World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.377.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
sreo danas jgpaznera kojem je load granate niti sec. Puca ko strojnica. Je to moguce ili cheat? Nemam nazalost dokaza.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Jel ko zna koja je granica u mm izmedju srednjeg i velikog ramera za topove arty-a di spada 150mm top?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Maloprije vidio na YT

BTW top rated comments, must see xD

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Ne znam dali znate,ali ako se pretplatite na IGN, dobivate 750 golda,M3 Stuart i jedan slot uz 7 dama premiuma.

Morate imati paypal ili neku od kartica. Mjesec dana je free, a onda se plaća (ako se ne odjavite na paypalu i ign-u).

Jaco,moja mater te traži!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 18:37 (vexx5555).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Istina PzIV zaraduje vise od bilo kojeg VK.

Znaci ti zelis reci da s obzirom da PzIV ima veci max oklop kako si i sam rekao da je njega teze unistiti nego bilo kojeg VK?

Ma ne,samo sam napomenuo tu činjenicu.U nekim točno određenim situacijama će ga biti teže penetrirati.

DamageHigh kaže...
dedaa kaže...
iNFY kaže...

za pare sam mislio da je bolji pzIV i sa njim mozes heavy tenkove nervirat ..

Joj da i to koje heavye, T1 i KV mozda, ostale sigurno ne.

Ja ga igram kao moneymakera i uredno probijam tigra i IS-a.

Ja sam mislim čak barem jednom cappao lowea,odozada.Tako nekako.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

Ja ne znam sto je ovo, ali zadnjih par dana sam sudjelova u barem 40-50 partija u kojima je matchmaking bio jednostavno bolesno neposten. Nikad nisam sudjelova u toliko partija u kojima je NEMOGUCE pobjediti. Jedan od primjera je Patton, T54, E50 vs T95, objekt 704, E75 i to sve na Ruinbergu ili 2 Panthera i T20 vs 3 Tiger-a. Skoro svaku drugu partiju je raspored snaga bez veze s mozgom. Ono ili dobijem 15-3 ili izgubim 15-3, a svaku 9.-10. partiju mozda bude rezultat 15-10 ili 15-12.

Ja mislim da nesto nije u redu. Sto ja ne znam, ali u 3500 partija koliko sam ih odigra niti blizu da je matchmaking bio ovako neposten koliko u zadnjih stotinjak.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Sry ali ne znam ništa što tigra ne može probiti. Ja se iznenadim kada me nešto bounca.

1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks
Kupio panthera na ovoj akciji, i pomalo se razocarah. Vise heavy nego medium...
Ugl. lagano i ja osjecam nekakvo zasicenje igrom...od sad samo CW igram..
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Ja ne znam sto je ovo, ali zadnjih par dana sam sudjelova u barem 40-50 partija u kojima je matchmaking bio jednostavno bolesno neposten. Nikad nisam sudjelova u toliko partija u kojima je NEMOGUCE pobjediti. Jedan od primjera je Patton, T54, E50 vs T95, objekt 704, E75 i to sve na Ruinbergu ili 2 Panthera i T20 vs 3 Tiger-a. Skoro svaku drugu partiju je raspored snaga bez veze s mozgom. Ono ili dobijem 15-3 ili izgubim 15-3, a svaku 9.-10. partiju mozda bude rezultat 15-10 ili 15-12.

Ja mislim da nesto nije u redu. Sto ja ne znam, ali u 3500 partija koliko sam ih odigra niti blizu da je matchmaking bio ovako neposten koliko u zadnjih stotinjak.

gle, mene toliko ne masira matchmaking, koji je iskreno idiotski, mada se ne živciram toliko jer barem 50% takvih bitaka budem u pobjedničkoj ekipi. mene živcira ponašanje pojedinih igrača nižih tierova koji ne rade svoj posao. prekjučer sam napravio rekord sa King Tigerom na Kampinovki. krenem na brdo i vidim fina pratnja, 3002db, t 34-85, sherman, ferdo. na pola brda odustane ferdo što sam i razumio, montirao se u šumi pokraj crkve skroz na rubu, db i 34, zakempaju kraj crkve, sherman ispred ferde, a ja nastavim dalje jer baš i nemam mjesta te dođem umalo do vjetrenjače. a tamo 2xtype59, 2xpanther, 2xIS3. oštetim t59, dobijem arty po glavi plus salvu od označenih tenkova i krepam u stilu. imam par izviđačkih značaka na manjim tierovima ali umalo da dobijem izviđačku značku sa tenkom tiera 8. ne trebam pisati kako je partija završila rezultatom 2:15 za protivnike naravno.

mislim, hrpu bitaka sam odigrao sa pratnjom srednjaka koji ne da rade svoj posao nego ih moliš da malo uspore. neću zaboraviti Westfield dok sam bio na stock konfiguraciji svoga King Tigera. lijepo sam objasnio ekipi u kakvom sam stanju i dozvolili su mi da se pridružim srednjacima u dolini među kojima je bio i damageHigh u svom VK ne znam koji broj. tu i tamo sam nešto oštetio jer igrači sa medium tenkovima su harali kao divljaci. velikodušno su mi dopustili dovršavanje, ne i uništavanje jednog tenka. čisti medium divljaci koji znaju svoj posao. ne trebam pisati kako smo tu partiju dobili prilično uvjerljivo.

17 godina
World of Tanks

Nakon dolaska Fishermens bay jedva čekam malinovku :) i najgore je što mi skoro svki druga partija  Fishermens bay

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Nakon dolaska Fishermens bay jedva čekam malinovku :) i najgore je što mi skoro svki druga partija  Fishermens bay

Odlicna mapa iako sam tek prije 4 dana poceo igrati igricu vec sam je dosta puta igrao,ali mi je ipak najdraza malinovka i himellsdorf

14 godina
kad smo kod mapa je ima himelsdorfa vise cjeli dan igram a na njoj ni jedno?
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
17 godina
m4r1ju4n kaže...
Sint1 kaže...

gle, mene toliko ne masira matchmaking, koji je iskreno idiotski, mada se ne živciram toliko jer barem 50% takvih bitaka budem u pobjedničkoj ekipi. mene živcira ponašanje pojedinih igrača nižih tierova koji ne rade svoj posao. prekjučer sam napravio rekord sa King Tigerom na Kampinovki. krenem na brdo i vidim fina pratnja, 3002db, t 34-85, sherman, ferdo. na pola brda odustane ferdo što sam i razumio, montirao se u šumi pokraj crkve skroz na rubu, db i 34, zakempaju kraj crkve, sherman ispred ferde, a ja nastavim dalje jer baš i nemam mjesta te dođem umalo do vjetrenjače. a tamo 2xtype59, 2xpanther, 2xIS3. oštetim t59, dobijem arty po glavi plus salvu od označenih tenkova i krepam u stilu. imam par izviđačkih značaka na manjim tierovima ali umalo da dobijem izviđačku značku sa tenkom tiera 8. ne trebam pisati kako je partija završila rezultatom 2:15 za protivnike naravno.

mislim, hrpu bitaka sam odigrao sa pratnjom srednjaka koji ne da rade svoj posao nego ih moliš da malo uspore. neću zaboraviti Westfield dok sam bio na stock konfiguraciji svoga King Tigera. lijepo sam objasnio ekipi u kakvom sam stanju i dozvolili su mi da se pridružim srednjacima u dolini među kojima je bio i damageHigh u svom VK ne znam koji broj. tu i tamo sam nešto oštetio jer igrači sa medium tenkovima su harali kao divljaci. velikodušno su mi dopustili dovršavanje, ne i uništavanje jednog tenka. čisti medium divljaci koji znaju svoj posao. ne trebam pisati kako smo tu partiju dobili prilično uvjerljivo.

Mene iskreno matchmaking nimalo ne dira; zapravo nebi ni volio da je bolje izbalansiran, jer ovako svako malo dobiješ izazov; npr. maloprije odigrana partija:

Mapa: Steppes

Naš tim: 8x PzKpfw IV (ja jedan od njih), par TD-aca, par light-ova i jedan artie

Protivnički tim: 6x KV, par PzKpfw IV, par light-ova, par TD-aca, i 2 artija

- neznam točne podatke kolko je koga bilo; zapamtio sam samo točan broj KV-ova i PzKpfw IV

Na početku partije je odma nekolicina naših počela cviliti kak matchmaking ne valja, kak je sranje i sl. Jedan je odma i izašao iz partije.

Rezultat partije: Svi neprijatelji uništeni, a s naše strane samo 3 mrtva (4 ako računamo onog koji je izašao)

Moj rezultat:

Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 720
Credits received: 64.168

Battle Achievements: Sharpshooter, Sniper

(p.s. ovolko love je radi ovog bonusa koji traje ovih par dana)

A kaj se tiće ovoga kak netko ne radi svoju ulogu; to je veći problem, jer sam bio gro puta u partiji di smo mi po matchmakingu trebali pobijediti, ali smo debelo popušili, jer su ili svi krenuli na jednu stranu ili su najjači tenkovi kampali u bazi ili su se lightovi i mediumi zaletjeli ko muhe bez glave i svi izginuli, prije nego je ostatak ekipe došao na pozicije da ih pokriva.

A ovakvi wolfpack-ov mediuma kakve je m4r1ju4n spomenuo, to mi je osobno najgora nočna mora kad igram sa nekim heavy-em.{#}

Ali najjači su mi ovi likovi sa ovim T-50-2 i drugim brzim scoutovima. Tenk je inaće super; brz, okretan i sl... Ali to sve nikaj ne znaći ako lik odjuri ko metak u protivničku bazu i tamo se vrti oko njih dok ga ne ubiju, a nije svijestan da je izašao van svog dometa radija i da nitko od nas ne vidi kaj je on detektirao. {#} Dok igram sa artijem, to se stalno događa, a onda cvile kak artie nikaj ne radi, je nismo nikaj pogodili dok je on scoutao.

Meni su osobno jedne od nazabavnijih partija one kad igram sa Leopardom ko scout. Istina, dogodi se da nekad relativno brzo poginem, ali večinom ostanem živ uz minimalna oštečenja na tenku... i često bez ispucanog metka. Taktika je da detektiram neprijatelja, sakrijem se, al da ga i dalje vidim, dok ga moji unište. Onda se pomićem na sljedeću poziciju za sljedeću turu. Tak da sam uvijek dosta ispred svojih, al ne predaleko da nebi mogli gađati onoe koje detektiram i dovoljno daleko od neprijatelja, da pak oni mene ne vide.

Ali nemam puno "Scout" medalja; rađe detektiram 4-5 neprijatelja koje onda moji unište, nego da ih detektiram 10 ili više, poginem, ali zapravo ne napravim nikaj, jer su neprijatelji predaleko ili iza zaklona, pa im moji nikaj nemogu.

Evo u attachmentu primjer jedne takve partije

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 23:02 (Berko).
17 godina
World of Tanks

A pazite ovo:

FIshermans bay mapa; ja sa S-51. Počne match i ja krenem uljevo. Meni s ljeve strane Lowe koji stoji na mjestu i ne miće se. Dok sam došao do njega, lik se pokrene i drito u mene i sj. mi gusjenicu i ošteti. Ali lik se ne miće nego i dalje gura u mene. Ja mu napišem u chat "Dude!! Are you blind?!?!" Lik konačno prestane gurati i pomakne se natrag, a meni se popravi gusjenica i krenem dalje; kad ono, lik okrene turret prema meni i šus u zadnji kraj mog tenka. Pogodio mi je gorivo, tak da ono kaj mi nije odnio sa tim pogotkom je otišlo od vatre.... Rezultat toga je u attachmentu :D

P.S. Zaboravio sam napomenuti; za to što me ubio, sam dobio kompenzaciju od 15 credits {#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 0:38 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Odlicna ti je ova prica o partiji na stepama. Reci cu svaka cast sto ste dobili sa takvom ekipom, ali da ste bili na ensku ili himmelsdorfu nema sanse da bi dobili. To je jos jedan razlog zasto im je matchmaking los.

Nemam ni ja nista protiv toga da je drugi sastav jaci, ako je mapa otvorenija poput stepa ili mozda westfielda, pa cak i malinovke, ali ako je jaca ekipa na recimo sand riveru, "gradskim" mapama, arktiku, komarinu u 10 partija sa slabijom ekipom pobijediti ces mozda 1 ili 2 puta i to samo zato sto suparnicka ekipa napravi neku totalnu glupost.

Danas sam i ja dozivia na Fishermans bay-u da je jedan Tiger radi sudara unistia M41 inace nasu jedinu artiljeriju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 0:04 (Sint1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

2 puta ubiju me njubare iz moga time kad sam imao po 5 killova.sve nesto slucajno i izgubimo partiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

2 puta ubiju me njubare iz moga time kad sam imao po 5 killova.sve nesto slucajno i izgubimo partiju

Hehe.

Nije to ništa; ovo gore je još mila majka, kak me jedan lik strusio;

mapa: Westfield

On i ja jedini živi u našem timu (ja sa Leopardom, on sa Type-52), s tim da sam ja bio već na neprijateljskom cap-u i scapao solo do 80%. Zbuksao sam se pored zgrade na neprijateljskom cap-u i tu čekao da scap-am.

Dva neprijatelja koji su ostali živi u taman dolaze na naš cap i počnu cap-at, kad dolazi do mene moj idiot sa Type-52, stane nasred neprijateljskog cap-a i napiše u chat "that's my cap spot!! move!!"

Ja krenem pisati nešto kao "kakve veze ima, skoro smo scapali" kad me lik pogodi i ubije!

Naravno, cap je odma pao na par posto (kolko je on scapao), a neprijatelj je našu bazu scapao već poprilično.... I naravno, izgubili smo {#}

P.S. Tko veli da IS4 nije "money maker"?? {#} (slika u attachmentu). S tim da je više manje stock tenk; imam samo top sa IS3 i gusjenice. Ostalo još nisam researchao. Posada je sa IS3, al na 95%.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 5:01 (Berko).
16 godina
vexx5555 kaže...

Ne znam dali znate,ali ako se pretplatite na IGN, dobivate 750 golda,M3 Stuart i jedan slot uz 7 dama premiuma.

Morate imati paypal ili neku od kartica. Mjesec dana je free, a onda se plaća (ako se ne odjavite na paypalu i ign-u).

ja ne mogu naci to.. link?

17 godina
World of Tanks

Njemacki tier 7 je stvarno katastrofa. Pa ne zna se koji je tenk gori od kojeg. Tiger kojemu nisam niti zadnji top istrazia i odusta od njega, JagdPanther sa debilanom od 105mm topa za kojeg ni sam ne znam odakle mi zivaca za dolazak do Ferdinanda i Panther sa u biti uzasnim 75mm topom i brzinom heavy-a. Jedino je Hummel OK ne mogu se pozaliti.

0 0 hvala 0
14 godina
hummel je tier5
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je JagdPanther bio više/manje ok TD,naravno namučio sam se sa njim kao i sa drugim tenkovima ali nije sada nešto za lomit živce(nemam premium)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima neko netki klan??
Jer bih ja volio u klanu biti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Ima neko netki klan??

IMP klan prima nove clanove D

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
16 godina
Rodić kaže...

Ima neko netki klan??

Primamo članove koji u posjedu imaju tier X heavy, tier 9 medium/TD ili tier 8 artiljeriju.

DOW - Dogs of War.

Ako to pak nije slučaj, za casual igrače i one sa slabijim tenkovima - DOW-B - Dogs of War Bootcamp. Naravno, u DOW-B igrate s nama platoone, imate pristup Ventrilo serveru, forumu itd., samo ne igrate klanske bitke. bar za sada.

14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Rodić kaže...

Ima neko netki klan??

Primamo članove koji u posjedu imaju tier X heavy, tier 9 medium/TD ili tier 8 artiljeriju.

DOW - Dogs of War.

Ako to pak nije slučaj, za casual igrače i one sa slabijim tenkovima - DOW-B - Dogs of War Bootcamp. Naravno, u DOW-B igrate s nama platoone, imate pristup Ventrilo serveru, forumu itd., samo ne igrate klanske bitke. bar za sada.

Trebam u bootcamp onda :D
a kako se prijaviti??

16 godina
Rodić kaže...

a kako se prijaviti??

Odeš na ovaj link iznad (DOW-B), ulogiraš se ("Authorization" u gornjem desnom kutu) i stisneš "Join Clan" na desnoj strani.

14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Rodić kaže...

a kako se prijaviti??

Odeš na ovaj link iznad (DOW-B), ulogiraš se ("Authorization" u gornjem desnom kutu) i stisneš "Join Clan" na desnoj strani.

Evo poslao sam zahtjev :D

17 godina
neaktivan
Berko kaže...
Zaja kaže...

Hehe.

Nije to ništa; ovo gore je još mila majka, kak me jedan lik strusio;

mapa: Westfield

On i ja jedini živi u našem timu (ja sa Leopardom, on sa Type-52), s tim da sam ja bio već na neprijateljskom cap-u i scapao solo do 80%. Zbuksao sam se pored zgrade na neprijateljskom cap-u i tu čekao da scap-am.

Dva neprijatelja koji su ostali živi u taman dolaze na naš cap i počnu cap-at, kad dolazi do mene moj idiot sa Type-52, stane nasred neprijateljskog cap-a i napiše u chat "that's my cap spot!! move!!"

Ja krenem pisati nešto kao "kakve veze ima, skoro smo scapali" kad me lik pogodi i ubije!

Naravno, cap je odma pao na par posto (kolko je on scapao), a neprijatelj je našu bazu scapao već poprilično.... I naravno, izgubili smo {#}

P.S. Tko veli da IS4 nije "money maker"?? {#} (slika u attachmentu). S tim da je više manje stock tenk; imam samo top sa IS3 i gusjenice. Ostalo još nisam researchao. Posada je sa IS3, al na 95%.

Ja sa is-4 uredno zaradjujem, cak i sa unistenim tenkom i izgubljenom partijom (bez premiuma). Osim ako me zgaze na samom početku.

16 godina
odjavljen
paci kaže...

Registriraj se na ign-sad je akcija pa je mjesec dana free>onda kada si se ulogirao, klikneš na prime i imaš sliku od wota>tamo dobiješ kod>ulogiraš se na wot(europski server) i imaš promo code sa strane>kada si unio kod opet na ign prime i onda na menage account>auto reew na off>ulogiraš se na paypal>my profile>my money>preaproved paypments>ign >cancel i to je to. Dobio si sve te divote besplatno.

Jaco,moja mater te traži!
14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
paci kaže...

Registriraj se na ign-sad je akcija pa je mjesec dana free>onda kada si se ulogirao, klikneš na prime i imaš sliku od wota>tamo dobiješ kod>ulogiraš se na wot(europski server) i imaš promo code sa strane>kada si unio kod opet na ign prime i onda na menage account>auto reew na off>ulogiraš se na paypal>my profile>my money>preaproved paypments>ign >cancel i to je to. Dobio si sve te divote besplatno.

Ali pise i join club i moras platiti :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice