World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.514
|
čitano: 9.325.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Busola kaže...
1.Ma i ja sam u jednom klanu (CT) gdje je više ovakvih igrača nego onih pravih ... NE razumijem ljude koji provedu više od mene na klanskom chatu i u igri  , a imaju u vrh glave 1000 partija... Pa odi onda na facebook ili nešto slično pa ubijaj vrijeme...

Jedina šteta je što se klanovi ne ujedine (hrvatski ...) i očiste od igrača slabijih tierova i onih koji kada su online ne pomagaju klanu... 2.FALI izrazito jedan dobar casual hrvatski klan sa 100 ljudi sa tierovima većim od tier 8 najmanje ... Razjedinjeni smo u 10-tak klanova te onda nijedan klan ne može doći do izražaja jer svaki ima 20 igrača sa dobrim tenkovima, a ostali su tu da se dopisuju malo odigraju koju partiju , pišu kakvo je vrijeme , da li su se kupali ili ne...

3.Ja sam npr. casual igrač i ono što mi najviše smeta je kada se igra klanska borba i online ima 25 igrača , a jedva se nakupi 15 igrača za odigrati borbu...

1. to jesu casual igraci.

2. da li ti uopće shvačaš pojam casual igraca?

3. opet pitam dali shvacas taj pojam.

ljudi dodu i igraju malo.ja osobno nisam bas aktivan na chatu ni ne pomazem bas klanu jer sam eto beskorisan(u ovom klanu mi se tako cini). a po tebi svi koji ne grindaju i ne zele pomoc moraju se ostavit igre,pa nemoj pretjerivat

16 godina
odjavljen
World of Tanks

Vk 3601 (H) sa novim 88 mm topom je pravi moneymaker. Stalno se dobiva Master Gunner nagrada.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovakvim budalama treba zabranit igrat. Pobia je sva tri prijateljska SPG-a.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam došo do jednog zaključka. Kupio sam Grille i za nega utreniro zapovjednika na 75%, ostali na 50.

Kad je zapovjednik došao na 81% ovi ostali su već bili blizu 70%

Po meni posada se brže trenira ako ima iskusnog zapovjednika.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 15:12 (Valiant28).
15 godina
neaktivan
Busola kaže...

Ma osobno, igra je meni fenomenalna i nemam problema s ničim, ni sa grindanjem, ni sa balansom ni sa timovim i koječem drugom. Nije mi nikad bilo bad igrat, bez obzira protiv koga igram. Jednostavno, idem malo druge žanrove igrat, a i ljeto je pa ni nisam tolko na kompu. Ima ljudi koji igraju za klan i treniraju, nema smisla da sam ja unutra ako igram svakih par dana prosječno po pola sata, iako me se moglo vidjet na chatu al često sam ostavio igru upaljenu iako nisam bio prisutan. Pogotovo mi se neda dolazit točno u određeno vrijeme za treninge, jer ko zna di sam u to vrijeme. A većina od ovih preko 1000 partija sam odigra u 4. i 5. mjesecu. Vratit ću se ovoj igri sigurno za duže igranje, al zasad, klansko ratovanje mi nema previše smisla. Uživaj...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 21:36 (Bajac).
15 godina
neaktivan

Stigla pila{#}

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Stigla pila{#}

You welcome in BOLT

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
Y2K2 kaže...

Stigla pila{#}

i nemaš niti jedan tenk kraj njega? sretno s održavanjem {#}

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
16 godina
World of Tanks

Mislim da su pretjerali s ovim natjeravanjem kupnje premiuma. Ako preživiš do kraja partije i ubiješ četvoricu, po meni nikako ne bi smio biti u minusu...

Ali eto, jesam, i to s tier 8...sve se bojim šta će bit s 9..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Y2K2 kaže...

Stigla pila{#}

i nemaš niti jedan tenk kraj njega? sretno s održavanjem {#}

A tko kaze da necu kupit jos tenkova.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
moderator
Y2K2 kaže...
The Unforgiven kaže...

Jel ti ono imaš samo 170k kredita? Sretno sa kupovinom, moraćeš krenuti od tiera 3 pa zaraditi nešto love. Najbolje je da ideš na arty.

Ja uopće ne igram sa tier 10 osim u CW, većinu vremena skuplja prašinu u garaži.

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Mislim da su pretjerali s ovim natjeravanjem kupnje premiuma. Ako preživiš do kraja partije i ubiješ četvoricu, po meni nikako ne bi smio biti u minusu...

Ali eto, jesam, i to s tier 8...sve se bojim šta će bit s 9..

Tako ti je to, nekad i s premiumom budeš u minusu s tier 9, zato ja uvijek ostavljam tier 5 tenkove kao moneymakere da mogu održavati veće tiere bez premiuma.

Tako u garaži imam Pz IV, Pz III/IV a ubrzo planiram nabaviti i Hummela

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 10:20 (zrimo).
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Y2K2 kaže...
The Unforgiven kaže...

Jel ti ono imaš samo 170k kredita? Sretno sa kupovinom, moraćeš krenuti od tiera 3 pa zaraditi nešto love. Najbolje je da ideš na arty.

Ja uopće ne igram sa tier 10 osim u CW, većinu vremena skuplja prašinu u garaži.

A goldi se nemogu vise kupit,il sam ja nest propustio.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
moderator
Y2K2 kaže...

A goldi se nemogu vise kupit,il sam ja nest propustio.

Niko ne spominje golde, ako ćeš ići na zlatni način onda uopće grind nije bitan, kupi lowe i deri pare i xp (konvertuj, kad već spominješ golde) ;)

16 godina

ja u garazi imam

moneymakeri: kv3,kv,stug3,t34-85 i t1¸heavy,na putu je arty s 51 za kojeg mi fali jos oko 25k iskustva,to bi cak i danas mogao

zabava:leopard

cw: is4,na putu je is7 za kojeg mi fali jos 3 milje,al mislim da cu prije kupit arty,pa onda ic s njom po pare.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
moderator

Kad ćeš nastaviti mediume da zajedno dobijamo kazne za brzu vožnju? Ja idem prema T-44, to je zabava, a hummelom tučem lovu. Imam otključan tier 5 ruski TD (SU-85 sa T-34 grane), ali me ne lože destroyeri. NEW_MAN i ja smo igrali sa mediumima, pa smo natjerali Object704 na rage quit kad je ostao na 10% :D

17 godina
World of Tanks

T44 je zvijer. Jeste pegla kad ga tek uzmes, 85mm top, pa onda moras gusjenice i kupolu za nekih 35k expa, nagrindat toliko i sa premiumom, sa onim kretenskim topom, fakat nema smisla. Dobijes mozda 100-200 exp, za dobru partiju. Sve iznad tiera 6, bjezi koliko te noge nose, jer im ne mozes nista. Sa 100mm topom na t43 sam rijetko pao ispod 500 exp po partiji. Ne ganjam da ubijem nego da pogodim dobro sto vise puta.  

100mm top je tu, za par k exp biche i novi motor, i onda lagano grindamo do t54 :) 

Sto se tiche klanske igre, mislim da trebaju promjeniti sistem. Ako svi igraju sa tier x, kako to moze biti interesatno. Trebali bi staviti odredjenu vrijednost na svaki tenk, I dati svakom timu maksimalan broj poena za koji mogu izabrati tenkove i zapoceti klansku bitku. I onda ne bi bilo 4 tier x haubice i 11 tier x tenkova, nego 2-3 tier x, par heavy, 3-4 mediuma, par izvidzaca i par haubica, to bi vec dobre bitke bile.

leptir mi jebe aim leptir mi jebe aim
Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 12:11 (zeleni).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
TWade kaže...

1. to jesu casual igraci.

2. da li ti uopće shvačaš pojam casual igraca?

3. opet pitam dali shvacas taj pojam.

ljudi dodu i igraju malo.ja osobno nisam bas aktivan na chatu ni ne pomazem bas klanu jer sam eto beskorisan(u ovom klanu mi se tako cini). a po tebi svi koji ne grindaju i ne zele pomoc moraju se ostavit igre,pa nemoj pretjerivat

To uopće nisu Casual igrači... što ti spominješ to su super dikliči i šišmiši koji kada su online služe za ništa ( a provedu više vremena nego neki bolji igrači...) Ako si online pomogni, casual znači da igraš ali da nisi stalno online za clan fightove , ali kada si online onda se na tebe može računati...

Ovo su više zabavljači sami sebe koji ne znaju šta će sa sobom pa onda troše svoje vrijeme , ali i nisu na usluzi klanu te uopće ne bi  trebali biti u klanu...(prave samo pomutnju...)  Više volim vidjeti nekog tier 6 koji se svaki puta javi za klan fight kada je online , nego neki tier 8 koji neće da igra i pravi se blesav (kao ono ostavio sam komp upaljen i zaboravio slučajno izaći iz igre...)  , jer eto izgubiti će ... takvi neka igraju taj svoj casual u neku drugi klan.

PS. Nikada ni u jednoj igri nisam grindao jer mi je to totalna glupost...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 11:58 (Busola).
17 godina
moderator
zeleni kaže...

T44 je zvijer. Jeste pegla kad ga tek uzmes, 85mm top, pa onda moras gusjenice i kupolu za nekih 35k expa, nagrindat toliko i sa premiumom, sa onim kretenskim topom, fakat nema smisla. Dobijes mozda 100-200 exp, za dobru partiju. Sve iznad tiera 6, bjezi koliko te noge nose, jer im ne mozes nista. Sa 100mm topom na t43 sam rijetko pao ispod 500 exp po partiji. Ne ganjam da ubijem nego da pogodim dobro sto vise puta.  

Ja sam otključao na T-43 onaj drugi 85mm što ima malo bolju penetraciju, čisto da lakše otključam ovjes i kupolu kad kupim T-44. Još kad bi stavili kao top gun na T-44 onaj D10T 1945 ili LB1, to bi stvarno zvijer bila. Meni je T-43 puno bolji od T-34-85, ali mi je malo spor. Kaže ekipa sa wot foruma da stavi remove speed governor i ono ulje na T-44 i da onda leti mapom :D

EDIT: Kako ti se drži ammo rack, imaš li WAR ili ga skrivaš od neprijatelja kao zmija noge?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 12:25 (DrNasty).
16 godina
DrNasty kaže...

Kad ćeš nastaviti mediume da zajedno dobijamo kazne za brzu vožnju? Ja idem prema T-44, to je zabava, a hummelom tučem lovu. Imam otključan tier 5 ruski TD (SU-85 sa T-34 grane), ali me ne lože destroyeri. NEW_MAN i ja smo igrali sa mediumima, pa smo natjerali Object704 na rage quit kad je ostao na 10% :D

ima vremena...prvo moram kupit is7 da sam miran s tim..

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam na T-44 morao WAR staviti. U prvih 10 partija, 8 puta oneshoot sa 100%. Kao da je ammo rack po cijelom tenku.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
dzan kaže...

Ja sam na T-44 morao WAR staviti. U prvih 10 partija, 8 puta oneshoot sa 100%. Kao da je ammo rack po cijelom tenku.

Mene su jučer par puta u T-43 ubili uz pomoć ammo racka (bio sam malo oštećen). IS me pogodio sa prednje strane i razvalio. Kad je velika penetracija a slab oklop, nije bitno s koje strane pogodi. Ako mu se modul (ammo rack) nađe na putu, bude oštećen/uništen. Isto kao kad kroz prednji oklop ode motor.

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
zeleni kaže...

Ja sam otključao na T-43 onaj drugi 85mm što ima malo bolju penetraciju, čisto da lakše otključam ovjes i kupolu kad kupim T-44. Još kad bi stavili kao top gun na T-44 onaj D10T 1945 ili LB1, to bi stvarno zvijer bila. Meni je T-43 puno bolji od T-34-85, ali mi je malo spor. Kaže ekipa sa wot foruma da stavi remove speed governor i ono ulje na T-44 i da onda leti mapom :D

EDIT: Kako ti se drži ammo rack, imaš li WAR ili ga skrivaš od neprijatelja kao zmija noge?

ammo rack je katastrofalan i WAR je jednostavno must have, nesmijes si dozvoliti te t oneshoota tier 6 (desilo mi se par puta), takodjer, WAR ti cuv zivce...

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
17 godina
moderator

A jel svaku partiju bude oštećen pa uspori reload ili WAR čuva i od oštećenja više?

14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Stigla pila{#}

jesi u BOLT-u?

dobro bi nam došao TX tenk

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 13:33 (gamer_101).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos samo 17k xp-a pa ce bit za Pershinga.

Iako mi je jucer istekao premium,ide s ovim T20 xp ko blesav.. To mi je za sada najbolji tenk s kojim sam igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

A jel svaku partiju bude oštećen pa uspori reload ili WAR čuva i od oštećenja više?

Mislim da i od ostecenja cuva.

15 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...
Y2K2 kaže...

Stigla pila{#}

jesi u BOLT-u?

dobro bi nam došao TX tenk

Ne u drugom sam klanu.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
World of Tanks

Morons day danas...

Nemojte reći da niste bili upozoreni..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Morons day danas...

Nemojte reći da niste bili upozoreni..{#}

?

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice