Heh i ovako je Maus bio u sjeni IS-7 koji uopce nije smio biti u igri(igra je u WW2 jel tako?)
Koliko znam developeri nigdje nisu precizirali period igre tako da nemora uopce biti do 45. godine sto pokazuju ruski i americki tenkovi uostalom.
Heh i ovako je Maus bio u sjeni IS-7 koji uopce nije smio biti u igri(igra je u WW2 jel tako?)
Koliko znam developeri nigdje nisu precizirali period igre tako da nemora uopce biti do 45. godine sto pokazuju ruski i americki tenkovi uostalom.
A riješenje je prilično jednostavno. Igrajte s rusima. Ugledajte se na kolegu DrNasty... T54 i IS-7.
Heh,slusaju kad Rusi govore,dobro su E-75 nerfali,oni su napravili novi dizajn toga tenka,dovoljno je nerfan da se IS-4 igra sa njime
Heh,slusaju kad Rusi govore,dobro su E-75 nerfali,oni su napravili novi dizajn toga tenka,dovoljno je nerfan da se IS-4 igra sa njime
Nije samo nerfan E-75 nego i E-50 i E-100, zato ja i odustajem od E-serije jer će je unakazit do boli. E-100 će biti samo velika kanta za napucavanje, ali pogledajte samo komentare na WoT forumu i vidjet ćete da je 90% EU igrača više dokipjelo stalno nerfanje samo Nijemaca i forsiranje samo jedne nacije (na korist RU korisnika) i da će im se to brzo odbiti od glavu kad opadne zarada.
Kupio sam 76mm top za at-1 i za sada nema mana...
Nesto se mislim dali da krenem ruskom td linijom.volio bi probat objecta da vidim kakav je nasuprot jagdtiger koji je perverzija tenk.
Heh, prokletstvo 107mm zis6, svi koji ga imaju najbolji su u svom tieru.
Kad dolazi nova verzija igre?
Kad dolazi nova verzija igre?
8-12. Kolovoz.
citam promjene koje ce doc u ovoj verziji i nigdje se ne spominje prebacivanje americkog T30 u tenk destroyere i uvođenje americkog T110 tenka sto je prije bilo najavljeno.
Nesto se mislim dali da krenem ruskom td linijom.volio bi probat objecta da vidim kakav je nasuprot jagdtiger koji je perverzija tenk.
Meni je at-1 prvi i jedini td tako da neznam...
Jel SU-100 dobar?Posto je isti kao SU 85,samo malo jaci.
Sam si sebi dao odgovor.
Sam si sebi dao odgovor.
Pa nisam,vise sam mislio,kako se nosi sa vecim tenkovima,kakvi su mu topovi(preciznost) i tako to.
SU-100 je puno jači, 100 ili 122 mm top ubijaju ko ludi, ja sad vozim SU-100 i razvaljujem
kakav je Panzer IV moneymaker u usporedbi sa Stugom?
Skoro dobar kao KV kod rusa, lijepi novci ako opreznije igras
T30 tank: hit points decreased by 50, dispersion during movement and traverse increased by 10%, dispersion during turret traverse increased by 30%;
WG, nabijem vas na onu stvar. Mućka đubrad. Puj.
T30 tank: hit points decreased by 50, dispersion during movement and traverse increased by 10%, dispersion during turret traverse increased by 30%;
ovo nije mali nerf...mogli su ga odma i zapalit kad pocnes bitku pa da ode par modula i toga...sramota
Nemam volje listati i tražiti,a jeli istina da su dodali HP-a IS-7-ici
Nemam volje listati i tražiti,a jeli istina da su dodali HP-a IS-7-ici
Ne, oduzeli su mu 50 HP-a.
Mogli su mu odmah uzet i top. Nije potreban. I stavit šugavu 76icu. Ionako mu je penetracija prevelika.
Ili još bolje da ga maknu iz tech tree-a, dok ne budu napravili T110(i toga me strah) jer ovo stvarno više nema smisla.
Pozdrav, opet sam započeo igrat nakon mjesec - dva dana pauze. I...već mi se igra počeli gaditi, samo pushanje rusa...pa ako ce tako, mogu izbacit sve ostale nacije i dodati jos ruskih tenkova, barem ce bit ravnopravni...
eh da, imam problem, igra mi lagga neprestano, pogotovo u kontrolama tenka, kasni pola - cijelu sekundu i tesko je manevrirati tenk jer ti "pobjegne" isto tako postoji kasnjenje pri pucanju, chatu, oznakama na karti... svemu. Ping je normalan(65-85). FPS je dobar (30<). Znate kako to rjesiti?
Pozdrav, opet sam započeo igrat nakon mjesec - dva dana pauze. I...već mi se igra počeli gaditi, samo pushanje rusa...pa ako ce tako, mogu izbacit sve ostale nacije i dodati jos ruskih tenkova, barem ce bit ravnopravni...
eh da, imam problem, igra mi lagga neprestano, pogotovo u kontrolama tenka, kasni pola - cijelu sekundu i tesko je manevrirati tenk jer ti "pobjegne" isto tako postoji kasnjenje pri pucanju, chatu, oznakama na karti... svemu. Ping je normalan(65-85). FPS je dobar (30<). Znate kako to rjesiti?
Meni se to događa kada imam bittorent upaljen.
A meni kada je utorent upaljen
ovo nije mali nerf...mogli su ga odma i zapalit kad pocnes bitku pa da ode par modula i toga...sramota
e nek su ga nerfovali jebote kad su dali tenku takav top.pa bolje od TD.sramota. NERF!
T30 kad me zbomba bubrezi mi otpadnu. Kao da me arty maznula.
Neznam šta kukate i seruckate protiv rusa.Pa igrajte i vi s njima.Ja sam krenuo s amerima,shvatio da su loši o prešao na ruse.BTW baš volim kad naiđem na is4 jer ga probijam sa svih strana dok kad naiđem na onog vk bježim(vozim full nadograđenog is4)
Čitam overlordov blog i komentare na patch, ljudi su se rasp*zdili, nerfali su Mausa i T30 pošteno. Jedan kompletan klan bojkotuje kupnju zlata zbog nerfanja nove E serije.
Nisam igrao drugim nacijama, ali ako su stvarno toliko slabiji, onda su ovi developeri stvarno đubrad.