World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.400.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...

M6 full upgradean je pravi stroj...KV1s ako me nađe neka samo bježi od mene!

hahahaahaha koliko sam ja m6 uništio sa KV-1S full unaprjeđen.ima top koji ima i IS tako da ćeš teško uništit KV-1S osim ako ga ne vozi neki noob

Zato moj top ima brži rof...pretpostavljam da govoriš o 122mm topu.A ako govoriš o 85mm topu onda moj top opet ima veći penetration i damage.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
marsovac kaže...

Znaci ganjati T32 pa onda na M103 :) dug je to put al sa T29 je fino igrati pa vidjet cemo...

jep.meni je t29 bio bolji nego t32.

eto kak sam napisao da kod t20 radio operator ode odma odigrao sam nakon toga tri partije sa t20 i  u svakoj je lik odma umro.

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
World of Tanks

Da li netko želi mijenjati account (Imam E75, GW Tiger, GW Panther te Panther u garaži te E-100 i T-34-85 istražene ali ne kupljene, uz 2 mil creditsa), po mogućnosti da ima bar tier9 medium (heavy tenkovi me toliko ne zanimaju)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 13:04 (Volos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

sad poslje m103 ide e5 a gdje će biti taj e4? bit će nova linija ili šta.imaš li možda sliku cijelog novog tech treea

17 godina
Kill Frenzy kaže...
Zaja kaže...

sad poslje m103 ide e5 a gdje će biti taj e4? bit će nova linija ili šta.imaš li možda sliku cijelog novog tech treea

T110E4 se nastavlja na T30 tj. na drugu TD liniju.

Dobro da sam uzeo M18 Hellcat, a ne sluggera :)

Definitivno idem na T110E4 i jgpz E-100.

Like an army falling one by one by one...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 13:14 (Hyperion).
16 godina
World of Tanks

a zooo to je td t10.a šta će ići poslje t95?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve mi se čini da će zbog tih novih tier 10 morati staviti t9 artiljeriju...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Zbog čega to? Nisi ti vidio šta artiljerija radi od jednog sićušnog objecta 268, a pogotovo od moje mrcine jgpz E-100...

Artiljerija je najveća prijetnja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 13:15 (Hyperion).
15 godina
g12356 kaže...

da, po mogućnosti sa splash radiusom pola mape, možda da tri granate veličine bt-2 odjednom puca

i ovako je arty jak, doduše mislim da su ispravili u matchmakingu broj artija po partiji, barem sam na testu rijetko viđao više od 1 po partiji

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 13:32 (The Unforgiven).
13 godina
World of Tanks

Jucer i dans sam primjetio neobično ponašanje top tier američkih tenkova (t110, t103) U 4 partije su se zavukli u najdalji kut mape i čekaju, dalje i od artya. To je neki novi cool potez? {#}

Druga stvar Prohorovka- nitko više ne želi u obrambenom modu sići s brda, zadnje 3 partije gubimo, jer na brdu ostane 11-12 tenkova. Arty napravi masakr.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Je,a šta će biti kada se naučite igrati tim tenkvoima?

Pogotovo kada ljudi skuže šta radit sa novim mediumima...dođu i unište cijelu ergelu artiljerije.

A pta ćete vi tek radit kad uvedu sturmtigera...doduše on će biti td...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...

hahahaahaha koliko sam ja m6 uništio sa KV-1S full unaprjeđen.ima top koji ima i IS tako da ćeš teško uništit KV-1S osim ako ga ne vozi neki noob

Zato moj top ima brži rof...pretpostavljam da govoriš o 122mm topu.A ako govoriš o 85mm topu onda moj top opet ima veći penetration i damage.

pogledaj ti damage mog i tvog topa.tvoj ima brži reload al džabe ti je ako se ja sakrijem negdje i kad mi se reloada plasiram ti 2 granate u lower plate

PRODAJEM AJVAR
17 godina
neaktivan
Lol ili je on tebi plasira dok izlaziš iz zaklona i čekas 2-3-4 sec.dok ga nađeš i naciljaš.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...
cod4gamer kaže...
g12356 kaže...

pogledaj ti damage mog i tvog topa.tvoj ima brži reload al džabe ti je ako se ja sakrijem negdje i kad mi se reloada plasiram ti 2 granate u lower plate

Mogu se i ja dobro skrit...A džabe ti skrivanje ako ti razvalim gusjenice ili motor...ili top,kupolu,ammorack.

A imam pitanje šta se dogodi kada ti fuel tank požuti?

14 godina
neaktivan
sokre kaže...
Lol ili je on tebi plasira dok izlaziš iz zaklona i čekas 2-3-4 sec.dok ga nađeš i naciljaš.

prvo se nauči citirat...šteta što nemam više KV-1S pa da odigramo jedan trening...može on meni plasirat dok ja izlazim al moja jedna granata njemu skine skoro pola HP-a, a dok sam u zaklonu čekam reload i kad se reloada opet ga skinem i dečko je mrtav

@g12356 rekao sam već, neda mi se natezat.KV-1S je bolji od M6 i to je tako, možeš ti forsirat koliko želiš M6...M6 je bolji u slučaju da KV-1S-om upravlja debil.

PRODAJEM AJVAR
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 14:07 (cod4gamer).
17 godina
neaktivan
Vjeruj mi znam kako se citira.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
sokre kaže...

prvo se nauči citirat...šteta što nemam više KV-1S pa da odigramo jedan trening...može on meni plasirat dok ja izlazim al moja jedna granata njemu skine skoro pola HP-a, a dok sam u zaklonu čekam reload i kad se reloada opet ga skinem i dečko je mrtav

@g12356  rekao sam već, neda mi se natezat.KV-1S je bolji od M6 i to je tako, možeš ti forsirat koliko želiš M6...M6 je bolji u slučaju da KV-1S-om upravlja debil.

Ok neznam.Ja sam samo govorio svoj prvi dojam...sada me čeka grindanje za t29 pa ću valjda saznati više...

p.s. upravo sam kupio pantera...šteta što je stock...Sada prvo skupit creditsa za zadnji motor i za radio,zatim gusjenice pa kupola pa 8.8 top(pošto je već researchan i na kraju ću stavit l100 i penetrirat like a boss...

17 godina
The Unforgiven kaže...

da, po mogućnosti sa splash radiusom pola mape, možda da tri granate veličine bt-2 odjednom puca

i ovako je arty jak, doduše mislim da su ispravili u matchmakingu broj artija po partiji, barem sam na testu rijetko viđao više od 1 po partiji

Molim?{#}

Bolja kvaliteta:

http://www.pohrani.com/f/1h/v1/23nJiT1G/shot075.jpg

15 godina
I immediately regret my last post
Pričam i serem bezveze
17 godina
Hyperion kaže...

Kako je partija završila?

17 godina
Ziga kaže...

Retardrusi svi krenuli na desnu stranu jedino ja na lijevu. One shottao sam im AMX 13 90 i batchata, onda me prcao T-62A i dokrajčio object 268, pucao sam na njega sa 10 metara i đubre je sa svojih 120mm bouncao dok ja naravno nisam...

No unatoč svemu pobjedili smo, 2x T50-2 i AMX 13 90 + artiljerija su odlično obavili posao.

BTW: pozvao me neki rus u training room i otišao prihvatio sam poziv. Anyway mene je E-100 bio zapalio pa sam tak crkao, no nije važno. Na kraju je ostao ms-1 zabarikadiran sa wreckovima, nažalost nije preživio jer su skužili da ga mogu sa splashom HE granata uništit no bio sam se ponadao da će bit draw :D

17 godina
World of Tanks

Ja samo znam da je S40 grind gotov, mazohistički nisam htio iskoristiti free XP. 

Kolika je cijena za E-50M i T-62A na testu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 16:35 (Gajotres).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Ziga kaže...

Retardrusi svi krenuli na desnu stranu jedino ja na lijevu. One shottao sam im AMX 13 90 i batchata, onda me prcao T-62A i dokrajčio object 268, pucao sam na njega sa 10 metara i đubre je sa svojih 120mm bouncao dok ja naravno nisam...

No unatoč svemu pobjedili smo, 2x T50-2 i AMX 13 90 + artiljerija su odlično obavili posao.

BTW: pozvao me neki rus u training room i otišao prihvatio sam poziv. Anyway mene je E-100 bio zapalio pa sam tak crkao, no nije važno. Na kraju je ostao ms-1 zabarikadiran sa wreckovima, nažalost nije preživio jer su skužili da ga mogu sa splashom HE granata uništit no bio sam se ponadao da će bit draw :D

To se zove "skrivanje ispod deke"!

13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Pogotovo kada ljudi skuže šta radit sa novim mediumima...dođu i unište cijelu ergelu artiljerije.

Koliko ja, znam, bit ce premium SPG sa 380mm topom

15 godina
neaktivan
Herp_Derp kaže...
g12356 kaže...

Koliko ja, znam, bit ce premium SPG sa 380mm topom

A vidi,zabunio saom se...za 380mm top sam znao,bez njega sturmtiger nebi imao nikakvog smisla...to kada uvedu p.1500 onda će se to dvoje međusobno ganjati...

15 godina
Gajotres kaže...

Ja samo znam da je S40 grind gotov, mazohistički nisam htio iskoristiti free XP. 

Kolika je cijena za E-50M i T-62A na testu.

Na prvom testu su sva nova tier10 vozila bila 6100000 credita. Na drugom ne znam, no mislim da je ostalo isto.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi kad će britanski tenkovi doć?

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Kad se Rommel digne iz groba.

15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

kralj ljeta...moje mišljenje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 19:33 (g12356).
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Rekli su da ce britanski tenkovi doci tek kad uvedu fiziki i igru tj. jest odmah poslije nje, a fiziku navodno planiraju sad poslije 0.7.5

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice