World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.377.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
World of Tanks

da server prdno

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...

To samo meni ili su im svi serveri down??

Dakle, i web i igra...sve..

Mene je usred bitke izbacilo. Ne mogu se ulogirati.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 18:18 (deadman).
15 godina
neaktivan

Ubit ću ih ako sada bude nekog revertanja jer em sam si kupio novu kupolu za tigera,em sam si kupio rammera na tigeru.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
protjeran
World of Tanks

Draw match

0 exp

0 credits

I da naravno naplatili mi popravak tenka ... pa da im ***** sve po spisku {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
memulica kaže...

Draw match

0 exp

0 credits

I da naravno naplatili mi popravak tenka ... pa da im ***** sve po spisku {#}

danas tri puta sa king tigerom. nekome treba server zabiti u analni otvor, valjda će onda raditi kako treba.

14 godina
World of Tanks

Evo garaža se malo popunila :

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A čuj,kada imaš mausa onda je garaža stvarno puna.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

ovo je zaista totalno sranje... VK3001P sve nadograđeno, samo je top predzadnji...tier 6 me buši kao švicarski sir... ja njemu ni HPa ne skidam.

KV, sav nadograđen...tier 6 me buši ko pi*ku na maturalcu, ja njemu..jedva da boju skinem

SU8..skinem trojicu, oštetim trojicu i dobijem samo 286expa...

igra je spremna za brisanje

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

ovo je zaista totalno sranje... VK3001P sve nadograđeno, samo je top predzadnji...tier 6 me buši kao švicarski sir... ja njemu ni HPa ne skidam.

KV, sav nadograđen...tier 6 me buši ko pi*ku na maturalcu, ja njemu..jedva da boju skinem

Reci koje topove koristiš?

17 godina
g12356 kaže...

KV koristim 107icu i 152icu..ovisno kako mi se potrefi mapa

SU8..najjaci mortar

VK3001 onaj predzadni na popisu neznam napamet i neda mi se u igru uc da vidim kako se zove tocno :)

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
g12356 kaže...

KV koristim 107icu i 152icu..ovisno kako mi se potrefi mapa

SU8..najjaci mortar

VK3001 onaj predzadni na popisu neznam napamet i neda mi se u igru uc da vidim kako se zove tocno :)

ako nemaš 8.8 top kao mogučnost researcha onda budi na l-70 topu.

16 godina
odjavljen
Ziga kaže...

Razumijem te, mene posljednjih dana nešto uhvatio pa sam igrao evo dva dana. Izašao sad iz igre i sav nekako sretan upalio Revo i deinstalirao igru i pobrisao sve vezano uz WoT.  {#}

War - The Only Solution To Keep Humanity
17 godina
World of Tanks

Ne znam kakav je VK3001P, ali VK3001H i VK3601 su meni prva liga tenkovi. Pogotovo 3001H koji mi je potpuno preokrenuo igru i dao zelju da nastavim igrati pun gas. Uostalom pa ne mozes ocekivati da u mediumu tier 6 budes otporan na udare drugih tenkova istog tier-a. Nije to heavy.

0 0 hvala 0
14 godina
meni je vk 3601h sranje.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
Vk-p je ok tenkic kad si u svom tier-u...
17 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
meni je vk 3601h sranje.

većinu bitaka sam bio kao izviđač sa njim i bilo je dobro. mada nije toliko okretan i brz koliko ostali srednjeci te kategorije, vrlo dobar tenk za uništavanje neprijateljske prethodnice i nerviranje težih protivnika.

14 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
GeneralPag1997 kaže...
meni je vk 3601h sranje.

većinu bitaka sam bio kao izviđač sa njim i bilo je dobro. mada nije toliko okretan i brz koliko ostali srednjeci te kategorije, vrlo dobar tenk za uništavanje neprijateljske prethodnice i nerviranje težih protivnika.

kao i pzIV samo sto je pzIV bolji od VK al ovaj vise hp

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan
World of Tanks

vk 3601 je jako dobar kada ga full upgradeaš i staviš mu rammera.Bio sam zadovoljna sa njime,sada gledam da sakupim crditsa da ga opet zaigram.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
iNFY kaže...
m4r1ju4n kaže...
GeneralPag1997 kaže...
meni je vk 3601h sranje.

PzIV je bolji od VK!?!?

Svi VK su bolje oklopljeni, brzi, okretniji, imaju bolji top i brze im se kupola vrti od PzIV. Po cemu je onda, molim te mi reci, PzIV bolji od bilo kojeg VK?

Mislim da je ovo najgora izjava koju sam procitao na ovoj temi koju stvarno moram pohvaliti za vrlo realne i pametne izjave, ali valjda mora tu i tamo nesto ovako upasti u inace odlicnu temu!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 11:55 (Sint1).
15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...
iNFY kaže...
m4r1ju4n kaže...
GeneralPag1997 kaže...
meni je vk 3601h sranje.

PzIV je bolji od VK!?!?

Svi VK su bolje oklopljeni, brzi, okretniji, imaju bolji top i brze im se kupola vrti od PzIV. Po cemu je onda, molim te mi reci, PzIV bolji od bilo kojeg VK?

Mislim da je ovo najgora izjava koju sam procitao na ovoj temi koju stvarno moram pohvaliti za vrlo realne i pametne izjave, ali valjda mora tu i tamo nesto ovako upasti u inace odlicnu temu!

Vjerojatno je mislio u odnosu na tier panzera IV i na to koliko panzer IV donosi novaca.A donosi ih stvarno puno.I sa nadograđenom kupolom Panzer IV ima veći max oklop od vk3801 sa nadograđenom kupolom.

17 godina
World of Tanks

Istina PzIV zaraduje vise od bilo kojeg VK.

Znaci ti zelis reci da s obzirom da PzIV ima veci max oklop kako si i sam rekao da je njega teze unistiti nego bilo kojeg VK?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve sami genijalci ovdje, dajte bolje šutite nego lupetati gluposti.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Igrao sam VK 3601 dovoljno dugo da crew dignem na 100% skupa sa njihovim skillovima i otključam VK 3002 DB (što se desilo jučer prije nego sam sav happy quitao).

Ono što mogu reć za taj tenk da ima trenutaka kada bounca svakakve projektile i samo se znao trest kao limenka i bit izbrazdan koda ga je netko orao s traktorom po trupu i kupoli, prilično izdržljiva kanta :)

Što se tiče damagea je super, treba znat igrat s njim, osim što top malo duže reloada ali radi više nego pristojan damage. Kada se motor upgrejda do kraja ima taman dovoljno brzine i okretnosti i meni je bio prilično zabavan.

Čak sam par puta bio i hero of the battle sa tim tenkom :D.

War - The Only Solution To Keep Humanity
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Slazem se s tobom u vezi VK3002DB, ali ako je suditi po prijasnjim postovima ipak je PzIV bolji od njega. {#}{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

A sinoc losih partija,vidi se da je vikend i njubare nisu u skoli.samo porazi i onda sam ugasio i osa gledat film.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

za pare sam mislio da je bolji pzIV i sa njim mozes heavy tenkove nervirat .. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iNFY kaže...

Joj da i to koje heavye, T1 i KV mozda, ostale sigurno ne.

16 godina
dedaa kaže...
iNFY kaže...

Ja ga igram kao moneymakera i uredno probijam tigra i IS-a.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
dedaa kaže...
iNFY kaže...

Pa naravno da probijas, ipak je to panterin top. I onaj malo pametniji igrac ce znati da ga panzer 4 nebi smio nervirati, pogotovo ako sjedi u IS-u ili Tigru.

IS ga one shota, tiger ga skida u 2 udarca. A i IS-a je teze probiti sprijeda nego tigrica, osim ako mu se cilja u kupolu.

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...
dedaa kaže...
iNFY kaže...

Pa naravno da probijas, ipak je to panterin top. I onaj malo pametniji igrac ce znati da ga panzer 4 nebi smio nervirati, pogotovo ako sjedi u IS-u ili Tigru.

IS ga one shota, tiger ga skida u 2 udarca. A i IS-a je teze probiti sprijeda nego tigrica, osim ako mu se cilja u kupolu.

Ovako nerviram loweta, t29, tigera, is-a, i tako te :D dok se oni "biju" sa drugima ja po 160 svakih nekoliko sekunda skidam :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice