a onda treba igrati ostatak partije s mrtvim radistom ili zapovjednikom (gunnera oživljavam)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a onda treba igrati ostatak partije s mrtvim radistom ili zapovjednikom (gunnera oživljavam)
da nerfali su zaradu
Victory!
Battle: Abbey 23. lipnja 2012. 9:12:59
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 2.664 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 19.671
Battle Achievements: Abrams' Medal II Class

Jel mi se čini ili je ona KV-3 -> IS-4 grana ruskih heavyja malo slabija od grane IS -> IS-7? U IS-3 razaram KV-4 bez problema.
nebi se nužno složio s ovime.
ma nije KV4 uopće tako loš.. ako ga dobro nakosiš možeš bouncati čuda. zapravo kada sam počeo igrati s njim bio mi je preodvratan.. užasno trom i spor, jadan top.. sada kada imam sve istraženo tenk je zvijer ruski maus
za ST1 još ne znam, ali čini mi se da je jako sličan IS4, samo ima onu ogromnu kupolu.
a što se tiče IS4, imam veći prosječni dmg, efficiency, hit ratio i više killova po partiji sa njim od IS7, iako imam lošiji WR. sve u svemu IS4 je malo mekši od IS7, ali još uvijek jako brutalan t10 tenk.
Jel se meni čini ili su njemački (barem meni) tebkovi najjakiji??? :)))
Nemoj da te ruski developerski kreteni cuju, odmah ce jos nerfati njemacke tenkove...
Ruski su najjaci jer ipak su oni dobili rat
da nerfali su zaradu
Victory!
Battle: Abbey 23. lipnja 2012. 9:12:59
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 2.664 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 19.671
Battle Achievements: Abrams' Medal II Class
ako i jesu ( ne vjerujem, ali ajde) to je zato da ljudi pocnu kupovati jos vise ove nove premium tenkove jedini t8 premium ispod 10k golda je zasad jos uvijek kv-5
Nisu najjaci ali nisu niti puno slabiji od USSR. ( jedino sto je na strani rusa je to sto imaju tenkove do 1950 a njemci do kraja rata )
No, ak neznas igrat nebi ti ni t72 pomogo
Nemoj da te ruski developerski kreteni cuju, odmah ce jos nerfati njemacke tenkove...
Ruski su najjaci jer ipak su oni dobili rat
Da oni su "dobili" rat...

"najmoderniji" tenk koji se i stvarno proizvodio a da je u ovoj igri je M103,proizvodo su od 1957 do 1974 (nejasno mi zašto je on uopće u igri)
što mislite, prvo top ili engine i track na t54?
baš mi je malo neokretan i spor nakon t44..
Tracks pa top pa engine.
A zašto je bitno od kad do kad se proizvodio tenk? Jedino što je bitno je kako funkcionira u igri. Iz stvarnosti su preuzeti dizajn tenka, ime i neke okvirne karakteristike, nekad čak ni to, sve ostalo je fikcija u svrhu (ne)balansa ;)
Tracks pa top pa engine.
inače može nositi dovoljno, pa mi ne treba track da bi stavio top.. traverse mu je ok, ali nema snage da potegne kako mi se čini
Baš sam razmišljao. Bilo bi fora da su i tenkovi random. Znači imaš pet tenkova u garaži ,stisneš battle i on ti sam odabere i tenk. Nebi bilo loše
Ali tracks uvijek pomogne mobilnosti, ali kak hoces.
Jel moguće da su toliko poboljšali he. Pa moj gwpanther sad masakrira.Još gledam kako tak puno uzima a onda se sjetim da su nešto radili oko he
Svakim patchem zarada sve manja, i zahtjevi za pokrenut igru sve veći.
Svakim patchem imam po 3-5 FPS-a manje.
Jel moguće da su toliko poboljšali he. Pa moj gwpanther sad masakrira.Još gledam kako tak puno uzima a onda se sjetim da su nešto radili oko he
da poboljšali su he
meni u is7 posadu ubijaju i splashem - nemoraju ni pogodit
Meni isto, svaki pogodak arty mi skine barem jednog crewmana, majku im .
ljudi evo istražio sam IS a u međuvremenu sam također istražio i KV-2 i sad imam 940 000 kredita i jel mi bolje kupit KV-2 pa sa njim grindat pare ili grindat još 500 000 do IS tenka?
KV-2 on je ok za neku paru zaradit tak da ti mozda nije lose njega uzet. ( nisam igro s njim puno nakon patcha )
IS ti bez premiuma u prosjeku drzi neku pozitvnu nulu tak da
KV-2 on je ok za neku paru zaradit tak da ti mozda nije lose njega uzet. ( nisam igro s njim puno nakon patcha )
IS ti bez premiuma u prosjeku drzi neku pozitvnu nulu tak da
još se mozgam što da radim, sve me strah da ne pogriješim ako kupim KV-2 uff
ne zaboravi da je kv2 stock kad ga kupis ako nemas zis6 na t150
KV-2 kupljen...nadam se da se isplatilo
u par partija kaj sam odigrao sa artyjima danas sam napravio 3-4 0 dmg direkt hita. vidi se da su nešto radili na he dmg-u ali izgleda da vjerojatno ni oni sami ne znaju što
u par partija kaj sam odigrao sa artyjima danas sam napravio 3-4 0 dmg direkt hita. vidi se da su nešto radili na he dmg-u ali izgleda da vjerojatno ni oni sami ne znaju što
Ja jutros sa 261. dingao tigera II sa HE!!
Ja baš mislio kupit natrag S-51...sad kad vidim kako kod vas ide onda odustajem xD
Ajde bgti dragog, Sa IS-4 imam 15 od 15 pogodjenih, znaci oko 6 k dmga, nisam imao kill, ali zato confederate i pobjedimo, i dobije 1.5 k xp i velikih 45 k love!!!! Ma jboo ja njima mater i igru usranu!! Morao sam, zao mi je!