u oči" sukobu, is-3 ga pojede

a vi koji svaki treći post pišete o tome kako su rusi op, deinstalirajte yebenu igru i samog sebe iz ovog topica jer ništa korisno ni pametno ne govorite
Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan

matchmaking je ostao isti meni se čini, i dalje su borbe t5-t8 t6-t9 t7-t10

a mali ELC rastura ako ga se pravilno koristi, izletiš iza protivnika ispališ mu 200+dmg granatu u dupe i otiđeš dok se on uopće snađe kaj se dogodilo, protiv t5 tenkova je nadmoćan (možda i previše) 

sve se bojim da će ga gadno nerfat sljedeći patch

i kaj se tiče med-heavy t10 tenkova, možda bi mogli malo buffat heavy tenkove, pogotovo mausa koji je postao sprdačina {#}

ako nema 2-3 frajera pokraj sebe da ga čuvaju od flankanja on je kao riba na suhom

17 godina
World of Tanks

Vratio mi se fun faktor u igru. Opet igram s AMX 12t da nagrindam artija i opet se zabavljam.

MM je ok osim za light tenkove. Ako zanemarim AMX-a nisam vidio da je MM spread veči od 2 tiera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 9:44 (Gajotres).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
never kaže...

ja sam samo shvatio da ti nisi igrao high tier med-ove inače nebi ovo pričao.. objasnio sam ti sve, ali odbijaš shvatiti.

evo ti filmić, educiraj se malo.. i sad dodaj na to super precizni i još brži top, veći DPM i mogućnost bušenja t10 heavyja od naprijed..

@renofan

ma maus i e100 1 vs 1 protiv t54 nemaju šanse.. nedavno sam na ruinberg encounteru ulovio e100 sa punim HP-om nespremnog u blizini onog dvorca.. čovijek se pokušao boriti, stati leđima uz zid, ali nije stigao jer sam se vrtio oko njega, skidao mu trackove i HP.. na 1000 hp-a je odustao, prestao se kretati i vrtiti turret jer je skužio da nema smisla opirati se. na žalost netko drugi mu je zadnji šus opalio a ja mu čitav hp skinuo {#}

sada ih čak više ne moraš ni flankati sa med-ovima.. mausa u kupolu pokraj topa sa super preciznim topom sa visokim pennom bušiš svaki put bez problema.

ta 2 tenka su postala sprdačina sa ovim patchom.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ovi lokalni ratovi se ne računaju tipa u siriji i slično.kad sam govorio o tome mislio sam na sukobe većih razmjera.ma šta ti misliš da bi kina npr slala tenkove i ljudstvo bezveze gubila umjesto da lansira jednu raketu koja će neprijatelju nanjet ogromne gubitke...npr da izbije neki veći sukob na razini svijeta što ti misliš da bi oni slali tenkove jedni na druge kad im je jednostavnije lansirat nekoliko raketa.razmisli prije nego nešto komentiraš.

znaci 2 iracka rata su lokalni ratovi?

Iracko - Iranski?

Izrael protiv razno raznih arapskih zemalja...

Vietnam

Indija - Pakistan

Gruzija - Rusija

Itd...

a sirija je ili "gradanski rat" ili teroristicki rat protiv legalne vlasti, ovisno s koje strane gledas i za koga navijas!

ali vrlo mi je drago da si naveo kinu!

Mozes li mi molim te navesti kada je kina upotrijebila "Interkontinentalnu" raketu u Korejskom ratu, Indijsko - Kineskom ratu, ili Vijetnamsko - kineskom ratu?

I reci mi znas li ti uopce sta je "Interkontinentalna raketa"?

Mislim covjek ocekuje da vec iz imena to shvatis!

Evo da ti olaksam:

http://en.wikipedia.org/wiki/Intercontinental_ballistic_missile

I sad ja neznam dali ti svoje znanje vuces iz "Call of duty" ili mozda iz "Battlefielda"!

ali shvacas sta se dogodi kad netko lansira "Interkontinentalnu raketu"?

TO je ukratko "SMAK SVIJETA"!

Interkontinentalna raketa sluzi za gadanje drugog kontinenta sa nuklearnim naoruzanjem, a ne za gadanje tenkovske brigade...

ICBMs are generally considered to be nuclear only; although several conceptual designs of conventionally armed missiles have been considered, the launch of such a weapon would be such a threat that it would demand a nuclear response, eliminating any military value of such a weapon.

Ti shvacas da ako netko ispali takvu raketu, automatizmom sve zemlje svijeta naoruzane nuklearnim projektilima lansiraju svoje rakete, i Zemlja je lagano baj, baj?

To samo u igrama neto ispali nuklearnu raketu, ili baci atomsku bombu na neki grad, i onda 5 specijalaca ide hvatat loše momke!

U Real Life, to je END GAME!!!

a ako mislis da su rakete svemoguće, razmisli opet:

On 1 March 2011, a Merkava MK IV stationed near the Gaza border, equipped with the Trophy active protection system, successfully foiled a missile attack aimed towards it and became the first operational success of the system.

mislim zaista ljudi, nemojte se razbacivat pojmovima, ako ne razumijete njihovo znacenje, i potrudite se barem pokriti osnovno znanje!

@Codgamer

Slobodno mi i dalje stisci "Thumb down" ali to vise govori o tebi, i tvom neznanju, i nepodnosenju tudeg misljenja, kao i nesposobnosti sudjelovanja u raspravi!

P.S.

Ispricavam se ostalim clanovima foruma na ovoliko {#} ali vec 15+ godina proucam vojnu tehniku i naoružanje, i imam jos nekoliko prijatelja koje isto zanima ta tema, pa se ponekad previse uvucem u raspravu, iz ciste zelje da naucim jos neke nove stvari!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 10:12 (Zmalamuth).
17 godina
moderator
World of Tanks

Ohladite s offtopicom jer ću dijeliti kartone. Tenkovi u ovoj igri nemaju veze sa stvarnošću (osim izgleda i imena), tako da je rasprava o stvarnim bitkama i tenkovima potpuno nebitna za temu.

13 0 hvala 7
13 godina
neaktivan
nine kaže...

ja sam samo shvatio da ti nisi igrao high tier med-ove inače nebi ovo pričao.. objasnio sam ti sve, ali odbijaš shvatiti.

imam 1.3k bitki sa pattonom i 300 sa batchatom i naravno da se može pobijedit protiv hevija pogotovo

ako je noob ko ovaj na videu pa promaši 2 puta ali ako zna šta radi teško

15 godina
neaktivan
World of Tanks

i onda hoćeš reći da je uber cool što se sa bat-om ne moraš više truditi zaflankati, nego ga možeš i odsnipati od naprijed dok ga netko drugi zadržava?

uz to je isto jako fora što IS7 ima oko 100 HP-a više od novog e50 {#} (toliko o prednosti HP-a koju spominješ)

pazi ovo.. zamisli si t62 i IS7 stoje jedan pokraj drugog i u isto vrijeme si počnu rokati u bok.. tko će pobjediti?

svakako IS7 je jako teško skinuti 1 na 1 sa t9 medom. sa t10 će biti masu lakše.

ali da ti kažem jednu stvar.. to je fking poanta.. sa heavyjem bi se trebao osjećati superiorno u odnosu na med tenk.

heavy ubija meda, med TD-a, TD heavyja i nazad u krug. to je balans.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

naravno da mozes protiv hevija, i sa light tenkom ak znas kaj radis,pogotovo ak si vozil i hevija pa znas kaj moze

imajte na umu da francuske zujalice isto ko i ostali lightovi tira 5 imaju u mm-u bonus faktor +1.5 tir

znaci m24 chaffee mm tretira ne ko tir5 nego ko 6.5, tako i ostale

i ja proucavam vojnu tehniku od malih nogu pa ne laprdam ovdje o tome kaj je a kaj nije

ovo je IGRA radjena za RUSKO trziste za konstantno izvlacenje NOVACA

ak neko ne cita ono kaj pise malim slovima,citaj kaj pise velikim

pametnom dosta i sve mu je jasno

evo sad dosla nova ponuda u gift shop,al opet direktno za cash

sve ovo kaj vi zelite i na kaj se zalite,rjesenja odavno postoje,al se ne implementiraju,jer nad svim programerima su strucnjaci za lovu i hoce lovu

kolko tesko je napisat kod za max 2 arty po gejmu?

vidio sam ih 7 u mom timu

enivej odo ja na more sljakat do jeseni

na acc 10 milja, 100k free expa, 5 parkirnih mjesta prazno (1.zona naravno),otkljucani svi medsi i td-i tir7... jucer zgasio svjetlo i zakljucal vrata{#}

zatvoreno zbog godisnjeg odmora sezonskog rada

pa nek lagano prasina padne na sve tenkove...

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,jeli se to meni čini ili su oni dodali east asia server?

Kada su to napravili?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Američko tržište donosi najviše novaca onda rusko a EU manje. Ima negdje ili na forumu ili na redditu

0 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

kako su oni zahebali igru sa ovim masovnim rikavanjem modula.to mi se javiše gadi u igri. pa nije prosla partija da mi nije otišao top na bilo kojem tenku.zna se dogodit čak tri puta zaredom. totalno nepotrebno

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

kako su oni zahebali igru sa ovim masovnim rikavanjem modula.to mi se javiše gadi u igri. pa nije prosla partija da mi nije otišao top na bilo kojem tenku.zna se dogodit čak tri puta zaredom. totalno nepotrebno

Daj zamisli...pogodi me GwPanther i na mom Ferdiju ode top... popravim ga, odmah i nakon par trenutaka opet me pogode u top....

16 godina
Ziga kaže...

Daj zamisli...pogodi me GwPanther i na mom Ferdiju ode top... popravim ga, odmah i nakon par trenutaka opet me pogode u top....

ista stbari meni samo se dogodila x puta.a ja ga svaki put popravim odma i onda sam pljuga.evo sad ja i is7 napadamo i kaže lik gun dead. :)

trebam link nekog dobrog overtarget moda

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 11:52 (Kill Frenzy).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon 7.5 igra mi je ponovo zabavna.
Btw trebalo bi uvesti T XI HT-ove i mozda tier IX arty da balans izmedju klasa bude opet kao u 7.4 i prije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

MADE IN GERMANY {#}

2 top komentara, so fuc*ing true{#}{#}{#}

btw sry za OFF TOPIC

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
ma kakvi tier 9 arty, ionako su premoćni spg-ovi, pogotovo dok ih je više u timu, i jedu nove td-ove samo tako, pogotovo švabu
Pričam i serem bezveze
17 godina
World of Tanks

Biti će i T10 SPG. Samo neće imati veči damage neo što trenutni arty ima.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__7560#entry2441909

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 12:29 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nabavio konačno t-29...prva bitka,stock tenk i već 2 killa...

Ali inače je malo spor...i trebam nagirndati creditse da stavim 90mm top kojeg imam još sa m6,zatim idem na motor.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice