World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.514
|
čitano: 9.321.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks

Meni sve ok..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

takodjer nikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
TWade kaže...

Nikako da skupim za Pershinga...jos samo 10k xp-a

Nego uzeo sam ovaj tenk samo zbog ovog skina koji sam nasao :)

[IMG]http://i53.tinypic.com/fbvnub.jpg[/IMG]

Kad kupiš pershinga obavezno ajde prvo na onaj najjači top. Ima iste karakteristike ka M3 samo veću penetraciju. Onda kasnije možeš redom ić gusjenice, motor, radio itd...

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
moderator
World of Tanks

Kuky, kakav je miš? :) Sad klan ima 19 tier10 tenkova.

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Kuky, kakav je miš? :)

Nikakav kao što sam vidio u sinoćnim partijama, jedini Maus tenk, a s naše strane napali ga Tier IX tenkovi i navalili su kao na Dan D..nije dugo poživio u borbi.

Mana je njegova spora mobilnost-pokretljivost.

17 godina
moderator

Zato što se loše pozicionirao pa ga okružili i tukli. Ali kad ga pozicioniraš dobro da vidiš kako uspori napredovanje kompletne strane :D

17 godina
DrNasty kaže...

Zato što se loše pozicionirao pa ga okružili i tukli. Ali kad ga pozicioniraš dobro da vidiš kako uspori napredovanje kompletne strane :D

Ali ima i druge prednosti, Jedan Maus je navukao petoricu naših tenkova, dok su drugi njihovi tukli ostale naše na drugom dijelu mape.

16 godina
World of Tanks

Maus je jednostavno nenadjebiv kad ima neku podršku pokraj sebe. Jedan tier 9 i 8 samo da su uz njega i on probija neprijateljsku obranu kao da režeš maslac.

A da ne govorim kako je dobar negdje u obrani gdje ima zaštitu da ga artiljerija nemože gađati.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer smo igrali clan warse i ekipa je imala 4 mausa i izgubili smo.Mouse je mocan tenk,spor al moze prmit stete i probijat stranu.A ja imam novu bebu u garazi,moneymaker,death machine{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Jel bolji od hummela za pare? Ja sam nabasao negdje na koeficijente moneymakinga. Hummel je, čini mi se, imao 1.06 dok gw panther 0.98, ali veći damage uz istu cijenu zrna u konačnici može donijeti (i vjerovatno donosi) veću zaradu. Tvoja iskustva?

15 godina
DamageHigh kaže...

Nova bebica..;)

Primjetit ćete da sam ga pomalo na silu kupio (creditsi)...sad se mučim s održavanjem...{#}

majko mila..........

ipak ih ima što koriste ove klaun skinove..........

world of bumba tanks.................

hacenanug
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Jel bolji od hummela za pare? Ja sam nabasao negdje na koeficijente moneymakinga. Hummel je, čini mi se, imao 1.06 dok gw panther 0.98, ali veći damage uz istu cijenu zrna u konačnici može donijeti (i vjerovatno donosi) veću zaradu. Tvoja iskustva?

Odigra sam tek par tekmi i nemam jaci top ali je jako precizan,cak i brzi od hummela.jako mi svida.i ovakav stock mi vise lezi od hummela.Popravak je 3,500 ali brate sa jacim topom mozes nagurat brutalan dmg i pare.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 11:22 (Zaja).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Za sve koji koriste te sarene zone penetration skinove,imam ja malo bolje rjesenje..pogledajte ovaj npr. : http://mirtankov.net/weakspots/722-2011-03-17-07-37-39.html

Lijepo izgleda i dosta je efikasno rijesen.

Ja sam to stavio sam na one tenkove koji mi zadaju probleme inace,a naravno ne na one koje ja vozim :)

Nego da vas pitam,jel se to ekipa koja igra WoT malo poglupavila zadnjih dana..nemozes na random battle odigrat jednu pametnu partiju...

jucer sam igrao sa takvim majmunima :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

A jel svaku partiju bude oštećen pa uspori reload ili WAR čuva i od oštećenja više?

sorry na kasnom odgovoru,

nerijetko mi se dogadjalo da sa WARom imam ostecen ammo rack, a bez njega bi sigurno eksplodirao, i DA, WAR cuva i od ostecenja

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
16 godina
TWade kaže...

Ja sam to stavio sam na one tenkove koji mi zadaju probleme inace,a naravno ne na one koje ja vozim :)

zasto ne na one koje ti vozis?

pa tako zapravo i najlakse naucis di gadjat jer ih mozes zoomat do mile volje i vidjet di je sta.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
World of Tanks

Sad igrao malo sa mausom, prezakon je.

Najače od sve ga kad se oni svi brži tenkovi tamo bore, ono T29, tiger  itd. cijela rulja od oko 6-7 tenkova na jednoj strani se znoji da ubiju jedni druge i onda nakon par sekundi dolazim ja sa mišem. Koja panika to bude, odmah se rusfaj desi. Svi okreču topove na mene, vidim ih kako šaltaju na HE ganate, sve po meni dinga, oko mene padaju granate artiljerije. Imaš osiječaj kao da si neki magnet. A ja ljepo samo lagano sa svojih 17km/h probijam obranu na toj strani.{#}

Osim ako ne naletim na Object 704 koji se negdje skriva, on mi zadaje probleme ponekad, ali i to samo kad sam 1na1 s njim na nekoj čistini.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 12:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

zasto ne na one koje ti vozis?

Zato sto nemam nijedan tenk s popisa tih za koje ima taj skin ^^

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dan retardiranih timova,ljep poceteka dana

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TWade kaže...

Za sve koji koriste te sarene zone penetration skinove,imam ja malo bolje rjesenje..pogledajte ovaj npr. : http://mirtankov.net/weakspots/722-2011-03-17-07-37-39.html

Nego da vas pitam,jel se to ekipa koja igra WoT malo poglupavila zadnjih dana..nemozes na random battle odigrat jednu pametnu partiju...

jucer sam igrao sa takvim majmunima :S

Ma navikao sam se već na ove...

Efikasnost ispred estetike..:D

Iako bi ih sad mogao i maknut..znam već napamet di je kojemu što..

Zaja kaže...

Dan retardiranih timova,ljep poceteka dana

Zar opet? To od jučer traje..-.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 12:25 (DamageHigh).
17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Sad igrao malo sa mausom, prezakon je.

i onda nakon par sekundi dolazim ja sa mišem. Koja panika to bude, odmah se rusfaj desi. Svi okreču topove na mene, vidim ih kako šaltaju na HE ganate, sve po meni dinga, oko mene padaju granate artiljerije.

You are so awesome {#}

Et još lolik na IS-7 pa možemo platoon u randomu, jer je inače totalno neisplativo igrati tier10 random.

16 godina
DrNasty kaže...

You are so awesome {#}

Et još lolik na IS-7 pa možemo platoon u randomu, jer je inače totalno neisplativo igrati tier10 random.

Ne, ne, nemojte nam to radit! {#}

17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Ne, ne, nemojte nam to radit! {#}

Prepare to meet your maker :D

16 godina
DrNasty kaže...

jos ja i to bu bilo to :D

mene danas igra je*e u zdrav mozak ko idiota.

u 10 minuta me 2 puta izbacilo sa servera i loada mi po 5 minuta i spawna me u moju smrt,tj kad je igra vec gotova a ja ubijen {#}

p.s 

sad sam na 3.5 miliona kredita...jos 3 miliona do is7,al mislim da cu prije uzet s51 arty,koja kosta milion i nes sitno,tak da ce mi trebat jos 4

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 12:46 (lollik91).
16 godina
World of Tanks

Da, morons day još traje...

Mapa - komarin, ja igram s Hummelom. Naši se fino dopeljali do njihove baze i capali..i dobili smo. Prošla je jedna minuta od početka...-.-

Što je najgore, to mi je bila prva pobjeda u danu, a ja nisam ni shell ispucao..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
lollik91 kaže...

sad sam na 3.5 miliona kredita...jos 3 miliona do is7,al mislim da cu prije uzet s51 arty,koja kosta milion i nes sitno,tak da ce mi trebat jos 4

Onda uzmi S-51 pa nas podržavaj onom topčinom dok se ja krijem iza kukyja {#}{#}

17 godina
DrNasty kaže...

Onda uzmi S-51 pa nas podržavaj onom topčinom dok se ja krijem iza kukyja {#}{#}

Koliko je S-51 bolji-lošiji od SU8 ?

S obzirom da moj SU8 s 100% posadom i maksimalnim upgradeom i nije baš nešto {#}

17 godina
moderator

Duplo veći damage sa drugim topom (preko 1800 dmg), ali i dosta sporiji rof i mrvicu precizniji.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

tu ima levelovanja ili tako nesto ? 

Say Hello To My Little Friend
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 14:06 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon tolko muke sa goldom kolega iz klana mi kupu 5500 golda.Sretan ko malo djete. Uzeo mi preko shatterd crystala stranice,ovi ga zvali iz amerike ispitivali di zivi,sta radi,ulica,adresa ma bolji su od FBI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Duplo veći damage sa drugim topom (preko 1800 dmg), ali i dosta sporiji rof i mrvicu precizniji.

Jel mi se isplat skupljat expirence za SU14?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice