World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.377.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Masterpiece kaže...

Evo da se i ja prikljucim ovoj temi.Sad sam registrirao novi account sa 3 dana premiuma i 500 gola.Moze netko reci na koju naciju da idem (isao bi na medium tank),i na sto najpametnije potrosit gold?

zavisi, ako želiš snajpat i imat kakvu takvu šansu ako se nađeš s teškim tenkom jedan na jedan idi na njemce, ako voliš biti zvrk odi na francuze, ameri i rusi su nešto između, samo ameri više vučeju na njemce a rusi na francuze

14 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Slažem se, meni je i onog Tetrarcha sve donedavno bilo žao kad sam vidio kako jedu paru ovi tier VIII tenkovi. Morao sam Lowea kupiti kako bih mogao nastaviti igrati normalno, jer tier V tenkići dosade brzo.

to i mene muči, imam trenutno panther 2 (ne nadograđeni) i mtm7, s panterom sam tu oko nule a s mt sam u profitu nekih 5k po igri ali to nije dovoljno posjedit ću dok ne nadogradim panteru, kolko ti zarađuješ s lowe-om razmišljao sam da ga i ja kupim

16 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Ajde bgti  dragog, Sa IS-4 imam 15 od 15 pogodjenih, znaci oko 6 k dmga, nisam imao kill, ali zato confederate i pobjedimo, i dobije 1.5 k xp i velikih 45 k love!!!! Ma jboo ja njima mater i igru usranu!! Morao sam, zao mi je!

A poanta ove izjave je?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da definitivno ide prvo top na t54.. ovo sa t7 topom je mučenje uz matchmaking kakav tenk ima.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...
Gozz kaže...

Ajde bgti  dragog, Sa IS-4 imam 15 od 15 pogodjenih, znaci oko 6 k dmga, nisam imao kill, ali zato confederate i pobjedimo, i dobije 1.5 k xp i velikih 45 k love!!!! Ma jboo ja njima mater i igru usranu!! Morao sam, zao mi je!

A poanta ove izjave je?

da su nerfali exp i pare?!

al malo para i exp je mozda dobijeno ako je pucao po njima dok su drugi ih držali osvijetljene....

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako je 45k love bez premiuma onda nista cudno, budi sretan sto je toliko s tier 10 tenkom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja nisam primjetio neku razliku u zaradi.. ako ništa barem ne značajnu.. po kojim si sve tenkovima pucao gozz? jel imaš ss? velika je razlika ako pucaš po t9 i 10 nasprem 7-8 npr.

BTW evo jedan defeat sa IS4 od nekidan {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Premium....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ovaj zadnji patch je bolestan, s IS-4 pucam na vk 3601, bocno, drito ga pogodim, 0dmg, nasa arty ga pogodi skine na 2hp a ja ga s drugim metkom masim s 50m, ono mislim, onda sam se zaletio u njega i dokrajcim ga i ode mi gusjenica. Igram s S-51, posada na 100%, pet granata zaredom masim M103, 0dmg, tenk stoji, nemrda, kampira, cijeli mi u nisanu, svaki hitac ide na svoju stranu, nijedan di bi trebao. Igram s americkim T-29, naletim na T-32, tip me bounca odnaprijeda 4 puta zaredom, 0dmg mi napravio,ja ga unistio 1vs1, za nevjerovat sto vidjam u igri od 7.4 patcha

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Ma ovaj zadnji patch je bolestan, s IS-4 pucam na vk 3601, bocno, drito ga pogodim, 0dmg, nasa arty ga pogodi skine na 2hp a ja ga s drugim metkom masim s 50m, ono mislim, onda sam se zaletio u njega i dokrajcim ga i ode mi gusjenica. Igram s S-51, posada na 100%, pet granata zaredom masim M103, 0dmg, tenk stoji, nemrda, kampira, cijeli mi u nisanu, svaki hitac ide na svoju stranu, nijedan di bi trebao. Igram s americkim T-29, naletim na T-32, tip me bounca odnaprijeda 4 puta zaredom, 0dmg mi napravio,ja ga unistio 1vs1, za nevjerovat sto vidjam u igri od 7.4 patcha

Igra napredju svakim patchom hahaha.Dobro da nisam skinija patch,treba se malo maknit i odmorit zivce. Ljeto,more i ta sranja{#}

PanterA
15 godina
Danas, pucam s IS-3 na SU faking 85 (sa BL9) sa 5 metara točno u njega, bounce... Nevjerojatno...

Slično mi se dogodilo i protiv Hummela, samo što nije bio bounce nego 0 dmg hit.. za poludjeti...
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ako je 45k love bez premiuma onda nista cudno, budi sretan sto je toliko s tier 10 tenkom.

Sa premiumom je! Prije bih kad bi ovo uradio i u porazu bi  ovoliko uzeo... Bitka je bila na ensku, ja top tier jedini prvi bio izmedju onih zgrada... sad da sam ubio neku boraniju tier 5 ili tier 6 nebih se bunio!! Nego tu su IS 8 bili, E100 , E 75 i jos par tier 8 tenkova...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Isti kjurac i sa IS 7 i sa t110... potajno su nesto uradili! A sto se tice obj 261. i t 92 izgleda da je ostalo isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobro koji K.=!

Jel se vama isto dogadja ovaj bug?

Najme, kad stisnem start battle, kad se udje u onaj panel di gore pise ime mape, i s lijeve i desne strane se ucitavaju tenkovi, ono, loading mape.

Kad se sve ucita  i svi tenkovi se spoje , ja naprosto ne udjem u igru, tocno vidim da igraju(ne vidim igru,al vidim da se slova od tenkova posive) i kad prodje partija uredno me vrati u garazu, kao da sam bio u igri....

WTF? Jel ima jos ko taj bug il sam ja jedini blagosljivljen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nešto su gadno zaje... sa HE. Boucam i uzimam smiješno mali damage  (oko 20:)) sve češće

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A j*ebote led sa svakim novim izlaskom patcha meni igra sve više šteka sad uopće ne mogu ući u igru..    logging in...   {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Trostruki XP danas za prvu pobjedu, je li nešto posebno danas?

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Što je HE?

I koja je fora s ovim SPGovima i tank destroyerima ( cemu oni sluze, po cemu su drugaciji osim sta su spori i nemaju nikakv zakretni kut?)

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 1
15 godina
KKristijan kaže...

Što je HE?

I koja je fora s ovim SPGovima i tank destroyerima ( cemu oni sluze, po cemu su drugaciji osim sta su spori i nemaju nikakv zakretni kut?)

HE - High Explosive, ima relativno malu penetraciju a velik damage.

Kod SPGova je stvar što mogu pucati preko velikog dijela mape i to "odozgo". Imaju slab oklop ali zato najjače topove.

Tank destroyeri imaju jake topove ali mali kut djelovanja, tako da ako netko dođe sa boka ili još gore od zada gotovi su.

SPG = artiljerija

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Trostruki XP danas za prvu pobjedu, je li nešto posebno danas?

link

16 godina
World of Tanks

TD - tank destroyeri oni su kako im i ime kaze ubojice tenkova jer kada je TD dobro postavljen, sakriven u neki grm, i da ima daleku vidljivost nemrem mu niko nista jer ima nabildan prednji armor. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ev ga, 10k tenkova ubijeno u 8k borbi!!  :D heheh

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 23:59 (Gozz).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ja nisam primjetio da su nerfali zaradu{#}

Victory!Battle: Siegfried Line 23. lipnja 2012. 22:55:42Vehicle: PzKpfw VIB Tiger IIExperience received: 1.510Credits received: 50.807Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "II Class"

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Cemu sluzi penetracija ako ne dila dmg {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Cemu sluzi penetracija ako ne dila dmg {#}

Nesto si mu ostetio, neki od modula...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi evo imam 1400 bitki i 700 uništenih tenkova.ispada da svake druge bitke uništim jedan tenk pa bi volio da se taj broj popne  koju stoticu gore.što mislite da igram sa nekim artyma ili?

je kako si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cod4gamer kaže...

ljudi evo imam 1400 bitki i 700 uništenih tenkova.ispada da svake druge bitke uništim jedan tenk pa bi volio da se taj broj popne   koju stoticu gore.što mislite da igram sa nekim artyma ili?

Ne, ubijaj više tenkova.

14 godina
World of Tanks

ako taj SPG puca odozgo, to znači da kad kliknem... tek za par sekundi paljba dolazi na zeljenu destinaciju?

0 0 hvala 0
14 godina
KKristijan kaže...

ako taj SPG puca odozgo, to znači da kad kliknem... tek za par sekundi paljba dolazi na zeljenu destinaciju?

Ovisi o udaljenosti, ali da.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice