World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.423.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...
cod4gamer kaže...
Hyperion kaže...
Balvan8 kaže...
cod4gamer kaže...

i što je tu smiješno?tražio sam pomoć, ako si voljan pomozi, ako ne onda se ne izrugivaj

Smiješno je to što tu sramotu od tenka još uvijek neko igra

Ma nemoj, a kako bi ti išao do jačih tenkova ako ne istražiš slabije po redu? 

LoL username: UnimatriX (EU West)
14 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Ma nemoj, a kako bi ti išao do jačih tenkova ako ne istražiš slabije po redu? 

Imas nolifere s previse freeexpa (slobodnog iskustva) koji onda upotrijebe freeexp za preskakanje nekih tierova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 17:57 (Bugzapper).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Što mi je manje ostalo xp-a do is-8 (oko 30k) sve sam više i više u strahu...U posljednje vrijeme par puta sam se sukobio s is-8 i mogu reći da sam ga bušio s is-3 bez ikakvih problema. Kupola, gusjenice..probija ga bl9 kao od šale. S druge strane, američki tier IX tenk ne mogu izbušiti niti s fotonskim torpedom..{#}  Ili ljudi ne znaju igrati s is-8 kako spada (kao što se treba igrati recimo s kv-1s) ili je tenk zaista samo tier X top na gusjenicama, ne znam..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Riker kaže...

Što mi je manje ostalo xp-a do is-8 (oko 30k) sve sam više i više u strahu...U posljednje vrijeme par puta sam se sukobio s is-8 i mogu reći da sam ga bušio s is-3 bez ikakvih problema. Kupola, gusjenice..probija ga bl9 kao od šale. S druge strane, američki tier IX tenk ne mogu izbušiti niti s fotonskim torpedom..{#}  Ili ljudi ne znaju igrati s is-8 kako spada (kao što se treba igrati recimo s kv-1s) ili je tenk zaista samo tier X top na gusjenicama, ne znam..{#}

ROFL sad mi je jasnije zbog cega je uvijek ekipa s druge strane strane zezala is-8 s moje strane

15 godina
World of Tanks

Evo baš sam probo igrat sa francuzima. Preskočio sam sve do axm40 i super mi je tenk. Dosta dobro bounca, a avg exp mi je čak 550 bez premiuma čemu se nisam nadao.

Šalalallalalalalallalaa.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 18:45 (leobugi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Evo baš sam probo igrat sa rusima. Preskočio sam sve do axm40 i super mi je tenk. Dosta dobro bounca, a avg exp mi je čak 550 bez premiuma čemu se nisam nadao.

amx 40 je francuski tenk...

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
World of Tanks

Sa IS 8 moras naucit igrat.

Igras ga ko is 3 samo sto ima veci top i kraci reload time i radis puno vise dmg-a.

Ponekad zna bouncat dosta toga a ponekad me i t150 probusi ko da je 1 mm lima odnaprijed.

Uglavnom sve ovisi o sreci.

Za nakosenja sam cuo da je dobro igrat ga ko is 7 da si ravno prema protivniku a cuo sam da ga treba u nakosi za nekih 15-20 stupnjeva.Eh sad kak ga igrat nemam pojma.Ja obicno igram sa onim hit and run znaci ko medium.To se pokazalo kao najisplativija opcija.

A ovo kaj se smiju IS 8 je normalno. Cekamo buff pa cemo vidjet ko ce se smijat {#}

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je ovo moguće ili se samo netko šali? 16.414 xp-a i 572.248 kredita za jednu borbu??{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Igras na test serveru.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još vidiš nastavak na imenu _US...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
cod4gamer kaže...
Hyperion kaže...
Balvan8 kaže...
cod4gamer kaže...

i što je tu smiješno?tražio sam pomoć, ako si voljan pomozi, ako ne onda se ne izrugivaj

Smiješno je to što tu sramotu od tenka još uvijek neko igra

sramota ti je jer sad vozaš IS-7 tenkove?lako ti je sada govorit što je sramota

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na wot servere i dalje stalno dolaze novi igrači pa neznam čemu se čudite...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali je legalno mjenjat modele tenkova? Vec neko vrijeme koristim model od panthere na panther II pa da bezveze ne pobere ban. Na forumu od wota i wikipediji ništa nisam našao o tome.

13 godina
neaktivan
Segata kaže...

Dali je legalno mjenjat modele tenkova? Vec neko vrijeme koristim model od panthere na panther II pa da bezveze ne pobere ban. Na forumu od wota i wikipediji ništa nisam našao o tome.

model tenka koji klijent koristi je render koji ces ti dobit na ekranu

nema nikakvog utjecaja na server ili iskustvo igranja drugih igraca

sto se toga tice ti mozes staviti 170mm top na loltraktora, samo promisli kakav ce to utjecat imat na TVOJE iskustvo igranja

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ga, pala prva teritorija ;D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

koja je najbolja artiljerija ?! na koju da idem :)

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...

koja je najbolja artiljerija ?! na koju da idem :)

S-51 elitan sa 100% posadom pa odluci dali dalje. Moja preporuka da ne ides jer se neces naigrat jer scouta ima ko mrava.

PanterA
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 5:26 (Zaja).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

M6 full upgradean je pravi stroj...KV1s ako me nađe neka samo bježi od mene!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

M6 je dobar tenk u svom Tier, bar je meni bio OK...

T29 na pocetku tesko, sad je vec mnogo bolje i pocinje mi se svidjati :) ne znam da li se isplati ici na T32 ili T29 ostaviti u garazi...

Ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kakav je T29 money maker i s kakvim topom?
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 10:50 (flapo).
15 godina
neaktivan
flapo kaže...
Kakav je T29 money maker i s kakvim topom?

Koliko sam skužio ljudi se uglavnom ne žale na topove na njemu(osim na stock ofc.).Na tieru 7 očekuj da sa lovom budeš u pozitivnoj nuli.Znači u prosjeku ćeš nešto sitno zarađivati,ali ništa posebno,tek toliko da uz njega nemoraš imati nekog drugog money makera...

17 godina
World of Tanks

Top koji dodje na T29 kad ga kupis 76mm M1A2 je uzas jer sa njim ne mozes nista,

sad mi je istrazen top 90mm M3 koji mi je dobar, poslije njega ima jos top 105mm kazu da je dobar al je municija skupa i pojede zaradu (tako sam citao na forumu).

Sto se tice zarade dobra je koliko se moze zaradjivati na Tier 7, to je moje misljenje ne znam kako je kod drugih. Opet zavisi kako odigras ali generalno T29 je po meni dosta dobar tenk za Tier 7...

Ja

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Neznam kako vama ali meni ovo masovno ubijanje posade mi je pokvarilo igru ajme. svaku partiju mi ubiju barem tri člana posade a da ne govorim ako me arty pogodi onda slobodno mogu ić van jer nema ko upravljat tenkom.Maloprije početak partije sa m103 dobijem šus i odu komander,loader i vozač.i šta sad? cijela partija upropaštena. prelagano se ubija posada. da ne govorim u t20.svaki ali svaki prvi šus mi ode čovjek zadužen za radio.svaki prvu šus.već mislim da je to bug ili nešto.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

U pravu si to za posadu...

Kakav je M103, jel se isplati preci put preko T32 :)

Ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedina zamjerka koju sam na test serveru imao za t29 je ta da užasno loše akcelerira...ali barem za razliku od kv-a(onog prije patcha) fakat može doći do max brzine ako ga staviš na avionsku pistu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

baš kao što je netko gore rekao, sa is3, is8 i is7 trebaš što ravnije gledati protivnika, tj. njegov top da bi bouncao. is8 je dosta mekan, ali je i jako brz i agilan, i uz to ima jako moćan top. još će ga nakon updatea još malo napimpati tako da ne sumnjam da ćeš se zabavljati s njim. {#} u svakom slučaju može biti samo bolji od IS3 {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
marsovac kaže...

Tenk je odličan. baš sam sinoć istražio i zadnji top,tier 10 top i tenk rastura.

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

M6 full upgradean je pravi stroj...KV1s ako me nađe neka samo bježi od mene!

hahahaahaha koliko sam ja m6 uništio sa KV-1S full unaprjeđen.ima top koji ima i IS tako da ćeš teško uništit KV-1S osim ako ga ne vozi neki noob

PRODAJEM AJVAR
17 godina
Kill Frenzy kaže...
marsovac kaže...

Tenk je odličan. baš sam sinoć istražio i zadnji top,tier 10 top i tenk rastura.

Znaci ganjati T32 pa onda na M103 :) dug je to put al sa T29 je fino igrati pa vidjet cemo...

Ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

PanterA
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice