World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.431.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
subi91 kaže...

Pozdrav, zanima me vaše mišljenje u vezi KV-1S kakav je,kakva je zarada?

Hvala

sve poslije t6 ( kv1s ima t7 top ) generalno nema zaradu, wg se pobrino da bude tako ( sve tenkove koji su zaradjivali sada ce "popraviti" u novom patchu, prvenstveno t25/2 )

jedina vidljiva zarada koje ne ovisi o tome koliko si promasio ili koliko si stete pretrpio je ona koju imaju t8 premium tenkvi, a oni kostaju koliko i cijela kolekcija igara na steamu

16 godina
neaktivan

Evo koga zanima razlika na IS-u 100mm/120mm pljuca:

100mm D10T
-Ave Penetration: 175
-Rate of Fire: 8rpm (7.5 seconds reload)
-Damage: 230
-Ammo cost: 252 per shell

122mm D-25T
-Ave Penetration: 175
-Rate of Fire: 5.5rpm (10.9 seconds reload)
-Damage: 390
-Ammo cost: 1000 per shell

Evo i jedna slika usporedbe ispod većih tier-eva:

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

T44 je brutala, T54 je ok ali ubije te cijena streljiva.

ma cijena streljiva me najmanje muči, sjedi mi 7m i kusur creditsa, nemam ih na šta potrošiti {#} t44 kao da je imao masu bolju akceleraciju, lb1 je puno precizniji itd itd.. još uz to t54 ima nemilosrdan mm {#} jednostavno mi nije toliko zabavan kao t44.

dobro popravit će se to sa t10 mediumom {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
World of Tanks

Object 212 je prezabavan.

Još malo do objecta 261 i do T62-2A na test serveru :)

Like an army falling one by one by one...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

imam 212 i odličan je, ali nekidan je frend kupio 261 i ja ne mogu vjerovati kako je to dobar arty {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
nine kaže...

imam 212 i odličan je, ali nekidan je frend kupio 261 i ja ne mogu vjerovati kako je to dobar arty {#}

Vidim da je precizniji od svih, 0.42 accuracy, pa to je kao D-25T top na IS-u LoL

13 godina
subi91 kaže...

Hvala

Meni jedan od pet najboljih tenkova koje sam igrao. ALI tek kad staviš onaj 122mm gun. Do onda je tenk smeče. Što se tiće zarade, granate za taj top su malo preko 1000 kredita ali da se pokriti trošak čak i u lošijim partijama. U dobrim partijama zna ostati 20-30k čistog.

13 godina
neaktivan
hoss kaže...
subi91 kaže...

Hvala

Meni jedan od pet najboljih tenkova koje sam igrao. ALI tek kad staviš onaj 122mm gun. Do onda je tenk smeče. Što se tiće zarade, granate za taj top su malo preko 1000 kredita ali da se pokriti trošak čak i u lošijim partijama. U dobrim partijama zna ostati 20-30k čistog.

VAŽNO JE REĆI SA PREMIUMOM SI U PLUSU BEZ PREMIUMA U OGROMNOM MINUSU..

Sa tigerom 2 ima 8 killova i zaradu 43 kredita (nemam premium acc) mislim WOT???

17 godina
neaktivan
World of Tanks

KV-1s je zvijer u svojem tieru, naravno, s 122mm topom. Sjećam se da sam jednom s njim čak i Mausa uništio (sakrio se iza stijene i dok je bio zabavljen višim tierima izbušio sam ga par puta i to je bilo to {#} ) Što se tiče armora, solidan je protiv nižih tiera, ali to bi bilo to. Okretan, poprilično brz, s vrlo dobrim, tj. najjačim topom za taj tier (taj s top zapravo vuče do is-3, s nekim promjenama naravno)...Ukratko, tenk za zabavu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horatio_Hornblower kaže...
hoss kaže...
subi91 kaže...

Hvala

Sa tigerom 2 ima 8 killova i zaradu 43 kredita (nemam premium acc) mislim WOT???

Ja s tim tenkom nikad nisam išao u minus, osim na jako lošim partijama.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Same here...

Barem budem 5k u plusu, ako ne i više. U već predviđenoj izgubljenoj partiji moraš se pobrinut da što više štete napraviš i miran si na kraju.

Jednom sam uspio 40k credits bez premiuma ali ošlo negdje pola na municiju, skoro sve potrošio {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
World of Tanks

evo grajndo sam do 5 ujutro i uzo amx 13 90 dok je na popustu

gusjenice netreba ni stavljat u startu, top je unlokan s arl-a,isto i radio,a s 13 75 zadnji motor je na 13 90 predzadnji

posada sa 13 75 prebacena, hebeno se levelala dok je bilo duplo treniranje ovaj vikend,view range, snap shot, smooth ride (posto nejde vertikal na njega{#})

od opreme vent za sada,cekam opremu na popustu za gun drive i jos nekaj-MOZE PREPORUKA KAJ OD OPREME  za 13 90?

90 top puni tocno 45 sekundi(gledo sam timer od pocetka partije) i to moze bit problem ak se zaletim negdi  npr. brdo na rudnicima, naletim na skauta a ja jos punim{#}

mogu mu mahat maramicom{#}

al kad napuni onda moze nalupat svasta

jucer sam odigral (tj jutros) sam 2 gejma i po 6 granata sam ispucal u svakoj prije nek su me roknuli(100% hit rate,al ak bude u prosjeku 70 bicu zadovoljan)

nalupal sam typea i t34 odnapred, cudo kaj top radi

al kad te neko pogodi,mozes van iz te partije jer ko da imam natpis "pucajte svi po ovom on to voli"

fire extinguisher, repair i medkit obavezni

nadam se da cu bar lorena zgrajndat do patcha,ak vec ne betmena

debelo ce se isplatit jer ce se povecat kolicina expa za unlokanje kad cijelu granu pomaknu do tir x

da ne velim da ce se za 2.3 i 3 milje dobit tenkovi koji ce kostat 3 i 6 posle

aj sto volim investicijsko grajndanje{#}{#}

da ne velim da sam cim sam elital amx 12 odlucil da su svi ti light tenkovi keeperi,zabavni urnebesno,zaradjuju i daju neki novi stih ucmalim nacinima igranja dotad

vidjecemo kak ce ih pokrpat,nabolje ili nagore

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 18:47 (ED63).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo odlučio sam počet igru izpočetka...napravio sam pogriješku u startu što nisam igrao francusku i njemačku granu tako da mi igra nema smisla ovako kao sad...a jedva čekam igrat igrat sa francuskim mediumima :) nadam se da ću se lijepo zabavit sa njima

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Isto tako bez premiuma u lošim izgubljenim partijama par stotina minusa, ali 95% je bio plus makar i minimalni. Ja koristim taj tenk kao moneymaker uz KV1.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ED63

evo i ja udaram po francuzima pa do kud stignem {#} samo ja sam tek stigao na AMX 13 75

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo,sad sam se sa stolnikovim KV5 susreo sa tipičnim poljakom u WoT-u,priča:

MM je bio takav da oba tima imaju jedan T8 tenk (moj tim mene u KV5 a protivnici poljaka u IS3),oba tima po 4 T6 tenka i ostalo sve T5 i T4 tenkovi,znači mapa je bila litica i j sam išo skroz okolo one planine il brda il štalije već,samnom jedan M4A3E8 i mi prođemo bez da sretnemo ijedan protivnički tenk,kad smo stigli na protivničku stranu je M4 otišo pobit 5 protivnička T5 tenka a ja sam uočio IS3-ku,i ono što se desilo me je malo začudilo,ja sam puco po poljaku i on me je skužio ali je i on daje puco mo onim maim i slabijim tenkovima (T-50,A20,AMX12t),čak je bio i okrenio kupou prema meni i nije puco po meni već je i dalje nastavio po malim tenkovim rokat dok ga ja nisam ubio,ukupno je imo ja mislim jedan kill dok ga ja nisam ubio sa 5 pogotka sa strane.

meni takvi igrači kao on nisu jasni...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

MM je bio takav da oba tima imaju jedan T8 tenk (moj tim mene u KV5 a protivnici poljaka u IS3),oba tima po 4 T6 tenka i ostalo sve T5 i T4 tenkovi,znači mapa je bila litica i j sam išo skroz okolo one planine il brda il štalije već,samnom jedan M4A3E8 i mi prođemo bez da sretnemo ijedan protivnički tenk,kad smo stigli na protivničku stranu je M4 otišo pobit 5 protivnička T5 tenka a ja sam uočio IS3-ku,i ono što se desilo me je malo začudilo,ja sam puco po poljaku i on me je skužio ali je i on daje puco mo onim maim i slabijim tenkovima (T-50,A20,AMX12t),čak je bio i okrenio kupou prema meni i nije puco po meni već je i dalje nastavio po malim tenkovim rokat dok ga ja nisam ubio,ukupno je imo ja mislim jedan kill dok ga ja nisam ubio sa 5 pogotka sa strane.

Taj lik u IS-3 je jedan od onih:   I can count to potato {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
luka94 kaže...

Taj lik u IS-3 je jedan od onih:   I can count to potato  ziemniak {#}

tako paše

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad dolazi patch zna li se, sinoc sam pazario amx 19 75, neznam isplati li mi se baciti da igram samo njega u nadi da cu doci do iduceg...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

First win of the day sa IS, prvi puta da sam dobio ovoliko, da sam ubio više od 4 dobio bi još i više.

Nahrani krmače i ništa nediraj!

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel se smiju brisat fajlovi iz foldera Updates u direktoriju? Nakupilo mi se bezveznih 3.5GB a ja volim kad mi je sve tip-top i nemam ništa nepotrebnog na kompu. I da, res datoteka ima 6.5 gigabajta?? Šta se ona svakim patchem povećava?

Šalalallalalalalallalaa.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 12:29 (leobugi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
leobugi kaže...

Jel se smiju brisat fajlovi iz foldera Updates u direktoriju? Nakupilo mi se bezveznih 3.5GB a ja volim kad mi je sve tip-top i nemam ništa nepotrebnog na kompu. I da, res datoteka ima 6.5 gigabajta?? Šta se ona svakim patchem povećava?

U današnjoj eri terabajtnih diskova ti si našao bit picajzla

15 godina
Ziga kaže...
leobugi kaže...

U današnjoj eri terabajtnih diskova ti si našao bit picajzla

A eto taki sam, sve što netrebam-netrebam. 

Jel ima kakav način da se ubrza ovaj client download? Vuče se ko krepan konj.

Šalalallalalalalallalaa.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha KV4 made 4 steel walls {#} obožavam taj tenk {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@leobugi
Skidaj punu igru onda ide najbrže. Ja sam skidao client 2 dana :/
17 godina
World of Tanks

Ovaj turret od Tigera II je baš čisto shranje, probijaju ga kak im se prohtije, evo Tiger i T29 su ga bez problema 3 puta za redom probili sprijeda i ubili mi prvo loadera, pa onda gunnera i to sa AP granatama.

A i ovaj higher frontal plate me isto razočarava buše ga bez problema, a za donji da ne pričam. I svejedno imam 52% pobjeda, nekužim kak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 15:12 (Hyperion).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Budweiser tenk za prave igrače..{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
hoss kaže...
subi91 kaže...

Hvala

A koliko metaka ispucaš? ja sam obično sniper ispalim do 15 rundi...i ode 20 000 kredita ...Ili Wg tebe voli pa te nagrađuje a mene ne :) Mislin može se sa njim i zaradit ali ono što metci što popravci i obično si tu negdje u tankoj liniji između zarade i gubitka......

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 16:52 (Horatio_Hornblower).
13 godina
neaktivan

top je unlokan s arl-a...Što reći nego jbm ti njemce i što igram sa njima jedino im TD vride ali ionako Ferdinanda ARL buši frontalno.....

15 godina
neaktivan

top je unlokan s arl-a...Što reći nego jbm ti njemce i što igram sa njima jedino im TD vride ali ionako Ferdinanda ARL buši frontalno.....

LoL pa ja T10 tenkove prcam s njim i to naravno sa 300-400 m sa skoro full dmg.

270mm pen na tier 6 tenku? Uuuuu yummy {#}

BTW @everyone, jučer uzeh 1.5k gold, pretvorio cca. 37k xp i otključao Jagdpanther. Prodao KV-2 i još koje beskorisno sranjce iz garaže i malo još "money runs" odigrao i eto ga u garaži. Sad pomalo skupljam lovu da mogu nastavit igrat jer sam pao na 5k credits xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 17:15 (Krešo91).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice