World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.376.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

bilo bi dobro da sad stave i T11 heavye,samo šta stavit je problem...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Po sovjetskoj tenkovskoj politici t-64 i t-80 bi se smatrali također heavy tenkovima.

edit:

idem ja sa elc amx-om i ostalo mi kakvih 40-ak hp-a,pa idem rammati neprijateljskog afk kv-1,ja umrem a njemu ništa,lol...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 9:48 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Neće biti tier 11 tenkova dok nedovrše tech tree po nacijama.

Znači britanci  2 patcha, japanci u 2 patcha, europsko u 2 patcha + poneki patch ko 8.0. Znači kroz 9-10 patcheva može se očekivati da će tier rasti, naravno ako će imati barem pola igrača koji će ostavljati lovu od današnjeg broja.

Jer zašto bi napustili razvoj ako još mogu izvlačiti solidnu količinu love, nisu oni toliko bedasti.

A što staviti, bez brige već imaju u planu oni dosta toga, čak i neke modele za arty tier10. Feel the power. :D

@h51

Znam ja dobro da svaki tenk ima high i low rollove. Samo zašto je high roll češći na rusima, nego na drugim tenkovima? Zašto me 268 3 puta koliko sam ga sreo odero za 1000+ sprijeda, a Jgpz E100 1000-1050, 8 puta koliko sam imao prilike osjetiti njegove granate? Slučajnost?

Ne znam, vidjet ćemo, u planu je jedan test, sa 268, E4 i E100  da vidimo malo kako se ponašaju i kakav je average damage na nekih 250+ granata. E4 mi se čini OK, iako ima velike weakspotove, ljudi još ne znaju gađat. Damage output se uglavnom vrti od 750-850, poneka radi do 950damagea. Bounca nemoguće(GW panther sa strane). Ammo storage je svuda po tenku. Gun depression ubili, stvarno im nije to trebalo. Kupola je ogromna i trebao bi se spustiti top ko na T30, ipak je to feature američkih tenkova.

Btw. od jučer zanimljiva situacija, t95 mi 9 shooteva na t54 i IS-7 radi crit/0 dmg, a 2 shoota koja sam opalio na M103 i Jagdtigera radi 750 damagea. Udaljenost 400-450 metara, ista partija. Nešto čudno, jel?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Koje države? Kakvi ruski tenkovi.  Daj malo koristi internet i ne bubaj bez veze. Čovjek ti je dao linkove najboljih tenkova današnjice. Kada vidim rečenicu da je T-72 sbosoban  slabo mi je. Kada? Gdje? U kojemu sukobu? Na osnovu čega izvodiš ove zaključke? U prom sukobu  Iraku (operation Desert storm) koji je bio četvrta oklopna sila pogledaj omjer uništenih tenkova. Dajte ljudi nemojte te fore iz JNA više provaljivati u 21. stoljeću.

14 godina
neaktivan

Ok, očito ih ima više, ali za mnoge države MBT-ovi su i dalje ruska T linija koja su uglavnom nekakvi kvazi mediumi. Pa čak i T-90 kao najmoderniji ruski tenk ima "samo" 47 tona (panther je imao 45 tona npr.). Hrvatski Degman ima 44.5 tona  i i dalje je MBT (baziran na T-72 koji je isto MBT). T-80 ima 42-48 tona, isto MBT. Širok je to pojam.
Doduše jedan T-72 ne može parorati Abramsu ali T-90 je već itekako sposoban.

Iako iskreno neznam po kojim se točno parametrima to precizno određuje (B1 je teški tenk, a ima samo 28 tona).

No uglavnom mislim da su tier X mediumi ok, makar su tier X TD-ovi malo previše.

potpuno krivo.baziran je na tenku m-84

PRODAJEM AJVAR
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 11:15 (cod4gamer).
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Ok, očito ih ima više, ali za mnoge države MBT-ovi su i dalje ruska T linija koja su uglavnom nekakvi kvazi mediumi. Pa čak i T-90 kao najmoderniji ruski tenk ima "samo" 47 tona (panther je imao 45 tona npr.). Hrvatski Degman ima 44.5 tona  i i dalje je MBT (baziran na T-72 koji je isto MBT). T-80 ima 42-48 tona, isto MBT. Širok je to pojam.

Iako iskreno neznam po kojim se točno parametrima to precizno određuje (B1 je teški tenk, a ima samo 28 tona).

No uglavnom mislim da su tier X mediumi ok, makar su tier X TD-ovi malo previše.

LOL, m84 je YU verzija t72 rađena po licenci

14 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
cod4gamer kaže...

LOL, m84 je YU verzija t72 rađena po licenci

i?pogledaj razlike između t-72 i m-84 tako da ne možemo reći da je rađeno po modelu t-72 jer se na kraju m-95degman puno razlikuje od t-72.a kad tako govorimo onda možemo u nedogled.t-72 je rađen na temelju t-62,ovaj na temelju t-55 a ovaj na temelju t-54 i tako dođemo do ms-1.

PRODAJEM AJVAR
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Izvod sa weba Đuro Đaković:

Degman predstavlja uspješno izveden spoj dobrih karakteristika tenka M-84 i suvremenih tendencija i rješenja. Odlikuje se niskom siluetom, malom masom, velikom specifičnom snagom i snažnim naoružanjem.

Tenk M-84 je utemeljen na ruskom tenku T-72 i odlikuje se najvećim primjenjenim kalibrom topa i učinkovitim streljivom, automatskim punjenjem topa, malom masom i niskom siluetom, te dobrom zaštitom.

ĐĐ SV razvija program modernizacije tenkova T-72 i M-84, u skladu sa novim vojnim tehnologijama, što uključuje povećanje pokretljivosti, vatrene moći i oklopne zaštite.

http://ddsv.hr/vojni_program.html

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jučer u jednoj partiji sprašim šanžer u guzicu Lovea i svi prođu s damage. Par min poslje sprašim dva šanžera u guzicu KV5, 10 prođe a samo jedan napravi damage 

0 0 hvala 0
17 godina
vladtepes975 kaže...

Koje države? Kakvi ruski tenkovi.  Daj malo koristi internet i ne bubaj bez veze. Čovjek ti je dao linkove najboljih tenkova današnjice. Kada vidim rečenicu da je T-72 sbosoban  slabo mi je. Kada? Gdje? U kojemu sukobu? Na osnovu čega izvodiš ove zaključke? U prom sukobu  Iraku (operation Desert storm) koji je bio četvrta oklopna sila pogledaj omjer uništenih tenkova. Dajte ljudi nemojte te fore iz JNA više provaljivati u 21. stoljeću.

Pa nisam ni rekao da je T-72 sposoban... T-90 je bar na papiru sposoban, mislim da nije baš ni vidio neku veću borbu.

Šta fali ruskim tenkovima? Lako je sa Abramsima polupat T-72 koji je tehnološki zastario u odnosu na Abramasa. Na isti način bi i T-72 sa dobrom posadom polupao vaše precijenjene Mausove.

KV-1 je popio preko 130 pogodaka od cijele 8. njemačke oklopne divizije i njih 5 je uništilo 43 njemačka tenka. Toliko o tome da su ruski tenkovi loši. Da, išlo se na broj umjesto na kvalitetu ali njemački tenkovi su imali ogromnih problema sa ovjesom, motorom i mjenjačem kao što je netko već rekao i đaba im onda oklop i top kad će kad tad crknut usred bojnog polja.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
15 godina
World of Tanks

Otkad je doša novi patch stalno imam ove probleme. Itko zna razlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Oprosti na nekonstruktivnom odgovoru, ali ovo bas izgleda cool, pogotovo to crno nebo. :)

Vidjao sam i prije da su ljudi imali takvih problema, savjetujem ti da proguglas WOT black sky ili tako nesto, vjerojatno ces brzo pronaci rjesenje.

15 godina
neaktivan
Vido kaže...
vladtepes975 kaže...

Pa nisam ni rekao da je T-72 sposoban... T-90 je bar na papiru sposoban, mislim da nije baš ni vidio neku veću borbu.

Šta fali ruskim tenkovima? Lako je sa Abramsima polupat T-72 koji je tehnološki zastario u odnosu na Abramasa. Na isti način bi i T-72 sa dobrom posadom polupao vaše precijenjene Mausove.

KV-1 je popio preko 130 pogodaka od cijele 8. njemačke oklopne divizije i njih 5 je uništilo 43 njemačka tenka. Toliko o tome da su ruski tenkovi loši. Da, išlo se na broj umjesto na kvalitetu ali njemački tenkovi su imali ogromnih problema sa ovjesom, motorom i mjenjačem kao što je netko već rekao i đaba im onda oklop i top kad će kad tad crknut usred bojnog polja.

Prvo i osnovno je razlika u doktrini izmedju Nato saveza i Warsaw Pacta.

Ukratko, ruse je bolila neka stvar oce li im tenk i posada prezivjet ili ne, jer su mogli racunat na brojcanu premoc.

Dok je NATO savez morao vise ulozit na zastitu i tenka i posade.

A usporedivat T-72 i Mausa je glupost, jer je upitanju 30 godina razlike.

dok su I Abrams i T-72 iz istog razdoblja, s tim da je T-72 jeftina verzija T-64 koji je bio preskup.

KV-1 je popio preko 130 pogodaka od cijele 8. njemačke oklopne divizije 

Mislim stvarno otkud ti ta glupost? jeli ti uopce shvacas sta je divizija? njena velicina? broj ljudi, tenkova??

Taj Kv-1 imao razvaljene gusjenice na jedinom prolazu kroz nekakvo mocvarno podrucje, a njemci nisu imali stuke u blizini da ga rijese, pa su se zezali sa njime cijeli dan, a ovih 5 unistilo 43, da unistili su PZII i PZIII, daj malo citaj sa razumijevanjem.

I opet se vracamo na Abrams vs T-72.

Stvar je u tome da ameri od 1973 kad je izasao prvi abrams konstantno ga unaprijeduju i poboljsavaju, evo prije misim 2 godine su mu stavili novi top, prije 3-4 godine su mu stavili 2 tone dodatnog oklopa i opreme za "Urban Combat", sad je negdje 5 generacija abramsa, i jedino sta se nije mijenjalo je trup.

Rusima se neda ili nezele, ili je takav koncept da nisu bas poboljsavali T-72 sa iznimkom reaktivnog oklopa, cak su cesi napravili bolji upgrade T-72 nego rusi, stavili su mu brze elektromotore na kupolu i 2x20mm top da moze sluzit za protuzracnu obranu.

Mozemo mi sad o ovome razglabat slijedecih 20 strana, ali daj si barem uzmi vremena prodji barem wiki, mozes i achtungpanzer, 

http://www.achtungpanzer.com/panzerkampfwagen-vi-tiger-ii-ausf-b-konigstiger-kingroyaltiger-tiger-ii-sd-kfz-182.htm

pa ces saznat da nema nigdje podatka da je King TIger ikad bio probusen u borbi odnaprijed.

ili nabavi neke literature

Pa kad podebljas svoje znanje, sa zadovoljstvom mozemo razgovarati o novim generacijama tenkova.

P.S.

Tezina degmana je relativno mala jer fali pola opreme, nema automatskog odgovora na paljbu i jos nekih stvari, taj tenk nije gotov osim na papiru. jer je to ustvari trebao biti spoj M-84 i  Leoparda.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Jedino što ti može pomoći je potpuna reinstalacija igre. Kad se takve grafičke greške događaju to obavezno treba reisntall igre.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
Krešo91 kaže...
sirka666 kaže...

Jedino što ti može pomoći je potpuna reinstalacija igre. Kad se takve grafičke greške događaju to obavezno treba reisntall igre.

Sva sreća nisam izbrisao novi setup {#}

17 godina
mystik kaže...
Ne znam, vidjet ćemo, u planu je jedan test, sa 268, E4 i E100  da vidimo malo kako se ponašaju i kakav je average damage na nekih 250+ granata. E4 mi se čini OK, iako ima velike weakspotove, ljudi još ne znaju gađat. Damage output se uglavnom vrti od 750-850, poneka radi do 950damagea. Bounca nemoguće(GW panther sa strane). Ammo storage je svuda po tenku. Gun depression ubili, stvarno im nije to trebalo. Kupola je ogromna i trebao bi se spustiti top ko na T30, ipak je to feature američkih tenkova.

Odigrao sam jučer 4 partije sa e100 td i uglavnom sam radio cca 1200 dmg, dva is7 po 55 i 56%, is4 50%, e50 70%, m103 60%, najmanji mi je bio na mausu 30%

Moram stavit novu verziju xvm da opet gledam hp dmg a ne postotke...

Javi kad se bude testiralo pa i ja uletim

clock2much
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Cele303

možeš si i na defaultnom over targetu namjestiti HP umjesto postotaka u opcijama.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

može mi neko detaljno objasnit prednosti i nedostatke med tenkova amera i rusa, krenuo bi s jednom od te dvije grane i dvoumim se

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

T-34 (tier 5)

Dobra pokretljivost/brzina, 57 mm top ima dobru penetraciju/rate of fire

T-34-85 (tier6)

Nakon novog patcha je izgubio 100mm top, dodan mu je jaći motor i novi 85mm top. Time je postao pokretljiviji i bolji za flankanje

T-43 (tier7)

Nabildani T-34-85 sa istim topom i više HP-a... Dok sam grindao s njim, nisam bio previše zadovoljan...

T-44 (tier8)

Precizan 100mm top, jako osjetljiv ammorack (najbolje je staviti "wet ammorack" modul), dosta pokretljiv, slab armor

T-54 (tier9)

(Meni osobno jedan od najboljih tenkova u igri)

Jako dobra pokretljivost, kupola često bounca radi zakrivljenosti, česta ammorack oštečenja, jako dobar za flankanje, skupa municija (1230 creditsa), niski profil tenka

T-62 (tier 10)

(Malo sam igrao s njime na test serveru i trenutno grindam za njega sa T-54)

Slabiji hull armor od T-54, manje pokretan/sporiji od T-54, njegov 100mm top je precizan, ima veliki rate of fire i penetraciju, ali jako slabu elevaciju prema dolje, dobar je za flankanje i potporu iz daljine...

Ukratko, Ruski medium tenkovi imaju veliku mobilnost, brzi su i jako su dobri u flankanju.

Mana im je relativno slab oklob, osjetljivi ammorack kod viših tierova, i mala elevacija topova.

Što se tiće amera, najviše sam igrao s Easy 8 i T-20...

M4A3E8 - easy 8 (tier 6)

76 mm top ima jako veliki rate of fire i solidnu penetraciju, jako slab armor.

T-20 (tier 7)

90mm top ima dobru penetraciju...

Ukratko, Ruski medium tenkovi imaju veliku mobilnost, brzi su i jako su dobri u flankanju.

Mana im je relativno slab oklob, osjetljivi ammorack kod viših tierova, i mala elevacija topova.

Američki mediumi imaju bolji oklop na kupoli,sporiji su od rusa, topovi im rade veliki damage i imaju dobru elevaciju (mogu pucati iz hull-down pozicije)...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 17:43 (Shamrock).

2 1 hvala 1
15 godina
sirka666 kaže...

za ovu drugu sliku i nevidljivi tenk..

trebas si u postavkama cloaking device-a namjestit da ti i gusjenice zaklouka{#}

tak da je cijeli tenk nevidljiv (ovdje ide nevidljivi smajli)

meni je slika smjesna jer me podjsjetila da mi se isto to dogadjalo u crysis-u, nevidljivi dzipovi i tenkovi,  cak mi je znal i helikopter bit nevidljiv, al se vidjelo pilote i njihova sjedala

reinstalacija, nist drugo ne pomaze

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
neaktivan
never kaže...

neznam zašto bi medsi istisnuli hevije

istina da imaju dobre topove ali i dalje nemaju armora

rađe vidim na svom timu is7 nego nekog od ovih novih medsa

ne znam dali si igrao medse, ali po meni je poanta med tenka flankanje, scoutanje i support..

sad ako malo proučiš topove primjetit ćeš da su topovi od novih medova rekao bih duplo bolji od topova od HT-ova.

svi novi t10 medovi imaju veću penetraciju od IS7 i mausa (izuzev b-chata koji ima za 1 manju penny od IS7 a još uvijek veću od mausa).. uz to puno veći ROF (rezultira većima DPM-om), accuracy i aiming time.. daj mi objasni gdje je tu logika?

više nije potrebno flankanje, nego možeš bušiti HT-ove od naprijed kako hoćeš.

uz to 100-200 HP-a razlike između određenih med-ova i heavyja također nema smisla.. heavy bi trebao biti ako ništa izdržljiviji od ostalih tenkova.

napregni vijuge i shvatit ćeš da je balans pošteno narušen.

po meni bi trebalo ili nerfati penn svih medova ili jaaaakoo nabuffati HP heavyja.

@mystik

haha opet subjektivne fantazije o ruskoj nadmoći.. napravi legitimno mjerenje i dokaži svoje tvrdnje. 

do tada barem sjedi i razmisli prije nego kreneš pisati gluposti jer ovo fakat već postaje smiješno..

zapravo pozivam svakoga tko ima slične tvrdnje da ih dokaže.. fakat ste smiješni.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ruski tenkovi više praštaju od ostalih, ali to ne znači da su OP....

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ste general preferirati ćete Rusku tenkovsku doktrinu(više ali manje kvalitetnih tenkova).

Ako ste član posade preferirati ćete njemačko/američku doktrinu(manje tekova ali su tenkovi kvalitetniji).

I u ovom slučaju učestalost kvarova ne uzimam u obzir za kvalitetu,jer ako zbog kvara ne stignete u bitku,živjeti ćete još koji dan duže,a ako se kvar dogodi u bitci baremćete imati dobar oklop koji će glavu čuvati(i nadati se da se kvar ne dogodi baš u neprijateljskom teritoriju).

Čuo sam onu priču kako je jedan britanski challenger satima izdržao pod paljbom dok ga nisu spasili.30-tak raketnih udara različitih raketa(uključujući i neke malo modernije) je izdržao.

Ništa,britanci imaju ugrađeni čajnik i pili oni čaj unutra. Like a sir.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo dosad najuspješnija runda s novim ELC AMX-om, predobar je i prezabavan, a kao što se vidi sa SS-a, može se s njim pošteno zarađivati, u prosjeku imam po 15k i zato mi je to novi glavni money maker. Prelako je harassat TD-ove, pa čak i heavy tenkove, jedino mi mediumi stvaraju probleme tu i tamo. Nakon jedan dan igre već imam Ace tanker. {#} Iako ga često baca u tier 9 runde, moram priznat je mi je ovo prvi tenk sa kojim mi to nije bilo bitno jer i tu radi dobar dmg i samo tako uništava TD-ove. Preporuka svima!

1 1
2 2
ace ace
LoL username: UnimatriX (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 20:07 (Unimatrix 007).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ako ste general preferirati ćete Rusku tenkovsku doktrinu(više ali manje kvalitetnih tenkova).

Ako ste član posade preferirati ćete njemačko/američku doktrinu(manje tekova ali su tenkovi kvalitetniji).

I u ovom slučaju učestalost kvarova ne uzimam u obzir za kvalitetu,jer ako zbog kvara ne stignete u bitku,živjeti ćete još koji dan duže,a ako se kvar dogodi u bitci baremćete imati dobar oklop koji će glavu čuvati(i nadati se da se kvar ne dogodi baš u neprijateljskom teritoriju).

Čuo sam onu priču kako je jedan britanski challenger satima izdržao pod paljbom dok ga nisu spasili.30-tak raketnih udara različitih raketa(uključujući i neke malo modernije) je izdržao.

potpuno krivo...prvo danas su sve manje i manje tenkovi bitni.svaki dan nova zemlja ima interkontinentalne rakete, tako da tenkovi gube na značaju.

drugo: ako si dobar taktičar ne treba ti puno tenkova jedino ako si neki debil pa ti triba 3000 tenkova za jednu bitku...taktika je tu puno važnija od količine tenkova.jer ako se ti dobro postaviš sa manje tenkova i dobro se organiziraš ti si u stanju porazit iako si npr trostruko nadjačan...

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...

potpuno krivo...prvo danas su sve manje i manje tenkovi bitni.svaki dan nova zemlja ima interkontinentalne rakete, tako da tenkovi gube na značaju.

drugo: ako si dobar taktičar ne treba ti puno tenkova jedino ako si neki debil pa ti triba 3000 tenkova za jednu bitku...taktika je tu puno važnija od količine tenkova.jer ako se ti dobro postaviš sa manje tenkova i dobro se organiziraš ti si u stanju porazit iako si npr trostruko nadjačan...

Čekaj i to sad ima kao direktne veze sa ovime šta sam ja rekao?Govoriš o sasvim trećoj stvari.

Ja govorim o onome šta je važnije generalu a šta običnom vojniku.

Ali inače ruska strategija je imati brojčanu nadmoć,barem je takva bila   u vrijeme sovjetskog saveza.

A ako neznaš razliku između strategije i taktike onda nemaš  šta komentirati ovaj post.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 20:21 (g12356).
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...

Čekaj i to sad ima kao direktne veze sa ovime šta sam ja rekao?Govoriš o sasvim trećoj stvari.

Ja govorim o onome šta je važnije generalu a šta običnom vojniku.

Ali inače ruska strategija je imati brojčanu nadmoć,barem je takva bila   u vrijeme sovjetskog saveza.

A ako neznaš razliku između strategije i taktike onda nemaš šta komentirati ovaj post.

hahahahahahahahahahah dobro me nasmijah ;-) što ti znaš koji general voli...

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
World of Tanks

General se brine samo za pobjedu svoje države a vojnik samo za to da izvuče živu glavu.Pročitaj par knjiga Svena Hassela pa ćeš vidjeti da sam u pravu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...

O cemu ti pricas?

kakve intekontinentalne rakete?

Daj mi molim te navedi neki rat u zadnjih 30 godina gdje su one upotrijebljene?

tenkovi suvišni?

Sta ti nije neugodno tako se sramotit?

Stvar je vrlo jednostavna!

Svjetske vojne sile su poznate, ko ima sta na raspolaganju je isto poznato, i jednostavno nema smisla ici u 4-tu generaciju tenkova, kad 3 generacija zadovoljava sve zadace i potrebe.

nisam vjernik, ali zaista "Bože moj" kakve sve gluposti čovjek ne pročita..

Neznam više dali je to "Hoću intenet" generacija, ili su ljudi počeli učit svjetsku povijest i vojnu tehniku u "Call of Duty" i "Crysis"...

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

a o cemu ti pricas??

istina je da Challenger ima najbolji oklop danasnjice, ali da je neprobojan, nebi bas islo.

niti jedan jos nije bio kompletno unisten.

Ali jedan je bio probijen odsprijeda sa protuoklopnom raketom, pa je vozac nazalost ostao amputirane noge.

Ali ne postoji oklop koji se nemoze unistit, posebno ne sa danasnjim raketama.

a ono sa kvarovima???

O cemu pricas WW2 ili??

Ruski tenkovi nekvalitetni?

imaju možda "manje" oklopa i nedaju se tako dobro unaprijedit, ali to nema nikakve veze sa kvalitetom.

Jer opet ni tenk nista ne znaci ako nema posadu koja ga zna iskoristit.

Potrazi "Yom kipur War" i tenkovske bitke koje su se onda odvijale, sirija je imala najmodernije ruske tenkove sa ugradenim "Night Vision" dok su Izraelci imali rucne "Night Vision" odnosno komandant tenka je morao otvorit poklopac, gurnut glavu van i trazit di je neprijatelj.

Ali Posto su izraelske posad bile puno bolje pripremljene, prebili su sirijce ko "beba zvecku"!

Potrazi National Geographic - Greatest tank battles - "The October War: Battle for the Golan Heights"

Odlicno opisana i pokazana bitka!

ili ostale iz serije:

http://en.wikipedia.org/wiki/Greatest_Tank_Battles

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 21:02 (Zmalamuth).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice