World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.379.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
D.N.R. kaže...
luka94 kaže..

Šta si ti dežurni money maker ovdje? Prije par dana kad sam čitao postove igrao si na acc-u od nekog drugog, koliko usluge naplaćuješ {#}

ništa ne naplaćujem,ja čisto iz dosade grindam ljudima,usput imam priliku probat razne tenkove :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jao ovi filmići fizike su živa komedija.. zamislite sve one siemka i kurwa guyeve kad se krenu zabijati i skakati niz litice {#}

mislim da će prvih par tjedana igre biti JAAAKOOOO tragikomično.

kada to izađe bome ću se prvo naigrati treninga LOL.. ne želim raditi backflipove kao luchs na onom jednom filmiću lol.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Maloprije jedna odlična sa Jagdpanzer-om 4.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitam ja onako iz zezancije njih šta znači kurwa...

Rečeju mi oni:it means friend.

Neznaju oni da ja znam šta to znači :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
luka94 kaže...

Šta si ti dežurni money maker ovdje? Prije par dana kad sam čitao postove igrao si na acc-u od nekog drugog, koliko usluge naplaćuješ {#}

ništa ne naplaćujem,ja čisto iz dosade grindam ljudima,usput imam priliku probat razne tenkove :)

evo jos jednog ovisnika kaj se navuko i nemre se skinut,al jos trazi ko ima bolji dop popis tenkova, khm khm{#}

dacu ti ja i svoj pa grajndaj meni {#}

dragon ridge je privremeno povucen zbog crvenog ekrana,bilo u obavjestima u nekom patchu

abbey je low tir mapa,svaka druga sa tetrachom i tam sam

t-34-85 je predobar med, m4 linija ima sra*** od topa ko i vk(130 +-10 pen na 8.8cm) u usporedbi s 100mm(175 pen)

jedino kaj top nisani ko 85mm na t-28, mos otic na kavu

da tenk je srot,svi te buse,al snajpanjem iz pozadine i strpljivim nisanjenjem mozes nalupat i velike igrace,mislim da taj top busi sve zivo,naravno ne odnapred

bit je u witam-siemka stilu igre a to znaci nejdi na flank di bi trebalo jer je prazan,odi IZMEDJU ostalih,ne ispred,i dovrsavaj kaj oni zapocnu,mozda poluflankat,ne se izlagat al igrat malo agresivnije,jer se svi boje ko pic**ce da ih neko ne pogodi

sam branit prazan flank=po zakonu vjerojatnosti nedebili iz protivnickog tima idu svi tam=prvi si mrtav=gastritis,strgana tastatura ili si na apaurinima

treba igrat pametno kad se moze,a po potrebi igrat NEpametno tj. poglupit gameplay za bolji skor

naravno,ak drmnes 2 pive sve ti dodje samo,iznutra,nagonski

{#} zbogom kv-5, bio si dobar i jeftin,naravno jedna velika krama,ali ides u ropotarnicu povijesti da bi ustupio mjesto novim, "boljim" tenkovima koji su skuplji

7500 golda je stvarno gratis,a treba placat hrpu programera koji razvijaju 3 igre paralelno sustav kupovine golda do savrsenstva i da bude dostupan cak i zaludjenom srednjoskolcu s mobom{#}{#}

pocivao u miru {#} na digitalnim proplancima sa ostalim umirovljenim strojevima-t23, type, i ostali za koje neznam,bili su predobri da bi ostali

probal sam super pershing,ide 34 na sat ko i t34{#}

nema vise pravog mediuma

btw jucer sam kak sam i reko uzo golde prek dao pay-a,to zadovoljstvo me kostalo 65 kn(tocno tolko,mozete racunat tak,jer ono kaj tam pise za 54kn i nesto je naravno laz,prevara,ili pisano sitnim slovima)

mala svota da si ja uparkiram lorena

sa test servera:

novi tir 5 amx ima drugi top 75 long 44,a treci je 90mm isti ko i na sad 13-90

tir 6 amx12 i tir 7 amx13 imaju isti top 75,kao i sada 13-75 (sa50 mislim da se zove)

tir 8 13 90 ne prima vertikal (nazalost)

dobije se kompenzacija za 107  top sa su-85 u vidu 14 400 free expa

i kompenzacija za 85mm sa t-28 ( 4250 free expa)

expi sa tenkova koji idu tir gore ostaju na tim tenkovima

jucer sam sa amx12 unlokar arty tir5 55 500 expa

nakon patcha amx12 tir6 moze istrazit arty tir6 za 140 000 expa

za loren ce trebati umjesto 110k 198k expa

batman je 200k expa

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
luka94 kaže...

evo jos jednog ovisnika kaj se navuko i nemre se skinut,al jos trazi ko ima bolji dop popis tenkova, khm khm{#}

dacu ti ja i svoj pa grajndaj meni {#}

dragon ridge je privremeno povucen zbog crvenog ekrana,bilo u obavjestima u nekom patchu

t-34-85 je predobar med, m4 linija ima sra*** od topa ko i vk(130 +-10 pen na 8.8cm) u usporedbi s 100mm(175 pen)

jedino kaj top nisani ko 85mm na t-28, mos otic na kavu

da tenk je srot,svi te buse,al snajpanjem iz pozadine i strpljivim nisanjenjem mozes nalupat i velike igrace,mislim da taj top busi sve zivo,naravno ne odnapred

bit je u witam-siemka stilu igre a to znaci nejdi na flank di bi trebalo jer je prazan,odi IZMEDJU ostalih,ne ispred,i dovrsavaj kaj oni zapocnu,mozda poluflankat,ne se izlagat al igrat malo agresivnije,jer se svi boje ko pic**ce da ih neko ne pogodi

sam branit prazan flank=po zakonu vjerojatnosti nedebili iz protivnickog tima idu svi tam=prvi si mrtav=gastritis,strgana tastatura ili si na apaurinima

treba igrat pametno kad se moze,a po potrebi igrat NEpametno tj. poglupit gameplay za bolji skor

naravno,ak drmnes 2 pive sve ti dodje samo,iznutra,nagonski

{#} zbogom kv-5, bio si dobar i jeftin,naravno jedna velika krama,ali ides u ropotarnicu povijesti da bi ustupio mjesto novim, "boljim" tenkovima koji su skuplji

7500 golda je stvarno gratis,a treba placat hrpu programera koji razvijaju 3 igre paralelno sustav kupovine golda do savrsenstva i da bude dostupan cak i zaludjenom srednjoskolcu s mobom{#}{#}

pocivao u miru {#} na digitalnim proplancima sa ostalim umirovljenim strojevima-t23, type, i ostali za koje neznam,bili su predobri da bi ostali

probal sam super pershing,ide 34 na sat ko i t34{#}

nema vise pravog mediuma

btw jucer sam kak sam i reko uzo golde prek dao pay-a,to zadovoljstvo me kostalo 65 kn(tocno tolko,mozete racunat tak,jer ono kaj tam pise za 54kn i nesto je naravno laz,prevara,ili pisano sitnim slovima)

mala svota da si ja uparkiram lorena

sa test servera:

novi tir 5 amx ima drugi top 75 long 44,a treci je 90mm isti ko i na sad 13-90

tir 6 amx12 i tir 7 amx13 imaju isti top 75,kao i sada 13-75 (sa50 mislim da se zove)

tir 8 13 90 ne prima vertikal (nazalost)

dobije se kompenzacija za 107  top sa su-85 u vidu 14 400 free expa

i kompenzacija za 85mm sa t-28 ( 4250 free expa)

expi sa tenkova koji idu tir gore ostaju na tim tenkovima

jucer sam sa amx12 unlokar arty tir5 55 500 expa

nakon patcha amx12 tir6 moze istrazit arty tir6 za 140 000 expa

za loren ce trebati umjesto 110k 198k expa

batman je 200k expa

daj šta pričaš molim te,nisam ovisnik,i u čemu je problem ako ja dobijem priliku da probam neke tenkove koji me zanmaju?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Odličan srpski VoicePack{#}

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Živcira me kada netko si izmaksa camo pa mi sami ghost shellovi dolaze a ništa se ne scouta...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo jedna dobra sa MS-1 :D

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ED63 kaže...

nije laž, nije prevara, ako kupuješ preko mobilnog ide + pdv

14 godina
ED63 kaže...

wtf??? ti biser si sad prodao KV-5??? AHAHAHAHAH

Sad u 7.5 Patchu ce mu dodat 100HP, povecat ce mu brzinu kupole i povecat ce brzinu okretanja tenka...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
Stolnik kaže...
ED63 kaže...

Sad u 7.5 Patchu ce mu dodat 100HP, povecat ce mu brzinu kupole i povecat ce brzinu okretanja tenka...

Valjda je mislio da se KV-5 nece moci vise kupiti, jer prodati tier8 premium tenk jer kretenizam {#}

13 godina
ED63 kaže...

Mene s t54 i lorainom stalno stavlja na Abbey. Zar nije Provincija low tier mapa?

17 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

Nije dobar...I to iz jednog razloga; ne mogu se prestati smijati..{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 15:32 (Riker).
16 godina
Riker kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Nije dobar...I to iz jednog razloga; ne mogu se prestati smijati..{#}{#}

gdje kopirati fileove

snašao se

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 16:45 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mods folder za audio je zbuggan, pa je najbolje iz res-a kopirati čitav audio folder u res_mods/0.7.4, i onda još hitiš te moddane voice-ove u taj audio folder, overwriteaš stare i to je to {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

samo sam kopirao fileove drito u res/audio folder

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

BTW ja sam si nekidan skinuo ove modove i predobri su mi:

maybach engine sound:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/97597-hypersks-maybach-engine-sound-mod/

probao sam još neki ali ovaj mi puno bolje zvuči.

i realistic gun and hit sounds:

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/95991-realistic-gun-sound-mod/

jeli netko probao ovaj war atmosphere mod?

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/103725-sound-modes-wot-war-atmosphere-bfot-20/

meni se neda skidati jer je 900 megsa {#}

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Iskopirao sam fajlove srpskog voice packa direktno u res/audio i owerwriteao, ali ne radi. Opet Amera cujem.
~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
Iskopirao sam fajlove srpskog voice packa direktno u res/audio i owerwriteao, ali ne radi. Opet Amera cujem.

Ja sam iskopirao cijeli audio folder u res mods 0.7.4 i tamo ubacio ovaj voice pack i radi.

16 godina
neaktivan

Probao sam i to i ne radi.

~
15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Audio folder iz obicnog res kopiraj u res_mods/0.7.4 i onda skinute datoteke kopiraj u taj audio folder u res_mods/0.7.4 i to ti je to.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
16 godina
neaktivan

Evo ga, radi, hvala.

~
15 godina
World of Tanks

Hebeš premium tenkove. George ftw. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

zašto ljudi ostaju na brdu na prokhorovki? zašto??

tako se lagano obranit na toj mapi

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon duzeg odmora od wot-a danas poceo ponovo i odma dva ace tankera. Izuvanje iz cipela sa gw pantherom i GWE{#}. Poceo grindat exp za 268 i izgubio volju.

http://mwreplays.com/replay/GFDUIYNS84N0/

http://mwreplays.com/replay/N5YP24N418LU/

PanterA
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bgmi, došlo mi da prodam acc ili nešto, popi.dio sam danas uh!!! Kad je.enog amx 13 75 na direktan pogodat sa gw tigrom nemogu ubit onda stvarno... Još kad uzme je.eno promašivat cccc. 

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

{#}

da i imam kv-5, a nemam,nebi ga imo-jer ga nebi kupil

steel wall grajnder veliki kv sa 107 topom,spor ko stock kv sa dva R2D2 ispred kupole{#}

probal sam ga na frendovom acc i lupao po tastaturi

ide nekih 20-25kmh

trebal bi mu cyclone filter,speed governor i dodatni benzin da ide 20% brze u idealnim uvjetima(mozda)-ak je neko probao ili ima vise iskustva nek me ispravi

ovo gore je bio oprostaj od neceg (nekome) dobrog za malo para

makli ga da se prodaje super pershing(da probo ga na testu,med koji ide isto 34kmh..pardon, juri)

u svim free 2 play igrama mora dolazit nesto novo i zanimljivo da oni koji stalno kupuju kupe i to novo

a staro ko staro,izgubi se u arhivi

moj t34 ide 34kmh,a kad se zaletim na nizbrdici tad oce i pojurit do 34kmh{#}

i dalje mi je spor do bola,ali gratis premium tenk,necu se zalit

i platio sam ga 160kn kolko sam dal za golde,internet na bonove ne racunam

bil bi stvarno glup da ga sad prodam

a za zabavu imam amx 12,13 75 i 13 90,brzi i zestoki ( i suplji)

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Stolnik kaže...

{#}

da i imam kv-5, a nemam,nebi ga imo-jer ga nebi kupil

steel wall grajnder veliki kv sa 107 topom,spor ko stock kv sa dva R2D2 ispred kupole{#}

probal sam ga na frendovom acc i lupao po tastaturi

ide nekih 20-25kmh

trebal bi mu cyclone filter,speed governor i dodatni benzin da ide 20% brze u idealnim uvjetima(mozda)-ak je neko probao ili ima vise iskustva nek me ispravi

ovo gore je bio oprostaj od neceg (nekome) dobrog za malo para

makli ga da se prodaje super pershing(da probo ga na testu,med koji ide isto 34kmh..pardon, juri)

u svim free 2 play igrama mora dolazit nesto novo i zanimljivo da oni koji stalno kupuju kupe i to novo

a staro ko staro,izgubi se u arhivi

moj t34 ide 34kmh,a kad se zaletim na nizbrdici tad oce i pojurit do 34kmh{#}

i dalje mi je spor do bola,ali gratis premium tenk,necu se zalit

i platio sam ga 160kn kolko sam dal za golde,internet na bonove ne racunam

bil bi stvarno glup da ga sad prodam

a za zabavu imam amx 12,13 75 i 13 90,brzi i zestoki ( i suplji)

KV 5 je strašno dobar tenk kad ga skontaš!

A da nije slučajno...?
16 godina
World of Tanks

ajd ljudi dajte modove koje koristite.ja koristim jimbo crosshair i onaj xvm za damage

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice