Šta si ti dežurni money maker ovdje? Prije par dana kad sam čitao postove igrao si na acc-u od nekog drugog, koliko usluge naplaćuješ
ništa ne naplaćujem,ja čisto iz dosade grindam ljudima,usput imam priliku probat razne tenkove :)
Šta si ti dežurni money maker ovdje? Prije par dana kad sam čitao postove igrao si na acc-u od nekog drugog, koliko usluge naplaćuješ
ništa ne naplaćujem,ja čisto iz dosade grindam ljudima,usput imam priliku probat razne tenkove :)
jao ovi filmići fizike su živa komedija.. zamislite sve one siemka i kurwa guyeve kad se krenu zabijati i skakati niz litice
mislim da će prvih par tjedana igre biti JAAAKOOOO tragikomično.
kada to izađe bome ću se prvo naigrati treninga LOL.. ne želim raditi backflipove kao luchs na onom jednom filmiću lol.
Pitam ja onako iz zezancije njih šta znači kurwa...
Rečeju mi oni:it means friend.
Neznaju oni da ja znam šta to znači :P
evo jos jednog ovisnika kaj se navuko i nemre se skinut,al jos trazi ko ima bolji dop popis tenkova, khm khm
dacu ti ja i svoj pa grajndaj meni
dragon ridge je privremeno povucen zbog crvenog ekrana,bilo u obavjestima u nekom patchu
abbey je low tir mapa,svaka druga sa tetrachom i tam sam
t-34-85 je predobar med, m4 linija ima sra*** od topa ko i vk(130 +-10 pen na 8.8cm) u usporedbi s 100mm(175 pen)
jedino kaj top nisani ko 85mm na t-28, mos otic na kavu
da tenk je srot,svi te buse,al snajpanjem iz pozadine i strpljivim nisanjenjem mozes nalupat i velike igrace,mislim da taj top busi sve zivo,naravno ne odnapred
bit je u witam-siemka stilu igre a to znaci nejdi na flank di bi trebalo jer je prazan,odi IZMEDJU ostalih,ne ispred,i dovrsavaj kaj oni zapocnu,mozda poluflankat,ne se izlagat al igrat malo agresivnije,jer se svi boje ko pic**ce da ih neko ne pogodi
sam branit prazan flank=po zakonu vjerojatnosti nedebili iz protivnickog tima idu svi tam=prvi si mrtav=gastritis,strgana tastatura ili si na apaurinima
treba igrat pametno kad se moze,a po potrebi igrat NEpametno tj. poglupit gameplay za bolji skor
naravno,ak drmnes 2 pive sve ti dodje samo,iznutra,nagonski
zbogom kv-5, bio si dobar i jeftin,naravno jedna velika krama,ali ides u ropotarnicu povijesti da bi ustupio mjesto novim, "boljim" tenkovima koji su skuplji
7500 golda je stvarno gratis,a treba placat hrpu programera koji razvijaju 3 igre paralelno sustav kupovine golda do savrsenstva i da bude dostupan cak i zaludjenom srednjoskolcu s mobom
pocivao u miru na digitalnim proplancima sa ostalim umirovljenim strojevima-t23, type, i ostali za koje neznam,bili su predobri da bi ostali
probal sam super pershing,ide 34 na sat ko i t34
nema vise pravog mediuma
btw jucer sam kak sam i reko uzo golde prek dao pay-a,to zadovoljstvo me kostalo 65 kn(tocno tolko,mozete racunat tak,jer ono kaj tam pise za 54kn i nesto je naravno laz,prevara,ili pisano sitnim slovima)
mala svota da si ja uparkiram lorena
sa test servera:
novi tir 5 amx ima drugi top 75 long 44,a treci je 90mm isti ko i na sad 13-90
tir 6 amx12 i tir 7 amx13 imaju isti top 75,kao i sada 13-75 (sa50 mislim da se zove)
tir 8 13 90 ne prima vertikal (nazalost)
dobije se kompenzacija za 107 top sa su-85 u vidu 14 400 free expa
i kompenzacija za 85mm sa t-28 ( 4250 free expa)
expi sa tenkova koji idu tir gore ostaju na tim tenkovima
jucer sam sa amx12 unlokar arty tir5 55 500 expa
nakon patcha amx12 tir6 moze istrazit arty tir6 za 140 000 expa
za loren ce trebati umjesto 110k 198k expa
batman je 200k expa
evo jos jednog ovisnika kaj se navuko i nemre se skinut,al jos trazi ko ima bolji dop popis tenkova, khm khm
dacu ti ja i svoj pa grajndaj meni
dragon ridge je privremeno povucen zbog crvenog ekrana,bilo u obavjestima u nekom patchu
t-34-85 je predobar med, m4 linija ima sra*** od topa ko i vk(130 +-10 pen na 8.8cm) u usporedbi s 100mm(175 pen)
jedino kaj top nisani ko 85mm na t-28, mos otic na kavu
da tenk je srot,svi te buse,al snajpanjem iz pozadine i strpljivim nisanjenjem mozes nalupat i velike igrace,mislim da taj top busi sve zivo,naravno ne odnapred
bit je u witam-siemka stilu igre a to znaci nejdi na flank di bi trebalo jer je prazan,odi IZMEDJU ostalih,ne ispred,i dovrsavaj kaj oni zapocnu,mozda poluflankat,ne se izlagat al igrat malo agresivnije,jer se svi boje ko pic**ce da ih neko ne pogodi
sam branit prazan flank=po zakonu vjerojatnosti nedebili iz protivnickog tima idu svi tam=prvi si mrtav=gastritis,strgana tastatura ili si na apaurinima
treba igrat pametno kad se moze,a po potrebi igrat NEpametno tj. poglupit gameplay za bolji skor
naravno,ak drmnes 2 pive sve ti dodje samo,iznutra,nagonski
zbogom kv-5, bio si dobar i jeftin,naravno jedna velika krama,ali ides u ropotarnicu povijesti da bi ustupio mjesto novim, "boljim" tenkovima koji su skuplji
7500 golda je stvarno gratis,a treba placat hrpu programera koji razvijaju 3 igre paralelno sustav kupovine golda do savrsenstva i da bude dostupan cak i zaludjenom srednjoskolcu s mobom
pocivao u miru na digitalnim proplancima sa ostalim umirovljenim strojevima-t23, type, i ostali za koje neznam,bili su predobri da bi ostali
probal sam super pershing,ide 34 na sat ko i t34
nema vise pravog mediuma
btw jucer sam kak sam i reko uzo golde prek dao pay-a,to zadovoljstvo me kostalo 65 kn(tocno tolko,mozete racunat tak,jer ono kaj tam pise za 54kn i nesto je naravno laz,prevara,ili pisano sitnim slovima)
mala svota da si ja uparkiram lorena
sa test servera:
novi tir 5 amx ima drugi top 75 long 44,a treci je 90mm isti ko i na sad 13-90
tir 6 amx12 i tir 7 amx13 imaju isti top 75,kao i sada 13-75 (sa50 mislim da se zove)
tir 8 13 90 ne prima vertikal (nazalost)
dobije se kompenzacija za 107 top sa su-85 u vidu 14 400 free expa
i kompenzacija za 85mm sa t-28 ( 4250 free expa)
expi sa tenkova koji idu tir gore ostaju na tim tenkovima
jucer sam sa amx12 unlokar arty tir5 55 500 expa
nakon patcha amx12 tir6 moze istrazit arty tir6 za 140 000 expa
za loren ce trebati umjesto 110k 198k expa
batman je 200k expa
daj šta pričaš molim te,nisam ovisnik,i u čemu je problem ako ja dobijem priliku da probam neke tenkove koji me zanmaju?
Živcira me kada netko si izmaksa camo pa mi sami ghost shellovi dolaze a ništa se ne scouta...
nije laž, nije prevara, ako kupuješ preko mobilnog ide + pdv
wtf??? ti biser si sad prodao KV-5??? AHAHAHAHAH
Sad u 7.5 Patchu ce mu dodat 100HP, povecat ce mu brzinu kupole i povecat ce brzinu okretanja tenka...
Sad u 7.5 Patchu ce mu dodat 100HP, povecat ce mu brzinu kupole i povecat ce brzinu okretanja tenka...
Valjda je mislio da se KV-5 nece moci vise kupiti, jer prodati tier8 premium tenk jer kretenizam
Mene s t54 i lorainom stalno stavlja na Abbey. Zar nije Provincija low tier mapa?
Odličan srpski VoicePack.
Nije dobar...I to iz jednog razloga; ne mogu se prestati smijati..
gdje kopirati fileove
snašao se
mods folder za audio je zbuggan, pa je najbolje iz res-a kopirati čitav audio folder u res_mods/0.7.4, i onda još hitiš te moddane voice-ove u taj audio folder, overwriteaš stare i to je to
samo sam kopirao fileove drito u res/audio folder
BTW ja sam si nekidan skinuo ove modove i predobri su mi:
maybach engine sound:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/97597-hypersks-maybach-engine-sound-mod/
probao sam još neki ali ovaj mi puno bolje zvuči.
i realistic gun and hit sounds:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/95991-realistic-gun-sound-mod/
jeli netko probao ovaj war atmosphere mod?
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/103725-sound-modes-wot-war-atmosphere-bfot-20/
meni se neda skidati jer je 900 megsa
Ja sam iskopirao cijeli audio folder u res mods 0.7.4 i tamo ubacio ovaj voice pack i radi.
Probao sam i to i ne radi.
Audio folder iz obicnog res kopiraj u res_mods/0.7.4 i onda skinute datoteke kopiraj u taj audio folder u res_mods/0.7.4 i to ti je to.
Evo ga, radi, hvala.
zašto ljudi ostaju na brdu na prokhorovki? zašto??
tako se lagano obranit na toj mapi
Nakon duzeg odmora od wot-a danas poceo ponovo i odma dva ace tankera. Izuvanje iz cipela sa gw pantherom i GWE. Poceo grindat exp za 268 i izgubio volju.
http://mwreplays.com/replay/GFDUIYNS84N0/
Bgmi, došlo mi da prodam acc ili nešto, popi.dio sam danas uh!!! Kad je.enog amx 13 75 na direktan pogodat sa gw tigrom nemogu ubit onda stvarno... Još kad uzme je.eno promašivat cccc.
da i imam kv-5, a nemam,nebi ga imo-jer ga nebi kupil
steel wall grajnder veliki kv sa 107 topom,spor ko stock kv sa dva R2D2 ispred kupole
probal sam ga na frendovom acc i lupao po tastaturi
ide nekih 20-25kmh
trebal bi mu cyclone filter,speed governor i dodatni benzin da ide 20% brze u idealnim uvjetima(mozda)-ak je neko probao ili ima vise iskustva nek me ispravi
ovo gore je bio oprostaj od neceg (nekome) dobrog za malo para
makli ga da se prodaje super pershing(da probo ga na testu,med koji ide isto 34kmh..pardon, juri)
u svim free 2 play igrama mora dolazit nesto novo i zanimljivo da oni koji stalno kupuju kupe i to novo
a staro ko staro,izgubi se u arhivi
moj t34 ide 34kmh,a kad se zaletim na nizbrdici tad oce i pojurit do 34kmh
i dalje mi je spor do bola,ali gratis premium tenk,necu se zalit
i platio sam ga 160kn kolko sam dal za golde,internet na bonove ne racunam
bil bi stvarno glup da ga sad prodam
a za zabavu imam amx 12,13 75 i 13 90,brzi i zestoki ( i suplji)
da i imam kv-5, a nemam,nebi ga imo-jer ga nebi kupil
steel wall grajnder veliki kv sa 107 topom,spor ko stock kv sa dva R2D2 ispred kupole
probal sam ga na frendovom acc i lupao po tastaturi
ide nekih 20-25kmh
trebal bi mu cyclone filter,speed governor i dodatni benzin da ide 20% brze u idealnim uvjetima(mozda)-ak je neko probao ili ima vise iskustva nek me ispravi
ovo gore je bio oprostaj od neceg (nekome) dobrog za malo para
makli ga da se prodaje super pershing(da probo ga na testu,med koji ide isto 34kmh..pardon, juri)
u svim free 2 play igrama mora dolazit nesto novo i zanimljivo da oni koji stalno kupuju kupe i to novo
a staro ko staro,izgubi se u arhivi
moj t34 ide 34kmh,a kad se zaletim na nizbrdici tad oce i pojurit do 34kmh
i dalje mi je spor do bola,ali gratis premium tenk,necu se zalit
i platio sam ga 160kn kolko sam dal za golde,internet na bonove ne racunam
bil bi stvarno glup da ga sad prodam
a za zabavu imam amx 12,13 75 i 13 90,brzi i zestoki ( i suplji)
KV 5 je strašno dobar tenk kad ga skontaš!
ajd ljudi dajte modove koje koristite.ja koristim jimbo crosshair i onaj xvm za damage