World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.375.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Tek sam odigrao desetak partija sa panterom i neide mi bas, imam dugu 7 sedmicu jer drugi topovi jwdnostavmo nemaju potrebnu penetraciju. Kad me stavi ma mapu kao Komarin neznam gdje bi krenuo...
Moze pomoc?
15 godina
BIPS kaže...
Tek sam odigrao desetak partija sa panterom i neide mi bas, imam dugu 7 sedmicu jer drugi topovi jwdnostavmo nemaju potrebnu penetraciju. Kad me stavi ma mapu kao Komarin neznam gdje bi krenuo...
Moze pomoc?

Ja uvik ovako iden (vidi sliku). Imam isto medium tenka pa eto...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
g12356 kaže...
dedaa kaže...

Zato je haubica za gradske mape tipa ensk, ruinberg, himmelsdorf, siegfried line.

Nemaš ravnog tamo dok god ima netko ko ce te pokrivati.

Na ensku,ruinbergu i siegfried lineu sve haubice idu na čistinu.A dok haubicu igram na hmmelsdorfu onda me boli krafna i idem u napad bez obzira dali me netko čuva ili ne jer sam ionako prespor da odem previše naprijed.

Danas bi sa vk3601 trebao preći 50% research grinda za mog budućeg Tigera.

Kako misliš "idu na čistinu"? Nema logike da haubicu  sa 0.4 devijacijom koristis na cistini. Haubice u wotu su za CQC, ne za snajpanje preko mape.

Zapravo sam trebao reći da uglavnom gađaju one koji jesu na čistitini.Tako nekak.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...

A tako dobar igrač baš nisam,negdje sam prosječan...Održavanje bu mi bilo problem,mislim nastavit ću ja igrati ali ne planiram ići dalje od tiera VII.Jer sam se ionako jedva natjerao da za njega nagrindam.

Ja se također smatram sasvim prosječnim igračem...samo treba paziti gdje se gađa, ne gađati bezveze i da se...

Ako vec zelis stati onda stani na King tigeru koji je najbolji u T8, a ne na Tiger I koji je najlošiji u T7. Btw. Elite King Tiger mozes odrzavati bez premiuma, cak i malo zaraditi, ali je gnjavaza dok ne kupis drugi top od 105mm.

14 godina
neaktivan

Krenuo igrat sa amerima od samog početka i nisam baš siguran koliko mi je to bilo pametno trenutno prašim sa t29 i sa njim sam jako zadovoljan tenk je bolji od svih u svom nivou ali kad pogledam karakteristike (oklop trupa)nisam baš siguran dali prašit dalje sa amerima t32,t34 i t30 iako mi se taj top od t30 čini jako moćan ali ne bih volio potrošit dana igranja(nemam premium)i skužit da sam ostavio tolike sate igre a na kraju me spucaju kao kantu za napucavanje,molim igrače koji su ovo prošli za info.Druga stvar američke haubice su mi jako loše ne mogu zaradit baš puno novca sa njima trenutno imam m41 i kad pogledam dalje sve do m40/43 je loše u usporedbi sa drugim nacijama,možda je pametnije iči na kv pa nabavit rusku s51(prevenstveno mislim zbog zarade novca )inače nisam baš lud za igranje sa arty.trenutno mi sherman najbolji pribavljač novca sa t25 (105mm top) i t29 (105mm top)zaradim novca ako odigrad dobro ili odlično napravim li pogrešku i ucmekaju me budem u minusu.A treba pribavit novca za t28,t32...

Hvala unaprijed

15 godina
neaktivan
IFrfa kaže...

Krenuo igrat sa amerima od samog početka i nisam baš siguran koliko mi je to bilo pametno trenutno prašim sa t29 i sa njim sam jako zadovoljan tenk je bolji od svih u svom nivou ali kad pogledam karakteristike (oklop trupa)nisam baš siguran dali prašit dalje sa amerima t32,t34 i t30 iako mi se taj top od t30 čini jako moćan ali ne bih volio potrošit dana igranja(nemam premium)i skužit da sam ostavio tolike sate igre a na kraju me spucaju kao kantu za napucavanje,molim igrače koji su ovo prošli za info.Druga stvar američke haubice su mi jako loše ne mogu zaradit baš puno novca sa njima trenutno imam m41 i kad pogledam dalje sve do m40/43 je loše u usporedbi sa drugim nacijama,možda je pametnije iči na kv pa nabavit rusku s51(prevenstveno mislim zbog zarade novca )inače nisam baš lud za igranje sa arty.trenutno mi sherman najbolji pribavljač novca sa t25 (105mm top) i t29 (105mm top)zaradim novca ako odigrad dobro ili odlično napravim li pogrešku i ucmekaju me budem u minusu.A treba pribavit novca za t28,t32...

Hvala unaprijed

Idi do T-34 tier 9 kupi ga, nadogradi i ostavi u garaži pošto će on postati premium tenk tier 8, tako da ćeš kasnije s njim moći zarađivat kredite.

Za sve ove koji igraju s haubicama a koji nisu igrali na test serveru stiže loša vijest da su novi tier 5 laki tenkovi strašni, probiju se do artiljerije ko od šale brzi su ne može ih ekipa lako pogodit. Mene su toliko iživcirali s GW-Tigerom da sam odustao, što se tiče Panthere nije bogzna što, spora nije za blisku borbu top ima slab damage tako da možeš samo snajpat iz daljine i davat podršku teškašima sa sigurne udaljenosti.

17 godina
neaktivan
zrimo kaže...
IFrfa kaže...

Hvala unaprijed

Idi do T-34 tier 9 kupi ga, nadogradi i ostavi u garaži pošto će on postati premium tenk tier 8, tako da ćeš kasnije s njim moći zarađivat kredite.

Za sve ove koji igraju s haubicama a koji nisu igrali na test serveru stiže loša vijest da su novi tier 5 laki tenkovi strašni, probiju se do artiljerije ko od šale brzi su ne može ih ekipa lako pogodit. Mene su toliko iživcirali s GW-Tigerom da sam odustao, što se tiče Panthere nije bogzna što, spora nije za blisku borbu top ima slab damage tako da možeš samo snajpat iz daljine i davat podršku teškašima sa sigurne udaljenosti.

Pa stvarno su idioti ovi iz WG kad ubacuju ferarije u igru pa predu mapu za 3 sec i spotaju arty,i kako bi onda ja trebao igrat sa arty??

15 godina
neaktivan
World of Tanks

E uglavnom moje "kempanje" sa ferdinandom na nekim mapama,uglavnom vozati što manje...

Obično odaberem jednu od tih ruta za braniti.

Himmelsd Himmelsd
Monastery Monastery
Prohrorvk Prohrorvk
Ruinberg Ruinberg
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 10:56 (shady1024).

0 0 hvala 1
16 godina
zrimo kaže...
IFrfa kaže...

Znaš li možda ili netko drugi, koji će sve dosadašnji tenkovi postati premium i kada?

17 godina
World of Tanks

Je li danas mozda neka akcija sa exp i lovom? Mislim na ono exp x4 ili lova x2 kako su znale biti za one odredene tipove tenkova.

Pitam jer sam sad sa Hummelom dobia 3380 exp. To bi mi treba biti daily double, ali mi nije pisalo da je daily double i nije mi srusen rekord u osvojenim exp iako bi treba biti i bez daily doublea sa 3380 exp-a u igri.

Za kraj najvise me cudi sto sam stvarno odigra "odlicnu" partiju sa Hummelom. Unistia sam T44 i ostetia Panthera i to je to od mene. Dobili smo na kraju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...
zrimo kaže...
IFrfa kaže...

Znaš li možda ili netko drugi, koji će sve dosadašnji tenkovi postati premium i kada?

Nijedan više osim T-34, tako da ako ga imaš u garaži dobit ćeš novi tenk tier 9 i premium T-34 tier 8.

Ubrzo izlazi IS-6 koji će naravno koštati 50€ i u 6.7 updatu Type 59 kineski srednji tenk koji će koštati 10.000 zlata, tako da ti je to jedina prilika da dobiješ premium tenk džabe za ostale ćeš morat iskeširat dosta love.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 11:16 (zrimo).
15 godina

Hoće li T-34 postati premium u ovom nadolazećem patchu (6.7) ili nekom sljedećem?

Pitam isključivo da vidim imam li vremena da doguram do njega.

@Sint - exp ti se množi sa 5, evo: http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/operation-avalanche-special

od danas pa do 12.09.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 12:03 (viskovic).
15 godina

Ova igra me zeli dotuc.Imam M10,ja sam u prva 3 na tablici sa M7 i jos jednim M10.Protivnik pak ima 4 KV i T1.Od toga,3 KV-a imaju 107mm top,a jedan je stock.Pa kako to moze biti fer????

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
neaktivan

nemam pojma, ali i da jest meni se bas i neda igrati vise!

sad ne znam što je, al čini mi se da je dosta ekipe odustalo od WOT-a?!

15 godina
neaktivan
viskovic kaže...

Hoće li T-34 postati premium u ovom nadolazećem patchu (6.7) ili nekom sljedećem?

Pitam isključivo da vidim imam li vremena da doguram do njega.

@Sint - exp ti se množi sa 5, evo: http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/operation-avalanche-special

od danas pa do 12.09.

Neće vjerovatno tamo krajem godine sređuje američku granu, prvo će rusku.

Da dosta ekipe je odustalo uključujući i mene, jedino sam malo isprobavao tenkove na test serveru, na glavnom serveru ne vjerujem da ću igrati dok ne izbace nove modove igre. Nakon 3000 i nešto borbi jednostavno dosadi, postane jednolično,a grind zamoran naručito bez premiuma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 13:02 (zrimo).
17 godina
World of Tanks

Oko, onda valja to iskoristiti, taman da ovom GW Panteru drugi gun istražim

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ivanoile kaže...

Ova igra me zeli dotuc.Imam M10,ja sam u prva 3 na tablici sa M7 i jos jednim M10.Protivnik pak ima 4 KV i T1.Od toga,3 KV-a imaju 107mm top,a jedan je stock.Pa kako to moze biti fer????

Glavno da oni sad uvode priko reda neke francuske tenkove {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

ajmo prijedlozi sa KV-1S na IS ili KV-13.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sokre kaže...

Pa ovisi sto ti zelis, kv13 ako zelis ici na mediume ili is ako zelis nastaviti heavye.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
sokre kaže...

Pa ovisi sto ti zelis, kv13 ako zelis ici na mediume ili is ako zelis nastaviti heavye.

hmm mislim da za početak pada KV-13 lako se vratim poslje na IS. zelim kakav pristojan brzi tenk.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
neaktivan
sokre kaže...
dedaa kaže...
sokre kaže...

hmm mislim da za početak pada KV-13 lako se vratim poslje na IS. zelim kakav pristojan brzi tenk.

Ako zelis pristojan brzi tenk onda je to IS.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

uf 34km\h hehe evo mene nazad u kv-u lol.ali će mi barem pasati ovaj 122mm top sa kv-1s-a.a sa njim ću nastaviti skupljanje xp-a za kv-13. vidim da se bliži proširivanje garaže.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 16:51 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sokre kaže...

uf 34km\h hehe evo mene nazad u kv-u lol.ali će mi barem pasati ovaj 122mm top sa kv-1s-a.a sa njim ću nastaviti skupljanje xp-a za kv-13. vidim da se bliži proširivanje garaže.

Kv 13 je odličan tenk sa 122 mm gunom rocka , onaj od 85 nemože niti protiv običnog tigera , malo mi je žao kaj sam prodao kv 13 i prešao na teškog isa ... kv 13 ide 60 km /h .

http://soksa.3dhr.net/
16 godina
Zaja kaže...

Pa stvarno su idioti ovi iz WG kad ubacuju ferarije u igru pa predu mapu za 3 sec i spotaju arty,i kako bi onda ja trebao igrat sa arty??

Pa to je predobro. Konačno neće moći svaka fufa igrati arty, pa da imamo artiljerije po pola tima..

Genijalna prevencija viška artiljerije i "kempanja"...

(da se razumijemo, i ja igram arty..)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
nixXxa kaže...
sokre kaže...

Kv 13 je odličan tenk sa 122 mm gunom rocka , onaj od 85 nemože niti protiv običnog tigera , malo mi je žao kaj sam prodao kv 13 i prešao na teškog isa ... kv 13 ide 60 km /h .

Ma dajte, elitni IS sa posadom na 100% je okretniji od nekih mediuma, milina mi je bila igrati s njim. Jedino je top speed nizak ali zato je okretan do bola.

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zaja kaže...

Pa to je predobro. Konačno neće moći svaka fufa igrati arty, pa da imamo artiljerije po pola tima..

Genijalna prevencija viška artiljerije i "kempanja"...

(da se razumijemo, i ja igram arty..)

Samo nek uvedu ogranicenje za broj arty po igri a tih dvoje jadnika sto ostane bit ce spotani u prvih 10 sec i nema vise artya uopce{#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Citam na forumu da se nerfali t5 light tenkove.dobro je, lakse se dise{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeli znate otprilike kada će na službeni server staviti patch?

I kada će napokon oni skočiti na patch 0.7?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina

CVD-243-BFP-849    -nekakav invite code,mogu ga iskoristit samo novi igraci u WoT-u.Neznam kako se aktivira,ali dobijete M3,300 golda i 1 dan premiuma.

Ako niste dobro shvatili,ovaj kod je samo za NOVE acc.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 12:53 (ivanoile).
14 godina
ivanoile kaže...

CVD-243-BFP-849    -nekakav invite code,mogu ga iskoristit samo novi igraci u WoT-u.Neznam kako se aktivira,ali dobijete M3,300 golda i 1 dan premiuma.

Od kud ti to ?????

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice